Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και εντείνει την διάθεση για επικοινωνία, κατανόηση και ισορροπία. Σημαντικές πιθανά να είναι οι συζητήσεις για νέες συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Υπέροχη μπορεί να είναι η επικοινωνία και με το ταίρι σου, αφού δείχνεις να θέλεις να καταλάβεις και να συμβιβαστείς με τις δικές του απόψεις. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 επεκτείνοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην ζωή σου πρόσωπα που έχουν πολλά να σου δώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, όπως η επισημοποίηση ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου. 
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα δημιουργούν έντονο άγχος και έλλειμμα ελεύθερου χρόνου. Η υπευθυνότητα και η μεθοδική δράση που σε διακρίνει σε βοηθά να αντεπεξέλθεις σε ότι προκύψει, πρόσεχε μόνο αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν με ανωτέρους σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 23.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς προκαλεί υπερβολές και νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2 δεκαήμερο(γεννημένοι 1-11 Ιουνίου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα που βιώνεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσεις, μόνο που καλά θα κάνεις να εμπλέξεις και τη λογική σου, γιατί αν αφεθείς μόνο στο συναίσθημα το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που θα σε απογοητεύσουν. Η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορείς να την εμπιστευτείς, καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τις θετικότερες για εσένα αποφάσεις. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά εργασίας που προσφέρεις ή υπηρετείς ένα σκοπό.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που επιθυμείς και οι διαμάχες μπορεί να είναι έντονες. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να εμφανιστούν και πάλι στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις από το άτομο που θέλεις να έχεις δίπλα σου και θυμήσου τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Ιουνίου)
 
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και σε ωθεί στο να αναρωτηθείς τις πραγματικές σου ανάγκες σε σχέση με τον έρωτα, αν τον βιώνεις όπως επιθυμείς, αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου σε καλύπτει σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι για να σε αναστατώσουν, μην όμως βιαστείς να αποφασίσεις αν θα ξαναπροσπαθήσεις ή όχι. Δώσε στον εαυτό σου την δυνατότητα να σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα με ηρεμία. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και έρχεσαι σε επαφή με πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να είχες στο παρελθόν.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σε δραστηριοποιεί σε ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, ταξιδιών, πνευματικής αναζήτησης. Έσω έτοιμος για να εκμεταλλευτείς όποια θετική εξέλιξη υπάρξει. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ανησυχίες και σκέψεις που μπορεί να είχες τον προηγούμενο καιρό σε ότι αφορά τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος, γοητεύεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς, γι΄αυτό είναι πιθανό νέες γνωριμίες να υπάρξουν στη ζωή σου με θετικό πρόσημο.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.