Share This!

Ερμηνεία των πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω! Πως μας επηρεάζει η θέση τους στον αστρολογικό μας χάρτη;

Σε έναν αστρολογικό χάρτη υπάρχουν 10 πλανήτες οι οποίοι ανάλογα με τη θέση τους σε αυτόν επηρεάζουν τον χαρακτήρα, τις συνήθειες, τις σκέψεις και τις αντιδράσεις μας, τονίζοντας ή ακόμη και αβλύνοντας τα χαρακτηριστικά που θεωρούμε οτι έχουμε λόγω του ζωδίου μας! Για παράδειγμα μπορεί να ανήκουμε στον ανεξάρτητο και αδέσμευτο ζώδιο του Τοξότη αλλά η Αφροδίτη μας να ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού που επιδιώκει την δέσμευση και τις στενές προσωπικές σχέσεις αλλάζοντας τον τρόπο που φερόμαστε στην ερωτική μας ζωή!
 
Καθώς αυτό το διάστημα ο Ήλιος διασχίζει το ζώδιο του Αιγόκερου ας δούμε πως μας επηρεάζει η θέση του κάθε πλανήτη σε αυτό το οργανωτικό και σοβαρό ζώδιο!

 

Ο Ήλιος στο ζώδιο του  Αιγόκερω 

 
Το ζώδιο του Αιγόκερω, με  κυβερνήτη τον Κρόνο, διακρίνεται από συνέπεια, αξιοπιστία, σύνεση και πειθαρχία. Αποφεύγει  τις επιπολαιότητες και έχει υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος. Είναι λακωνικός και αποφεύγει τις υπερφίαλες δηλώσεις. Άφοβα μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί έναν Αιγόκερω, αφού είναι τακτικός και υπεύθυνος. Ωστόσο, η σταθερότητα των αντιλήψεων και των ιδεών του κάποιες φορές τον κάνουν άκαμπτο και αδιάλλακτο. Είναι απαιτητικός με τον εαυτό του αλλά διπλάσια απαιτητικός με τους άλλους.
 
Μάλιστα, συχνά εκφράζει απαισιόδοξες απόψεις, μεμψιμοιρεί και απομονώνεται από τον κοινωνικό περίγυρο. Στο ερωτικό πεδίο ο Αιγόκερως αποδεικνύεται αρκετά αμήχανος.
Διάβασε εδώ τις προβλέψεις του ζωδίου σου για το 2018 από την Κατερίνα Γλύμπη!
Εκδηλώνεται μόνο σε περίπτωση που νιώσει άνετα με τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Προτιμά μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Γίνεται τρυφερός και στοργικός σύντροφος, αλλά πάντα ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς του ανήκει στη δουλειά του. Είναι προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων, αλλά κάποιες φορές καταντά υπερβολικά οικονόμος.
 
Η απόκτηση υλικών αγαθών είναι σημαντική γι’ αυτόν, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί φιλάργυρος και τσιγκούνης. Ο Αιγόκερως θέλει να νιώθει επαγγελματική και, κατ’ επέκταση, οικονομική ασφάλεια. Του ταιριάζουν επαγγέλματα που απαιτούν λογική και δομή. Ιδιαίτερα εργατικός και  υπεύθυνος, είναι κατά κανόνα ο ιδανικός εργαζόμενος. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι υποτάσσεται δουλικά στις προσταγές των  ανωτέρων του. Αντίθετα, η  υπακοή και η εργατικότητά του στοχεύουν στην υλοποίηση των υψηλών του φιλοδοξιών.
Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω σας αφορούν αν έχετε κάποιον ή κάποιους  πλανήτες σε αυτό το παρορμητικό ζώδιο της γης!
Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη και μάθε ποιούς πλανήτες έχεις στο ζώδιο του Αιγόκερω!
 
Η Σελήνη  στον Αιγόκερω! 
Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, αν η Σελήνη ήταν στο ζώδιο του Αιγόκερω όταν γεννηθήκατε, μετριάζει την έκφραση τω ν συναισθημάτων και καθιερώνει αρκετά «πρέπει». Όταν δεν  σχηματίζει κάποια αρνητική όψη, σας προικίζει με αρκετά προτερήματα, όπως αφοσίωση στο καθήκον, επιδίωξη υψηλών στόχων, πρόγραμμα και συνέπεια. Δεν πετάτε στα σύννεφα ούτε γίνεστε έρμαιο των συναισθημάτων σας. Δεν σας τρομάζει η σκληρή δουλειά και έτσι φτάνετε συνήθως στους στόχους σας. Σε αρνητική όψη όμως, η Σελήνη χάνει την ευαισθησία της και σκληραίνει. Είστε αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, απέναντι στους οποίους εκδηλώνετε ενίοτε μια δεσποτική και «άκαρδη» συμπεριφορά. Επίσης, μια τάση προς τη μελαγχολία και την απαισιοδοξία είναι πιθανή.
 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω 

Είτε είστε Τοξότης, είτε Αιγόκερως, είτε Υδροχόος, αν, όταν γεννηθήκατε, ο Ερμής ήταν στο ζώδιο του  Αιγόκερω, είστε μετρημένοι στα λόγια σας, σκέφτεστε πολύ προτού εκφράσετε τις απόψεις σας και είστε συνεπείς. Βλέπετε τα πράγματα από μια σφαιρική σκοπιά και αποφεύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Συνήθως έχετε σταθερές απόψεις και τις εκφράζετε με λογική συνοχή και μέθοδο. Όλα αυτά σάς βοηθούν να υλοποιήσετε τους υψηλούς στόχους που συνήθως θέτετε. Με τη θέση όμως αυτή περιορίζεται η ευστροφία, η πνευματική ευελιξία και η επικοινωνιακή δεινότητα του Ερμή. Έτσι, δυσκολεύεστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Γενικά σας αρέσει να μένετε σταθεροί στα καθιερωμένα και να νιώθετε την ασφάλεια των παραδοσιακών αξιών. Ακόμα, είναι πιθανή κάποια καταπίεση στα παιδικά σας χρόνια.
 Πάρε την πρόβλεψη σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης και την ερώτησή σου στο 54991,για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, αν η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιο του Αιγόκερω όταν γεννηθήκατε, συχνά θέτετε υπό πλήρη έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες ερωτικές εξάρσεις ενθουσιασμού. Όλα αυτά απορρέουν ώς ένα βαθμό από το φόβο της  απόρριψης, ο οποίος σας κάνει ψυχρούς και απόμακρους. Όταν όμως βρίσκετε το άλλο σας μισό, είστε απόλυτα αφοσιωμένοι και πιστοί. Πολλοί με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση νιώθουν ερωτική έλξη για άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας. Η οικονομική ασφάλεια παίζει για εσάς πρωταρχικό ρόλο, ενώ οι στόχοι σας είναι μεγαλεπήβολοι και οι φιλοδοξίες σας υψηλές. Οι φιλοδοξίες σας πολλές φορές κατευθύνουν τις ερωτικές σας προτιμήσεις, οπότε καταφεύγετε σε σχέσεις συμφέροντος. Παράλληλα, αναζητάτε ένα σύντροφο ανάλογου κοινωνικού και οικονομικού κύρους με το δικό σας. Έτσι, περιορίζετε τα συναισθήματά σας λειτουργώντας συμβατικά και ωφελιμιστικά.
 

Ο Άρης στον Αιγόκερω 

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Άρης ήταν στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, θέτετε σαφείς στόχους στη ζωή σας και τους υπηρετείτε με μεγάλη υπομονή, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σας αρέσει να θέτετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, από τη μια, επειδή νιώθετε ένα μεγάλο χρέος απέναντι στην κοινωνία, από την άλλη, γιατί επιδιώκετε το κοινωνικό κύρος. Είστε αρκετά φιλόδοξοι ειδικά σε θέματα εξουσίας και ελέγχου, αλλά δεν επιδιώκετε ποτέ την επίδειξη των δυνάμεών σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, συνήθως έλκεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στο σεξ είστε δυνατοί αλλά αρκετά συγκρατημένοι. Ωστόσο, η  υπερβολική φιλοδοξία μπορεί να σας κάνει να μην υπολογίζετε τίποτα και κανέναν. Όταν σας τυφλώνει η επιτυχία, μπορείτε να πετύχετε πάση θυσία, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η θέση του Άρη υποδεικνύει πιθανά προβλήματα στα οστά και το δέρμα.
 
★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Ο Δίας στον Αιγόκερω 

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, αν ο Δίας ήταν στον Αιγόκερω όταν γεννηθήκατε, η παρουσία του μέσα στο περιοριστικό σπίτι του Κρόνου, κυβερνήτη του Αιγόκερω, θέτει αρκετούς φραγμούς στην έκφραση των ιδιοτήτων του. Ωστόσο, ο υπερενθουσιασμός και η επιπολαιότητα δίνουν τη θέση τους στην υπομονή, την  αντοχή και την αίσθηση του καθήκοντος. Έτσι, λοιπόν, εργάζεστε σκληρά, με συνέπεια και πρακτικό νου, καταφέρνοντας σταδιακά να φτάσετε ψηλά. Μένετε σταθεροί στις ηθικές σας αρχές, συγκεντρώνεστε στους στόχους σας και, με μετρημένη αισιοδοξία, συνήθως  πετυχαίνετε. Η βιομηχανία και οι επιχειρήσεις ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Ωστόσο, στην αρνητική πλευρά της, αυτή η θέση επισκιάζει την αισιοδοξία και τη χαρά που πηγάζει από το Δία. Έτσι συχνά «κρατάτε μούτρα», εκφράζετε ιδιοτροπίες και περίεργες απαιτήσεις, υιοθετώντας πολλές φορές έναν προσβλητικό τρόπο συμπεριφοράς. Οι στόχοι σας συχνά είναι καθαρά υλιστικοί, γεγονός που προέρχεται από την ανάγκη σας για οικονομική εξασφάλιση.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω 

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, αν γεννηθήκατε με τον Κρόνο στο σπίτι του, αφού αυτός κυβερνά το ζώδιο του Αιγόκερω, από τη θέση αυτή εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά του. Η θέση αυτή δείχνει ότι έχετε ωριμάσει από μικρή ηλικία, ενώ συνήθως προμηνύει ικανοποιητικά γηρατειά. Εργάζεστε με προγραμματισμό, συνέπεια και πειθαρχία και δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Τα «πρέπει» εισχωρούν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Δεν σας αρέσει να σας υπαγορεύουν τι να κάνετε, αλλά διδάσκεστε από τα παθήματά σας. Σας αρέσει να προφυλάγεστε από τις σπατάλες και να αποταμιεύετε όσο μπορείτε. Αν όμως ο Κρόνος σχηματίζει αρνητική όψη, τότε η συνέπεια και η πειθαρχία μετατρέπονται σε υπερβολική απαιτητικότητα και σε απουσία κάθε είδους ανοχής. Έτσι, λοιπόν, η αρχομανία και ο δεσποτισμός μπορούν να απομακρύνουν τους άλλους από κοντά σας. Ακόμα, το κυνήγι του χρήματος και  της επιτυχίας μπορούν να καλλιεργήσουν μέσα σας το σνομπισμό αλλά και την τσιγκουνιά. Είστε επιρρεπείς στους πόνους στα γόνατα και τις αρθρώσεις.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές πλανητικές όψεις αλλά και των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο

 

Ο Ουρανός στον Αιγόκερω 

Ο Ουρανός και ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερω, είναι δύο διαμετρικά αντίθετοι πλανήτες: ο μεν Ουρανός αντιπροσωπεύει την πρωτοπορία, την αλλαγή, την επανάσταση, ο δε Κρόνος αντιπροσωπεύει την παράδοση, το παλιό, το καθιερωμένο.
 
Επομένως, η παρουσία του Ουρανού στον Αιγόκερω συνταιριάζει αυτές τις αντιφατικές ιδιότητες και τις εξισορροπεί. Έτσι, λοιπόν, η θέση αυτή δίνει τον καλό επαναστάτη που έχει στόχο, αντιπροτάσεις αλλά και πρόγραμμα. Μ ε άλλα λόγια, η επαναστατικότητα και το επιστημονικό πνεύμα του Ουρανού μπαίνουν σε καλούπια, οργανώνονται και σταδιακά υλοποιούνται. Αν έχετε Ουρανό στον Αιγόκερω, τότε απέναντι στις αλλαγές αντιδράτε με ψυχραιμία και σύνεση. Διαθέτετε ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, αν ο Ουρανός σχηματίζει αρνητική όψη, τότε δημιουργούνται αρκετές αντιθέσεις. Ακόμα κι αν το κατεστημένο ανατραπεί, είναι πιθανό να εδραιωθεί ένα διαφορετικό κατεστημένο, άκαμπτο και δεσποτικό. Η αντιφατικότητα, λοιπόν, του Ουρανού και του Κρόνου μπορεί συχνά να σας φέρνει σε διλήμματα που θα αφορούν το καινούριο και το παλιό. Πιθανά προβλήματα σε οστά και δέρμα.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως δεν είναι το ζώδιο που θα προσφέρει στον Ποσειδώνα αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί δημιουργικό στέκι, ένα ατελιέ για την καλλιτεχνική του δημιουργία. Αντίθετα, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, έχει την τάση να επιβάλλει στον πλανήτη που περνά από το σπίτι του τη δική του ιεραρχία και αυστηρότητα. Αν έχετε γεννηθεί με τον Ποσειδώνα σε αυτή τη θέση, η ενέργειά του μπαίνει σε πρακτική εφαρμογή και διοχετεύεται σε συγκεκριμένους στόχους. Με άλλα λόγια, η διαίσθηση και η έμπνευση συνδυάζονται με τον πρακτικό νου. Η γενιά που γεννήθηκε με τον Ποσειδώνα στον ζώδιο του Αιγόκερω έχει ισχυρότερη θέληση και αποφασιστικότητα από την προηγούμενη. Σε αρνητική όψη, ο Ποσειδώνας οδηγεί το άτομο στη χρησιμοποίηση ύπουλων μεθοδεύσεων και μέσων εξαπάτησης, με στόχο την απόκτηση κοινωνικού και επαγγελματικού κύρους.
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει ποιος τομέας της ζωής σου ευνοείται περισσότερο αυτό το διάστημα! Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 

 

Ο Πλουτώνας στον Αιγόκερω 

Η παρουσία του Πλούτωνα στο σπίτι του Κρόνου και στο πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσει έμφαση στην ηθική και την εργατικότητα. Ακόμα και στη θετική του πλευρά, η θέση αυτή μπορεί να κάνει το άτομο σκληρό και αμείλικτο. Σε ιδιαίτερα αρνητική όψη, ο Πλούτωνας είναι επικίνδυνος και για το χαρακτήρα αλλά και για την υγεία ακόμα.
 

Ο Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ήταν στον Αιγόκερω, ο σκοπός σας είναι να ωριμάσετε, να ενηλικιωθείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Έχετε όμως την τάση να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και να είστε ευθυνόφοβοι. Ο προγραμματισμός και η πειθαρχία σάς βοηθούν να ζείτε ανεξάρτητα και αυτόνομα και έτσι να μη νιώθετε εξαρτημένοι από άλλους.
 

Ο Κλήρος της Τύχης στον Αιγόκερω 

Αν έχετε τον Κλήρο της Τύχης στον Αιγόκερω, η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και η αίσθηση του καθήκοντος που σας διακρίνουν σας βοηθούν να φτάνετε στους στόχους σας με επιτυχία. Δεν σας λείπει ούτε η αποφασιστικότητα ούτε η αντοχή.