Share This!

Ο Ερμής, η θέση του στα ζώδια και η επιρροή του σε έρωτα και εργασία!

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι  ένα από τα σημαντικότερα συστατικά  μιας καλής σχέσης κάθε είδους! Ο Ερμής είναι  ο πλανήτης- που όπως ο αρχαίος θεός- της επικοινωνίας! Μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικός πλανήτης είναι, αν σκεφτείτε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δυσκολία να εκφραστεί ή να κατανοήσει τα όσα ακούει. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, τις πληροφορίες που λαμβάνουμε , το πώς αντιδρούμε αλλά και πως εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, όλα είναι "αρμοδιότητα" του Ερμή!
 
Ο Ερμής και ο έρωτας
 
Ναι, η θέση του Ερμή στον ζωδιακό, προϊδεάζει και τον τρόπο που ερωτευόμαστε! Μάλιστα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση και την κατάληξη μιας ερωτικής σχέσης. Και ενώ η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα ή ο Άρης ο πλανήτης του σεξ μας «φέρνουν πιο κοντά», βασικός ρυθμιστής για τη διάρκεια μιας σχέσης είναι ο Ερμής! Για του λόγου το αληθές, φανταστείτε ότι μόλις γνωρίσατε τον έρωτα της ζωής σας! Μετά από μια θυελλώδη παθιασμένη νύχτα τρελού έρωτα, το επόμενο πρωινό σας βρίσκει να κοιτάζει ο ένας τον άλλον με έκπληξη, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει κουβέντα! Όχι φυσικά από το ερωτικό «σοκ» που έχει ξεσπάσει, αλλά από την έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων, άλλων προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα, διαφορετικών σπουδών. Με δυο λέξεις: έλλειψη επικοινωνίας. Στην νομική «διάλεκτο» αποτελεί τη βασική αιτία για ένα διαζύγιο και έχει «βαπτιστεί» ασυμφωνία χαρακτήρων!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Ο Ερμής και η επιτυχία στον επαγγελματικό προσανατολισμό
 
Στη σύγχρονη καθημερινότητα «πιπιλίζουμε» το όνομα του Ερμή, όταν αυτός είναι ανάδρομος. Μάλιστα η αναδρομή του Ερμή αποτελεί (ενώ δεν θα έπρεπε) έναν από του «μπαμπούλες» της αστρολογίας: σε αυτόν χρεώνουμε κάθε μικρή ή μεγάλη ατυχία, που θα μπορούσε να μας συμβεί στη διάρκεια μιας μέρας: «Έκαψα το φαγητό και ξέχασα να δώσω το χάπι στην γιαγιά»: Μήπως έχουμε ανάδρομο Ερμή;
 
Ο Ερμής λοιπόν δεν ευθύνεται για όλα τα περίεργα που σημειώνονται κατά την διάρκεια της αναδρομής του.Παίζει όμως σημαντικότατο ρόλο η θέση του, στο γενέθλιο χάρτη μας. Δηλαδή σε ποιο ζώδιο βρισκόταν της στιγμή της γέννησης μας. Αυτή η θέση καθορίζει τις δυνατότητες ή τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε στην αντίληψη, στη μάθηση, στην επιλογή του επαγγέλματός μας και συνεπώς, στην επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Οι περισσότερες από τις βασικές αιτίες των προβλημάτων στη μάθηση εντοπίζονται στη θέση του Ερμή στα ζώδια και στις όψεις που εκείνος πραγματοποιεί με τους υπόλοιπους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη. Για παράδειγμα ένας «χτυπημένος» Ερμής, θα μπορούσε να «βγάλει» το πρόβλημα της δυσλεξίας, ενώ ταυτόχρονα, το ίδιο άτομο να είναι genius σε ένα ευρύ φάσμα πνευματικών δυνατοτήτων!
 
Η θέση του Ερμή στα ζώδια «γεννάει» τον αριθμομνήμονα, τον αφηρημένο, τον άριστο μαθητή που δεν χρειάζεται να διαβάσει αλλά και εκείνον που «δεν παίρνει τα γράμματα»!
 
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ
 
Βρείτε με τη βοήθεια του γενέθλιου χάρτη σας σε ποιο ζώδιο έχετε τον Ερμή σας. Ανακαλύψτε τα επικοινωνιακά ταλέντα σας και σε ποια επαγγέλματα έχετε «τάση» να πετύχετε! Στη συνέχεια, βρείτε τον Ερμή του συντρόφου σας και δείτε πόσο και πού ταιριάζετε!