Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί έντονη διάθεση να εκφράσεις ιδέες και ευφάνταστες προτάσεις σε φίλους, ώστε να θέσετε από κοινού νέους στόχους και φιλοδοξίες για να μπορέσετε με ομαδική δουλειά να τους πετύχετε. Καλό είναι να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και για το επόμενο διάστημα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σχέδια και όνειρα που έχεις, καθώς οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για της επιτυχία τους. Σημαντικά θα είναι τα πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν προς θετική κατεύθυνση.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε απασχολήσουν και να θέσουν τον προϋπολογισμό σου εκτός ισορροπίας. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει την ερωτική σου ζωή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Παράλληλα έρχονται στο φως ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα ή στόχους που έχεις θέσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα, υπερβολή και απολυτότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 δίνει όλα τα εχέγγυα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και εξέλιξη στην υπάρχουσα θέση σου είναι πιθανά σενάρια που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη ευαισθησία και τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σου στοιχίσουν. Η διαίσθησή σου θα είναι αλάθητη, γι’ αυτό μην διστάσεις να την εμπιστευτείς και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο που δεν αποκλείεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ένταση, καθώς η επικοινωνία δυσκολεύει με το φιλικό σου περιβάλλον. Καθυστερήσεις και αναβολές στην εξέλιξη των στόχων σου είναι πιθανές, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να συγκρουστείς ή να συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις πολύ καλά τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά τα όνειρά σου και να δρομολογηθούν όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και εντείνεται μέσα σου μία εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο απολαμβάνεις τη ζωή, κατά πόσο το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου για έναν έρωτα που έχει νότα περιπέτειας. Νευρικότητα και δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει τα πάνω-κάτω σε εμπορικές συμφωνίες ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν, καθώς οι πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες σου κάνουν τη διαφορά και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις με ευφάνταστο τρόπο τα σχέδιά σου.
 
Το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασίες που θα γίνουν κάτω από αιφνίδιες συνθήκες, όμως θα έχεις τη δυνατότητα εάν δράσεις δυναμικά να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικό επίπεδο που θα αλλάξουν την πορεία της ζωή σου. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό  και μπορείς πια να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το κέφι σου ανεβαίνει, η αισιοδοξία σου είναι εμφανής, και η ανάγκη για φλερτ καθοριστική εκτοξεύοντας την ερωτική σου ζωή. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.