Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)  
 
Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη εντείνοντας τις συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον για θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να εκκρεμούν. Η διάθεση κατανόησης και στήριξης σε όποιον σε χρειάζεται είναι εμφανής, καλό είναι όμως να προσέξεις την τάση οικειοποίησης των προβλημάτων των άλλων γιατί επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και δημιουργεί προϋποθέσεις ιδανικές σε ότι αφορά την οικογένεια, αποκαθιστώντας το κλίμα, αλλά και την ακίνητη περιουσία όπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συναλλαγές εξαιρετικά ευνοϊκές για σένα. Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις σε οδηγεί στο να μην σε εμποδίζει τίποτα σε ότι θέλεις να καταφέρεις.
 
Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 ανεβάζει τη νευρικότητα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές, κινήσεις κάτω από το τραπέζι και ανταγωνιστική διάθεση για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για σένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και την οικογένεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, αμετροέπεια, έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική ή την οικογενειακή σου ζωή.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο  δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες ή την ενασχόλησή σου με θέματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διαδικτύου. Η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον είναι έντονη και μπορείς τώρα να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και προβλήματα που πιθανά σας απασχόλησαν και με κάνεις μία νέα αρχή. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε γεμίζει με έντονη φαντασία, ρομαντισμό και εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά σε όποιες συμφωνίες θέλεις να προχωρήσεις. Καλό είναι λοιπόν να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε κυριεύσει για να πάρεις τις θετικότερες για σένα αποφάσεις.
 
Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας επικοινωνιακά προβλήματα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις προστριβές και συγκρούσεις εάν δεν σκέφτεσαι πριν εκφραστείς πολύ καλά. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων σε σχέση με την ακίνητη περιουσία γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν και να απογοητευτείς. Σκέψου καλά τι σε προβληματίζει με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, όμως μην προβείς αποφάσεις ή που μπορεί μετά να μετανιώσεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-22 Σεπτεμβρίου)
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία να σκεφτείς το πώς διαχειρίζεσαι τα υλικά και συναισθηματικά σου αποθέματα. Περιττά ή έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι συνετός στη διαχείριση των οικονομικών σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις, εντείνοντας τον εκνευρισμό και το άγχος σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς έντονα συναισθήματά με ψυχραιμία, γιατί οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου δεν αποκλείονται.
 
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες σε εργασιακό επίπεδο και γιατί όχι να υπάρξουν ξαφνικά κέρδη από κινήσεις που θα κάνεις, καθώς θα είναι άκρως θετικές και επιτυχημένες για εσένα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στο σύντροφό όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν, ανασφάλειες και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Η ανάγκη σου να απολαύσεις πράγματα μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές κάτι που θα έχει κόστος στο πορτοφόλι σου. Το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.