Share This!

Το Φενγκ Σούι(Feng Shui) στην κρεββατοκάμαρα!

Το Feng Shui και η κρεβατοκάμαρα που πάντα γιορτάζει ο έρωτας! 

Ο  Φεβρουάριος είναι ένας  από τους πιο ερωτικούς  μήνες της χρονιάς. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ξυπνά ακόμα και στον πιο αδιάφορο συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης. Το Φενγκ Σούι θα σας δείξει τι πρέπει να αποφύγετε για να μην οδηγήσετε μια  σχέση σε αδιέξοδο. Tης  Xρυσoύλαs Στρογγύλη
 
Ο κύριος χώρος που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα ώστε να περιφρουρήσετε την ερωτική σας ζωή και να τη διατηρήσετε ακμαία είναι η κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι λίγες οι  φορές που ο χώρος αυτός περνά σε δεύτερη μοίρα, επειδή, όταν είμαστε ξύπνιοι, περνούμε περισσότερη ώρα σε άλλα δωμάτια του  σπιτιού παρά στην  κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, επειδή δεν πρόκειται μόνο για ένα χώρο ανάπαυσης και ύπνου αλλά και για ένα χώρο έκφρασης της ερωτικής επιθυμίας, η διακόσμηση και γενικά η αύρα που αποπνέει το δωμάτιο επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι η κρεβατοκάμαρα είναι ένας Yin χώρος, δηλαδή ένας χώρος ηρεμίας και γαλήνης. Κάθε Yang παρέμβαση θα μπορούσε να φέρει ανισορροπία.
 
★ Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 

Το Feng Shui και οι συμβουλές του για μια ερωτική κρεββατοκάμαρα

 
• Όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σας, αποφύγετε να εγκαταστήσετε το γραφείο σας μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, για παράδειγμα, εκπέμπει αρνητική ενέργεια στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.
 
• Μην παραμελείτε να ανοίγετε τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας, για να μπαίνει φως, να αερίζεται και έτσι να ανανεώνεται η ενέργεια του χώρου.
 
• Το κρεβάτι θα πρέπει να έχει κομοδίνα δεξιά και αριστερά. Το να ακουμπά από τη μια μεριά σε τοίχο δείχνει την  ανασφάλειά σας αλλά και το φόβο σας  στο να κοιμηθείτε μαζί με ένα άλλο πρόσωπο. Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι  προσβάσιμο και από τις δύο μεριές.
 
• Αποφύγετε να τοποθετήσετε όργανα  γυμναστικής μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
 
• Είναι εντελώς αντιερωτικό να φυλάτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας αναμνηστικά από προηγούμενες σχέσεις (φωτογραφίες, δώρα κ.λπ.). Διαταράσσεται η ισορροπία της σχέσης  με τον τωρινό σας σύντροφο.
 
• Η παρουσία φυτών ή λουλουδιών μέσα  στην κρεβατοκάμαρά σας είναι εντελώς απαγορευτική σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Το μόνο που επιτρέπεται είναι ένα ή δύο κόκκινα τριαντάφυλλα, και αυτά για λόγους διακοσμητικούς και για μια ξεχωριστή νύχτα. Όχι για να τα έχετε διαρκώς στην κρεβατοκάμαρά σας.  Προσοχή στα αποξηραμένα. Αποτελούν  κακό Φενγκ Σούι σε κάθε περίπτωση.
 
• Το συχνό φαινόμενο της παρουσίας της τηλεόρασης μέσα στην κρεβατοκάμαρα  αποτελεί ένα ιδιαίτερα αρνητικό Φενγκ Σούι. Όχι μόνο αποσπά την προσοχή των συντρόφων από τη σχέση τους και από τη συνύπαρξή τους πάνω στο κρεβάτι αλλά εκπέμπει και ακτινοβολία η οποία εύκολα μετατρέπει σε αρνητική τη θετική ενέργεια chi. Ειδικά αν επιλέξετε να δείτε ειδήσεις, μην απορείτε γιατί δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε τον έρωτα.
 
• Όσο κι αν αγαπάτε τους γονείς, τα αδέλφια σας, τους φίλους σας και γενικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και τα παιδιά σας, αποφύγετε να τοποθετήσετε φωτογραφίες τους μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας. Δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε ερωτικά. Θα αισθάνεστε ότι σας κοιτούν! Ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει μια τρυφερή φωτογραφία με εσάς και το σύντροφό σας.
 
• Η επιλογή σκούρων χρωμάτων για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας δεν είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσετε ή να διατηρήσετε το πάθος στη σχέση σας.
 
• Αποφύγετε να τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρά σας διακοσμητικά αντικείμενα που δεν έχουν σχέση με τον έρωτα. Προτιμήστε χαριτωμένες απεικονίσεις σε ζευγάρια.
 
• Ο έντονος και υπερβολικός φωτισμός αναστατώνει τη Yin ατμόσφαιρα μιας κρεβατοκάμαρας και διαταράσσει και την ερωτική σας λειτουργία και την ανάγκη σας για χαλάρωση.
 
Όλα αυτά θυμηθείτε τα, ιδιαίτερα τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου!