Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις δυναμικά απόψεις και σκέψεις εντυπωσιάζοντας με το δυναμισμό σου και τη γρήγορη αντίληψη σου.  Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 08.11 και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σημαντικές που θα σε οδηγήσουν θετικά προς τους στόχους σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Πρόσωπα που πιθανά γνωρίζεις αυτή την εποχή σηματοδοτούν ευνοϊκές εξελίξεις και μπορεί να αλλάξουν την κατάσταση της προσωπικής και της επαγγελματικής σου κατάστασης.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εκτοξεύει τη νευρικότητα και είναι πιθανό να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την ένταση σου σε δράση για να αποφύγεις συγκρούσεις που θα σου στοιχίσουν. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 23.11 στρέφει την προσοχή σου στο ζήτημα του «εγώ και οι άλλοι» κλείνοντας θέματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σου  και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να φέρουν υπερβολές και έντονη νευρικότητα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σε οδηγεί σε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά στο παρελθόν και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και ακόμα κουβαλάς μέσα σου. Είναι η δική σου ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που λειτουργούν σαν βαρίδι και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Εξαιρετική ευκαιρία είναι επίσης για να προωθήσεις καλλιτεχνικές δράσεις ή να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις εσωτερικά. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εκτοξεύει το συναισθηματισμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και υπερχείλιση μην επιτρέποντας σου το να δεις ξεκάθαρα ποιο δρόμο πρέπει να διαλέξεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς.
 
Ο Ερμής στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανά τα προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, στη σχέση σου, στις συνεργασίες σου. Καλό είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ότι θέλεις να εκφράσεις γιατί οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και συγκρούσεις, χαλώντας το κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις σου. Μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που εκτιμούσες και να μην ευοδώσουν.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό ανακινώντας μέσα σου ζητήματα ανεξαρτησίας σε ότι αφορά τη σχέση σου, καθώς δείχνεις να αναρωτιέσαι εάν μπορεί ο σύντροφός σου να σεβαστεί την ανάγκη σου για προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς λόγω των σκέψεών σου προκαλώντας ψυχρότητα και προβλήματα που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε εξιτάρουν, κάνοντάς σε να νιώσεις τον ορισμό του κεραυνοβόλου έρωτα. Πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις ευνοούνται μοναδικά.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει θετικές αιφνίδιες εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες ή ζητήματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν και είναι χρυσή ευκαιρία για σένα να τις εκμεταλλευτείς καθώς θα αποδώσουν τα μέγιστα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις τους προβληματισμούς και τις σκέψεις που είχες τον προηγούμενο καιρό στο σύντροφό σου. Η ανάγκη ανεξαρτησίας και προσωπικής ελευθερίας είναι εμφανής και είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται. Οι από κοινού δράσεις με το ταίρι σου ευνοούνται, καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.