Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη κάνοντας εντονότερη από ποτέ την διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να πάρεις νέες γνώσεις. Σημαντική είναι η συναναστροφή σου και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να προκύψουν κοντινά ταξίδια και αποδράσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και ευεξία. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επεκταθείς σε εμπορικά θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε συμφωνίες με την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις δημόσιες σχέσεις στο επίκεντρο. Ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθούν καταστάσεις με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους), καθώς μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα που τυχόν είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εντείνει το άγχος και τη νευρικότητα καθώς αγγαρείες και υποχρέωση στη δουλειά αυξάνονται και προσπαθείς να ανταποκριθείς σε όλα με τον πλέον άψογο τρόπο. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός στο περιβάλλον σου ή εμμονικός την απόδοσής σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή να πάρεις αποφάσεις για θέματα σπουδών και επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσουν υπερβολές και έντονο εκνευρισμό που θα προκαλέσουν συγκρούσεις ή λανθασμένες αποφάσεις για την πορεία σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την ευκαιρία για ένα νέο χειρισμό σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς επικεντρώνεσαι σημαντικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορείς να έχεις, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, στην ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου παρέχει ο σύντροφός σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Θυμήσου μόνο ότι δεν πρέπει να σταθείς στο συναίσθημα αλλά να βάλεις και τη λογική να λειτουργήσει γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς από τις εξελίξεις είτε χάνοντας χρήματα, είτε από το σύντροφό ωραιοποιώντας την κατάσταση μεταξύ σας.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα φέρουν αντιπαράθεσης. Μην βιαστείς να υπογράψεις συμφωνίες για εμπορικές συμφωνίες ή σε σχέση με την επικοινωνία, γιατί είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλό είναι να είσαι άκρως οργανωτικός, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για να μπορέσεις να αποφύγεις την ταλαιπωρία ή την απογοήτευση μιας αναβολής.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

 

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στο ζώδιό σου και εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, στο πως τις εκφράζεις την προσωπική σου ζωή, τι πραγματικά θέλεις από το σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Εσωστρέφεια και νευρικότητα σε διέπει και αυτό μπορεί να φέρει απομάκρυνση ή  αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και δημιουργεί ανατρεπτικές προϋποθέσεις σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις που μπορεί να έχεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πια δεν θα δείξεις την υπομονή ή τη συμβιβαστική διάθεση που είχες παλιότερα και αυτό πιθανά να οδηγήσει σε απομακρύνσεις προσώπων που είναι σημαντικών για εσένα.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις άκρως δυναμικά και δημιουργικά σε ζητήματα που αφορούν συνεργασίες, καθώς η δυνατότητα που σου δίνεται με τη δική σου προσπάθεια μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Αιφνιδιαστικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν πάθος και καρδιοχτύπι. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και μπορείς πια να εκφράσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και σκέψη απόψεις και προβληματισμούς που μπορεί να σου δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι γοητεύεις και αυτό φαίνεται και στην κοινωνική σου ζωή, καθώς κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.