Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη βάζοντας σε σέ διαδικασία συζητήσεων και σχεδίων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους στην εργασία είναι πολύ πιθανές. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 Και δίνει την εύνοια του σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Έχεις τη δυνατότητα να ισορροπήσεις οικονομικά, όμως θυμήσου ότι μπορείς να ξεφύγεις και να προβείς σε υπερβολικές σπατάλες, μην εκμεταλλευόμενος τη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Ανασφάλειες και φοβίες μένουν στην άκρη και νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορείς να δώσεις.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε γεμίζει ενέργεια για να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου, να διασκεδάσεις με τις παρέες σου ή με το σύντροφό σου, να φλερτάρεις και να προσπαθήσεις να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο δυναμισμός σου είναι δεδομένος, πιθανός όμως είναι ο εγωκεντρισμός που μπορεί να δείξεις κάποιες φορές και να δυσαρεστήσει στους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς δεν βοηθούν στο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά, καθώς πιθανές είναι υπερβολές και οι σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού ή θα οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 07.11 θα σημάνει για εσένα μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν αέρα φρεσκάδας την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εκτοξεύει το ρομαντισμό, το συναισθηματισμό αλλά και την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και απογοητεύσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι ο σύμμαχός σου, καθώς θα σου δείξει το δρόμο για τα πρόσωπα που πρέπει να μείνουν στη ζωή σου και τις επιλογές που πρέπει να κάνεις.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας δυσκολίες στην διεκπεραίωση οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να έχεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και φόβο. Προσοχή γιατί η απολυτότητα που πιθανά να δείξεις θα εντείνει τα προβλήματα και δεν θα είναι εύκολο να βρεθούν λύσεις. Οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία αναζήτησης του αν τις αντιλαμβάνεται το ταίρι σου και μπορεί να τις καλύψει. Μην βιαστείς να συζητήσεις σημαντικά θέματα γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της σχέσης σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη σκέψη για προσωπικά ζητήματα του παρελθόντος και πως έχουν επίδραση στην ψυχολογία σου, δημιουργώντας πληγές και ανασφάλειες. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Οι ανατροπές αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε επιλογές μακριά από τα τετριμμένα και να αλλάξεις ριζικά εργασία δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό σε ικανοποιεί.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει μοναδικές ευκαιρίες που καλό είναι να εκμεταλλευτείς, τόσο σε σχέση με την ακίνητη περιουσία όσο και με την εργασία, γιατί το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν άκρως ευνοϊκά για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αιφνίδιες σε σχέση με τη δημιουργία της δικής σου δουλειάς. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και νιώθεις ότι σε πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα που θέλεις να το εκδηλώσεις στο ταίρι σου και να του δείξεις την αμέριστη υποστήριξή, τρυφερότητα και αγάπη που νιώθεις. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο κάτι που θα σε προβληματίσει έντονα και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το αν θα επιστρέψουν στη ζωή σου..
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο