Share This!

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή και η επιρροή της κίνησης του στα επαγγελματικά μας!

Ο ανάδρομος Ερμής και τα επαγγελματικά!

 
Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Είναι γνωστό ότι όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος πλήττεται ο τομέας της επικοινωνίας ο οποίος είναι ζωτικός για όλες τις επιχειρήσεις, την καριέρα και τα επαγγέλματα γενικότερα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να κλείσει το κατάστημα κάθε φορά που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Αν κάποιος γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την επιρροή του Ερμή, τότε τα πράγματα θα κυλίσουν ομαλά στο μέτωπο της σταδιοδρομίας και θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της ανάδρομης περιόδου του πλανήτη, όσον αφορά τον τομέα της σταδιοδρομίας σας.

 

Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάσταση στα επαγγελματικά σας  με ανάδρομο Ερμή.

 
• Σε γενικές γραμμές, οι επιδιώξεις των επιχειρήσεων ή της καριέρας επιβραδύνουν ή υποχωρούν λίγο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να τελειώσετε τυχόν εργασίες που έχουν καθυστερήσει, να προγραμματίσετε τα σχέδια σας ή να διορθώσετε τυχόν λάθη η παραλείψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

• Επειδή οι επικοινωνίες δεν λειτουργούν σωστά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, σιγουρευτείτε ότι θα εξασφαλίσετε κάποιο επιπλέον χρόνο στη διάθεση σας όταν ασχολείστε με σημαντικά θέματα. Επίσης, αν θα ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι όλα τα έχετε προγραμματίσει σωστά, ότι δεν έχετε ξεχάσει να βάλετε στις αποσκευές σας κάποιο αντικείμενο που θα σας είναι απαραίτητο ή ότι έχετε κάνει service στο αυτοκίνητο σας για να μην έχετε προβλήματα.

• Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κάνετε τα σχέδια σας και να προετοιμαστείτε για οποιεσδήποτε μελλοντικές επιχειρήσεις ή έργα. Κάντε δειγματοληπτική έρευνα, συλλέξτε τα σχετικά δεδομένα και αποκτήστε τυχόν δεξιότητες που απαιτούνται για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

• Πολλά δεδομένα και πληροφορίες χάνονται με ανάδρομο Ερμή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας των σημαντικών στατιστικών στοιχείων και δεδομένων πριν τα πράγματα πάνε στραβά.

• Είναι μια καλή περίοδος για να ανανεώσετε ή να επαναδιαπραγματευθείτε συμβάσεις και συμφωνίες.

• Μπορείτε να ξαναρχίσετε επαφές με άτομα από προηγούμενες εργασίες που έπαιξαν κάποιο ρόλο στη σταδιοδρομία σας. Θα έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που ήρθατε σε επαφή  με τον πρώην εργοδότη και τους συναδέλφους σας. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να επιδιώξετε επανασύνδεση μαζί τους, έτσι ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα του πού βρίσκεστε στον τομέα της σταδιοδρομίας σας.

 
• Είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη δουλειά σας. Φυσικά, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδια σας, αλλά δεν πρέπει να στενοχωριέστε. Είναι απλά μια περαστική φάση.

Τι μπορείτε να κάνετε για να μην έχετε προβλήματα στα επαγγελματικά σας με ανάδρομο Ερμή.


• Μην ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις με ανάδρομο Ερμή. Σε περίπτωση που ξεκινήσετε μια θα ήταν μια πλήρης καταστροφή με χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να εφαρμόσετε νέα σχέδια, μόνο όταν ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία.

• Μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη θα πρέπει να επανασχεδιαστούν ή να αναδιαμορφωθούν αργότερα.
• Μην μπείτε σε μια νέα επιχείρηση ή αναλάβετε μια νέα θέση εργασίας με ανάδρομο Ερμή. Περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και κάντε την απαιτούμενη προεργασία πριν μεταβείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.

• Μην κάνετε νέες αγορές που σχετίζονται με την εργασία σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσετε ελαττωματικούς εξοπλισμούς. Η εγκατάσταση νέου υλικού ή λογισμικού πρέπει επίσης να αναβληθεί, μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία.

• Μην συνάψετε νέες συμβάσεις ή υπογράψετε νέες συμφωνίες. Αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι απίθανο να υπάρξει επιτυχής έκβαση για τα εμπλεκόμενα μέρη.