Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο Σεπτέμβριος, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα μας επιτρέψει να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο με ξαφνικές εξελίξεις και εκπλήξεις!!! Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τις 4 του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, οπότε θα πρέπει να αποφύγουμε βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις για θέματα που δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι.
 
Ο Ποσειδώνας θα αγγίξει αρκετές φορές πλανήτες που θα βρίσκονται απέναντι, στην Παρθένο, όπως ο Ερμής, ο Ήλιος, ο Άρης και η Αφροδίτη, οπότε τα διαστήματα 4 με 5, 19, 23 με 26, 29,30, αλλά και στην Πανσέληνο στις 6 του μήνα που πραγματοποιείται στους Ιχθύες, είναι καλό να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να αποφύγουμε εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις. Θετικές όψεις που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του μήνα, θα μας δίνουν ευκαιρίες να βάλουμε γερές βάσεις στην ζωή μας και να διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει!!! Το ενδιαφέρον τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό 17 και 18 του μήνα, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και εκπλήξεις!!!
 
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 ωθεί σε νέα ξεκινήματα, με δυνατές βάσεις και σωστό προγραμματισμό!!! Σίγουρα είναι ένας μήνας που τα έχει όλα και εξαρτάται από εμάς πώς θα τα εκμεταλλευτούμε, για να βγούμε κερδισμένοι όσο περισσότερο γίνεται!!!
 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!! 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
 
Ξεκινώντας ο Σεπτέμβριος, θα σας δώσει ευκαιρίες για να προωθήσετε δημιουργικά, καλλιτεχνικά θέματα και να βγάλετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που δείχνατε μέχρι τώρα! Φυσικά ότι κι αν κάνετε, θα πρέπει μέχρι τις 4 του μήνα να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και στο τι συμφωνίες κάνετε, διότι ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να φέρει μπερδέματα! Καλό θα ήταν 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου, να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία και να αποφύγετε όσο γίνεται τις καταχρήσεις. Η Πανσέληνος σας κλείνει για λίγο στον εαυτό σας, δημιουργώντας σας ανεκπλήρωτους πόθους, απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις. Στις 5 του μήνα, περνάει και ο Άρης στην Παρθένο, κάτι που για εσάς σημαίνει περισσότερες υποχρεώσεις, λίγα περισσότερα νεύρα και έντονη καθημερινότητα! Από τις 10 που θα περάσει και ο Ερμής στην Παρθένο, θα μπορείτε να διαπραγματευτείτε για οτιδήποτε επιθυμείτε, που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο πρακτική και εύκολη! Στα μέσα του μήνα, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ερωτευτείτε και να κάνετε μια νέα συναισθηματική αρχή ή να προωθήσετε ένα σχέδιο! Άλλωστε, η Αφροδίτη μέχρι τις 19 από τον Λέων δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες! 13 με 15 του μήνα, αντιμετωπίστε οποιονδήποτε περιορισμό ή εμπόδιο, με υπομονή και κατανόηση. Στις 20 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής, αλλά και να βάλετε νέες βάσεις στην καθημερινότητά σας, ώστε να σας ικανοποιεί περισσότερο! Προσπαθήστε μόνο, να είστε ξεκάθαροι με το τι ακριβώς θέλετε και αποφύγετε τις υπερβολές. Γύρω στις 22 μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία από κάποιο άτομο κύρους που πιστεύει σε εσάς. Στο τέλος του μήνα, αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις και μην προκαλείτε τους γύρω σας… Διαχειριστείτε την καθημερινότητά σας με τρόπο που θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφα, χωρίς όμως να εξιδανικεύετε καταστάσεις που μπορεί αργότερα να σας απογοητεύσουν.
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευτείτε κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα για να τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι! Μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε μια ανακαίνιση, να μετακομίσετε ή να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις όπου χρειάζεται, κάτι το οποίο βέβαια δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά! Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα στους Ιχθύες τονίζει το κομμάτι των φίλων και του κοινωνικού κύκλου. Είναι ευκαιρία να δείτε φίλους που έχετε χάσει εδώ και καιρό και να περάσετε όμορφα μαζί τους. Καλό είναι να είστε ξεκάθαροι στις φιλικές σας σχέσεις, να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, αλλά και να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν έχετε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σας, μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Γύρω στις 10 του μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή συναισθηματική ή δημιουργική που θα σας δώσει φως και δύναμη, αλλά και να κλείσετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Άρης που θα περάσει στην Παρθένο από τις 5 του μήνα, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε και να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, ακόμη κι αν νιώθετε κουρασμένοι. Στα μέσα του μήνα προσέξτε τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχετε δημιουργήσει εδώ και καιρό, γιατί προσπαθούν να βγουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν τα διαχειριστείτε σωστά, θα δείτε να βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στο σπίτι. Η Νέα Σελήνη στις 20, πραγματοποιείται στο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς, της Παρθένου, και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε μια νέα συναισθηματική αρχή, για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο στο εξωτερικό και για να ανανεώσετε κάθε κομμάτι της ζωής σας, που θεωρείτε ότι έχει βαλτώσει. 22 του μήνα εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διαπραγματευτείτε και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, καλό είναι να προσέχετε τις υπερβολές σε φαγητό και ποτό και φροντίστε την υγεία σας. Αποφύγετε καταστάσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να εξαπατηθείτε και σιγουρευτείτε για τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
 
 
Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει για εσάς με τις καλύτερες συνθήκες για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να τους πετύχετε, με όπλο το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι ο κυβερνήτης σας μέχρι και τις 4 του μήνα, θα είναι ανάδρομος, κάτι το οποίο μπορεί να σας εκθέσει, αν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορεί να μπουν ξαφνικά στην ζωή σας νέοι φίλοι, που θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Οι μετακινήσεις, τα μηνύματα, οι συζητήσεις, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των πρώτων ημερών του μήνα! Από τις 5 και μετά που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο στο σπίτι και στα οικογενειακά πρόσωπα, αναγκάζοντάς σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπήρχαν καιρό. Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα, εστιάζει την προσοχή σας στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα. Προσέξτε μην δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις και μην κάνετε επιλογές που φαίνονται σωστές, αλλά αργότερα θα σας απογοητεύσουν. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Γύρω στις 10 του μήνα, παίρνετε δύναμη από μέσα από την οικογένεια ή εσείς στηρίζετε ένα οικογενειακό σας πρόσωπο. Γύρω στα μέσα του μήνα, ο τρόπος που εκφράζεστε και αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθούν. Δυνατοί συνεργάτες πιστεύουν σε εσάς και σας το δείχνουν. Μην τους απογοητεύσετε. 17 και 18 έρχεται μια ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένετε και αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 20 στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι. Θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας, να γίνει πιο ταιριαστός με την διάθεσή σας. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα σπιτικό από την αρχή ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας!!! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα από τους άλλους, αλλά κι εσείς να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας! Ίσως να κουραστείτε λίγο παραπάνω με τις υποχρεώσεις και να πέσει το ανοσοποιητικό σας…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με εύνοια στα επαγγελματικά ξεκινάει ο Σεπτέμβριος για εσάς και με ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας!!! Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις που καιρό περιμένατε. Ίσως να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση διαφορετική από αυτή που περιμένατε, αλλά να είναι εξίσου καλή και ίσως και καλύτερη! Η Πανσέληνος στις 6 μπορεί να σας βρει να ταξιδεύετε ή να σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι. Νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας γύρω από την Πανσέληνο, θα σας «ταξιδέψουν» και θα σας ανανεώσουν. Αν υπήρχαν προβλήματα σε μια συναισθηματική σχέση, μπορεί τώρα να τολμήσετε να κάνετε μια νέα αρχή!!! Η νέα θέση του Άρη από τις 5 του μήνα, στην Παρθένο, θα φέρει πολλές συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, αλλά και μια συνεχή κίνηση. Η φωνή σας γίνεται πιο δυνατή και το μυαλό σας τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Μια δυνατή συνεργασία που μπορεί να προκύψει το διάστημα 8 με 13, σας κάνει διανοητικά ακόμη πιο δραστήριους, αλλά σας δίνει και οικονομική ασφάλεια! Στα μέσα του μήνα, φροντίστε την υγεία σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ενέργειά σας. Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, φέρνουν ευκαιρίες που βελτιώνουν και αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Μπορεί να αλλάξετε γειτονιά και συνήθειες. Σε αυτό μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τομέα των επαγγελματικών! Όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να χαλάσουν τις ισορροπίες σε καριέρα και οικογένεια. Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, γιατί μπορεί να γίνετε λίγο πιο απαιτητικοί και σκληροί με τους γύρω σας, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Αν ταξιδεύετε συχνά, καλό είναι να είστε λίγο πιο προσεκτικοί.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
Παρόλο που ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας και σας μπερδεύει, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν ξαφνικά για να αλλάξετε την ζωή σας, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα!!! Μπορεί να προκύψει ένα μακρινό ταξίδι ή μια σημαντική ευκαιρία στο εξωτερικό. Αν υπήρχαν νομικές εκκρεμότητες, μπορείτε να τις δείτε να εξελίσσονται με θετικό τρόπο! Οτιδήποτε μπορεί να σας κούραζε εδώ και καιρό, παίρνετε την απόφαση να το αλλάξετε! Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα, αποφύγετε οικονομικά θέματα, γιατί το πιο πιθανό είναι να εξαπατηθείτε ή να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. 8 με 10 η καθημερινότητά σας, σας δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας! Στα μέσα του μήνα, νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και ξέρετε καλά τι θέλετε. Άλλωστε η νέα θέση του Άρη από τις 5 του μήνα, δεν σας δίνει μόνο ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά τονώνει και την αυτοπεποίθησή σας!!! Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε με τις σπατάλες!!! Η Αφροδίτη μέχρι τις 19 του μήνα συνεχίζει να σας ομορφαίνει και να σας δίνει ευκαιρίες να περνάτε όμορφα! Η Νέα Σελήνη στις 20 σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια νέα οικονομική αρχή, εστιάζοντας στην καθημερινή σας εργασία και στο πώς θα επωφεληθείτε μέσα από αυτή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Από τις 23 και μετά θα ήταν καλό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μην κάνετε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσετε και θα σας εκθέσουν. Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, μπορεί να σας προβληματίσουν και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνετε σκληροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Σεπτέμβριος για εσάς, ξεκινάει με πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις! Μπορεί να σας κουράζουν, αλλά μέσα από ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες θα ανταμειφθείτε! Το παρασκήνιο τελειώνει στις 4 του μήνα και ο Άρης παίρνει θέση στο δικό σας ζώδιο στις 5! Αρχίζουν οι αποκαλύψεις, σταματάει η εσωτερική ένταση και αναλαμβάνετε δράση! Γίνεστε πιο δημιουργικοί, δυναμικοί και βάζετε την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας σε τάξη! Ο Ερμής από τις 10 έως τις 29 του μήνα προσθέτει στην ενέργεια που σας δίνει ο Άρης και την διανοητική ικανότητα, να διαπραγματευτείτε οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας αξίζει!!! Η Πανσέληνος στις 6, τονίζει θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τις προσωπικές σας σχέσεις, ακόμη κι αν τώρα νιώθετε απογοητευμένοι… Στα μέσα του μήνα, αντιμετωπίστε τα οικογενειακά σας πρόσωπα με αγάπη και κατανόηση! Η Αφροδίτη από τις 20 του μήνα και μετά, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ομορφύνετε το περιβάλλον σας και αν υπάρχει κάτι που σας κρατάει πίσω στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάξτε το ή αποχαιρετίστε το με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα σας έδωσε μέχρι τώρα… Στις 22 του μήνα σας δίνεται μια ευκαιρία να δυναμώσετε την σχέση σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας!!! Από τις 23 και μετά φροντίστε τις προσωπικές σας σχέσεις, σιγουρευτείτε ότι βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα και μην περιμένετε από τους γύρω σας περισσότερα από όσα μπορούν να σας δώσουν, γιατί θα απογοητευτείτε χωρίς λόγο… Κυρίως στις 25 μην εκφραστείτε με τρόπο που θα τους πληγώσετε… Διαχειριστείτε σωστά οικονομικά θέματα και συμφωνίες και αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
 
Νέες συνεργασίες και σχέσεις, σας δίνουν την δυνατότητα στις αρχές του μήνα, να υλοποιήσετε σχέδια και να πετύχετε στόχους, που μέχρι τώρα φάνταζαν άπιαστοι!!! Μπορεί να προκύψει μια σημαντική συνεργασία μέσα από μια φιλική σχέση. Ένα συλλογικό σχέδιο, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης!!! 3 και 4 του μήνα, διεκδικήστε αυτό που θέλετε! Η Πανσέληνος στις 6 στρέφει την προσοχή σας τόσο στην καθημερινή εργασία, όσο και στην υγεία. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Οποιαδήποτε ενόχληση προκύψει, αντιμετωπίστε την με εναλλακτικό τρόπο, αφού σιγουρευτείτε πρώτα ότι είναι σωστή η διάγνωση. Οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σας φανούν περισσότερες από όσες πραγματικά είναι… Από τις 5 του μήνα που ο Άρης περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, αρχίζει η εσωτερική ανησυχία και ένταση, αλλά και το παρασκήνιο. Μην κρατάτε μυστικά και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε ώστε ψυχικά να βρίσκεστε σε ισορροπία. 13 με 17 του μήνα, μετακινήσεις σας κουράζουν ψυχικά και σωματικά. Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 20, από την μία θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να χαλαρώσετε και από την άλλη οι υποχρεώσεις τρέχουν. Αποφύγετε τις περιττές σκέψεις και διαφυλάξτε την ενέργειά σας. Θα την χρειαστείτε!!! Υπάρχουν σχέδια που πρέπει να υλοποιηθούν! Προς το τέλος του μήνα καλό είναι να προσέξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις αντιδράσεις των γύρω σας. Μπορεί κι εσείς από την μεριά σας, να οδηγηθείτε σε υπερβολές που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας… Το κομμάτι της υγείας τονίζεται και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Φροντίστε κυρίως την περιοχή του λαιμού, κάνετε οικονομία στην φωνή σας και προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε και χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος στο ξεκίνημά του, σας ανταμείβει στο κομμάτι το επαγγελματικό, καθώς αναγνωρίζονται οι ικανότητες και τα ταλέντα σας από άτομα κύρους. Σας δίνονται ευκαιρίες για να εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο και να δείξετε τι αξίζετε, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε, κυρίως 3 και 4 του μήνα και προκαλέσετε τους γύρω σας, χωρίς να το θέλετε! Σχεδιάστε το μέλλον σας, αλλά προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές. Ένα δημιουργικό σχέδιο, υλοποιείται! Η Πανσέληνος στις 6, κάνει έντονα τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ο τρόπος που θα τους το δείξετε, μπορεί να χαρακτηρίζετε από υπερβολή, κάτι το οποίο δεν θα τους ενοχλήσει και τόσο!!! Μπορεί με αυτή την Πανσέληνο να γίνει έντονη η επιθυμία σας να γίνετε γονείς!!! Η νέα θέση του Άρη από τις 5 του μήνα στην Παρθένο, φέρνει φίλους κοντά σας, περνάτε όμορφα και έχετε διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!!! 8 με 18 του μήνα προκύπτουν συζητήσεις και ευκαιρίες για να καλυτερέψετε τις συνθήκες της καθημερινής σας εργασίας! Εκμεταλλευτείτε το!!! Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 20 στην Παρθένο, σας δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και σας βάζουν στην διαδικασία να εστιάσετε σε αυτό που ακριβώς θέλετε ώστε να είστε ευτυχισμένοι. Νέοι φίλοι που θα μπουν στην ζωή σας αυτές τις μέρες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη και θα σας στηρίξουν. Ίσως να πάρετε την απόφαση να γίνετε μέλος μιας ομάδας που ενδιαφέρεται για το κοινό καλό! Όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα η ανάγκη σας να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και θα βάζετε πολλή ενέργεια σε αυτό. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε, γιατί φλερτάρετε με υπερκόπωση διανοητική και σωματική!!! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να τολμήσετε και να εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε θεωρείται ότι μπορεί να σας προσφέρει την ανανέωση και την αλλαγή που αναζητάτε!!! Μπορείτε να ταξιδέψετε και να σχεδιάσετε την προώθηση ενός ανατρεπτικού, δημιουργικού σχεδίου, ακόμη και στο εξωτερικό! Αν η σχέση σας είχε προβλήματα, καλό είναι να τολμήσετε να κάνετε μια νέα αρχή! Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι, μέχρι τις 4 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα πρέπει να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να έχετε υπερεκτιμήσει κάποιες καταστάσεις. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 6, η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και στις ανάγκες της οικογένειας. Μπορεί να βιώσετε κάποια συναισθήματα κούρασης και απογοήτευσης. Δεν σημαίνει ότι θα έχουν πραγματικές βάσεις, γι αυτό μην κάνετε κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Τα μέσα του μήνα προσφέρουν ευκαιρίες για να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα, αλλά και για να βάλετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας. 13 με 15 προσέξτε την κοινωνική σας συμπεριφορά και μην γίνεστε προκλητικοί, γιατί θα γίνετε αποδέκτες αρνητικών σχολίων. Αν είστε μόνοι, 17 και 18, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένετε, η οποία θα σας απογειώσει!!! Τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη στις 20 στην Παρθένο, διαφυλάξτε την κοινωνική σας εικόνα και αν το διαχειριστείτε σωστά επαγγελματικά θέματα, δεν αποκλείεται να σας γίνει μια σημαντική πρόταση! Το τέλος του μήνα, επιβάλλεται να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, χωρίς να απογοητεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα… Μην γίνεστε σκληροί! Οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να ελέγξετε κι εσείς τις αντιδράσεις σας!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας ξεκινάει με οικονομικά θέματα που αφορούν και σε τρίτους ,να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας με τα οικογενειακά πρόσωπα και ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Παρόλα αυτά δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και η ένταση… Μην επιτίθεστε χωρίς λόγο. Ίσως να έχετε κάποια νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στο μυαλό σας, που καθυστερούν και σας στενοχωρούν, αλλά μην απογοητεύεστε… Από τις 5 του μήνα και μετά, που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βρείτε λύσεις και να ανανεωθείτε. Η Πανσέληνος στις 6 κάνει έντονες και κουραστικές τις σκέψεις σας και σας δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης, η οποία είναι προσωρινή! Αυτές τις μέρες, μετατρέπεται μέσα σας τα εξωτερικά γεγονότα, με υπερβολή! Μην ταυτίζεστε πολύ με τις σκέψεις σας. Καλύτερα να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οτιδήποτε σας απασχολεί! Μόλις ο Ερμής στις 10 περάσει στην Παρθένο, θα μπορέσετε να σκεφτείτε θετικά και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία και θετική διάθεση. 13 με 15 βρείτε τρόπο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 20 στην Παρθένο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας βοήθειας από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο. Ψάξτε την εσωτερική σας δύναμη και διεκδικήστε οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας αξίζει. Μπορεί να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στο εξωτερικό, ή απλά να ταξιδέψετε. Αν υπήρχαν νομικά θέματα ή θέματα σπουδών, που σας απασχολούσαν, μπορείτε αυτές τις μέρες να βρείτε λύσεις. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε τις μετακινήσεις, τον τρόπο που εκφράζεστε και μην αντιδράτε υπερβολικά σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και την οικογένεια. 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνεργασίες και οι προσωπικές σας σχέσεις, σας απασχολούν τις πρώτες μέρες του μήνα!!! Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την σχέση μέσα σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα στις σχέσεις, για να τις δείτε να γίνονται πιο ταιριαστές στις ανάγκες σας! Από τις 5 του μήνα που ο Άρης περνάει στην Παρθένο, σταματάει ο τομέας των σχέσεων να έχει εντάσεις κι έτσι μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας! Η Πανσέληνος στις 6 και οι μέρες γύρω από αυτήν, τονίζουν οικονομικά θέματα, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Αποφύγετε οικονομικές κινήσεις, για τις οποίες δεν είστε απόλυτα σίγουροι. 10 με 18 είναι καλές μέρες για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με οικονομικές συμφωνίες, αλλά και με το μέλλον σημαντικών συνεργασιών και σχέσεων! Στις 19 προσέξτε τις εξαπατήσεις και αποφύγετε το κλείσιμο συμφωνιών! Η Νέα Σελήνη στις 20, θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μια νέα εσωτερική αρχή, να κατανοήσετε και να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν. Αν έχετε στο μυαλό σας μια οικονομική συμφωνία, είναι μία μέρα που σας ευνοεί ιδιαίτερα και σας επιτρέπει να διαπραγματευτείτε ακόμη και την πορεία ενός χρηματοδοτικού σχεδίου. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέχετε τις συναισθηματικές προκλήσεις, γιατί δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία σχέση που θα θέλατε να μείνει μυστική… Καθώς διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τα οικονομικά που αφορούν και σε τρίτους, σας απασχολούν ακόμη περισσότερο και σίγουρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην σας εκμεταλλευτούν ή να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές. Η ανάγκη να νιώσετε ελεύθεροι και να ανανεωθείτε, μπορεί να σας οδηγήσει στο να γίνετε λίγο παραπάνω υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας….
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Οι οικονομικές συνθήκες μέσα στην καθημερινή σας εργασία, αλλάζουν με ξαφνικό τρόπο και σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Τώρα νιώθετε μεγαλύτερη άνεση να συζητήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν καιρό, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στον χώρο εργασίας σας. Αυτό βέβαια, θα γίνει ακόμη ευκολότερο από τις 4 του μήνα και μετά που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής. Συγχρόνως όμως, ο Άρης περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και ενώ από την μία έχετε όλη την καλή διάθεση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα στις σχέσεις σας, από την άλλη δημιουργούνται εντάσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Η Πανσέληνος στις 6 που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα κάνει πολύ έντονα τα συναισθήματά σας και δεν αποκλείεται  να χαθείτε στον δικό σας κόσμο, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε μπερδεμένοι ανάμεσα στον τρόπο που είναι τα πράγματα και στον τρόπο που τα βλέπετε εσείς… Από τις 10 και μετά, ο Ερμής, περνάει και αυτός στην Παρθένο και θα αρχίσει να σας δίνει ευκαιρίες για να συζητήσετε και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που συνεχίζει να δημιουργεί ο Άρης…  Αν ήσασταν σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρείτε την δουλειά που σας ταιριάζει και να ανταμειφθείτε οικονομικά! Στις 19 μην βγάζετε συμπεράσματα για τις προσωπικές σας σχέσεις και προσέξτε τις εξαπατήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 20, σας βοηθάει να κάνετε μια νέα αρχή στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία που να σας ταιριάζει περισσότερο από την ήδη υπάρχουσα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα διαφυλάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις και μην ταυτίζεστε με αυτό που έχετε ανάγκη να δείτε. Αποφύγετε περιττά έξοδα.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!