Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη λειτουργώντας ανασταλτικά στο να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Οικονομικές συμφωνίες και σχέδια έρχονται στο τραπέζι και η διαίσθησή σου λειτουργεί καθοριστικά στις όποιες αποφάσεις. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στα οικονομικά σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς σε επιχειρήσεις ή οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Μοναδικές στιγμές μπορείς να ζήσεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς αφήνεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα και απολαμβάνεις το πάθος και τον ερωτισμό στο μέγιστο.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε ωθεί στο να δράσεις σε ομαδικό επίπεδο, μέσω συλλόγων ή κινήσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα για τους στόχους και τα σχέδια που έχεις, να βάλεις στη διαδικασία αυτή φιλικά σου πρόσωπα που θέλουν να είναι αρωγοί στην όποια προσπάθειά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει στο φως ζητήματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς εντείνει τον εκνευρισμό, την καχυποψία, εριστικές και απαξιωτικές διαθέσεις δημιουργώντας πιθανά προβλήματα λόγω υπερβολικών αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί μόνο χαμένος θα είσαι από τις εξελίξεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, με νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει την διαίσθησή σου που θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα πρέπει να μείνουν στη ζωή σου και ποια όχι. Σπουδαίες μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της, καθώς ο έντονος ρομαντισμός και διάθεση για να ζήσεις το δικό σου παραμύθι είναι έντονη. Προσοχή, ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνος, γιατί η συναισθηματικότητα οδηγεί σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Μην μένεις στα λόγια, οι πράξεις θα δείξουν τις πραγματικές προθέσεις.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία, που μπορεί να εκδηλωθεί σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, αλλά κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Καλό είναι να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία, γιατί οι δυσκολίες στην επικοινωνία με τη ζήλια να καραδοκεί μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται πιθανά και πάλι στο προσκήνιο που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά και διεκδικούν μία θέση και πάλι στη ζωή σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου. Είναι έντονες οι σκέψεις για το αν σε καλύπτει αυτό που βιώνεις καθημερινά και το αν η δουλειά που έχεις επιλέξει σε ικανοποιεί. Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέξεις και να περιορίσεις όταν χρειάζεται τον εκνευρισμό σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και βγαίνουν με ορμή στη επιφάνεια απωθημένα και φόβοι που μέχρι τώρα λειτουργούσαν υποσυνείδητα, αλλά τώρα καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με συνειδητότητα και αυτοκριτική.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που είχαν προκύψει και στο παρελθόν. Θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα και έχεις την ευκαιρία να δράσεις μεθοδικά και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία με αργά και σταθερά βήματα να εκφράσεις προβληματισμούς σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα και στην εργασία, να αλλάξεις ότι έχεις αποφασίσει ότι δεν ταιριάζει πια στον προγραμματισμό σου. Σχέσεις που είχαν ενταθεί τον προηγούμενο καιρό, δείχνουν να εξομαλύνονται. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.