Share This!

Ο Γιώργος Ματσάγγος μας αποκαλύπτει όσα φέρνει το 2017!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Μέσα στην συμπαντική απεραντοσύνη ο φαινομενικά χαώδης «χορός» των πλανητών διέπεται από "αμετακίνητους" γεωμετρικούς κανόνες. Αυτή η «συμπαντική τελειότητα» ενέπνευσε τον Γιόχαν Κέπλερ, στην αντιστοιχία μεταξύ των αστεριών και των αρμονικών της μουσικής! Η μουσική με τις νότες "ζωντανεύει" τα συναισθήματα, ενώ το σύμπαν με τις δικές του «μουσικές σφαίρες», τους πλανήτες, λειτουργεί κι αυτή στη διαμόρφωση συναισθημάτων και κατά συνέπεια, καταστάσεων. Οι αρμονικές όψεις των πλανητών δημιουργούν θετικούς κραδασμούς και προδιαθέσεις, ενώ οι δυσαρμονικές κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Απλουστεύοντας αρκετά το νόημα, μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι κάθε χρονιά «χρωματίζεται» από τον αριθμό των αρμονικών ή των δυσαρμονικών όψεων που πραγματοποιούν οι πλανήτες μεταξύ τους. Όπως θα δείτε και θα …«ακούσετε» το 2017 είναι μια χρονιά πλούσια σε πλανητικές όψεις και σε «μουσικά» αστρικά ακούσματα!
 
Τέσσερεις είναι οι βασικές πλανητικές όψεις που θα καθορίσουν τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς αυτής: 
 
Η πρώτη είναι η αντίθεση Δία-Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια δύο φορές, στις 3/3 και στις 28/9. Είναι μια όψη με επαναστατική χροιά που θα συντελέσει σε κοινωνικές αλλαγές. Κοινωνικοπολιτικά ευνοούνται τάσεις, καμιά φορά βίαιες, που έρχονται σε ρήξη με κατεστημένες αξίες και εξουσιαστικές δομές. Αυτό μπορεί αρχικά να δημιουργήσει έναν επαναστατικό αέρα αλλά οι αλλαγές που υπόσχεται η ιδεολογική συνθηματολογία, μπορεί να κρύβουν πίσω τους σκληρότερη πραγματικότητα.
 
Η δεύτερη είναι το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που επίσης θα γίνει δύο φορές, στις 30/3 και στις 4/8. Πρόκειται για όψη διαπλοκής και σκανδάλων. Επηρεάζει ιδιαίτερα την οικονομία, αφού μπορεί να δημιουργήσει έντονα κερδοσκοπικά φαινόμενα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις αγορές. Ενδέχεται να διογκώσει τις τιμές στα χρηματιστήρια και αμέσως μετά να ακολουθήσει κατάρρευση. Κάποια νομίσματα, με πρώτη στη λίστα την Τουρκική Λίρα, θα δεχτούν "έντονες επιθέσεις" και θα χάσουν μεγάλο ποσοστό της αξίας τους, πυροδοτώντας περεταίρω προβλήματα στην οικονομία των χωρών τους.
 
Η τρίτη όψη είναι το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που σχηματίζεται στις 19/5 και 11/11 και "ενώνει" δύο ετερόκλιτες δυνάμεις: τον επαναστάτη Ουρανό με τον συντηρητικό Κρόνο.
 
Τέλος, η τέταρτη όψη είναι το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, μια όψη ελπίδας που γίνεται στις 3/12/2017 και ανατροφοδοτεί τα "καλά" σενάρια.
 
Οι δύο περίοδοι των εκλείψεων τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο αναμένεται να μας απασχολήσουν με έντονα καιρικά αλλά και γεωφυσικά φαινόμενα με σεισμική δραστηριότητα ανά τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καθώς βρίσκονται στο "μονοπάτι" της έκλειψης στις 21 Αυγούστου είναι και στο "στόχαστρο"  των συνταρακτικών γεγονότων της περιόδου Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2017.
 
Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10/10, έρχεται να πριμοδοτήσει επιπλέον, κοσμικά φαινόμενα. Η Τουρκία παρεμπιπτόντως -όντας Σκορπιός- θα έχει να αντιμετωπίσει και γενικότερα γεωπολιτικά προβλήματα, κυρίως εξ ανατολών που την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μελλοντική συρρίκνωση και απώλεια εδαφών. Ιδιαίτερα δύσκολο φαίνεται από τις αρχές της Άνοιξης και μετά, το ωροσκόπιο του προέδρου της Ταγίπ Ερντογάν που στην καλύτερη γι' αυτόν περίπτωση, θα δει το όνειρό του να αντικαταστήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ στην κορυφή των Τούρκων ηγετών, να καταρρέει. 
 
Δύσκολο, από τα τέλη μάλιστα της προηγούμενης χρονιάς, είναι και το ωροσκόπιο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Φαίνεται ότι η τύχη του σταδιακά τον εγκαταλείπει και σε όλες τις αναμετρήσεις με το διεθνές ή το Γερμανικό περιβάλλον, θα είναι απόλυτα χαμένος.
 
Τα πράγματα φαίνονται σχετικά ευχάριστα για την Ελλάδα. Από την Άνοιξη και μετά μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό συνεπάγεται ότι ταυτόχρονα αλλάζει σε ένα βαθμό η ψυχολογία του κόσμου και επανέρχεται η αισιοδοξία, αν και με κάποια αδικαιολόγητη υπερβολή. Ίσως έχουμε και κάποιες απρόσμενες ενέργειες σε πολιτικό επίπεδο που θα έχουν έναν ακραίο χαρακτήρα και πιθανότατα να φέρουν περίεργες ανακατατάξεις που θα ευνοούν κάποιες αυτοαποκαλούμενες «αντισυστημικές» δυνάμεις. Καλό θα ήταν να… κρατάμε μικρό καλάθι αφού η πραγματικότητα θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη, ωστόσο βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Ας μην ξεχνάμε ότι το διεθνές οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον θα συνεχίσει να διανύει μια περίοδο μεγάλης αστάθειας που -ευτυχώς- όμως δεν επηρεάζει άμεσα την Ελλάδα. 

 

Τι φέρνει λοιπόν το 2017 σε καθένα από τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις!

 
       Κριός
"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ"
 
Καλωσορίστε μια ονειρεμένη χρονιά, που υπόσχεται πολλά για όλες τις υποθέσεις σας. Στη διάρκεια του 2017 αναμένονται ριζικές αλλαγές στη μορφή των αισθηματικών και των επαγγελματικών σχέσεων που έχετε ή είχατε μέχρι τώρα. Όλα συντελούν σε μια αναβάθμιση ή μια αναγέννηση με ότι περιλαμβάνει αυτή η έννοια, για τις κάθε είδους κατακτήσεις σας. Καθώς οι συνθήκες βελτιώνονται, η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται, παράλληλα με τη δίψα για δημιουργία. Ο δικός σας πλανήτης-κυβερνήτης, ο Άρης σας γεμίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, από 28/1 μέχρι 10/3 και από 20/7 μέχρι 5/9. Ο τυχερός Δίας μέσα από τον Ζυγό προστατεύει τις σημαντικές σχέσεις σας μέχρι τις 10 Οκτώβριου και στη συνέχεια περνώντας στο Σκορπιό φροντίζει για την οικονομική σας επέκταση. Τέλος, η ερωτική Αφροδίτη δείχνει σκανδαλώδη προτίμηση καθώς θα «κατασκηνώσει» στο ζώδιό σας από τις 3/3 μέχρι τις 6/6 εκτός από το διάστημα 3-28/4 που θα επιστρέψει στους Ιχθύς για να βελτιώσει τον ψυχισμό σας!
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *********      Φόρμα******      Χρήμα********    Καριέρα********
       
     
       Ταύρος
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ!!
 
Το 2017 είναι μια χρονιά-ορόσημο για τις επιδιώξεις σας. Μέσα στις βασικότερες και βαθύτερες επιθυμίες σας είναι μια ζωή σε σίγουρη, σε σταθερή βάση. Εξάλλου σπάνια παρεκκλίνετε από την πορεία σας ακόμα και όταν δέχεστε ισχυρές πιέσεις. Στη διάρκεια του 2017 οι δυνάμεις σας δεκαπλασιάζονται καθώς το σύμπαν συμμαχεί με τον αστερισμό σας. Ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο Δίας εναρμονίζονται με το ζώδιό σας. Η συμπαντική «συνομωσία» σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την πραγματοποίηση ενός μεγάλου στόχου στον τομέα της καριέρας, αλλά και σε εκείνον της συντροφικότητας και της αισθηματικής πληρότητας. Ο Άρης της ζωτικότητας από τις 10/3 μέχρι τις 21/4 ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεών σας, σας χαρίζει ζωντάνια κα σεξουαλικότητα. Ερωτικές περιπέτειες σας περιμένουν με την Αφροδίτη στο πλευρό σας από 6/6 μέχρι 5/7. Το δεύτερο εξάμηνο θα δρέψετε δάφνες! Αν εξαιρέσουμε τον Αύγουστο που χρειάζεται προσοχή στις δύο εκλείψεις του (8 & 21/8), από τις 10/10 ο Δίας απέναντί σας φέρνει νέους συμμάχους και μια συναρπαστική γνωριμία. 

 

2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******    Φόρμα********   Χρήμα********    Καριέρα**********

 

 
      Δίδυμοι
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ
 
Το 2017 βρίσκει τον Δία να μετρά τις μοίρες του αρμονικού Ζυγού, προσφέροντας εύνοια στον αστερισμό σας, την ίδια ώρα που ο Κρόνος σε μια «ντελικάτη» γωνία του ζωδιακού σας ωθεί σε νέες και γενναίες «εκκαθαρίσεις». Ο Πλούτωνας των βαθύτερων αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με τον «αστυνόμο» των ουρανών, τον Κρόνο, πραγματοποιούν μια επιχείρηση «σκούπα» που θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο των σχέσεων, αφήνοντας μόνον αυτές που θα συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξή σας! Αν προσθέσετε και μια έκλειψη που σχηματίζεται στις 26  Φεβρουαρίου στα μεταβλητά ζώδια, έχετε μια χρονιά όπου οι ριζικές αλλαγές σας οδηγούν σταδιακά σε ένα νέο μοντέλο ζωής! Πιο δυναμικοί από ποτέ το διάστημα από 21 Απριλίου μέχρι τις 4 Ιουνίου με τον Άρη στο ζώδιο σας θα καταφέρετε να προωθήσετε δυναμικά όλες τις υποθέσεις σας. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση της "αδελφής ψυχής" εντείνετε τις προσπάθειές σας με την Αφροδίτη στον αστερισμό σας από τις 5 μέχρι τις 31 Ιουλίου.   
  
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας **********   Φόρμα********      Χρήμα*********   Καριέρα*******
 
 
  Καρκίνος
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
 
Οι αργοκίνητοι πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας ωθούν στο οριστικό σπάσιμο των αλυσίδων που σας κρατούν «δέσμιους». Ανακαλύπτετε ότι δεν είναι μόνο η επιτυχία, αλλά ο συνδυασμός της με την εσωτερική ηρεμία που μετράει: το 2017 είναι εδώ για να σας μάθει να αντιμετωπίζετε με θάρρος τη ζωή. Μέσα στους επόμενους μήνες, τα γεγονότα και οι καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μια και καλή το τοπίο των σχέσεών σας, κρατώντας όσες από αυτές χρειάζεστε πραγματικά για την περαιτέρω εξέλιξή σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά την ζωτικότητα και την ενέργεια που θα σας προσφέρει ο Άρης στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου για να πετύχετε τους στόχους σας  στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική ζωή σας. Ανήκετε στους τυχερούς του καλοκαιριού αφού από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη θα ευνοεί τους έρωτές σας. Μεγάλος χορηγός σας ο Δίας περνώντας στο  Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, σε αρμονία με το ζώδιό σας θα φέρει τυχερές «συγκυρίες».  
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******     Φόρμα*******    Χρήμα*******  Καριέρα*******
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
          Λέων
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ
 
Το 2017 είναι μια πολύ τυχερή χρονιά! Ο Κρόνος μέσα από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα ξεκαθαρίσματα του τελευταίου διαστήματος, συνεχίζει τη διέλευσή του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 από την ίδια ζωδιακή γωνία. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι αν ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει με αλλαγές σε σχέσεις και προγράμματα που χρειάζονται επειγόντως ανακαίνιση -για να μην φτάσετε στην... κατεδάφιση-, έχετε ολόκληρη τη χρονιά μπροστά σας. Στις προσπάθειες για το γενικό «λαμπικάρισμα» του τοπίου, εκτός από τον Κρόνο, σας βοηθάει και το πλανητικό «ντουέτο» Δίας-Ουρανός με μια απίστευτα τυχερή γωνία, στη διάρκεια του 2017. Μέσα στους επόμενους μήνες ο Πλούτωνας αφυπνίζει τις δυνάμεις σας και ο Κρόνος αποδυναμώνει τα ελαττώματά σας! Με τον Άρη στο πλευρό σας από 20 Ιουλίου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου κινείστε δυναμικά και αποφασιστικά, διεκπεραιώνοντας δύσκολες υποθέσεις. Αποφύγετε το ρίσκο τις περιόδους των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα (11/2, 8/8 και 21/8)
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******     Φόρμα********    Χρήμα*********   Καριέρα*******
 
 
Παρθένος
ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
 
Το 2017 φέρνει πλούσια αστρικά δώρα. Αναμφισβήτητα το πρωταρχικό πλανητικό γεγονός είναι η συνεχιζόμενη διέλευση του Πλούτωνα σε αρμονία με το ζώδιό σας, αλλά και η οριστική απομάκρυνση του Κρόνου προς το τέλος της χρονιάς, από μια δύσκολη γωνία. Το σίγουρο είναι ότι με το πέρασμά του ο Κρόνος, ακόμα και μέσα από δυσκολίες ή «μαθήματα» σας βοήθησε και θα συνεχίσει να σας βοηθά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 να ωριμάσετε και να γίνετε πιο σοφοί. Τώρα πλέον έχετε όλες τις δυνατότητες να βαδίσετε ευθεία στη λεωφόρο της επιτυχίας. Φέτος έχετε πολύτιμο αρωγό τον Δία στον τομέα των κατακτήσεων σας, ο οποίος μέχρι τις 10 Οκτωβρίου φροντίζει για την σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας. Στα συν του φθινοπώρου, έχετε την Αφροδίτη στον αστερισμό σας, (από 20/9 έως 10/10) που φέρνει απρόσμενη τύχη στην αγάπη, αλλά και τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου που σας χαρίζει ευεξία, ζωτικότητα και ερωτική διάθεση στην καθημερινότητά σας!
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******   Φόρμα******  Χρήμα**********    Καριέρα**********
 
       
       Ζυγός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΑΣ Η ΤΥΧΗ!!
 
Δεν είναι μόνο η επεκτατική διέλευση του Δία στο ζώδιό σας που καθιστά το 2017 μια καταπληκτική χρονιά. Μια πλειάδα πλανητικών όψεων προσφέρουν τις δυνατότητες για την εγκαθίδρυση μιας νέας τάξης πραγμάτων στην καθημερινότητά σας. Ο Κρόνος σε αρμονία με τον Ήλιο σας που θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2017  στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη βοηθά να γεννηθούν νέες ψυχικές δυνάμεις που θα «ατσαλώσουν» τη θέλησή σας. Ο Ουρανός αφού «ξεκαθαρίσει» το τοπίο των σχέσεων, σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές. Με τον Δία στο πλευρό σας, οι επιχειρηματικές και δημιουργικές δραστηριότητές σας θα ευοδωθούν μέσα από τυχερές «συγκυρίες»: τα άστρα συμμαχούν και σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε ένα δυναμικό καινούργιο ξεκίνημα ση ζωή σας! Κάτι τέτοιο έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί στη διάρκεια της παραμονής του Άρη στον αστερισμό σας από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου. Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο η Αφροδίτη ευνοεί όλες τις σχέσεις σας, ενώ από 10/10 μέχρι 7/11 προϊδεάζει για νέους έρωτες. 
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας **********    Φόρμα********    Χρήμα********    Καριέρα**********
 
 
Σκορπιός
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
 
Το 2017 είναι μια χρονιά ελπίδας: ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας και παίρνετε την τύχη στα χέρια σας. Το γεγονός αυτό σας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς έχετε τοποθετήσει ψηλά στον πήχη των δυνατοτήτων σας τις μικρές ή μεγάλες προσδοκίες σας. Η χρονιά δεν είναι άνετη: ο δικός σας Πλούτωνας και ο Δίας «δοκιμάζουν» τις αντοχές σας γύρω στις 30/3 και στις 4/8. Πιο "περίεργος" ο Αύγουστος, φιλοξενεί δύο εκλείψεις στον σταθερό σταυρό όπου ανήκετε και απαιτεί προσεκτικές κινήσεις. Οι δυνάμεις σας όμως είναι ανεξάντλητες. Διαθέτετε πίστη, το μαγικό εκείνο ελιξίριο, που μετατρέπει σε χρυσό οτιδήποτε καταπιαστείτε μαζί του. Με τον τυχερό Δία να περνά στο δικό σας ζώδιο από τις 10 Οκτωβρίου προετοιμάζετε θαύματα. Ο ελπιδοφόρος Ποσειδώνας στο πλευρό σας, σας χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κερδίσετε άλλη μια μάχη στο πλαίσιο της νικηφόρας επέλασής σας! Μάλιστα, το θεσπέσιο τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 3/12 δίνει νέα ώθηση στις υποθέσεις σας και ανοίγει την όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.   
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
 
Έρωτας **********   Φόρμα*******    Χρήμα*******   Καριέρα*********
 
       
      Τοξότης
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
 
Το 2017 φέρνει ευκαιρίες για αλλαγές που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα τη ζωή σας. Αλλαγές, που όπως έχετε ήδη διαπιστώσει μετά τη διετή παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, είναι αναγκαίες για να πετάξετε από πάνω σας βάρη και καταστάσεις που όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, αλλά λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην πορεία για την επίτευξη των στόχων σας. Οι επόμενοι δώδεκα μήνες θα είναι πιο άνετοι και πιο τυχεροί για εσάς, έστω και αν ο Κρόνος σας εγκαταλείψει οριστικά στις 20 Δεκεμβρίου. Οι θαυμάσιες όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό στις 19/5 και 11/11 υπόσχονται θετικότατες ανατροπές και διαφοροποιήσεις που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή σας. Με τη βοήθεια του δικού σας κυβερνήτη, του Δία που περνά από τις 10/10 στη "σκιά" του ηλιακού ωροσκοπίου σας θα σας αποκαλυφθούν «μυστικοί» τρόποι και κατευθύνσεις, που θα σας εξασφαλίσουν το μέλλον που ονειρεύεστε στον αισθηματικό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας.
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******   Φόρμα********   Χρήμα*******  Καριέρα*******
 
 
Αιγόκερως
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
 
Μια νέα πραγματικότητα φέρνει για εσάς το 2017, καθώς σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να οδηγήσετε τη ζωή σας σε νέα πορεία. Όλα αυτά δεν θα γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μέσα από διαδικασίες, που ξεκινούν με την παρουσία του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να μην έχει την καλύτερη φήμη, ωστόσο, ο Πλούτωνας έχει αποδείξει ότι μέσα από βαθιές διεργασίες φέρνει σταδιακές αλλαγές που οδηγούν σε μια "μεταμόρφωση" που συμβάλλει καθοριστικά στη σωστή εξέλιξη του ατόμου. Μέχρι τον Δεκέμβριο οπότε και θα περάσει ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που φέρνουν τα τρίγωνα του δικού σας Κρόνου με τον Ουρανό στις 19/5 και στις 11/11 για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.  Παράλληλα με τον Πλούτωνα ο Κρόνος από τις 20/12 και για τα επόμενα δυο χρόνια θα σας «ανοίξει» τα μάτια, ώστε να δείτε την αλήθεια και ο Ποσειδώνας θα σας δώσει τη δύναμη να την αντιμετωπίσετε!
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *********    Φόρμα********    Χρήμα*******   Καριέρα*******
 
   
    Υδροχόος
ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
 
Οραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον, μέχρι τώρα όμως δεν έχετε καταφέρει να βρείτε την «άκρη» εκείνη που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων που επιθυμείτε. Το 2017 σας προσφέρει ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς οι πλανήτες που διαμορφώνουν καταστάσεις και γεγονότα θα βρίσκονται σε αρμονία με το ζώδιό σας. Ο τυχερός Δίας και ο νεωτεριστής Ουρανός μέσα από τα φιλικά ζώδια του Ζυγού και του Κριού αντίστοιχα φέρνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο σταθεροποιητικός Κρόνος δουλεύει για εσάς ολόκληρο το υπόλοιπο διάστημα, ενώ ο ιδεαλιστής Ποσειδώνας συνεχίζει να σας «εμβολιάζει» με αυτοπεποίθηση και με υλική υποστήριξη ακόμα και όταν οι εκλείψεις στις 11/2, 3/8 και 21/8 «φλερτάρουν» με το ζώδιό σας! Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων σας τον Αύγουστο, αφού -εκτός από τις εκλείψεις- από τις 20/7 μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα έχετε "απέναντί" σας και τον "θερμοκέφαλο" Άρη.
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******   Φόρμα*******   Χρήμα******  Καριέρα*******
 
 
      Ιχθύες
ΔΥΝΑΜΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 
Για μια ακόμη χρονιά, ο Ποσειδώνας της θεϊκής πρόνοιας αλλά και της αυταπάτης, συνεχίζει να «θολώνει» κατά διαστήματα την κρίση σας. Φέτος όμως έχετε μεγάλες πλανητικές συμμαχίες. Ο Δίας ευνοεί την ασφάλεια και τα ερωτικά σας. Ο Ουρανός από τον τομέα των κτήσεων και των οικονομικών σε μια θαυμάσια γωνία με τον Κρόνο σας βοηθούν να καθορίσετε τα όριά σας, να βελτιώσετε τον τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σας. Το σύνολο των αργοκίνητων πλανητών θα υποστηρίζει τις προσδοκίες σας. Στη διάρκεια του 2017 η ζωή επιτέλους σας χαμογελά. Η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που σας ταλαιπώρησε την τελευταία διετία απομακρύνεται. Μάλιστα, ο δικός σας πλανήτης-κυβερνήτης, ο Δίας καθώς θα περάσει από τις 10/10 στο Σκορπιό, θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, αφού θα εναρμονιστεί με τον έτερο κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στις 3/12/2017 μέσα από ένα θεσπέσιο τρίγωνο. Έχετε μάθει να μετουσιώνετε τις δυνάμεις σας σε πίστη και αφοσίωση σε στόχους και είναι σίγουρο ότι σας περιμένει μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία!     
 
2017 με άστρα χωρίς ....λόγια
Έρωτας *******   Φόρμα*******  Χρήμα*********  Καριέρα********