Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα και την εργασία. Αγγαρείες και υποχρεώσεις μπορεί να σε φορτίζουν, όμως η γρήγορη και μεθοδική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ότι σε δυσκολεύει. Προσοχή, γιατί η εμμονή στην τελειότητα μπορεί να προκαλέσει επικριτικότητα και γκρίνια και αυτό να δυσκολέψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντας την εύνοια του σε καθημερινό επίπεδο, σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία, διευκολύνοντας σε ότι αφορά τον προγραμματισμό και τις υποχρεώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε γεμίζει ενέργεια, διάθεση για διασκέδαση και επιθυμία για να ζήσεις την κάθε στιγμή. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά πνευματικά και κυριολεκτικά ταξίδια και δεν αποκλείεται να επισκεφθείς χώρες του εξωτερικού, καθώς η επιθυμία σου για περιπέτεια και γνώση είναι στα ύψη. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει ζητήματα του παρελθόντος και της καθημερινότητας στο προσκήνιο που καλείσαι να κλείσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει υπερβολική νευρικότητα, έντονο συναισθηματισμό και αμετροέπεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην δυναμιτίσεις τις καταστάσεις κάτι θα πω θα αποβεί εις βάρος σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)
 
 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου και θα σου δώσει ανάσες χαράς, πάθους, έξαψης, παιδικότητας. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ενισχύει με ρομαντισμό, τρυφερότητα και κατανόηση την ατμόσφαιρα και μπορεί να θεωρήσεις ότι ζεις το προσωπικό σου παραμύθι. Μόνο που καλά θα κάνεις να μην μείνεις μόνο στο συναίσθημα, να βάλεις τη λογική να λειτουργήσει και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις που θα σε πληγώσουν. Εξαιρετική είναι ευκαιρία να προωθήσεις καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας δυσκολίες στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν σε ζητήματα που θέλεις να λύσεις, κάτι που κάνει εντονότερη την επικριτικότητα και το άγχος σου και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και όχι λύσεις. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι παρερμηνείες και η ασυνεννοησία μπορεί να εντείνουν την κατάσταση.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό δημιουργώντας έντονα την εσωτερική ανάγκη να αναθεωρήσεις ότι θεωρείς δεν σε καλύπτει σε οικογενειακό επίπεδο. Η βαθύτερη αυτή αναζήτηση αφορά και την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο το ταίρι σου σού δημιουργεί συναισθήματα ασφαλείας και τρυφερότητας που έχεις τόσο ανάγκη. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν έξοδα σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία που εκκρεμούν από το παρελθόν, αλλά και περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει τα πάνω-κάτω στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δείχνεις να μην συμβιβάζεσαι πια με καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν και πιθανή είναι η ανατροπή, επιλέγοντας μία επαγγελματική πορεία που σου ταιριάζει.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες σημαντικές σε ότι αφορά την καριέρα και την επιχειρηματικότητα και μπορείς να δράσεις μεθοδικά για να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να ευνοηθείς και να κάνεις σημαντικά βήματα στο συγκεκριμένο τομέα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στην οικογένειά ή το σύντροφό σου παράπονα ή απόψεις που μπορεί να σκέφτηκες στον προηγούμενο καιρό. Η ανάγκη σου για ζεστασιά και τρυφερότητα σε οδηγεί στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.