Share This!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού για το διάστημα 7 Αυγούστου ως 9 Σεπτεμβρίου 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και η επιρροή της στα ζώδια!

 
Την Τρίτη 7 Αυγούστου ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, περνά στο χώρο κυριαρχίας της τον Ζυγό,ζώδιο του γάμου, καθώς κυβερνά αυτό το ζώδιο. Ως τις 9 Σεπτεμβρίου λοιπόν που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη θα μπορέσει να εκφράσει όλες τις ιδιότητές της και να εξασφαλίσει την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα θα μας παροτρύνει να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού πέρα από τις προσωπικές μας ανάγκες, θα μπορούμε να κατανοήσουμε και να δεχτούμε και τις ανάγκες των άλλων. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα (με εξαίρεση τις ημέρες που προαναφέρθηκαν) θα έχουν πολύ γερές βάσεις.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ζυγό;

Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

★ Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στο Προσωπικό Ωροσκόπιο

 
Πως επηρεάζονται τα ζώδια από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
 
     Κριός        
Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη πραγματοποιείται την διέλευσή της στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 7 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου και στρέφει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα υπάρξουν αρκετές διακυμάνσεις, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίζει άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, η επιδίωξή σου θα είναι να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και να διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή και φλογερή. Η στήριξη του συντρόφου σου μάλιστα, ίσως σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό σου επιφυλάσσει γνωριμίες με άτομα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή και μια συνεργασία.
Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
   Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 7 Αυγούστου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαμορφώσεις μια πιο όμορφη καθημερινότητα, αφού ακόμα και η ρουτίνα σου θα γίνει πιο ευχάριστη. Ίσως οι συνθήκες στον τομέα της εργασίας σου βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου γίνουν πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Επιπλέον, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των γύρω σου.
Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.

 
    Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για τις σχέσεις σου και την δημιουργικότητά σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο κάθε επαφή και δραστηριότητα. Αν διατηρείς μια σχέση, τώρα μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα δημιουργήσεις έναν δυνατό δεσμό μέσα από τις πολλές προκλήσεις που θα έχεις. Τέλος, αν έχεις ψυχραθεί με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις και να βάλεις τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις.

Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
     Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παρόλο που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο ή πιο ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία, ή και να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες βελτιώσεις που χρειάζονται στο σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μετακόμιση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, καθώς θα βρεις κάτι που θα ταιριάξει με τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς σου. Οι φιλικές συγκεντρώσεις στο χώρο σου θα αυξηθούν επίσης αυτό το διάστημα.
Μάθε τι σημαίνει για σένα η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
        Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογα άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς φίλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο, που θα σε κατανοεί απόλυτα. Ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κάνει σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για την πορεία σου ή και να δημιουργηθούν νέες προοπτικές ανόδου. Τέλος, τα ταξίδια που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.

 
 
  Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται με απίστευτη ευκολία, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται μια συμφωνία ή ένα ταξίδι να σου αποφέρει επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, ίσως μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό αποτελέσει την αφορμή για να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα.


★Μάθε πως σε επηρεάζει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
     Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 7 Αυγούστου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, η αυξημένη γοητεία σου σε συνδυασμό με την ευστροφία σου μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες, ενώ οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σου. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές. Στην προσωπική σου ζωή, η σχέση σου εξελίσσεται θαυμάσια, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, θα σε ανανεώσει!!

Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Η διέλευση αυτή τονίζει την διαίσθησή σου, διεγείρει τις αισθήσεις σου και σε κάνει να βλέπεις όλες τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού όντως μια αόρατη δύναμη σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις αντιξοότητες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, οι σχέσεις σου αυτή την περίοδο θα γίνουν πιο φλογερές και η αρμονία με τον σύντροφό σου μεγαλύτερη. Αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς να την αποκαταστήσεις τώρα, όσον αφορά όμως τις νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός.Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.

 
 
    Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Αυγούστου, τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα καταφέρεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα μέσα από τη δουλειά σου ή να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μια νέα οικειότητα θα αναπτυχθεί και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή και από το φιλικό σου περιβάλλον. Ευχάριστα θα κυλήσουν και οι σχέσεις των δεσμευμένων Τοξοτών.


Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και οι προσπάθειές σου για την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης, θα είναι πιο εύκολες και αποτελεσματικές. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συνεργασία, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, αρκεί να έχεις βεβαιωθεί για το ποιόν των ατόμων με τους οποίους θα συνεργαστείς. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορεί τώρα να επισημοποιήσεις μια σχέση, ή να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό με σοβαρές προοπτικές.


Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
 Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στις 7 Αυγούστου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ευχάριστη περίοδο για σένα, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευκαιρίες για μελέτες, ταξίδια και επαφές, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα και ίσως αποφασίσεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Οι εξελίξεις ωστόσο μπορεί να συνδέονται και με την αισθηματική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να ακολουθήσεις τον σύντροφό σου στο εξωτερικό. Ένας νέος έρωτας θα αλλάξει και τη ζωή των ελεύθερων Υδροχόων.

Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτηΚάλεσε τώρα στο 14901.για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
 
      Ιχθύες
Φίλε Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στις 7 Αυγούστου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές και να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Μια επένδυση, μια αγοραπωλησία ή και η αύξηση των αποδοχών του συντρόφου σου, μπορούν επίσης να συμβάλουν στην εξυγίανση των οικονομικών σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς το πάθος για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική πρόκληση θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή.

Μάθε πως σε επηρεάζει η Αφροδίτη στο Ζυγό  σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!Κάλεσε τώρα στο 14901 για μια προσωπική πρόβλεψη από τους έγκυρους αστρολόγους-συνεργάτες του www.astrologos.gr 14901.
 
Θάλεια Πετροπούλου