Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Επιθυμείς να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε δημιουργικές ασχολίες σου που σε ενδιαφέρουν. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11  δίνοντας την εύνοια του σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να γνωρίζεις το πρόσωπο αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα σε γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται για εσένα που ενδιαφέρεσαι να υπάρξει και η απόκτηση απογόνου.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σου δίνει μεγάλα αποθέματα ενέργειας, κάτι που πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να λειτουργήσεις συγκρουσιακά στους γύρω σου και να εκτονώσεις τη νευρικότητα σου σε αγαπημένα πρόσωπα. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν για αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσει σπατάλες γιατί τα έκτακτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στόχους και σχέδια που έχεις, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δράσεις σε συλλογικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς δημιουργεί τάσεις υπερβολής και νευρικότητας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μη χάσεις το μέτρο.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον ή την ακίνητη περιουσία σου.  Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις σε ότι αφορά τη δημιουργία δικής σου οικογένειας ή συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί ονειρεμένες προϋποθέσεις, καθώς η διάθεσή σου ξεχειλίζει από ρομαντισμό, τρυφερότητα και συναίσθημα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί αν αφεθείς μόνο στο συναίσθημα μπορεί να απογοητευτείς.  Εμπιστέψου την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ζητήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις, αντιπαράθεσης, κακή διάθεση μεταξύ σας. Είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία από εσένα. Καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να περάσει σκεπτόμενος όλα αυτά που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς. Το βέβαιο είναι ότι μπαίνει σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και το πώς τη βιώνεις, σε ότι αφορά τη διασκέδαση και πως απολαμβάνει στη ζωή σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό βάζοντας σε σέ έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την επικοινωνία στη σχέση σου, στο κατά πόσον αντιλαμβάνεται το ταίρι σου αυτά που σκέφτεσαι, πόσο διασκεδάζεις μαζί του. Είναι γεγονός ότι αυτή η διάθεσή σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, καθώς η νευρικότητα σου πιθανά να είναι έντονη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου μη δημιουργώντας προβλήματα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 εφοδιάζοντάς σε με πρωτοποριακή σκέψη, με επαναστατικότητα ώστε να ακολουθήσεις σπουδές και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που επιθυμείς και είναι διαφορετικά από την γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις που έχουν ευρηματικότητα, πρωτότυπες προδιαγραφές και που μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες για σένα. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή, καθώς αιφνιδιαστικές γνωριμίες ανάβουν το πάθος και την ένταση απογειώνοντας στη διάθεσή σου. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις στο ταίρι σου που είχες τον προηγούμενο καιρό. Ιδανική θα ήταν μία κοντινή εκδρομή που θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.