Share This!

Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

 

 

 

 

 

 

Κριός

Στον συναισθηματικό τομέα ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα χαραχθεί στην μνήμη σας! Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία στα συναισθηματικά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να κερδίσετε την καρδιά του συντρόφου σας, κλπ.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας (έρωτας, σχέσεις, διασκέδαση). Όπως και τον προηγούμενο μήνα, στον οίκο αυτό συνωστίζονται οι πλανήτες: ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, ο Άρης μέχρι τις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη μέχρι τις 21/8 και ο Ήλιος μέχρι τις 23/8! Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε αδέσμευτοι θα περάσετε εξαιρετικά και θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε την άνοιξη στην συναισθηματική σας ζωή! Η ακτινοβολία σας, ο ενθουσιασμός σας, η κοινωνική παρουσία και η δημιουργικότητα σας, σας κάνουν περιζήτητους και ακαταμάχητους.

Αλλά θα πρέπει να ελέγξετε την ανάγκη σας να βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τον υπέρμετρο εγωισμό σας και την ανάγκη σας για κολακεία. Πολλοί από σας θεωρείτε τα πράγματα δεδομένα και δεν δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των γύρω σας. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και στις ανάγκες του. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι είναι αυτό που θέλετε ή περιμένετε από την αισθηματική σας ζωή.

Μέσα στον μήνα έχετε την ευκαιρία, εάν είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, εάν δε είστε δεσμευμένοι, να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες στην σχέση ή τον γάμο σας. Στις 1 Αυγούστου ο Ερμής είναι στάσιμος για να επανέλθει στην ορθή του πορεία, οπότε έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις του Ιουλίου. Και από τις 21 του μήνα και μετά τα πράγματα αναμένεται να ηρεμήσουν ακόμη περισσότερο, με μια πολύ πιο αναλυτική ματιά που θα έχετε στα τεκταινόμενα.

Σημαντικοί αριθμοί: 5, 7, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 2, 6, 15, 26

Συμβουλή: Σημαντική βοήθεια στις δράσεις σας θα έχετε από άτομα που ανήκουν στον ζώδιο των Ιχθύων! Όχι μόνο θα ακούνε τα προβλήματα σας, αλλά θα σας δώσουν σημαντικές συμβουλές, προσφέροντας διεξόδους.

Ταύρος

Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας των μεγάλων κατακτήσεων ή των μεγάλων συναισθηματικών περιπετειών, αν και μετά τις 18 του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να βιώσετε κάποια συναισθηματικά ανοίγματα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό παραγωγικά, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αποκοπείτε από το οδυνηρό παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να απαλλαγείτε από την μελαγχολία που σας βαραίνει από μια σχέση που έχει τελειώσει και έχει σημαδέψει τη ζωή σας.

Η οικογενειακή ζωή ευνοείται μέσα στον Αύγουστο, καθώς και ο προγραμματισμός να ξεκινήσετε μια οικογένεια.  Όσοι μεταξύ σας βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια σταθερή και υγιή σχέση που δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, ίσως να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το επόμενο λογικό βήμα. Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή ακόμη και η απόκτηση ενός κοινού περιουσιακού στοιχείου, που θα αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο για τους παντρεμένους του ζωδίου σας, ίσως να ασχοληθείτε με αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι με τον ταίρι σας. Το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απογόνους μπορεί επίσης να εξεταστεί το διάστημα αυτό.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες θα κινούνται μέσα από τον 5ο οίκο σας (έρωτας και αγάπη), οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να προσελκύσετε τα άλλο σας μισό. Την αρχή την κάνει ο Άρης στις 18 Αυγούστου, τον ακολουθεί η Αφροδίτη (21 Αυγούστου), ο Ήλιος (23/8) και ο Ερμής (29/8). Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά θα έχετε την χαρά να δείτε έμπρακτα και την αγάπη του συντρόφου σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 14, 17, 20, 23, 24

Συμβουλή: Η αρχή του μήνα θα είναι πολύ γεμάτη με γεγονότα και υπευθυνότητες, αλλά είναι και μια περίοδος εξαιρετικά γόνιμη, εξ αιτίας των πλανητών που θα επηρεάζουν θετικά τα συμφέροντα σας. Θα εξελιχθείτε επαγγελματικά και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε πιο στενή επαφή με άτομο που βρίσκεται υψηλά στην ιεραρχία της επιχείρησης που απασχολείστε. 

Follow us:

 

Δίδυμοι

Η χαρά της ζωή επιστρέφει, καθώς και η διάθεση σας να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, ώστε να προχωρήσετε μπροστά σαν ταίρι και ανακάμπτει η αισιοδοξία στην καρδιά σας. Ο Δίας, ο μέγας ευεργέτης, επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά τις 11 Αυγούστου, στον οίκο του ζωδίου σας που αφορά τις σχέσεις και τον γάμο σας, οίκο τον οποίο κυβερνά. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, επίσης επιστρέφει σε ορθή πορεία την πρώτη μέρα του μήνα. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν μέσα στον Ιούλιο και τάραξαν τα νερά της σχέσεις σας, τώρα μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθει η αρμονία και  η σταθερότητα.

Ερμής και Δίας σχηματιζόταν επίσης ένα εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ 20 και 22 του μήνα, που ευνοεί ιδίως τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν το άλλο τους μισό.  Όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σταθερή σχέση με μακροχρόνια προοπτική δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν πέρα από το πρώτο βήμα, που είναι το φλερτ.

Μετά τις 18 Αυγούστου μια πλειάδα πλανητών θα ξεκινήσει να διέρχεται μέσα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, κατοικία, συναισθηματικές βάσεις)! Την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο Άρης, και τον ακολουθεί στις 21 η Αφροδίτη, στις 23 ο Ήλιος και τέλος στις 29 ο Ερμής. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες ο αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν την τάση να σκέφτονται πιο σοβαρά την δέσμευση και το ενδεχόμενο της οικογένειας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτούν την συγκατοίκηση, ενώ οι παντρεμένοι θα θελήσουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους και να ασχοληθούν περισσότερο με ζητήματα της οικογένειας.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 5,6

Σημαντικές ημερομηνίες: 13, 20, 21, 25, 25

Συμβουλή: Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε ένα σοβαρό πρόγραμμα αποταμιεύσεων! Ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας, κάτι που έχει δραματικές συνέπειες για το πορτοφόλι σας. Εάν δεν αλλάξετε τακτική θα κλαίτε πάνω από τα ερείπια που εσείς θα δημιουργήσετε. Αποφύγετε τα δανεικά και τα δάνεια, περιορίστε τις καταναλωτικές σας δαπάνες στις απολύτως απαραίτητες και εξοικονομήστε χρήματα, ώστε μελλοντικά να κάνετε όσα θέλετε και έχετε προγραμματίσει.

Καρκίνος

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, επιστρέφει στις 1 Αυγούστου στην ορθή του πορεία, γεγονός που ευνοεί την επίλυση παρεξηγήσεων και διαφορών που προέκυψαν με το ταίρι σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και καθώς ο  3ος οίκος σας γεμίζει σταδιακά από πλανητικές διελεύσεις, ευνοείται ο διάλογος ή η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των συντρόφων. Ζητήματα από αφορούν τα οικονομικά θα συνεχίζουν να απασχολούν το ζευγάρι και θα πρέπει να είστε λιγότεροι πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί.

Όπου υπάρχουν διενέξεις για αρκετό καιρό τώρα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία και να τις επιλύσετε με ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο. Αξιολογήστε και οι δύο, σε συνεργασία, εάν η σχέση σας, όπως έχει διαμορφωθεί με τον καιρό, αξίζει τον κόπο να διατηρηθεί και τι μέτρα θα πρέπει να πάρετε για να γίνει λειτουργική. Αλλιώς ίσως έφτασε η χρονική στιγμή να σκεφτείτε άλλες λύσεις. Και τα ανεπίσημα ζευγάρια φαίνεται να ταλανίζονται από τα ίδια προβλήματα με τα παντρεμένα και θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο ή σκόπιμο να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ή το να προχωρήσουν σε ένα γάμο.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν χαρακτηρίζονται ακριβώς για τον ρεαλισμό τους μέσα στον Αύγουστο. Ονειρεύονται τους ιδανικούς εραστές, τις ιδανικές σχέσεις και ιππότες σε άσπρα άλογα… Καλό θα ήταν να προσγειωθείτε λιγάκι και να δώσετε την ευκαιρία σε ένα άτομο που σας φλερτάρει με επιμονή, να το γνωρίσετε και μετά αποφασίζετε εάν θα ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Ίσως τελικά το άτομο αυτό να είναι πράγματι ο ιππότης που ονειρεύεστε…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 12, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 9, 11, 16, 24

Συμβουλή: Έχετε πολύ ενέργεια και διάθεση για δράση, γι αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείτε μια διέξοδο στην υπερβάλλουσα ενέργεια σας, όπως είναι μια αθλητική δραστηριότητα. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να ηρεμίσετε σωματικά και πνευματικά και να συγκεντρωθείτε ευκολότερα στις προκλήσεις που σας περιμένουν στην καθημερινότητα σας

Follow us:

 

Λέων

Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται μια παρέλαση αστέρων μέσα στον Αύγουστο, κάτι που σας οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ενδοσκόπηση. Είναι επίσης μια περίοδος της ζωής σας με σημαντική εύνοια στα προσωπικά σας ζητήματα και σημαντικές ζυμώσεις στον τομέα των συναισθηματικών σας και των προσωπικών σας σχέσεων.

Με την Νέα Σελήνη στις 31/7 στο ζώδιο σας οδηγείστε σε μια προσωπική ανανέωση, αλλάζοντας ενδεχομένως την εικόνα σας και αναλύοντας την εικόνα που θα θέλατε να παρουσιάσετε στους γύρω σας. Πολλοί όμως από εσάς θα χαρακτηρίζονται αυτή την εποχή από μια έντονη εγωκεντρική διάθεση, που να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό στις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις, κοινωνικές, φιλικές ή ερωτικές. Οι ελεύθεροι θα δυσκολευτούν το διάστημα αυτό στις αρχές του μήνα να ξεκινήσουν μια καινούργια ερωτική σχέση, λόγω του γεγονότος αυτού.

Στο ζώδιο σας θα βρίσκεται ο Ερμής μεταξύ 11 και 29 του μήνα, ο Άρης μέχρι τις 18, ο Ήλιος μέχρι τις 23 και η Αφροδίτη μέχρι τις 21, με αποτέλεσμα να λάμπετε, να βρίσκεστε στο επίκεντρο των πεπραγμένων, κάτι βέβαια που απολαμβάνετε όσο δεν πάει, αλλά καλό θα ήταν να δημιουργήσετε χώρο και για τους δικούς σας ανθρώπους, και πιο συγκεκριμένα για το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Η εγωπάθεια σας θα μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφό σας. Αντί όμως να επενδύσετε στον εαυτό σας και την προβολή μας, καλό θα ήταν να προσφέρετε γενναιόδωρα ότι και όσα μπορείτε στον σύντροφό σας. Πολλά συμβαίνουν μέσα στον Αύγουστο, οπότε συνιστάται να επωφεληθείτε τα μέγιστα για να εξισορροπήσετε την σχέση σας. Επικοινωνήστε με το ταίρι σας επί της ουσίας, ανοιχτείτε και εκφράστε τα συναισθήματα σας με θέρμη, ακόμη και με ρομαντισμό.

Στις 11 του μήνα, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την αγάπη και τον έρωτα, μόνο καλά πράγματα προμηνύονται για την συναισθηματική σας ζωή. Δώστε για να έχετε λαμβάνειν είναι το σύνθημα των ημερών! Διαφορετικά θα βρείτε μπροστά σας αδιέξοδα, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Ο Ουρανός, ο πλανήτης κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων του ωροσκοπίου σας, ξεκινάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου, που σημαίνει ότι οι συναισθηματικές σχέσεις ή ο γάμος σας δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει στον αυτόματο πιλότο τους μήνες που ακολουθούν. Χρειάζεται πολύ μεγάλη και ειλικρινής προσπάθεια από την πλευρά σας για να τα καταφέρετε.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων σας, και μπορεί να φέρει μια περίοδο κρίσεων στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως ακόμη να σας οδηγήσει να λάβετε μια πολύ σοβαρή απόφαση για πορεία της σχέσης σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 2, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 8, 14, 24, 26

Συμβουλή: Σας περιμένουν αρκετά απαιτητικές ή ακόμη και δύσκολες εποχές, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε τα προβλήματα της καριέρας σας να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε επαγγελματικό περιβάλλον, μην εμπλέκεστε χωρίς λόγο σε διενέξεις και αψιμαχίες, γιατί θα υποστείτε σημαντική ζημία στην φήμη και την αξιοπιστία σας. Μην ακούτε τις φήμες, και ιδίως μην τις ανακυκλώνετε. Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετικά τεταμένη προς τα τέλη του μήνα!

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είστε πιο εσωστρεφείς, πιο ήσυχοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, κυρίως ψυχικές και πνευματικές. Συνιστάται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η πληθώρα πλανητών (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) που θα διέρχονται τον 12ο οίκο σας (απομόνωση, μυστικοί εχθροί, αλλά και πνευματική και ψυχική θεραπεία) σας ωθούν σε μια πιο εσωτερική πορεία, σε μια αναγκαία απομόνωση για αυτογνωσία και αυτοθεραπεία. Εάν είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να εξηγήσετε στον σύντροφό σας, ότι αισθάνεστε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να μην αναρωτιέται με την συμπεριφορά σας.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες περνάνε στο ζώδιο σας (Άρης στις 18, Αφροδίτη στις 21, Ήλιος στις 23 και Ερμής στις 29) γίνεστε όλο και πιο δραστήριοι, ελκυστικοί αλλά και περίεργοι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η φάση της απομόνωσης έχει τελειώσει και επισήμως… Συνεχίζετε ωστόσο να εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας, οπότε οι σχέσεις σας αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Εάν είστε παντρεμένοι, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, δεν θα ξέρουν την περίοδο αυτή τι ακριβώς θέλουν αναφορικά με την ερωτική τους ζωή. Έτσι, παρά το γεγονός ότι θα φαίνονται στα μάτια των άλλων σαν ελκυστικοί, προσελκύοντας πλήθος υποψήφιων συντρόφων ή εραστών, πολλοί από εσάς δεν θα ενδιαφέρεστε καν. Άλλοι πάλι θα θέλουν πάρα πολλά, εδώ και τώρα, και θα ονειρεύονται την τέλια σχέση, λαγούς με πετραχήλια δηλαδή…

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 9, 10

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 11, 15, 27, 29

Συμβουλή: Εάν έχετε σκοπό να μετακομίσετε και να αλλάξετε κατοικία, φροντίστε να το σκεφτείτε διεξοδικά. Ενδεχομένως να σας συμφέρει πολύ καλύτερα να κάνετε κάποιες επεμβάσεις στην παρούσα κατοικία σας, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες σας, παρά να κάνετε αλλαγές που θα σας στοιχίσουν πολλά χρήματα και θα έχουν αμφίβολα αποτελέσματα.

Follow us:

 

Ζυγός

Η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά έντονη μέσα στο Αύγουστο! Έξοδοι με φιλικά πρόσωπα και προσκλήσεις σε πάρτι θα είναι συχνές. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και  να γνωρίσετε νέα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν  και συναισθηματικά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό, ενεργοποιηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Συμμετέχετε σε ομάδες δράσης με κοινά ενδιαφέροντα ή και δοκιμάστε την τύχη σας στο διαδίκτυο, προσέχοντας βέβαια την ασφάλεια σας.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας, επειδή θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Θα προκαλέσετε υποψίες και φορτισμένες συζητήσεις, έως αντιπαραθέσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (έρωτας και αγάπη) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια περίοδος που αναμένεται να επανεξετάσετε τους τρόπους που εκφράζετε τα αισθήματα σας, τις ανάγκες σας αλλά και πως καταλαβαίνετε και εισπράττετε την συναισθηματική προσέγγιση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Καλό θα ήταν να προσέξετε τις εξωσυζυγικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε με το να αποκαλυφθεί η βράση σας, κάπου προς τα μέσα του μήνα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας, οπότε μια σχέση σας που έχει φθαρεί από τον χρόνο μπορεί να τερματιστεί. Αφορά κυρίως σχέσεις που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίαζαν αξεπέραστα προβλήματα. Τώρα θα βρείτε το κουράγιο να επιδιώξετε την ελευθερία σας, λύνοντας τα δεσμά. Ζευγάρια όμως που διατηρούν μια αρμονική σχέση, με αγάπη και κατανόηση, θα βιώσουν έντονες στιγμές πάθους και ολοκλήρωσης.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 12, 28

Συμβουλή: Στα τέλη του μήνα θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα άτομο που σε παρελθόντα χρόνο σήμαινε πολλά για σας. Θα ανταλλάξετε νέα, αλλά θα λάβετε και μια συμβουλή σε επαγγελματικά ζητήματα, που δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε, ειδικά εάν αφορά τα νέα σας επαγγελματικά βήματα που προγραμματίζετε. 

Σκορπιός

Η καριέρα σας απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια σας αυτό τον Αύγουστο, οπότε αναγκαστικά αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στα συναισθηματικά σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, η πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει είναι πολλές, αλλά θα πρόκειται για άτομο που επίσης θα κυνηγά την καριέρα του. Ίσως τα άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι άτομο με πολλές γνωριμίες και ευρύ κύκλο, καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά.

Ίσως όμως και να έχετε υπέρμετρα ρομαντικές διαθέσεις, μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις ή πολύ υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Εάν όμως ανοίξετε την καρδιά σας και κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας, μπορείτε να γνωρίστε την αγάπη της ζωής σας. Τον Αύγουστο θα χαρακτηρίζεστε από περίσσια χάρη και γοητεία, με αποτέλεσμα να γοητεύετε τους γύρω σας με ευκολία και να κατακτάτε ότι επιθυμείτε! Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να μαγέψετε όσους αναζητούν «ποιητικές» βραδιές και συναισθηματική ένταση.  Αλλά η γοητεία που θα έχετε μπορεί επίσης να ευνοήσει και τους παντρεμένους του ωροσκοπίου σας,  με το να απομακρύνει την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας και να ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ουρανός ξεκινάει στις 12 Αυγούστου την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο του ζευγαριού του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσει στην σχέση ή την οικογένεια σας. Αποφύγετε ξεσπάσματα, ειδικά μετά τις 18 του μήνα, καθώς θα προκύψουν μεγάλες αντιπαραθέσεις στο ζευγάρι.

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 12, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 10, 28, 30

Συμβουλή: Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να έχετε μια ευρεία σύναξη της οικογένειας τον μήνα αυτό. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, ειδικά εάν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο…

Follow us:

 

Τοξότης

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας του οίκου που σχετίζεται με τον γάμο και τις σχέσεις σας, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 1 Αυγούστου. Αποτελεί μια πολύ καλή είδηση, καθώς θα σταματήσουν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πάλι όλα αυτά που σας δένουν, αφήνοντα για λίγο στην άκρη ότι είναι αυτό που σας χωρίζει. Η επικοινωνία είναι πολύ καλύτερη μέσα στον Αύγουστο και θα μπορέσετε να ξανακτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει επίσης σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα. Έτσι μετά από μακρά ανάλυση προσωπική και των σχέσεων σας, λογικά είστε τώρα σε θέση να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να προχωρήσετε σε δράση, ώστε να επαναφέρετε την ερωτική-συναισθηματική σας ζωή σε ισορροπία.  Εάν κάνατε τη δουλειά σας σωστά και πήρατε τα μαθήματα σας, τώρα θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, άσχετα εάν δεν τα παραδεχτείτε ποτέ… Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τις υποχωρήσεις σας στην σχέση ή στον γάμο και να δώσετε έστω και μια μικρή ικανοποίηση στο ταίρι σας.  Και αφού αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, προγραμματίστε ένα ταξίδι από κοινού, κάτι που και εσάς σας ευχαριστεί, και θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε μαζί και να ξαναβρείτε τον βηματισμό σας σαν ζευγάρι. 

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί μέσα στον Αύγουστο να ενθουσιαστούν με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από διαφορετική κουλτούρα και να ξεκινήσουν μια σχέση μακρινών αποστάσεων. Υπάρχουν δε βάσιμες ενδείξεις, το άτομο αυτό να είναι ακαδημαϊκός ή να έχει σχέση με ανώτερη εκπαίδευση. Στις 18 Αυγούστου περνάει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη) ο Άρης, ο κυβερνήτης των σχέσεων σας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εμπλακείτε στο δεύτερο μισό του μήνα σε μια ρομαντική σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως ακόμη και με ένα ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης που απασχολείστε.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 5, 10, 25, 26, 27

Συμβουλή: Η αρχή του μήνα είναι η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα δράση. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε το σχέδιο που ετοιμάσατε και σύντομα θα δείτε να απτά αποτελέσματα. Η προσωπική σας βελτίωση θα είναι, και πρέπει να είναι, η άμεση προτεραιότητα σας!

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος είναι ο τέλειος μήνας να καταπιαστείτε με ζητήματα καρδιάς και να λύσετε προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση ή το γάμο σας. Η εμπιστοσύνη μπορεί να επιστρέψει στην σχέση σας, να ρυθμίσετε ζητήματα που αφορούν τα κοινά σας εισοδήματα και αφού παραμερίσετε ή λύσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας, να δεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του μήνα οι περισσότεροι του ζωδίου σας αποζητούν σοβαρές συναισθηματικές σχέσεις, αδημονούν να επικοινωνήσουν συναισθηματικά με το ταίρι τους και είναι έτοιμοι να ανοιχτούν συναισθηματικά και να παρουσιάσουν την πιο κρυφή και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου και όλοι οι πλανήτες που φιλοξενούνται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθούν να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να συνδεθείτε επί της ουσίας με το ταίρι σας. Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις όμως ενθαρρύνουν και τις καινούργιες σχέσεις, για όσους αναζητούν τα άλλο τους μισό! Παλιές διαμάχες, παρεξηγήσεις ή καχυποψίες μπορούν τώρα να περάσουν στο παρελθόν και να περάσετε σε ένα νέο, βαθύτερο επίπεδο κατανόησης. Μπορεί να υπάρξει μια πολύ θετική στροφή στην σχέση σας, εάν δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την φθορά του χρόνου. Με μια πιο καθαρή ματιά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ζευγάρια θα περάσουν αυτό το μήνα από μια φάση μετάλλαξης και αναδιάταξης.

Οι αδέσμευτοι μεταξύ σας που αναζητάτε την αγάπη, ίσως να αλλάζετε συνέχεια απόψεις, ιδίως μετά τις 12 Αυγούστου, όταν ο Ουρανός να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέσα από τον οίκο σας των συναισθηματικών σχέσεων. Οι προβλέψεις είναι ότι οι έρωτες και οι σχέσεις σας δεν θα έχουν μεν μεγάλη διάρκεια, αλλά θα είναι έντονοι και αναζωογονητικοί!  Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι, να μην ξεφύγετε στα έξοδα σας, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε ένα πιθανό εραστή.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 2, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 5, 11, 23, 30

Συμβουλή: Τα χρόνια προβλήματα στην επαγγελματική ή συναισθηματική σας ζωή επανέρχονται στην επιφάνεια, επειδή θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθείτε μαζί τους και  να λύσετε οριστικά. Μην εκνευρίζεστε και εξάπτεστε, γιατί δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτε. Ή μάλλον, θα καταφέρετε να τα επιδεινώσετε.

Follow us:

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις και γάμος) και η Νέα Σελήνη της 30 Αυγούστου τον 8ο οίκο σας (συναισθηματικές σχέσεις). Διέρχονται δε από τον 7ο οίκο σας ο Ερμής (μεταξύ 11 και 29/8), ο Άρης (μέχρι τις 18/8), ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Αυγούστου και η Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8). Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα περάσουν σταδιακά στον 8ο οίκο σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Αύγουστος λοιπόν του 2019 είναι ο ιδανικότερος μήνας του έτους να ξεκινήσετε μια καινούργια αισθηματική σχέση ή να δώσετε το φιλί της ζωής σε μια καταπονημένη από τον καιρό και τα προβλήματα σχέση ή γάμο. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία αυτό το μήνα να επιλύσουν χρόνια προβλήματα με το ταίρι τους και να επανασυνδεθούν σε ένα πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας, μιλήστε του για τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσφέρετε του τρυφερότητα και ακούστε τις δικές του ανησυχίες και επιθυμίες, εάν θέλετε να επανέλθουν οι ισορροπίες και να εκπέμπετε και πάλι στα ίδια μήκη κύματος στην σχέση. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να ζητά όλο και μεγαλύτερη προσοχή από σας, να αισθάνεται παραμελημένος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες πρόσκαιρες προστριβές.

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 12, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 7, 17, 19, 28

Συμβουλή: Μετά τα μέσα του μήνα μπορεί να σας προσεγγίσει ένα γνωστό σας άτομο με μια πρόταση, πιθανόν επαγγελματικής φύσης. Μην βιαστείτε να την απορρίψετε, ούτε όμως και να την αγκαλιάσετε χωρίς σκέψη και προσεκτική  ανάλυση. Καλό θα ήταν να πάρει το μήνυμα, ότι τουλάχιστον θα την σκεφτείτε σοβαρά και προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή, γιατί θα πρόκειται για κάτι που σε τελική ανάλυση θα σας συμφέρει.

Ιχθείς

Καθώς η καριέρα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απορροφούν την μερίδα του λέοντος της προσοχής σας μέσα στον Αύγουστο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ζητήματα της καρδιάς. Ωστόσο μετά τις 18 του μήνα η κατάσταση θα παρουσιάζει μια αισθητή βελτίωση και μετά τις 21 θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και με την οικογένεια σας.

Καθ όλη την διάρκεια του μήνα όμως αρκετοί από εσάς θα έχετε μια συνεχή αίσθηση ευθύνης και ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων έναντι των δικών σας ανθρώπων, που δεν καταφέρνετε να αποτινάξετε εύκολα. Προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο διαθέτετε στα αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση ή στον γάμο και σηκώστε και σεις το βάρος που σας αναλογεί στην κοινή σας πορεία, ώστε να μπορεί πολύ πιο εύκολα να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση.

Είναι η χρονική περίοδος που αρκετοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν στον αυτόματο πιλότο και ότι απαιτείται δουλειά σε καθημερινή βάση. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας έχει τα εχέγγυα να βελτιωθεί μέσα στον Αύγουστο, ειδικά εάν κάνετε κάποια προσπάθεια να μοιραστείτε τα κοινά βάρη.

Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε την αγάπη, παλεύοντας με μια συναισθηματική αστάθεια, ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.  Έχετε πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 3, 8

Σημαντικές μέρες: 13, 14, 22, 24, 28

Συμβουλή: Αναμένονται πολλά συμβάντα και αλλαγές στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο παρόν και το μέλλον, κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, στα απωθημένα και τις μνήμες που σας πληγώνουν. Το μέλλον σας γράφεται σήμερα και θα πρέπει να είστε παρόντες!

 

Της Αλίντας Κανάκη

kanaki-alinta

 

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Το astrologos.gr σου προτείνει: