Share This!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα το καλοκαίρι του 2015 και η επιρροή του! Από την Ιωάννα Αυγερινού

Η Αφροδίτη στον Λέοντα το διάστημα από 5 Ιουνίου ως 10 Οκτωβρίου και η επιρροή της στα ζώδια!  Από την Ιωάννα Αυγερινού

 
Η Αφροδίτη έκανε την είσοδό της στο ζώδιο της χαράς και της δημιουργίας την 5η Ιουνίου και αποφάσισε να κατασκηνώσει έως την 10 Οκτωβρίου. Θα γίνει ανάδρομη από τις 27 Ιουλίου έως την 7 Σεπτεμβρίου όπου θα αναμένουμε επιστροφές αγαπημένων ατόμων και φίλων που έχουμε να δούμε καιρό και τους έχουμε επιθυμήσει.
 
Να δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Αφροδίτη στο Λέοντα που διανύει τώρα τον ουρανό και θα παραμείνει έως τις 10 Οκτωβρίου, ημερομηνία παραμονής της στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον Έρωτα,  τη Δημιουργία, τη Ψυχαγωγία και τη Χαρά.
 
 
Τι φέρνει στα ζώδια η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα;
 
           
         ΚΡΙΟΣ
Θα βιώσετε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της χρονιάς. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες  για  Έρωτα και  ψυχαγωγία. Θα είναι δύσκολο να μιλήσουμε για πειθαρχία ίσως διότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα στη ζωή σας από τις υποχρεώσεις. Αφεθείτε, λοιπόν ελεύθεροι να κάνετε ό τι σας ευχαριστεί χωρίς βέβαια υπερβολές που οδηγούν σε λάθη. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας βελτιώνονται και μπορεί να σας δώσουν μεγάλες χαρές.

Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την Ιωάννα Αυγερινού κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
 
       ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα στην οικογενειακή εστία είτε εάν ζείτε μόνοι είτε εάν έχετε καλεσμένους είτε μοιράζεστε τη ζωή σας με άλλα μέλη. Νοιώθετε ψυχική ευφορία. Ίσως ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό του χώρου σας έστω κι εάν πρόκειται για επαγγελματική στέγη. Οι σχέσεις με τους γονείς σας θα γίνουν πιο όμορφες και μπορείτε να στηριχτείτε στη συμπαράστασή τους.
Για αναλυτικές προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις καλέστε στη γραμμή της Ιωάννας Αυγερινού τώρα στο 901 600 0421
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα γίνετε πιο ευχάριστοι και πιο αγαπητοί στις καθημερινές συναντήσεις σας. Θα ξεχάσετε τα προβλήματά σας. Οι συναλλαγές σας θα διεκπεραιώνονται πιο εύκολα. Πιθανόν να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες που θα είναι επιδερμικές. Άλλωστε ούτε εσάς ενδιαφέρει κάτι βαθύτερο και σοβαρό αυτόν τον καιρό.  Σε συνδυασμό με τον Δία θα έχετε οικονομική εύνοια από τον περίγυρο.
Σε απασχολούν τα αισθηματικά σου; Η Ιωάννα Αυγερινού θα σου πει για το ερωτικό σου μέλλον μέσα από την ανάλυση της ερωτικής σου συναστρίας! Κάλεσε τώρα στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
     
      ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Αυτή η εποχή θα χαρακτηριστεί από οικονομική εύνοια στον επαγγελματικό στίβο. Θα αυξηθούν τα έσοδά που προέρχονται από προσωπικό μόχθο. Τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τη διαχείριση που θα κάνετε. Η Αφροδίτη σας βοηθά να έλκετε τους άλλους που θα σας προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας. Ίσως παρασυρθείτε σε πολυτελείς αγορές άχρηστων αντικειμένων.
Η Ιωάννα Αυγερινού είναι πάντα δίπλα σου μέσα από τη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421 για να σου προσφέρει έγκυρες και αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις
 
 
        ΛΕΩΝ
Θεωρείται μία από τις πιο καλές περιόδους της χρονιάς για να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με ό τι σας αρέσει περισσότερο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλξετε άτομα του αντιθέτου φύλου και να δημιουργήσετε αισθηματικές σχέσεις που θα έχουν χροιά μακροβιότητας. Προσοχή στον ανάδρομο που δηλώνει βραχυπρόθεσμες σχέσεις εάν ξεκινήσουν  σ αυτό το διάστημα από τις 27 Ιουλίου  – 7 Σεπτέμβρη.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την Ιωάννα Αυγερινού κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
 
    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως είναι η πιο εύκολη διέλευση συγκριτικά με τους υπόλοιπα διερχόμενα ουράνια σώματα από τον 12 οίκο του ωροσκοπίου σας. Το βασικότερο έργο της Αφροδίτης από αυτόν τον οίκο είναι η διάθεση που θα σας καταλάβει για προσφορά ανιδιοτελούς αγάπης πράγμα που το συνηθίζετε. Θα κληθείτε να φροντίσετε αγαπημένα άτομα που σας χρειάζονται. Ίσως σας οδηγήσει σε κρυφές σχέσεις.
★ Για αναλυτικές προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις καλέστε στη γραμμή της Ιωάννας Αυγερινού τώρα στο 901 600 0421
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
        ΖΥΓΟΣ
Είναι μία ευνοϊκή περίοδος σ ό τι αφορά τη συλλογική εργασία η δραστηριότητες που αναπτύσσονται μεταξύ φίλων. Θα νοιώσετε ένα χέρι βοηθείας και τα άτομα να σας συμπεριφέρονται φιλικά. Ευνοούνται δραστηριότητες προβολής εφ όσον οι άλλοι θα σας περιβάλλουν με αγάπη. Η αισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Μπορεί μία φιλία να εξελιχτεί σε έρωτα και μέσα από την αγάπη φιλία.
★ Σε απασχολούν τα αισθηματικά σου; Η Ιωάννα Αυγερινού θα σου πει για το ερωτικό σου μέλλον μέσα από την ανάλυση της ερωτικής σου συναστρίας! Κάλεσε τώρα στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
 
  ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευνοϊκές συνθήκες δημιουργούνται στον επαγγελματικό στίβο και γενικότερα στην εξέλιξή σας. Η Αφροδίτη σ αυτόν τον τομέα λειτουργεί μέσα από τις σχέσεις καλής και αρμονικής συνεργασίας. Θα είστε πιο κοινωνικοί και οι νέες γνωριμίες θα προέρχονται από ανώτερη από τη δική σας τάξη. Καταργούνται οι κοινωνικοί φραγμοί. Εάν τα κίνητρά σας έχουν ιδιοτελή υφή οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Προσοχή!!!
Η Ιωάννα Αυγερινού μέσα από τη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421 είναι πάντα δίπλα σου για να σου προσφέρει έγκυρες και αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις
 
 
        ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Επίσης, μπορεί να κάνετε μακρινά ταξίδια είτε γεωγραφικά είτε με τη φαντασία που σίγουρα δεν σας εγκαταλείπει. Είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ηρεμία και τον έρωτα. Μπορεί να κάνετε γνωριμία με αλλοδαπούς η με ανθρώπους καλλιεργημένους και μορφωμένους.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την Ιωάννα Αυγερινού κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
 
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει να πετύχετε διάφορες διευκολύνσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί να πετύχετε ένα δάνειο η να σας δοθεί ένα ακριβό δώρο η να έχετε οικονομική βοήθεια από τρίτους. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να σας κυριαρχήσει ένα συναίσθημα ζήλιας και αποκλειστικότητας με τον ερωτικό σας σύντροφο που θα επιδράσουν ανάλογα στην ψυχολογική σας κατάσταση.
Για αναλυτικές προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις καλέστε στη γραμμή της Ιωάννας Αυγερινού τώρα στο 901 600 0421
 
 
     ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θεωρείται μία από τις καλύτερες περιόδους σε ό τι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων η Αφροδίτη θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του Εγώ σας μ ένα μοναδικό τρόπο. Το σημαντικότερο που θα πετύχετε είναι ένα ήπιο κλίμα μέσα από ισορροπημένες σχέσεις.
★ Σε απασχολούν τα αισθηματικά σου; Η Ιωάννα Αυγερινού θα σου πει για το μέλλον του έρωτά σου μέσα από την ανάλυση της ερωτικής σου συναστρίας! Κάλεσε τώρα στη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ 
Αυτή η εποχή δεν σας αφήνει περιθώρια για διασκέδαση. Αντιθέτως σας καλεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της εργασίας σας. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες εάν δεν καταφέρετε να αναλάβετε από κοινού με το σύντροφό σας τις τρέχουσες δραστηριότητες. Αναφορικά με την διατροφή σας αυξάνεται η επιθυμία για γλυκά και κατ επέκταση το βάρος σας.
Η Ιωάννα Αυγερινού  είναι πάντα δίπλα σου μέσα από τη προσωπική της γραμμή στο 901 600 0421 για να σου προσφέρει έγκυρες και αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις
 
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΜΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ AΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!!
 
Ιωάννα Αυγερινού