Share This!

Ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου! Μάθε πως σε επηρεάζουν!

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου: Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

 
Ο Υδροχόος  διακρίνεται  από ευφυΐα, πρωτοποριακό πνεύμα, ανθρωπισμό αγάπη για ελευθερία, πίστη σε υψηλά ιδανικά, αμφισβήτηση, εκκεντρικότητα, επαναστατικότητα, αδιακρισία, νευρική ένταση και ιδιοτροπία. Έχοντας κυβερνήτη τον Ουρανό, διαθέτει έντονα ερευνητικό ένστικτο και αναζητά την εξέλιξη. Βαθιά ανθρωπιστής είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει. Ωστόσο, όταν χάνει τον έλεγχο, γίνεται προκλητικά εκκεντρικός και απορριπτικός. Επαναστάτης, συχνά χωρίς αιτία, πρεσβεύει την αλλαγή και τη μεταρρύθμιση. Άκαμπτος στις  απόψεις του πολλές φορές όμως, δύσκολα πείθεται ότι έχει άδικο. Γενικά αποφεύγει να δεσμεύεται από μικρή ηλικία. Απολαμβάνει τη ζωή ως εργένης, αλλά, ακόμα κι όταν δημιουργεί οικογένεια, θέλει να νιώθει ελεύθερος. Δεν είναι άπιστος, έστω κι αν διατηρεί «τρυφερές» φιλίες, αντίθετα, είναι βαθιά αφοσιωμένος. Κάποιες φορές  μπορεί να μοιάζει αδιάφορος, αλλά κι αυτό είναι μια έκφραση της ανεξαρτησίας του.
 
Δεν κυνηγά τα υλικά αγαθά. Είναι ολιγαρκής,  αλλά ξοδεύει απλόχερα για την οικογένειά του. Του ταιριάζουν επαγγέλματα που απαιτούν επιστημονική κατάρτιση και εφευρετικό πνεύμα. Δεν αντέχει τη μονότονη εργασία, θέλει να λειτουργεί αυτόνομα. Δεν συμβιβάζεται εύκολα και δεν υπομένει καταστάσεις αντίθετες με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του. Απεχθάνεται τις ασάφειες και τα λόγια του αέρα. Αποστρέφεται ρουτίνα και μονοτονία. Γι’ αυτό αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και συγκινήσεις. Συνήθως προτιμά να πειραματίζεται μέχρι να ανακαλύψει αυτό που τον συναρπάζει.
Σε  όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου σάς αφορούν αν έχετε κάποιον ή κάποιους πλανήτες σε αυτό το σταθερό ζώδιο του Αέρα.
 
 Για να μάθεις αν έχεις και εσύ πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να δεις εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη!  
 

Η  Σελήνη στον Υδροχόο

 
Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο  ανήκετε (π.χ. Παρθένος, Ζυγός ή Αιγόκερως), αν, όταν γεννηθήκατε, η Σελήνη ήταν στο επαναστατικό και άκρως  αντισυμβατικό σπίτι του Ουρανού, κυβερνήτη του Υδροχόου, μπορεί να σας παρασύρει σε ασυνήθιστους και σφοδρούς  έρωτες, ανεξάρτητα από άλλους περιοριστικούς παράγοντες, όπως η  μεγάλη διαφορά ηλικίας ή άλλα κοινωνικά  «πρέπει». Τα συναισθήματά σας είναι  αρκετά ασυνήθιστα αλλά έντονα. Είστε  φιλικοί και ευχάριστοι τύποι. Αγαπάτε τις  επιστήμες και την προηγμένη τεχνολογία.  Δεν διστάζετε να θυσιάσετε τις προσωπικές  σας επιθυμίες για να βοηθήσετε τους  άλλους. Ωστόσο, η υπερβολική σας ανάγκη  για ανεξαρτησία μπορεί να σας αποξενώσει  και να οδηγήσει σε τέλμα τις ερωτικές σας σχέσεις. Σε αρνητική όψη, η Σελήνη σε  αυτή τη θέση αναστατώνει τον ψυχικό σας  κόσμο και σας κάνει να αλλάζετε εύκολα  διαθέσεις. Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις, οι άλλοι δεν κατανοούν τη συμπεριφορά  σας και σας θεωρούν απόμακρους.
 

Ο Ερμής στον Υδροχόο

 

Είτε είστε Αιγόκερως, είτε Υδροχόος, είτε  Ιχθύες, αν, όταν γεννηθήκατε, ο  Ερμής  ήταν στον Υδροχόο, εμποτίζεστε από το  εφευρετικό και επαναστατικό του πνεύμα.  Έτσι, λοιπόν, διαθέτετε πρωτοποριακές ιδέες, ευστροφία πνεύματος και ικανότητα  να «γλιστράτε» από τις δύσκολες  καταστάσεις. Το ενδιαφέρον σας έλκει η  προηγμένη τεχνολογία. Πολλοί από εσάς  ασχολείστε ακόμα και επαγγελματικά με  αυτή, με στόχο να τη θέσετε στην υπηρεσία  της ανθρωπότητας. Είστε καλοί ακροατές  και δίνετε ωφέλιμες συμβουλές.  Απολαμβάνετε να «ξεστομίζετε» απόψεις  που σοκάρουν. Γενικά οι ιδέες σας είναι  αρκετά εκκεντρικές. Ωστόσο, η  εκκεντρικότητα των ιδεών σας δεν σας  βγαίνει πάντοτε σε καλό γιατί μπορεί να  σας μετατρέψει σε επαναστάτες χωρίς  αιτία. Ακόμα, η ευελιξία του πνεύματός σας  μπορεί να μετεξελιχθεί σε ραδιουργία και  πονηριά. Η δριμύτητα και η ένταση του  Ουρανού μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο νευρικό σύστημα και να οδηγήσουν σε πνευματική σύγχυση. Τέλος, όταν ο Ερμής σχηματίζει κάποια αρνητική γωνία από το ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να σας παρασύρει σε άσκοπη έπαρση.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Η Αφροδίτη  στον Υδροχόο

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο του  Ουρανού, που κυβερνά το ζώδιο της φιλίας και της συλλογικότητας, τον Υδροχόο. Αν έχετε Αφροδίτη στον Υδροχόο λοιπόν, όταν κάποιο πρόσωπο σας έλκει, προσπαθείτε να γνωριστείτε  καλύτερα και ύστερα από αρκετό καιρό εκδηλώνεστε ερωτικά. Η ανάγκη για  ανεξαρτησία είναι έντονη ακόμα και στην ερωτική σας ζωή· δύσκολα δεσμεύεστε.
 

Εντούτοις, είστε στοργικοί και ξέρετε πώς να φερθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν ανέχεστε τη ζήλια και την κτητικότητα. Εκτιμάτε την ευστροφία και το χιούμορ. Στο γάμο θέλετε να διατηρείτε την  ελευθερία σας. Ερωτικά όμως σας έλκει οτιδήποτε εκκεντρικό. Δεν είστε το «καλό παιδί» που θα βρει τον ιδανικό σύντροφο  και θα ανοίξει σπίτι. Ακόμα, ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, εμποτίζει την ερωτική σας ζωή με το στοιχείο του απρόοπτου και του ξαφνικού.  Όλα αυτά απορρέουν ίσως από την ανάγκη να δείχνετε διαφορετικοί. Στα οικονομικά σάς διακρίνει η επιπολαιότητα. Όταν η Αφροδίτη δέχεται ιδιαίτερα αρνητικές όψεις, δείχνει «περίεργες» ερωτικές  προτιμήσεις.

Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!

 

Ο Άρης στον Υδροχόο

 
Αν την ημέρα της γέννησής σας ο Άρης  ήταν στον Υδροχόο, για σας η ελευθερία, η  ανεξαρτησία και ο ανθρωπισμός είναι υπέρτατες αρχές. Οτιδήποτε παραδοσιακό  τίθεται υπό αυστηρή αμφισβήτηση. Σας  αρέσει να ασχολείστε με την προηγμένη  τεχνολογία. Διαθέτετε ισχυρές διανοητικές  ικανότητες, μεγάλη αγάπη για τη  φιλοσοφία, αλλά και ένα πρωτοπόρο  επιστημονικό πνεύμα. Ο Άρης όμως εμποτίζεται από την επαναστατικότητα του  Ουρανού και μπορεί να παρασυρθεί σε  ακρότητες, καταλήγοντας να είναι ένας  επαναστάτης χωρίς στόχο, χωρίς όραμα και  χωρίς ουσία. Παρά την αγάπη σας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, κάποιες  φορές δεν αναγνωρίζετε τα δικαιώματα  αυτά στους άλλους. Η ανάγκη για  αυτονομία και ανεξαρτησία δημιουργεί  επίσης προβλήματα στις σχέσεις σας. Εκεί  αποδεικνύεστε αρκετά άστατοι, χωρίς να  ξέρετε πολλές φορές τι ακριβώς σας  ικανοποιεί. Όταν ο Άρης δέχεται αρνητικές  επιδράσεις, αποφύγετε τους κινδύνους από  ηλεκτρισμό, φωτιά, αεροπλάνα και όπλα.  Προσοχή στις νευρικές εντάσεις.
Διάβασε εδώ την ετήσια πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!
 

Ο Δίας  στον Υδροχόο

 
Αν ο Δίας ήταν στον Υδροχόο όταν  γεννηθήκατε, κύριο μέλημά σας είναι η  αξιοποίηση των επιστημονικών  επιτευγμάτων σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.  Στη θετική της πλευρά, η παρουσία του Δία  στο σπίτι του Ουρανού, κυβερνήτη του  Υδροχόου, λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά,  ακόμα και για την ίδια την ανθρωπότητα.  Γενικά τα καταφέρνετε πολύ καλά σε  επαγγέλματα του μέλλοντος (Η/Υ,  τηλεόραση, τεχνολογία), ενώ είναι πιθανό να έχετε έφεση στη σύγχρονη μουσική. Οι  αρχές που πρεσβεύετε συνήθως ξεφεύγουν  από τα παραδοσιακά πρότυπα  (εκκεντρικότητα Ουρανού). Τα απλά,  καθημερινά προβλήματα δεν σας αγγίζουν.  Θεωρείτε ότι είναι σημαντικότερο να αγωνίζεστε για συλλογικές αξίες, όπως η  δικαιοσύνη, η ελευθερία. Είστε κοινωνικοί,  προσφέρετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας  και, παρά τη φιλική σας διάθεση, προτιμάτε να δράτε ανεξάρτητοι. Ωστόσο, η παρουσία  του Δία στο σπίτι του Ουρανού μπορεί να  σας μετατρέψει σε ατίθασους επαναστάτες, χωρίς προσανατολισμό. Πολλές φορές η εκκεντρική σας συμπεριφορά απορρέει από την ανάγκη να προβάλλετε τη διαφορετικότητά σας ή από μια τάση να πηγαίνετε ενάντια στο κατεστημένο, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει λόγος. Σε αρνητική όψη, ο Δίας μπορεί να σας εξωθήσει στο φανατισμό και σε απώλεια κάθε ελέγχου.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τι φέρνει για σένα η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!
 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο

 

Σε περίπτωση που, όταν γεννηθήκατε, ο  Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο, τότε  είναι πολύ πιθανό να διοχετεύσετε σε ρεαλιστικά μονοπάτια όλη αυτή την  επαναστατικότητα και τη διάθεση για πρωτοτυπία που σας χαρακτηρίζει. Με  αυτή τη θέση, τα υψηλά ανθρωπιστικά  ιδεώδη, το επιστημονικό ένστικτο και η πρωτοπορία μπορούν να βρουν πεδίο  εφαρμογής χάρη στον προγραμματισμό και τον πρακτικό νου του Κρόνου. Θέτετε υψηλούς στόχους στη ζωή σας (Ουρανός) και αφοσιώνεστε σε αυτούς (Κρόνος). Η επιδεικτική εκκεντρικότητα εξαλείφεται και δίνει τη θέση της σε ουσιαστικές νεωτεριστικές ιδέες. Αν και ο Κρόνος σάς προσδίδει ηγετικές ικανότητες, αποφεύγετε να εξουσιάζετε τους άλλους. Ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο περιορίζει το συλλογικό πνεύμα σας και δημιουργεί αναστολές. Η τάση για ανεξαρτησία σάς κάνει επαναστατικούς και ατίθασους. Συχνά νιώθετε πόνους στους αστραγάλους και στο κάτω μέρος του ποδιού, ενώ πιθανά είναι τα προβλήματα στο κυκλοφορικό σας σύστημα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο

 

Ο Ουρανός  στον Υδροχόο

 

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, ο συνδυασμός εφευρετικότητας  και ανθρωπισμού αποτελεί κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα σας αν ο Ουρανός ήταν στον Υδροχόο όταν γεννηθήκατε. Έχετε το χάρισμα να επηρεάζετε πολλούς με τις απόψεις σας. Το αίτημα για έναν καλύτερο κόσμο είναι διάχυτο μέσα σας και καθορίζει ακόμα και τις φαινομενικά πιο «ασήμαντες» κινήσεις σας. Η ανάγκη για επιστημονική πρόοδο είναι έντονη και διαρκής. Ο Ουρανός φέρνει αναπάντεχα σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας, αλλά συνήθως φτάνετε εύκολα ή δύσκολα στην επιτυχία με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών. Ωστόσο, αν ο Ουρανός στον γενέθλιο ωροσκόπιό σας σχηματίζει κάποια δυσαρμονική όψη, τότε μπορεί να φτάσει την εκκεντρικότητά του στην υπερβολή, με αποτέλεσμα την απώλεια κάθε μέτρου. Το ισχυρό πείσμα μπορεί να προκαλέσει κρίσεις μεγαλομανίας και να σας κάνει αυταρχικούς. Προσοχή  στα νεύρα σας.
 

Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο 

 
Αν ανήκετε σε γενιά με τον Ποσειδώνα στο  επαναστατικό σπίτι του Ουρανού, το ζώδιο  του Υδροχόου, τότε συνδυάζετε την υψηλή διανόηση με την πνευματική διαφώτιση, ώστε να επέλθουν ριζικές και πρωτοποριακές αλλαγές στην κοινωνία. Τα ανθρωπιστικά σας ιδεώδη θα κάνουν  επιτακτική την ανάγκη για μια εποικοδομητική επανάσταση. Σε αρνητικές όψεις, ο υπερβολικός συναισθηματισμός του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει νευρική  εξάντληση. Οι πρωτοποριακές ιδέες του Υδροχόου δύσκολα εφαρμόζονται.
 

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο 

 
Ο Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο του  Υδροχόου πολλά χρόνια πριν. Στην ίδια  θέση θα βρεθεί και στο μέλλον. Την εποχή εκείνη η έννοια του ανθρωπισμού θα ενισχυθεί και θα πάρει διαφορετική μορφή. Οι επιστήμες θα βρίσκονται σε μια ραγδαία άνθιση, αλλά όλα αυτά θα συμβούν μετά το 2024!
 

Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Βόρειος δεσμός στον Υδροχόο

 

Αν έχετε γεννηθεί με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Υδροχόο, σας είναι δύσκολο να κατεβείτε από το «θρόνο» σας και να μπείτε στο ίδιο επίπεδο με άλλους ανθρώπους. Η προσπάθεια να υπερασπίσετε ανθρωπιστικά ιδανικά  περιορίζει τη μεγαλομανία σας.
 

Ο Κλήρος της τύχης στον Υδροχόο 

 
Αν έχετε γεννηθεί με τον Κλήρο της Τύχης  σε αυτή τη θέση, προτιμάτε να αντικρίζετε «κατάματα» το μέλλον και επιδιώκετε  διαρκώς την πρόοδο και την εξέλιξη. Οι στόχοι σας είναι μακρόπνοοι, αρκεί να μην το παρακάνετε με την εκκεντρικότητά σας.
Μην ξεχνάς! Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ