Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 ως 31 Μαρτίου)
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη σε ωθεί στο να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, κάτι που σε οδηγεί σε συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και απογειώνει την ψυχολογία σου. Η αισιοδοξία και η χαρά που νιώθεις εκφράζεται σε όποια κατάσταση προκύψει και σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επιμόρφωσης και σπουδών που σε ενδιαφέρουν, νομικά θέματα που σε απασχολούν, ταξίδια στο εξωτερικό που ήθελες πάντα να πραγματοποιήσεις.     
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και φόβο για δράση, καθώς έρχονται στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα και τραύματα που κουβαλάς. Καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργεια μέσα από την τέχνη ή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διαφορετικά είναι πιθανό να αυτοϋπονομεύεσαι και να σε καταβάλει η θλίψη. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη–Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις θέματα που σχετίζονται με το στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς εντείνει τη νευρικότητα, την εριστική διάθεση και πιθανά να υπάρξουν υπερβολές και απερισκεψία που θα δυναμιτίσουν τις σχέσεις σου. Δείξε προσοχή και προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο για να αποφύγεις συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 ως 10 Απριλίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά που θέλεις να διευθετήσεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί εξιδανικευμένες συνθήκες και είναι πιθανό το συναίσθημα να σε συνεπάρει, να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η διαίσθηση είναι το κύριο όπλο σου, καθώς θα αποδειχθεί αλάνθαστη και θα σε καθοδηγήσει ιδανικά αν την «ακούσεις». Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι συνθήκες στον έρωτα, καθώς μπορείς να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου ή με νέα γνωριμία που πιθανά να προκύψει και να σου κόψει την ανάσα, για εσένα που είσαι μόνος.  
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανό να προκληθούν εμπόδια, καθυστερήσεις ή αναβολές σε ότι αφορά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα φέρουν προστριβές και αντιπαραθέσεις. Ιδανική είναι η περίοδος αυτή για να αναλογιστείς σχέδια που έχεις καταστρώσει και τι διορθώσεις θα πρέπει να κάνεις.  Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 ως 20 Απριλίου)
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και σε βάζει σε μία διεργασία εσωτερική σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στο κατά πόσο αυτές σε καλύπτουν, κατά πόσο σου δείχνουν κατανόηση, αν εισπράττεις την συντροφικότητα που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να επιστρέψουν και να επιθυμούν μία ακόμα ευκαιρία. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά τι σε απομάκρυνε από τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις  06.11 προκαλώντας σου ένταση, επαναστατικές διαθέσεις και συγκρουσιακές συμπεριφορές, καθώς δείχνεις πια να μην μπορείς να ανεχτείς ότι σε καταπιέζει και λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου πορεία. Αυτό μπορεί να είναι είτε πρόσωπο, είτε συγκεκριμένη κατάσταση.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 15.11 μπορεί να σου δώσει μοναδικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι έτοιμος για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις την όποια κατάσταση ή γνωριμία προκύψει. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς την επικοινωνία στη σχέση σου. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι προβληματισμούς και σκέψεις είχες τον προηγούμενο καιρό και να επιδιώξεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.