Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 ανά δεκαήμερο των ζωδίων!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι προβλέψεις του Σεπτεμβρίου  2018 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο! 

 

Επιτέλους λίγη αισιοδοξία μας φέρνει ο Σεπτέμβριος, με τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου να φέρνει στα ζώδια την αισιοδοξία και την ελπίδα που τα έντονα γεγονότα του καλοκαιριού ως αποτέλεσμα των εκλείψεων που στέρησαν μαζί με το χαμόγελο και την ενέργεια που συνήθως μας χαρίζει αυτή η εποχή.. Επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις λοιπόν με δυναμισμό και ανανεωτική διάθεση!
 
 
Οι σημαντικότερες όψεις του μήνα: 
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 προκαλεί εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη για φλερτ και κοινωνικότητα έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για κοινωνική καταξίωση και τις υποχρεώσεις που αποπνέει αυτή. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθούμε στο ταίρι μας και να προκαλέσουμε προβλήματα άνευ ουσιαστικής σημασίας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 βγάζει τα βαθύτερά μας συναισθήματα στην επιφάνεια, ο ερωτισμός και το έντονο πάθος κυριαρχούν. Η ανάγκη για κτητικότητα μπορεί να φέρει καχυποψία και ζήλια που θα ταλαιπωρήσει την προσωπική μας ζωή.
 
Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο δίνει την ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο εργασίας και καθημερινού προγραμματισμού. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας οδηγεί στο να ονειροπολούμε και να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις, ο συναισθηματισμός είναι κυρίαρχος. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα προσφέρουν αισιοδοξία, εύνοια στην όποια επιλογή μας, αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος για να προσφέρουμε τα μέγιστα σε αυτή την νέα περίοδο. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 εντείνοντας την δράση σε κοινωνικό επίπεδο. Συλλογικές δράσεις και κινήσεις με φιλικά πρόσωπα ευνοούνται σημαντικά, καθώς είναι έντονη η επιθυμία να ενεργοποιηθούμε σε ομαδικό πλαίσιο.
 
Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γιατί το παιχνίδι των ψευδαισθήσεων είναι έντονο. Καλό είναι να αποφευχθούν συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί δεν θα απηχούν την πραγματικότητα. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 δίνουν γρήγορη αντίληψη και σκέψη, διεισδυτικότητα και ένστικτο, είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα δώσουν θετικές εξελίξεις. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει τον υποκειμενισμό, τον εγωισμό και την επικριτικότητα και καλά θα κάνουμε να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και τις απόψεις των άλλων, αν δεν θέλουμε να υπάρξουν αντιπαραθέσεις.
 
Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09, η κοινωνικότητα ανεβαίνει και η ανάγκη για να είμαστε αποδεκτοί από τους άλλους γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Η προσωπική μας ζωή κυριαρχεί και λειτουργούμε εξισορροπητικά, θέλοντας να αποφύγουμε συγκρούσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού στις 25.09 κλείνει κύκλους σε ότι αφορά τις προσωπικές μας συναισθηματικές ανάγκες σε σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα δημιουργεί συνθήκες απαισιοδοξίας και κατήφειας, αυστηρότητα και απολυτότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθουμε σε αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας που θα προκαλέσουν απομάκρυνση και ψυχρότητα, το λιγότερο. Ας αφήσουμε τον αρνητισμό και την σκληρότητα και ας δούμε με θετικότητα και κατανόηση όλα αυτά που μπορεί να θέλουν και οι άλλοι από εμάς, για να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις που θα μας στοιχίσουν.