Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια, καθώς κλείνεσαι στον εαυτό σου, σκέφτεσαι ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν, πληγές που δεν μπορείς να κλείσεις για να προχωρήσεις στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τρέχουσες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα και στην εργασία. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και σε βοηθά το επόμενο διάστημα να απαλύνεις τραύματα και πληγές που δεν μπορείς να αποβάλλεις, να κατορθώσεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να βρεις τον Θεό που κρύβεις, να έρθεις σε επαφή μαζί του.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εντείνει την κοινωνικότητα και την παράλληλη δράση σε πολλά πράγματα, καθώς η ενέργειά σου είναι στα ύψη και θέλεις να ασχολείσαι με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γιατί σου είναι εύκολο να βαριέσαι. Καλό είναι να προσέξεις τη νευρικότητα και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου αλλά και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα πρέπει να λύσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς σε ωθεί σε υπερβολές και νευρικότητα και καλά θα κάνεις να περιορίσεις τις εντάσεις για να μην προκληθούν προβλήματα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει το έναυσμα να δημιουργήσεις και να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες της ζωής σου, να επικεντρωθείς σε συλλογικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στο φιλικό σου περιβάλλον που σας διέπει η ίδια αντίληψη των πραγμάτων, το ίδιο ιδεολογικό υπόβαθρο, η αγάπη για την πρωτοπορία και την ευρηματικότητα. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει την ευαισθησία σου και την διάθεση είναι εξιδανίκευσης καταστάσεων που ίσως λειτουργήσουν δυσάρεστα για σένα. Αφέσου στην έντονη διαίσθηση και να είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 εντείνει περισσότερο από ποτέ την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα που νιώθεις. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Είναι ιδανική ευκαιρία για σένα να έρθεις αντιμέτωπος με όλα αυτά που κρύβεις μέσα σου βαθιά και μέχρι τώρα δεν ήθελες να δεις, αλλά και να ασχοληθείς με δράσεις που σε βοηθάνε να ισορροπήσεις ψυχολογικά, όπως η τέχνη, η μουσική, ο εσωτερισμός, η προσευχή. Μην ανακυκλώνεις συνεχώς αυτά που έγιναν, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου ότι αποτελεί βαρίδι για σένα.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό, μία αστρολογική συγκυρία που σε βάζει σε διαδικασία βαθύτερης σκέψης για την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Πιθανά να αναρωτιέσαι αν σε καλύπτει η επαγγελματική πορεία που έχεις επιλέξει, αν η κοινωνική σου εικόνα είναι αυτή που επιθυμείς να είναι, πώς μπορείς να επιτύχεις την επιθυμητή για σένα αναγνώριση. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει αιφνιδιαστικά γεγονότα που δημιουργούν αναταράξεις σε οικογενειακό επίπεδο. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές και να πάρεις αποφάσεις είτε να ζήσεις μακριά από την οικογένειά σου, είτε να συγκρουστείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θέλουν να σου επιβάλουν νοοτροπίες που πια δεν σου ταιριάζουν.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη από οικογενειακές επιχειρήσεις ή από ακίνητα, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Ο δυναμισμός και πρωτότυπη σκέψη σου βοηθούν στο να δημιουργηθούν οι ιδανικότερες προϋποθέσεις. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και είναι πιθανό να επιδιώξεις να αλλάξεις ή να διορθώσεις πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καριέρα σου και το συνειδητοποίησες τον προηγούμενο καιρό. Πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να εισβάλουν και στην προσωπική σου ζωή δίνοντας άλλη διάσταση τα πράγματα. 
 ★ Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.