Share This!

Αστρολογικό Ταρώ: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ο Νοέμβρης θέλει σκληρή δουλειά!

Το μήνυμα του Νοεμβρίου είναι ότι για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Με άλλα λόγια να βάλεις γκολ πρέπει να το ιδρώσεις το φανελάκι. Η κάρτα που αντιπροσωπεύει τον μήνα είναι η κάρτα του Άρματος.

Δωρεάν ρίξιμο ταρώ! Πάρε τώρα την δική σου πρόβλεψη ταρώ με τη μέθοδο των 4 καρτών και διάβασε τι λέει η κάθε κάρτα για σένα εδώ! Αν πάλι θες να μιλήσεις με ειδικούς της τράπουλας ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901 και έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου για κάθε θέμα που σε απασχολεί.

Κριός - Η Δύναμη

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 1, 8,11,18, 28

Αισθηματικά: Ο λύκος που έγινε αρνάκι, είσαι αυτό το μήνα Κριάρι στα αισθηματικά σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι διώχνεις μακριά τους εγωισμούς, τα νεύρα και την απόλυτη στάση σου, χαμογελάς, χαλαρώνεις και βρίσκεις και πάλι το ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Ένα άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σου εδώ και καιρό, θα έχει αυτό το μήνα την ανάγκη σου, την συντροφιά και την υποστήριξή σου και εσύ θα δώσεις απλόχερα όλη την αγάπη και την φροντίδα σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να συγχωρέσεις ένα άτομο του παρελθόντος σου … οι εξελίξεις θα καθοριστούν από τις δικές σου επιλογές. Ένας Λέοντας, θα δώσει άλλη νότα στα ερωτικά σου αυτό το μήνα …

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ξέρεις που έχεις φταίξει, τι λάθος χειρισμούς έχεις κάνει και αυτό το μήνα είσαι σε θέση να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου αλλά και να κάνεις βήματα που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις – όσο μπορείς τουλάχιστον την κατάσταση-! Στον τομέα της καριέρας, έχεις την δύναμη να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να επιδείξεις την αξία σου. Όσο για τα οικονομικά σου, με λίγο καλύτερους χειρισμούς θα βρεις τις ισορροπίες.

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Κριό πάτησε ΕΔΩ

Ταύρος – Ο Ερημίτης

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 5,9,15, 25

Αισθηματικά: Το κρύο είναι τσουχτερό όπως λέει και ένα παλιό λαϊκό άσμα, έτσι είναι και τα ερωτικά σου κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου. Μία σχέση ή ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις ένα ερωτικό φλερτ ή γνωριμία, δεν σε καλύπτει έτσι όπως θα θελες και αυτό το μήνα η στάση σου θα είναι απόμακρη αλλά και αρκετά παγερή. Δεν θέλεις να κάνεις και πάλι τα λάθη του παρελθόντος, ενώ ξέρεις παράλληλα ότι έχει φτάσει η στιγμή να δεις με τη λογική μία αισθηματική σου υπόθεση και να αποφασίσεις για το καλύτερο. Ένας Παρθένος αυτό το μήνα, μπορεί να σε φέρει κοντά του και να σε κερδίσει με την συμπεριφορά του!

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Με τα μούτρα στη δουλειά θα είσαι αυτό το μήνα φίλε μου Ταύρε, αφού θα θέλεις πάση θυσία, να καλύψεις τα κενά που είχες αφήσει το περασμένο διάστημα αλλά και να αποδείξεις την αξία σου. Ωστόσο σε προετοιμάζω, ότι το Νοέμβριο θα λήξουν κάποιες συνεργασίες σου και αυτό είναι κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Στα οικονομικά διανύεις περίοδο στενότητας, δεν μπορείς με άνεση να απολαύσεις όσα χαιρόσουν πριν λίγο καιρό και αναγκαστικά θα περιορίσεις κάποιες από τις αγαπημένες σου συνήθειες.

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Ταύρο πάτησε ΕΔΩ

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 1, 3, 13, 23

Αισθηματικά: Λένε πως πεπρωμένο φυγείν αδύνατο… και εσύ φίλε μου Δίδυμε, αυτό το μήνα όντως κατανοείς πως ακόμα και αν ήθελες να αποφύγεις την δέσμευση, το γάμο, τη συγκατοίκηση ή έλεγες πως δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα για να σοβαρευτείς και για να ερωτευτείς … δεν μπορείς να αλλάξεις τις μοίρας το γραμμένο. Ο τροχός της τύχης θα γυρίσει με «τρελά» γκάζια αυτό το μήνα και θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στον ερωτικό τομέα … ετοιμάσου λοιπόν (ξέρεις εσύ, κάνε τα beaute σου, αγόρασε καινούρια εσώρουχα και σεντόνια και προετοιμάσου)! Ένας Τοξότης, μπορεί αυτό το μήνα να σου ανατρέψει πολλά από όσα μέχρι τώρα έλεγες…

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ενώ γύρω σου επικρατεί μία χαώδης κατάσταση και δεν ξέρεις ποιο θα είναι το μέλλον και η πορεία της δουλειάς αλλά και των οικονομικών σου… ευνοείσαι τον Νοέμβριο! Οι ατυχείς συγκυρίες των συνεργατών σου θα σταθούν η αφορμή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να επιδείξεις για μία ακόμα φορά την αξία σου! Όσο για τα οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου… εκμεταλλεύσου το!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Δίδυμο πάτησε ΕΔΩ

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 2, 6, 16, 26, 30

Αισθηματικά: Το κλίμα αρχίζει να γίνεται πιο ερωτικό το Νοέμβριο, ηρεμείς, επιβεβαιώνεσαι και φροντίζεις με τα έξυπνα, παιχνιδιάρικα τερτίπια σου να πάρεις αυτό που θέλεις, με τον πιο τρυφερό τρόπο και μάλιστα τα καταφέρνεις μία χαρά! Αυτό το μήνα η σχέση σου, μπορεί να πάει πολύ καλύτερα, αφού με κάποιο τρόπο θα καταλάβεις ότι πράγματι ο σύντροφός σου τρέφει συναισθήματα για σένα και δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Αν δεν έχεις ερωτικό ταίρι, τότε αυτό το μήνα θα υπάρξει μία επαναπροσέγγιση, μπορεί και επανασύνδεση με έναν άνθρωπο του παρελθόντος σου, που κάποτε έκανε την καρδιά σου να χτυπά τρελά! Ένας Ζυγός αυτό το μήνα,μπορεί να σου δώσει αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Έφτασε η ώρα να κάνεις τις επιλογές σου, να σκεφτείς τι είναι τελικά καλύτερο για σένα, για το μέλλον σου, για την καριέρα σου αλλά και για το πορτοφόλι σου. Οι άσκοπες συνεργασίες, θα λάβουν τέλος και θα κοιτάξεις την πρόοδό σου. Τα λόγια και οι πράξεις σου που αφορούσαν ένα θέμα επαγγελματικό, θα σου δώσουν την επιβεβαίωση που περίμενες. Όσο για τα οικονομικά σου, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό. Κάτι χρήματα που σου χρωστούν, θα τα λάβεις μέσα στο Νοέμβριο.

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Καρκίνο πάτησε ΕΔΩ

Λέων – Ο Κρεμασμένος

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 3, 7,12,23, 24

Αισθηματικά: Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ότι ενώ εσύ μπορεί να κάνεις σχέδια, να ονειρεύεσαι και να ζεις τον παραμυθένιο έρωτα, ξαφνικά κάτι μπορεί να αλλάξει που να σε κάνει να προσγειωθείς πολύ ανώμαλα στην πραγματικότητα. Αυτό το μήνα θέλει προσοχή στους χειρισμούς σου – είτε έχεις σχέση, είτε όχι-! Τα ψεματάκια αλλά και η υπερβολή θα κάνουν αυτό το Νοέμβριο «δυναμίτη» για τις ερωτικές εξελίξεις που θα υπάρξουν. Ένας Κριός και ένας Τοξότης, μπορούν να κάνουν το κορμί και την καρδιά σου να ριγούν από ερωτικό πόθο, όμως κακά τα ψέματα, για την ώρα δεν μπορούν να σου χαρίσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα που θέλεις.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί και μία λάθος κίνησή σου μπορεί να έχει σκληρό κόστος, για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς αγαπημένο μου Λιοντάρι, ότι αυτό το μήνα πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργείς με συνέπεια, σταθερότητα και με σοβαρή σκέψη. Στην δουλειά να θυμάσαι πως αυτό το μήνα οι συνάδελφοί σου θα είναι σαν να σου την έχουν στημένη στη γωνία, περιμένοντας να βρουν το στραβάδι σου για να πάρουν την θέση σου ή να σε μειώσουν.  Όσο για τα οικονομικά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για έξοδα και σπατάλες, έστω και αν εσύ επιθυμείς να βγεις και να σκορπίσεις όσα λίγα χρήματα έχεις… μονομιάς!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Λέων πάτησε ΕΔΩ

Παρθένος – Ο Θάνατος

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 4,9,19,24

Αισθηματικά: Ακόμα και δεν ήθελες μέχρι τώρα να δεις κατάματα την πραγματική αλήθεια ή κουκούλωνες τα προβλήματα μίας σχέσης ή γνωριμίας, περιμένοντας κάτι να αλλάξει, κάτι να διορθωθεί, τώρα πλέον παύει να είσαι το κορόιδο. Τα περιθώρια στενεύουν και εσύ αυτό το μήνα δεν έχεις την διάθεση να συνεχίζεις να διατηρείς κάτι που δεν έχει πια και τόση μεγάλη αξία. Αυτό το μήνα μπορεί να προκύψει μία απομάκρυνση, ένας χωρισμός ή το τέλος μίας κατάστασης που βάραινε μέχρι σήμερα τον αισθηματικό σου τομέα. Μην σε θλίβει αυτό το γεγονός, πάρε το χρόνο σου για να νιώσεις και πάλι καλύτερα και σύντομα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Αυτό το μήνα πιέζεσαι για να βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τον λαβύρινθο που είναι γεμάτος από εμπόδια και προβλήματα… Στα επαγγελματικά σου αγαπημένε μου Παρθένε, θα απογοητευτείς από τους συνεργάτες σου, όμως να ξέρεις πως κάθε εμπόδιο είναι μόνο για καλό. Μην ανοίγεσαι και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους συναδέλφους σου, έστω και αν δεν σου έχουν δώσει δείγματα για να αμφιβάλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Παρθένο πάτησε ΕΔΩ

Ζυγός – Η Εγκράτεια

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 3, 5,15, 24, 27

Αισθηματικά: Ο Νοέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου, να κατανοήσεις τελικά τι είναι αυτό που προσδοκάς από την αισθηματική σου ζωή , είτε από τον άνθρωπο που υπάρχει κοντά σου. Η ατμόσφαιρα δεν παύει να είναι ακόμα ηλεκτρισμένη, όμως τουλάχιστον αυτό το μήνα θα καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από λάθος χειρισμούς. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να πετύχεις και να κερδίσεις πάλι την αρμονία στην ερωτική σου ζωή, έστω και αν κάποιες στιγμές χρειαστεί να παραβλέψεις τα λόγια του αγαπημένου σου προσώπου, προκειμένου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Το σημαντικότερο για αυτό το μήνα είναι ότι θα κατανοήσεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις και σε κάθε πρόβλημα, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Ένας Τοξότης ή ένας Υδροχόος έχουν το κλειδί της δικής σου καρδιάς και μπορούν να καταφέρουν να βρουν τον κρυφό σου συνδυασμό για να σε ξεμπλοκάρουν!

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Δύσκολες οι εξελίξεις του Νοεμβρίου για τα επαγγελματικά αλλά και για τα οικονομικά σου, ωστόσο για μία ακόμα φορά θα καταφέρεις και τώρα να ξεγλιστρήσεις από τις κακοτοπιές. Στη δουλειά το κλίμα θα είναι αφόρητο, οι απαιτήσεις αρκετές ωστόσο με ένα καλό πλάνο θα καταφέρεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Όσο για τα οικονομικά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν περιορίσεις τα έξοδά σου, δεν θα καταφέρεις να λειτουργήσεις μ ε συνέπεια. Το ζόρι στα οικονομικά συνεχίζεται για λίγο ακόμα!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Ζυγό πάτησε ΕΔΩ

Σκορπιός – Ο Διάβολος

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 6, 8, 15, 18

Αισθηματικά: Ακόμα και αν αυτό το πάθος που ζεις είναι λάθος, αυτό το μήνα δεν καταφέρνεις να του αντισταθείς αλλά σε πιάνει το γινάτι σου να αλλάξεις την κατάσταση, να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Ο Νοέμβριος έχει να σου χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές, ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος (είναι αυτό που λέμε θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια)! Ωστόσο δεν θα λείψει από την ερωτική σου ζωή το παρασκήνιο, η ζήλια και η ίντριγκα! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις σταθερά πλάνα ή να ξεκινήσεις κάτι πιο μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, έστω και αν αυτή η σκέψη παραμένει «κολλημένη» στο μυαλό σου!

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Προσοχή στους καβγάδες στη δουλειά αυτό το μήνα φίλε μου Σκορπιέ. Πίσω από την πλάτη σου υπάρχουν λόγια, κουτσομπολιά και μεγάλο παρασκήνιο, το ξέρεις, το βλέπεις και το μυρίζεσαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγεις εκτός εαυτού. Δείξε την αξία σου, προσπάθησε με τις δικές σου δυνάμεις, χωρίς να αναζητάς συμμάχους και όλα θα έρθουν όπως στα θες. Όσο για τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα θα παρεκτραπείς σε έκτακτα έξοδα – τα περισσότερα από αυτά θα είναι για την καλοπέρασή σου – και το μηνιαίο σου budget είναι γεγονός πως θα πέσει έξω!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Σκορπιό πάτησε ΕΔΩ

Τοξότης – Ο Πύργος

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 7, 9, 19, 26

Αισθηματικά: Το κλίμα ανατροπών που θα υπάρξει αυτό το μήνα στη ζωή σου, θα επηρεάσει έντονα και τον αισθηματικό σου τομέα. Τα σενάρια είναι πολλά: Μπορεί να είσαι ήδη σε μία σχέση και ενώ όλα φαίνονταν πως εξελίσσονται νορμάλ και ο έρωτας ήταν αμοιβαίος και έντονος, ξαφνικά έρχεται μία φουρτούνα για να δοκιμάσει την σταθερότητα και την ειλικρίνεια των συναισθημάτων και από τις δύο πλευρές! Αν δεν έχεις σχέση, τότε η κάρτα του Πύργου, σημαίνει πως αυτό το μήνα, θα υπάρξει ένας δυνατός έρωτας στη ζωή σου, που θα έχει όμως πολύ μικρή διάρκεια και θα σε στεναχωρήσει με την αστάθειά του! Όπως και να έχει, να θυμάσαι αυτό το μήνα πως ακόμα και στον έρωτα υπάρχει αρχή και τέλος και κάθε αλλαγή που προκύπτει – έστω και αν πονάει- είναι μόνο για το καλό!

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Δεν είναι ιδανική περίοδος ο Νοέμβριος ούτε για επαγγελματικές μεταγραφές αλλά ούτε και για οικονομικά ρίσκα αγαπημένε μου Τοξότη. Μπορεί να δεχθείς μία πρόταση που στα μάτια σου να φαντάζει υπέροχη και οι υποσχέσεις που θα σου δοθούν να είναι ακριβώς αυτό που πάντα περίμενες… συγκρατήσου όμως και μην προβείς σε καμία αλλαγή ή σε καμία συμφωνία για την ώρα, γιατί στην πορεία θα είναι εις βάρος σου. Μην δανείσεις αλλά και μην δανειστείς χρήματα κατά την διάρκεια του μήνα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απώλειας.

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Τοξότη πάτησε ΕΔΩ

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 4, 14, 18, 28

Αισθηματικά: Μία σχέση σου που έχει περάσει από σαράντα κύματα, θα σου αποδείξει αυτό το μήνα, ότι έχει έρθει στη ζωή σου για να μείνει και αυτό που σας δένει είναι κάτι πιο βαθύ από έναν απλό ενθουσιώδη έρωτα. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της αγάπης, της συντροφικότητας, της ζεστασιάς και της οικειότητας. Αν είσαι σε σχέση τότε θα υπάρξει πιο ουσιαστικό δέσιμο ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Αν δεν διατηρείς έναν δεσμό, τότε ένα νέο ερωτικό ταίρι θα εισβάλει στη ζωή σου, με πολύ καλές αλλά και σοβαρές προθέσεις.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο θα πάρει την πορεία της εξέλιξης και της δημιουργίας αυτό το μήνα φίλε μου Αιγόκερε. Στα επαγγελματικά σου γίνονται αλλαγές, οι οποίες όμως είναι θετικές για το δικό σου ζώδιο. Ο μήνας σε ευνοεί στην αποστολή βιογραφικών, στην αναζήτηση μίας καλής επαγγελματικής θέσης ή και στην σταθεροποίηση της ήδη υπάρχουσας θέσης σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορεί να μην υπάρχει η ραγδαία ανάπτυξη που μπορεί να ήθελες , αλλά αυτό το μήνα θα υπάρξει μία μικρή άνοδος που θα σου δώσει ανταμοιβή!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Αιγόκερο πάτησε ΕΔΩ

Υδροχόος – Η Σελήνη

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 2, 12, 17, 19, 22

Αισθηματικά: Αρκετές στιγμές κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου θα πιάσεις τον εαυτό σου να υπερβάλει, θα αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε λάθη ή σε συμπεράσματα που δεν θα είναι και τόσο πραγματικά. Οι ζήλιες και οι ανασφάλειες θα προκαλέσουν καβγαδάκια στη σχέση σου, ενώ κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια. Μην τραβάς το σκοινί… ξέρεις καλά ότι για την ώρα δεν σε συμφέρει! Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμα βρει το άλλο σου μισό, ένα θα σου πω: Μην αφήσεις αυτό το μήνα το παρελθόν και την νοσταλγία που σε πιάνει κατά καιρούς, να σταθούν εμπόδιο σε μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Μια γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου αυτό το μήνα, φίλε Υδροχόε. Αυτό το γυναικείο πρόσωπο θα είναι άτομο που θα έχει μία καλή θέση και θα μπορέσει να σε υποστηρίξει και να σε βοηθήσει σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί στους παραπάνω τομείς. Έστω και αν δεν το πιστεύεις, μπαίνεις σε μία πορεία εξελίξεων και ανόδου στην εργασία και στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου το!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Υδροχόο πάτησε ΕΔΩ

Ιχθείς – Ο Ήλιος

Ευνοϊκές ημέρες Νοεμβρίου: 1, 11, 29, 21

Αισθηματικά:Ακόμα και αν ο Νοέμβριος σε βρίσκει δίχως έρωτα, όλα φαίνονται πως αλλάζουν προς το καλύτερο στην πορεία αυτού του μήνα. Οι πίκρες, οι στεναχώριες και οι προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά λαμβάνουν τέλος. Έφτασε η στιγμή που θα επιβεβαιωθείς στα ερωτικά σου, θα πάρεις τα πάνω σου, θα φλερτάρεις, θα ερωτευτείς και πάλι ή ακόμα και θα αναζωπυρώσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Να θυμάσαι πως με την θετική διάθεσή σου αλλά και με την δυνατή αυτοπεποίθηση που θα σε διακρίνει, θα ξεχειλίζεις από τόλμη και γοητεία και η παρουσία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Μία επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα δεχθείς κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου, κρύβουν το κλειδί μίας πολύ σημαντικής ευκαιρίες που θα σου λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τους παραπάνω τομείς. Το Νοέμβριο διεκδικείς ένα καλύτερο αύριο τόσο στην καριέρα σου όσο και στα οικονομικά σου και καταφέρνεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις αυτό!

Θέλεις να διαβάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Για Ιχθύ πάτησε ΕΔΩ