Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο Οκτώβριος, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που χαρακτηρίζεται από μία πολύ σημαντική πλανητική αλλαγή και αυτή είναι η μετάβαση του Δία από το ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11 του μήνα!!! Είναι η θέση που θα φέρει σε όλους ευκαιρίες για να μεταπηδήσουν από τον υλικό κόσμο, στον πνευματικό, μέσα από σημαντικές εμπειρίες, αλλά και να βάλουν πιο γερές βάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους!!!  Οι λέξεις «χαρά» και «διασκέδαση» θα αποκτήσουν διαφορετικό νόημα και θα πρέπει πλέον να έχουν μεγαλύτερη ουσία και αξία!!! Ο μήνας αυτός ξεκινάει με ευνοϊκές όψεις, που θα μας δώσουν την δυνατότητα να δράσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές και να πετύχουμε σημαντικούς στόχους!!! Οι συναισθηματικές σχέσεις δυναμώνουν και ίσως κάποιοι πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν την σχέση και να κάνουν το επόμενο βήμα!!! Άτομα εξουσίας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, κυρίως στα μέσα του μήνα, ενώ όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος του, θα πρέπει να διαφυλάξουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και να αποδείξουμε πόσο σημαντικές είναι για εμάς! Η παρορμητική Πανσέληνος στον Κριό στις 5 του μήνα, μας οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα και γρήγορο λόγο που ίσως αργότερα να μετανιώσουμε, ενώ η Νέα Σελήνη στις 19 στον Ζυγό θα μας δώσει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό θα ήταν να γίνουν προσεκτικά, ώστε να έχουν διάρκεια! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !! 

 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε καθημερινές υποχρεώσεις και να δείξετε τι αξίζετε, στους ανωτέρους σας. Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου θα σας απασχολήσουν οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους, δάνεια, αλλά και θέματα που αφορούν σε κληρονομιές και εσωτερικές αναζητήσεις…Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 5 του μήνα, κάνει τα συναισθήματά σας έντονα για τους ανθρώπους γύρω σας και σας δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστείτε και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας μαζί τους! Η θέση του Ερμή στον Ζυγό μέχρι τις 16 του μήνα, θα τονίζει ακόμη περισσότερο αυτή σας την ανάγκη, προκειμένου να λυθούν διαφορές που μπορεί να προϋπήρχαν… Μην προκαλείτε τους ανωτέρους σας 9 και 10 του μήνα, ενώ 10 με 13 φροντίστε την υγεία σας. Θα νιώθετε κουρασμένοι και εγκλωβισμένοι μέσα σε υποχρεώσεις! Άλλωστε, η καθημερινότητά σας είναι έντονη μέχρι τις 22 του μήνα που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ξεκουράζεστε και να βάλετε ένα πρόγραμμα που να σας δίνει την δυνατότητα να έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Αποφύγετε τα νεύρα και τα ατυχήματα λόγω απροσεξίας ή βιασύνης και φροντίστε την υγεία σας! Στις 15 διαφυλάξτε τις σχέσεις και προσέξτε τις αντιδράσεις σας! Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Ζυγό, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να φανείτε παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Κατανοήστε και αποδεχθείτε αυτό ακριβώς που μπορείτε να δώσετε στους γύρω σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, που θα βρίσκεται ήδη εκεί από τις 14 του μήνα και θα μπορέσει να βάλει το χεράκι της ώστε να εξομαλυνθούν καταστάσεις… , παρόλο που ο Άρης στον Ζυγό από τις 23 και μετά, θα αρχίσει να φέρνει για άλλη μια φορά, εντάσεις…  Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, τις τελευταίες μέρες του μήνα, φέρνει εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες, αλλά και σε εσωτερικές αναζητήσεις! 27 και 28 εστιάζετε ξανά στις προσωπικές σχέσεις και στις σχέσεις με ανωτέρους…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
 
Ξεκινώντας αυτός ο μήνας, συνεχίζει την εύνοια που έφερε ο προηγούμενος σε θέματα καλλιτεχνικά, δημιουργικά, αλλά και συναισθηματικά, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης, θα βρίσκονται στο ευνοϊκό για εσάς ζώδιο, της Παρθένου!!! Παρόλο που η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει έντονη εσωτερική ανησυχία και εσωστρέφεια, είναι ευκαιρία, να μάθετε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας!!! Η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό από τις 11 και μετά, θα φέρει σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις που θα σας εξελίξουν και θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια!!! Αν ήδη βρίσκεστε σε μία σχέση, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα, ενώ αν είστε μόνοι, ένας σημαντικός άνθρωπος θα έρθει και θα σας μεταμορφώσει!!! 9 με 13 προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας σχέσεις και ακόμη κι αν νιώθετε εγκλωβισμένοι, βρείτε τρόπο να διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας με  τρόπο που να σας ταιριάζει και φροντίστε την υγεία σας! Στην συνέχεια του μήνα επωφεληθείτε από οικονομικές συμφωνίες. Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 17 του μήνα και μετά, θα βοηθήσει στο να τα βρείτε με τους συνεργάτες και τον σύντροφο, ενώ η Νέα Σελήνη στις 19  στον Ζυγό, φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινή σας εργασία και εξελίξεις σε θέματα υγείας, αν σας απασχολούσαν τον προηγούμενο καιρό! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας… Η καθημερινότητά σας γίνεται ιδιαίτερα έντονη από τις 23 και μετά που ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό! Πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σας κουράσουν και αυτό να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και πολλά νεύρα… φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε ατυχήματα, λόγω απροσεξίας και βιασύνης!!! Στο τέλος του μήνα, βρείτε τρόπους να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και μην ζητάτε περισσότερα από όσα έχετε…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας ξεκινάει με οικογενειακά θέματα να σας απασχολούν, που μπορεί να σχετίζονται και με τα οικονομικά! Με την Πανσέληνο στις 5, οι φιλικές σας σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ίσως μπείτε σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας περιόδου όπου η καθημερινή σας εργασία θα σας δίνει ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας και να αναγνωριστείτε για αυτές, αλλά και να βελτιώσετε της συνθήκες μέσα στην καθημερινότητά σας!  Η υγεία σας θα σας απασχολήσει, κατά κύριο λόγο  θετικά και θα σας δίνονται ευκαιρίες να βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, αλλά και να αντιμετωπίζετε θετικά οποιαδήποτε ενόχληση!  Επικοινωνείτε ευχάριστα, δημιουργικά και φλερτάρετε, μέχρι τις 16 του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού! Από εκεί και πέρα, θα σας δοθεί η δυνατότητα, να τακτοποιήσετε καθημερινές υποχρεώσεις και να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Συζητάτε αρκετά, για θέματα που αφορούν στην υγεία σας! 10 με 13 προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις…  Η Νέα Σελήνη στις 19, κάνει έντονα τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως είστε από αυτούς που θα καλωσορίσουν στην ζωή τους, ένα νέο συναισθηματικό ενδιαφέρον ή έναν απόγονο, αν είστε ήδη δεσμευμένοι!!! Η Αφροδίτη από τις 14 και ο Άρης από τις 23, με τη νέα θέση τους στον Ζυγό, ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την διάθεση σας και σας κάνουν ευχάριστους και δημιουργικούς!!! Προς το τέλος του μήνα, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να αντιμετωπίσετε ενοχλήσεις στην υγεία, ενώ 27 και 28 αποφύγετε καταστάσεις που κρύβουν έντονα συναισθήματα και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, φέρνει αυτός ο μήνας, συνεχίζοντας το κλίμα του προηγούμενου! Συγχρόνως σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τα οικογενειακά πρόσωπα και οι συζητήσεις είναι πολλές! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, τονίζει θέματα καριέρας, στα οποία δεν θα πρέπει να δράσετε παρορμητικά, ούτε να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα! Από τις 11 του μήνα που ο Δίας περνάει στον Σκορπιό, ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσάς, φέρνοντας σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας, ένα συναισθηματικό ενδιαφέρον ή έναν απόγονο, αν ανήκετε στους δεσμευμένους και είστε έτοιμοι να μεγαλώσετε την οικογένειά σας! Γίνεστε δημιουργικοί και ευχάριστοι, ενώ οι συναισθηματικές σας σχέσεις, θέλετε να έχουν ουσία! 9 με 13 προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε και αποφύγετε ένταση και ατυχήματα! Από τις 14 και μετά ασχολείστε με την οικογένεια και το σπίτι και προσπαθείτε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να ομορφύνει τόσο ο χώρος του σπιτιού, όσο και οι σχέσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα! Στις 15 του μήνα όμως μην αντιδράτε απότομα. Η Νέα Σελήνη στις 19 τονίζει ακόμη περισσότερο αυτά τα θέματα και φέρνει νέα δεδομένα που σας απασχολούν και σε αυτό συνωμοτεί και η νέα θέση του Άρη από τις 23, όπου ο χώρος του σπιτιού, αρχίζει να κρύβει μικροεντάσεις και πολλές δουλειές που πρέπει να τακτοποιηθούν. Διαχειριστείτε τες με υπομονή και επικοινωνήστε με όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να ομορφύνετε μαζί τον χώρο σας και να βρείτε λύσεις, σε θέματα που σας απασχολούν. Διαφορετικά, το τέλος του μήνα, μπορεί να σας βρει προβληματισμένους σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε και να αντιμετωπίσετε θετικά, οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει. 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και την καθημερινή σας εργασία! Σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας, αν χρησιμοποιήσετε σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητές σας! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα, ταξίδια και σημαντικές αλλαγές, αλλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, φροντίστε να είστε απόλυτα σίγουροι! Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα και μετά, στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο σπίτι. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ενώ άλλοι θα κάνετε εργασίες μέσα στο σπίτι ώστε να γίνει πιο άνετο και ευρύχωρο. Αν δεν έχετε δικό σας σπίτι, είναι η εποχή που θα επιδιώξετε να αποκτήσετε! 9 με 13 αντιμετωπίστε θέματα καθημερινής εργασίας και υγείας με ψυχραιμία! Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην γίνεστε απαιτητικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα… Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη μπορείτε να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο σκέψης, που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ηρεμήσετε μέσα στις σχέσεις σας. Ο τρόπος που επικοινωνείτε αλλάζει και αυτό φαίνεται και στους γύρω σας! Κυρίως από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, η μέρα σας γεμίζει με ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα που σας ενθουσιάζουν και σας φέρνουν σημαντικές πληροφορίες. Δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αν έχετε χρόνο, οργανώστε κοντινές αποδράσεις! Προς το τέλος του μήνα, αντιμετωπίστε θέματα υγείας με θετική διάθεση και σκέψη και αν πιέζεστε μέσα στην καθημερινότητα, βρείτε όμορφους τρόπους να το αντιμετωπίσετε! Οι δύο τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν σημαντικές πληροφορίες και συναντήσεις που θα έχουν καρμικό χαρακτήρα!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Οκτώβριος ξεκινάει με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάτι το οποίο συνεχίζει να σας δίνει ενέργεια και καλή διάθεση για να διαχειριστείτε και να αντιμετωπίσετε καταστάσεις! Μόνο οι Παρθένοι του τελευταίου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν λίγο περιορισμένοι, λόγω του ότι ο Κρόνος, αγγίζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο… Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, είναι στο κομμάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων και τις οικονομικές συμφωνίες. Προσπαθήστε η δράση σας να βασίζεται σε οργανωμένο πλάνο, προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι οικονομικά! Η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους! Αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα γύρω σας και πώς τα μετατρέπεται μέσα σας. Αρχίζετε να εστιάζετε περισσότερο στα θετικά και ο τρόπος που επικοινωνείτε γίνεται πιο ουσιώδης και … «μεταφυσικός»!!! Αν υπήρχαν διαφωνίες με τους γείτονες, τώρα είναι η εποχή για να τα ξαναβρείτε! Τα αδέρφια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτόν τον καιρό! 9 με 13 του μήνα, μπορείτε να ελκύσετε καταστάσεις που θα σας ανταμείψουν οικονομικά! Προσπαθήστε να μην είστε χειριστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ξοδέψετε κάποια παραπάνω χρήματα για αυτά. Η Νέα Σελήνη στις 19 και οι μέρες γύρω από αυτήν, σας ωθούν στο να κάνετε μια νέα αρχή και να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει. Μην παρασυρθείτε σε σπατάλες… Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, δσε προβληματίζουν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Μην γίνεστε πιεστικοί…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβριος ξεκινάει με έντονο παρασκήνιο και αρκετή εσωτερική ένταση. Νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας ή εσείς κινείστε παρασκηνιακά και οργανώνετε την δράση σας. Από τις 23 του μήνα που ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας, αρχίζουν οι αποκαλύψεις!!! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.  Η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό αρχίζει να αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες ώστε να βγείτε κερδισμένοι οικονομικά, αρκεί να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση σωστά. Από την άλλη αρχίζετε να χτίζετε ένα καινούργιο «εγώ» και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε, γιατί η αλαζονεία και η υπερβολή είναι οι παγίδες του Δία… 9 με 13 του μήνα, τα οικογενειακά πρόσωπα σας προβληματίζουν και σας χρειάζονται δίπλα τους. Στηρίξτε τα όσο μπορείτε… αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις και τα σκληρά λόγια, λόγω κούρασης ή νευρικότητας… Η Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιό σας στις 14 του μήνα, σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω όλη σας την καλή διάθεση και ενέργεια και να ομορφύνετε τον κόσμο γύρω σας! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα στο ζώδιό σας, καλό είναι να αποφύγετε παρορμητικά ξεκινήματα και αψυχολόγητες αντιδράσεις μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Προς το τέλος του μήνα, τα οικογενειακά πρόσωπα σας προβληματίζουν ξανά και έχουν ανάγκη την στήριξή σας. μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με φίλους που θεωρείτε σημαντικούς και έμπιστους και πιστεύετε ότι μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν.
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Σίγουρα αυτός είναι ο μήνας που περιμένατε με ανυπομονησία!!! Ξεκινάει με έντονη δραστηριότητα με φίλους, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας χρησιμοποιώντας ιδέες και σκέψεις που δουλεύετε καιρό στο μυαλό σας!!! Στις 5 του μήνα η Πανσέληνος τονίζει θέματα υγείας και καθημερινής εργασίας και σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Καλό είναι να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις… Το καλό νέο του μήνα όμως είναι η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σας από τις 11 του μήνα!!! Σας μεταφυσικό και εσωστρεφές ζώδιο που είστε, καλωσορίζοντας τον Δία στο ζώδιό σας, η ζωή σας γεμίζει εμπειρίες που χρειάζεστε, προκειμένου να εξελιχθείτε εσωτερικά και να αποκτήσετε μεγαλύτερη σοφία και κατανόηση. Ακόμη κι αν δεν είναι αυτά τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, καλό θα ήταν σιγά σιγά να στραφείτε προς τα εκεί. Ο Δίας θα σας δώσει αισιοδοξία, δύναμη και πίστη, αλλά με λάθος διαχείριση, μπορεί να οδηγηθείτε στην αλαζονεία και την υπερβολή, κάτι βέβαια που αργότερα θα στραφεί εναντίον σας… 9 με 13 του μήνα αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του μυαλού σας προκειμένου να χειριστείτε καταστάσεις και μην κάνετε ακριβά όνειρα. Ίσως κάτι που ονειρεύεστε καιρό, να καθυστερήσει λόγω οικονομικών δυσκολιών… Η Νέα Σελήνη σας βάζει να κοιτάξετε μέσα σας και να κατανοήσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις απότομες αντιδράσεις. Από τις 23 του μήνα με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, ξεκινάει μια περίοδος με έντονο παρασκήνιο και εσωτερική ένταση που κάποιες φορές θα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε! Στο τέλος του μήνα, καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από τον οποίο, με σωστή διαχείριση, θα βγείτε κερδισμένοι και οικονομικά, αλλά θα αποκτήσετε και δύναμη. Παρόλα αυτά οι προκλήσεις δεν θα λείπουν και θα πρέπει να αποδεικνύετε συχνά τι αξίζετε, καθώς οι προκλήσεις θα είναι πολλές… Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο ή με τα παιδιά σας. Η νέα θέση του Δία στον Σκορπιό από τις 11 θα σηματοδοτήσει την έναρξη πολλών σημαντικών γεγονότων, καθώς ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος. Μέσα από εμπειρίες θα πρέπει να αποκτήσετε περισσότερη σοφία και κατανόηση  για εσάς και τους γύρω σας. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές και θα υπάρχουν στιγμές που εσωτερικά θα πιέζεστε και θα δοκιμάζεστε. Το κέρδος σας όμως, αν τα καταφέρετε, θα είναι η γνώση! 9 με 13 του μήνα μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, κυρίως οικονομικές, από τους ανωτέρους σας και μην γίνεστε προκλητικοί… Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να βάλετε τρικλοποδιά στην επαγγελματική σας εξέλιξη! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 19 φέρνει νέους φίλους στην ζωή σας και σας βάζει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Οι τελευταίες μέρες του μήνα, μπορεί να δημιουργήσουν προβληματισμούς, σχετικούς με τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και με όνειρα που είχατε στο μυαλό σας. Ίσως κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε, να μπλοκάρονται λόγω οικονομικών… θα πρέπει να σκεφθείτε, μήπως είναι ευκαιρία για να δοκιμάσετε κάτι νέο… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ήδη από τις αρχές του μήνα είναι έντονη η ανάγκη σας για νέα ξεκινήματα και αλλαγές που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία!!! Γι αυτό τον λόγο και οι συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας είναι πολλές!!! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και στα οικογενειακά πρόσωπα που μπορεί να σας χρειάζονται… Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα σας βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, αλλά και τα όνειρά σας!!! Αν τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, τώρα νιώθετε ότι ξέρετε ποιον στόχο πρέπει να πετύχετε! Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο, καθώς μέσα από γεγονότα, θα καταλάβετε ποιους πρέπει να κρατήσετε δίπλα σας και ποιες σχέσεις πρέπει να τελειώσουν… Το διάστημα 9 με 13 μπορεί να οι συζητήσεις με ανωτέρους να έχουν διαφορετική κατάληξη από αυτή που φαντάζεστε, οπότε προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε… Από τις 14 και μετά η Αφροδίτη σας αναδεικνύει κοινωνικά! Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 19 φέρνουν στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να προκύψει μία ξαφνική πρόταση. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί πρέπει πρώτα να εξασφαλίσετε την ηρεμία και την ισορροπία μέσα στο σπίτι… Στις δύσκολες στιγμές συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε. Από τις 23 του μήνα και μετά οι επαγγελματικές προκλήσεις θα είναι έντονες και θα πρέπει συχνά να αποδεικνύετε τι αξίζετε… ανταποκριθείτε με σύνεση. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, σας δίνουν την δυνατότητα να ξεχωρίσετε κοινωνικά, αρκεί να μην γίνετε πολύ προκλητικοί…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Ένας μήνας με έντονες στιγμές ξεκινάει, αλλά και με σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε κερδισμένοι μέσα από οικονομικές συμφωνίες. Τα οικονομικά που σχετίζονται με τον σύντροφο σας απασχολούν. Αποφύγετε να δημιουργείτε απωθημένα. Σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα σας δημιουργεί έντονες σκέψεις και ανησυχίες και συγχρόνως τονίζει τις σχέσεις με κοντινούς συγγενείς και αδέρφια. Πληροφορίες και μηνύματα σας απασχολούν… Από τις 11 του μήνα που ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό, η κοινωνική σας εικόνα αλλάζει, καθώς επίσης και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτή την εποχή, θα σας δοθούν ευκαιρίες, προκειμένου να εξελιχθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά και μόνο από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Η αλαζονεία και οι υπερβολές δεν θα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά σας. Αν είστε σε σχέση, μπορεί ο Δίας να φέρει την επισημοποίηση αυτής και να αλλάξει προς το καλύτερο την κοινωνική σας εικόνα!!! Στα μέσα του μήνα σκεφθείτε θετικά και διαχειριστείτε νέα δεδομένα που μπαίνουν στην ζωή σας, με καλή διάθεση και όχι με φόβο. Μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε κάτι, γιατί μπορεί αργότερα να μην σας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν λάθη. Η Νέα Σελήνη σας βοηθάει στο να τολμήσετε νέα ξεκινήματα στην ζωή σας και να ανανεωθείτε, αρκεί να μην το κάνετε εις βάρος των άλλων… Σε αυτό συνωμοτεί και η Αφροδίτη που από τις 14 είναι στον Ζυγό, ενώ όλο το σκηνικό συμπληρώνει ο Άρης που περνάει κι αυτός στον Ζυγό στις 23 και σας ενεργοποιεί, προκειμένου να διεκδικήσετε και να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές. Νομικά θέματα και ταξίδια, ευνοούνται!!! Τις τελευταίες μέρες του μήνα μην γίνεστε καταπιεστικοί με τους γύρω σας, αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μια σημαντική αλλαγή στις προσωπικές σας σχέσεις σας ανανεώνει!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Ο Οκτώβριος φέρνει από τις πρώτες κιόλας μέρες του, εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Με σωστή διαχείριση αυτών θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας και να ονειρευτείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη σιγουριά! Οικονομικές συμφωνίες και εσωτερικοί διάλογοι, σας απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα!!! Η Πανσέληνος στις 5 δημιουργεί προβληματισμούς σχετικούς με τα οικονομικά και ίσως χάσετε για λίγο την αυτοπεποίθησή σας… Μην πτοείστε!!! Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα, έρχεται να αλλάξει οτιδήποτε δεν σας αρέσει! Σας δίνει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε, να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να τολμήσετε νέα ξεκινήματα που μπορεί να είχατε καιρό στο μυαλό σας! Ευνοούνται πολύ τα νομικά και τα πνευματικά θέματα, αλλά και οι σπουδές. Είναι η καλύτερη εποχή για να ξαναγυρίσετε στα θρανία και να μάθετε κάτι καινούργιο!!! Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται το διάστημα 9 με 13! Μην βγάζετε τα απωθημένα σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και μην χρησιμοποιείτε τους φίλους σας για να πετύχετε τους στόχους σας… μπορεί να κάνετε λάθη στις προσωπικές σας σχέσεις που δεν θα μπορείτε αργότερα να διορθώσετε… Η Νέα Σελήνη στις 19 σας οδηγεί στο να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους σας απασχολούν έντονα, κυρίως από τις 23 του μήνα και μετά, κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει και μεγάλη εσωτερική ένταση!!! Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν προβληματισμένους, αλλά και έτοιμους για αλλαγές! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!