Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο των Ιχθύων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καριέρα σου και σχέδια που μπορεί να έχεις, με σκοπό πάντα την ανέλιξη σου. Η μεθοδική και υπεύθυνη σκέψη αλλά και ο επαγγελματισμός σου εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις τάσεις απολυτότητας που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και μπορείς πια να προωθήσεις σημαντικά την καριέρα σου και σχέδια που μπορεί να έχεις, καθώς μπορούν να πραγματοποιηθούν κάτω από άκρως ευνοϊκές συνθήκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σου ζωή.
 
Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 16.11 σε βγάζει από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις, έντονη δραστηριότητα και σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και αυτό έχει ως συνέπεια πολλές νέες γνωριμίες, καθώς το πάθος σου εντυπωσιάζει και γοητεύει. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 Στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που θα πρέπει να κλείσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου είναι πιθανό να σου βγάλει έντονο εκνευρισμό, υπερβολική δράση και αμετροέπεια που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από τους γύρω σου και τελικά συγκρούσεις, κρατά χαμηλούς τόνους.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά σπουδές, επιμόρφωση και σεμινάρια σε πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν,  για νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν,  για ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπαίνουν σε μία νέα περίοδο, αφήνοντας πίσω ότι σε απασχόλησε. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε γεμίζει συναισθηματισμό, τρυφερότητα και ονειροπόληση που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να μην κρίνεις αντικειμενικά και να κάνεις λανθασμένες επιλογές, γι’ αυτό καλό είναι να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι προτιμότερο να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι και σαφής σε αυτά που θέλεις να πεις για να αποφύγεις όσο το δυνατόν γίνεται τις προστριβές. Μην προχωρήσεις σε νέα σχέδια, σκέψου καλά πώς θα τα δρομολογήσεις και περίμενε για να κάνεις την οποία σου προσπάθεια όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα.  Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίας για το κατά πόσο το ταίρι που έχεις δίπλα σου σού παρέχει ασφάλεια,  κατά πόσο βιώνεις το πάθος που επιθυμείς μαζί του, αντιλαμβάνεται τους φόβους σου και δεν τους εντείνει. Ξεσπάσματα και νευρικότητα μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και πιθανά να φέρει ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιθανά έξοδα που θα σε γεμίσουν ανασφάλεια ή πιθανά έσοδα που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να υπήρχαν και στο παρελθόν, ώστε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Εξαιρετικά αποδοτικές θα είναι οι προσπάθειές σου σε ότι αφορά την τέχνη ή τον εσωτερισμό. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες στο σύντροφό σου που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Πρόσεχε γιατί η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.