Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο Νοέμβριος, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Αυτός ο μήνας θα χαρακτηρίζεται από μία Πανσέληνο και μία Νέα Σελήνη, που κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξουν ρόλους!!! Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, στον Ταύρο, τονίζει περισσότερο οικονομικά θέματα, αλλά και ότι έχει να κάνει με το «εγώ» μας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα με θετική όψη, από την μία μπορεί να μας παραπλανήσει, αλλά από την άλλη μπορεί να μας κάνει πιο συμπονετικούς και φιλάνθρωπους. Η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 18 του μήνα και η κρυφή συμμετοχή του Ουρανού, αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, θα φέρει προβληματισμούς, επιβάλλοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να πάμε παρακάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι μια εύκολη διαδικασία… Ο Άρης όλο τον μήνα στον Ζυγό, θα προσπαθεί να φέρει ισορροπία στις σχέσεις, αλλά μέσα από κρυμμένες εντάσεις, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 του μήνα και μετά φέρνει πάθος και έντονο ερωτισμό στις σχέσεις και ευνοεί το παρασκήνιο!!! Οικονομικές συμφωνίες και οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, θα μας απασχολήσουν!!! 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει δίνοντάς σας την δυνατότητα να τολμήσετε νέα σταθεροποιητικά ξεκινήματα, μέσα από νέες συνεργασίες που σας ταιριάζουν περισσότερο!
Η Πανσέληνος στις 4, τονίζει οικονομικά θέματα, τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε σωστά, προκειμένου να μην σας εκμεταλλευτούν. Αποφύγετε εσωτερικές απογοητεύσεις. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες. Μέχρι τις 6 του μήνα, μπορείτε με την εύνοια της Αφροδίτης να διορθώσετε «προβληματικά» σημεία της σχέσης σας και να τα βρείτε με συνεργάτες που μπορεί να είχατε διαφωνίες, αρκεί να μην γίνετε επαναστατικοί χωρίς λόγο… Το υπόλοιπο του μήνα, που ο μόνος πλανήτης που θα βρίσκεται απέναντί σας θα είναι ο Άρης, οι προσωπικές σχέσεις θα αποτελούν για εσάς, μια διαρκή πρόκληση!!! Η μετακίνηση του Ερμή στις 6 του μήνα, στο ζώδιο του Τοξότη, σας ευνοεί για να τακτοποιήσετε νομικά θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό, για να ταξιδέψετε, να τολμήσετε σημαντικές αλλαγές και γενικά να έρθετε σε επαφή και να κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν συνηθίζατε!!! Η Αφροδίτη από τις 7 και μετά, που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, αλλά ευνοεί και τους κρυφούς έρωτες! Το πάθος σας οδηγεί σε «λάθη» και πάθη που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε! Η ανάγκη να κρατήσετε μυστικά αυτό το διάστημα, είναι μεγάλη. Το διάστημα 11 με 17  όλα τα παραπάνω που σας δημιουργεί η Αφροδίτη στον Σκορπιό, γίνονται   ακόμη πιο έντονα, με αποτέλεσμα να ευνοηθείτε μέσω μιας οικονομικής συμφωνίας ή ενός κρυφού πάθους! Στις 13 του μήνα μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην απογοητευτείτε! 18 με 21 αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα κύρους ή εξουσίας, γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στις προσωπικές σας σχέσεις…
Η Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει αποκαλύψεις και αναστατώσεις. Θέματα τα οποία είχατε καιρό μέσα σας, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν σωστό χειρισμό ώστε να μην μετρήσετε «απώλειες»… Από 21 και μετά επαναπροσδιορίζετε τα δεδομένα στην ζωή σας και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε! Σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας και να κατανοήσετε τον εαυτό σας περισσότερο! Ακόμη και αν βρεθείτε μπροστά σε αλήθειες που δεν περιμένατε, μην απογοητεύεστε. Από τις 30 του μήνα και μετά φροντίστε τις προσωπικές σας σχέσεις, μην αντιδράτε άσκοπα και δώστε τους την προσοχή που χρειάζονται!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
 
Πολλές συζητήσεις θα έχετε στην αρχή του μήνα με τον σύντροφο, αλλά και τους συνεργάτες, προσπαθώντας να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα στο ζώδιό σας, κάνει πιο έντονη την προσωπικότητά σας! Οι φίλοι μπορούν να σας στηρίξουν αυτές τις μέρες και να σας συμβουλέψουν! Ακόμη κι αν υπάρξουν μικρές αναστατώσεις, καλό θα είναι να μην κρατήσετε κάτι μέσα σας! Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και δράστε την κατάλληλη στιγμή! Με την σωστή διαχείριση θα δείτε την καθημερινότητά σας, μέχρι τις 6 του μήνα, να ομορφαίνει, μέσα από απαραίτητες αλλαγές που ξεκινούν κυρίως από μέσα σας!!! Ο Άρης όλο τον μήνα στον Ζυγό δημιουργεί μια έντονη καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και κούραση! Προσέχετε την υγεία σας και ελέγξτε τον τρόπο που αντιδράτε σε προκλήσεις! Βάλτε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα!!! Αποφύγετε μικροατυχήματα και κοψίματα, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης! Ο Ερμής από τις 6 και η Αφροδίτη από τις 7  και μετά, θα σας βοηθήσουν να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν και να βρείτε τις ισορροπίες σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να βελτιωθεί το κλίμα μέσα στην σχέση σας και να ξαναζωντανέψουν τα συναισθήματά σας!!! Κυρίως 11 με 17 εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στις προσωπικές σας σχέσεις! Αν υπήρχαν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας δίνεται η ευκαιρία να τις λύσετε! Μόνο για τις 13 του μήνα, μην βγάζετε συμπεράσματα και μην πληγώνετε τους γύρω σας! Αποφύγετε επενδύσεις και οικονομικές συναλλαγές!!!
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, μπορεί να αισθανθείτε περιορισμένοι από τους γύρω σας ή από καθημερινές υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αντιδράσετε ίσως και λίγο πιο έντονα από όσο θα έπρεπε. Η εσωτερική κούραση επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα… Από τις 21 και μετά αρχίζετε να αναπτύσσεται έναν εσωτερικό διάλογο, που έχει σαν σκοπό του να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για το τι πρέπει να αλλάξετε στην ζωή σας και τι όχι! Μια οικονομική συμφωνία που σας απασχολεί καιρό, μπορεί να έχει εξελίξεις αυτές τις μέρες! Αν υπάρχουν μέσα σας πράγματα που κρατάτε καιρό,  μοιραστείτε τα με κάποιον που θα σας καταλάβει, αλλά μην το κάνετε έντονα και αυστηρά! Εξιδανικεύοντας τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, μπορείτε να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις! Στο τέλος του μήνα η κούραση είναι αναπόφευκτη…καταστάσεις και υποχρεώσεις σας κουράζουν και σας αναστατώνουν. Διαφυλάξτε τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική σας υγεία και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με τον καλύτερο τρόπο! Προσοχή στα ξαφνικά ατυχήματα! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Δημιουργικός, ερωτικός και ευχάριστος θα είναι σε γενικές γραμμές για εσάς ο Νοέμβριος!!! Η Αφροδίτη μέχρι τις 6 του μήνα, αλλά και ο Άρης όλο τον μήνα στον Ζυγό, θα σας δίνουν ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη κι αν υπάρξουν μέρες του μήνα που θα είναι λίγο πιο δύσκολες… Ο Ερμής από τις 7 και μετά φέρνει συζητήσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε διαφορές που μπορεί να προϋπήρχαν, αλλά σκέφτεστε και με ποιον τρόπο μπορούν οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ευχάριστες, ώστε να ταιριάζουν στην διάθεσή σας!!!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, φωτίζει τα βαθύτερα σημεία της ψυχής σας και σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Εκείνες τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, από την μία θέλετε να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα, αλλά από την άλλη νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε αργότερα, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στις προσωπικές σας σχέσεις… Μην δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις προς τα έξω και μην προκαλείτε άσκοπα σχόλια! 11 με 17, είναι μέρες που μπορείτε να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να αναγνωριστείτε για τις ικανότητές σας! Η καθημερινότητά σας  ομορφαίνει και σας δίνει την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν! Μην κάνετε υπερβολές σε φαγητό και ποτό… Η γυμναστική, η αποτοξίνωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλυτέρευση της υγείας και της ενέργειάς σας, ευνοείται αυτές τις μέρες!!! Αποφύγετε μόνο στις 13 του μήνα, να κάνετε άσκοπες συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε ή να παρεξηγηθείτε και να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα…
Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα τονίζει θέματα καθημερινότητας και υγείας. Υιοθετήστε ένα νέο τρόπο διατροφής και άσκησης, ώστε να σας ταιριάζει περισσότερο. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και διαμορφώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και για τις αγαπημένες σας συνήθειες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε!!! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, αποφύγετε να προσπαθείτε να ελέγξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί το πιο πιθανό είναι, να υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα σας αρέσουν… Αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, μπορεί να είναι έντονα… Μια κατάσταση που αφορά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, σας προβληματίζει. Μετά τις 21 του μήνα ασχολείστε περισσότερο με τις προσωπικές σας σχέσεις, με τρόπο που τις βλέπετε να γίνονται καλύτερες! Τα επαγγελματικά σας, κλέβουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας, αλλά σας ευχαριστεί αυτό! Στο τέλος του μήνα, επαναπροσδιορίζετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, κάτι όμως που μπορεί να προκαλέσει τις αντιδράσεις των γύρω σας…   
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, εντός, αλλά κυρίως εκτός σπιτιού! Ο Δίας εδώ και μέρες σας δίνει δείγματα για τα καλά που φέρνει!!! Σε αυτό συνωμοτεί και η Αφροδίτη, αφού από τις 7 και μετά, περνάει στο άκρως ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει έρωτες και έντονα συναισθήματα!!! Μιλήστε ευχάριστα για οτιδήποτε σας απασχολεί και μην διστάζετε να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει! Αν είστε έτοιμοι να γίνετε γονείς, τολμήστε το!!! Μετά τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, σκέφτεστε έντονα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και πώς θα τις τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο!!! Κάνετε σκέψεις σχετικές με το πώς μπορείτε να καλυτερέψετε την υγεία σας, να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε ενέργεια! Ο Άρης όλο τον μήνα από τον Ζυγό, θα φέρνει που και που εντάσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα ή πολλές υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι που θα σας κουράζουν. Μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας! Διαχειριστείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις με τέτοιο τρόπο, που να μην πληγωθούν!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, φέρνει τους φίλους κοντά σας, αλλά μπορεί να καλωσορίσετε και καινούργιους που θα σας ταιριάζουν περισσότερο! Η επιθυμία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας, θα  είναι έντονη τις μέρες της Πανσελήνου! 8 με 17 του μήνα, είναι ιδανικές μέρες για να ερωτευθείτε!!! Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα και να είναι μια σχέση με ουσία και έντονο πάθος!!! Η επιθυμία ενός απογόνου, γίνεται μεγαλύτερη αυτές τις μέρες! Αν δουλεύετε ένα δημιουργικό σχέδιο, είναι το καλύτερο διάστημα για να το προωθήσετε!!! Η τύχη σας κλείνει το μάτι!!! Η μόνη εξαίρεση σε αυτό το διάστημα, θα είναι η 13 του μηνός, όπου θα πρέπει να μην εξιδανικεύσετε νέες καταστάσεις που σχετίζονται και με την καθημερινή σας εργασία, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… Επίσης, δεν είναι καλή μέρα για εξετάσεις που αφορούν στην υγεία σας και διαγνώσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 18 έρχεται για να αλλάξει το σκηνικό στις συναισθηματικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, επηρεάζοντας και την κοινωνική σας εικόνα! Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από τους γύρω σας και να κάνετε πράγματα που δεν σας ευχαριστούν και τόσο… Από τις 21 και μετά βλέπετε τις σχέσεις σας να βελτιώνονται και τις συνθήκες της καθημερινής σας εργασίας, το ίδιο! Μπορείτε να τολμήσετε αλλαγές, αρκεί να συζητήσετε τις προτάσεις σας με τους γύρω σας και να βρείτε από κοινού λύσεις! Στο τέλος του μήνα η ένταση σε δουλειά και σπίτι σας κουράζουν αφάνταστα. Προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας, μπορεί να φέρουν ένταση μέσα στο σπίτι…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Ο μήνας αυτός θα είναι για εσάς ,στο μεγαλύτερο μέρος του, γεμάτος μετακινήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, πληροφορίες. Θέματα που αφορούν στις ηλεκτρονικές συσκευές ή στο αυτοκίνητο, μπορεί να σας απασχολήσουν. Είναι καλό, οποιεσδήποτε πληροφορίες φτάσουν σε εσάς, αυτό τον μήνα, να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο!!! Αν προκύψουν θέματα με τους γείτονες ή κάποιους κοντινούς συγγενείς, διαχειριστείτε τες σωστά!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, φέρνει εξελίξεις που αφορούν στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα! Μην οριστικοποιήσετε οικονομικές συμφωνίες αυτές τις μέρες, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι! Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης. Μην βγάζετε τις ανασφάλειές σας προς τα έξω για να μην παρεξηγηθείτε…  Ο Ερμής από τις 6 και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα και μετά, σας δίνουν την δυνατότητα να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να γίνετε ιδιαίτερα δημιουργικοί! Έχετε πολλές ιδέες και θέλετε να διαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού σας, με τέτοιο τρόπο που να σας χαλαρώνει και να σας δίνει ασφάλεια!!! Το διάστημα 8 με 17 τα θέματα σπιτιού τονίζονται ακόμη περισσότερο και είναι οι μέρες που μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές! Οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται και με ακίνητα, ευνοούνται! Οι δημιουργικότητά σας αυτό το διάστημα και η καλή σας διάθεση θα έχουν αντίκτυπο και στις καθημερινές σας επαφές! Άνθρωποι θα έρχονται σε εσάς και θα σας κάνουν προτάσεις για συνεργασία κυρίως πάνω σε δημιουργικά θέματα! 13 του μήνα, είναι η μόνη μέρα σε αυτό το διάστημα που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που χειρίζεστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε να συζητήσετε κάτι μαζί του που σας προβληματίζει, είναι καλό να το κάνετε με όμορφο τρόπο. Αν τα λόγια του σας πληγώσουν μην διστάζετε να του το πείτε, διαφορετικά θα μείνουν μέσα σας σαν απωθημένα και η εσωτερική απογοήτευση θα είναι μεγάλη! Οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με κάποιο δημιουργικό σχέδιο, είναι καλύτερα εκείνη την ημέρα να τις αποφύγετε…
Η Νέα Σελήνη στις 18 μπορεί να σας κάνει επαναστατικούς, απέναντι κυρίως στα οικογενειακά πρόσωπα και να τολμήσετε αλλαγές που μέχρι τώρα φοβόσασταν. Ο λόγος σας γίνεται πιο δυνατός και απαιτητικός, αφού συνειδητοποιείτε ότι η καθημερινότητα που σας επιβάλλουν πλέον δεν σας ικανοποιεί!!! Προσέξτε κρυολογήματα κυρίως στην περιοχή του λαιμού… Από τις 21 και μετά, μια νέα αρχή στις συναισθηματικές σας σχέσεις, θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια! Ξέρετε τι θέλετε και το διεκδικείτε με οποιονδήποτε τρόπο!!! Αν έχετε στο μυαλό σας ένα ταξίδι, μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να το πραγματοποιήσετε, ακόμη κι αν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, δεν το επιτρέπουν. Στο τέλος του μήνα, προσέξτε τα ατυχήματα και τις αναστατώσεις που δημιουργείτε στο περιβάλλον σας, από αλλαγές που αποφασίζετε. Μια νέα αρχή στην ζωή σας, είναι γεγονός!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλο το Νοέμβριο, το θέμα που με το οποίο θα ασχολείστε περισσότερο από όλα, θα είναι τα οικονομικά! Χρήματα θα έρχονται, χρήματα θα φεύγουν! Ο Άρης όλο τον μήνα στον Ζυγό θα φέρει πολλές εξελίξεις σε αυτά τα θέματα! Συγχρόνως θα δυναμώσει το «εγώ» σας και μπορεί κάποιες φορές να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη πρόκληση. Προσπαθήστε ο τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας μέσα στις προσωπικές σχέσεις, να έχει περισσότερο διάθεση αρμονίας και ισορροπίας και όχι ανταγωνισμού!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα είναι σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς και φέρνει εξελίξεις σε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Μια ξαφνική οικονομική συμφωνία, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της Πανσελήνου! Η ανάγκη σας να ταξιδέψετε και να ανανεωθείτε, θα είναι έντονη!!! Ο Ερμής από τις 6 και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα, φέρνουν όμορφες επαφές με φίλους και αγαπημένους. Συζητάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και πρέπει να διευθετηθούν! Ο τρόπος που επικοινωνείτε γίνεται όμορφα γοητευτικός, αφού παίρνει χρώμα από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να πείθετε εύκολα τους γύρω σας να δεχτούν τις απόψεις σας!!! Το διάστημα 8 με 17 μια πληροφορία ή επαφή, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κάποια προσωπική σας σχέση. Μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας οδηγήσει στο να δείτε με διαφορετικό τρόπο κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντός σας! Αποφασίζετε αυτές τις μέρες, να ξοδέψετε κάποια χρήματα για το σπίτι! Μόνο για τις 13 του μήνα, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τους γύρω σας και μην απογοητεύεστε αν προκύψει κάποιο θέμα που αφορά σε ένα ακίνητο!
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη μπορεί να κάνετε παραπάνω έξοδα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εξωτερικές συνθήκες, σας αναγκάζουν να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, προκειμένου να πετύχετε τον σκοπό σας! Από τις 21 και μετά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας δίνουν λόγους για να χαρείτε. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται, αφού σκέφτεστε θετικά και αισιόδοξα!  Αν είστε μόνοι, μπορεί μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας!!! Μην γίνεστε αυστηροί και απαιτητικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα… Το τέλος του μήνα, «κυνηγάτε» οικονομικές συμφωνίες που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και ασφάλεια! Αποφύγετε δάνεια και τράπεζες για να μην αναστατωθείτε! Απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να σας κάνουν επιθετικούς απέναντι στους γύρω σας!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σας όλο τον μήνα θα σας δίνει ενέργεια, αλλά και ένταση! Αναλαμβάνετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όχι μόνο δικές σας, αλλά και των γύρω σας!!! Διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να δείτε τις συνθήκες γύρω σας να βελτιώνονται!!!
Η Πανσέληνος στις 4 φέρνει στο φως μυστικά και πάθη!!! Συγχρόνως σας βάζει να ασχοληθείτε και με οικονομικά που δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στο να  βρεθούν λύσεις!!! Άλλωστε, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 7 και μετά θα σας δώσει μεγάλη εύνοια σε οικονομικά θέματα και θα δυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας!!! Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 6 του μήνα, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και προσπαθείτε να έχετε περισσότερο επαφές με ανθρώπους που σας δίνουν θετική ενέργεια και δεν σας προβληματίζουν με λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία!!! Το διάστημα 8 με 17 του μήνα μπορείτε να δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και αυτή να είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών σας στην κουραστική καθημερινότητα που αντιμετωπίζετε. Φροντίστε την υγεία σας και δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας!!! Μεταδώστε την ενέργεια και τις ιδέες σας στους γύρω σας και απολαύστε τα αποτελέσματα!!! Μόνο για τις 13 του μήνα, καλό θα ήταν να μην ταυτίζεστε με έντονες σκέψεις που αφορούν κυρίως στην καθημερινότητα ή σε ένα θέμα υγείας. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι λανθασμένα…
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, θέματα οικονομικά που σχετίζονται και με τις προσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν και σας οδηγούν να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν. Οι αντιδράσεις των γύρω σας, σας βάζουν στην διαδικασία να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο που προβάλλετε το «εγώ» σας προς τα έξω, ώστε να έχετε τον ανάλογο σεβασμό! Τα οικογενειακά πρόσωπα, ενδέχεται να σας προβληματίσουν και να σας αναγκάσουν να αναλάβετε δράση!!! Από τις 21 και μετά, οι προσωπικές σχέσεις αλλάζουν, με τρόπο που γίνονται πιο ταιριαστές σε εσάς! Μπορεί η οικογένεια να παίξει σημαντικό ρόλο σε οικονομικά θέματα! Όπως και να έχει, η καθημερινή σας εργασία μπορεί να σας δώσει αυτό που αξίζετε!!! Στο τέλος του μήνα διαφυλάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη κι αν οι γύρω σας, σας προκαλέσουν, καλό είναι να σκεφθείτε πριν δράσετε!!!    
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ένας φλογερός μήνας ξεκινάει για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα και μετά, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα κάνει τα συναισθήματά σας δυνατά!!! Βγάζετε από μέσα σας μια ενέργεια, στην οποία δύσκολα μπορούν να αντισταθούν οι γύρω σας! Η επιβλητικότητα, το μυστήριο, αλλά και το πάθος σε ότι κάνετε, θα σας χαρακτηρίζουν όλο τον μήνα! Από την άλλη μεριά θα υπάρχει ο Άρης στον Ζυγό, επίσης όλο τον μήνα, κάτι το οποίο θα κάνει έντονο το παρασκήνιο και την κρυφή δράση… Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας που σας τοξινώνουν, γιατί θα σας χαλάνε την διάθεση και θα δημιουργούν εσωτερική ένταση χωρίς λόγο! Γυμναστείτε για να εκτονωθείτε και φροντίστε την υγεία σας! Ο Δίας άλλωστε στο ζώδιό σας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, ακόμη και στα δύσκολα!!!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, σας δίνει την δυνατότητα, μέσα από ένα δημιουργικό σχέδιο, με καλή διάθεση και αγάπη, να αλλάξετε τον χαρακτήρα των προσωπικών σας σχέσεων. Αν είστε μόνοι, μπορεί να φέρει στον δρόμο σας έναν άνθρωπο που θα σας μαγέψει!!! Βρείτε τρόπο να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό στην καθημερινή σας εργασία, ώστε να ανταμειφθείτε και οικονομικά! Μην κάνετε αλλαγές και επαναστάσεις που δεν είναι απαραίτητες…  Ο Ερμής από τις 6 του μήνα και μετά, σας βοηθάει να διαπραγματευτείτε για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Το διάστημα 8 με 17, είναι ιδανικές μέρες για να δείτε ανθρώπους που αγαπάτε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους γύρω σας και να ερωτευθείτε!!! Στις 13 του μήνα και μόνο, αποφύγετε τα έξοδα και μην συζητάτε για τα δημιουργικά σας σχέδια! Τα παιδιά σας απασχολούν. Συζητήστε μαζί τους και στηρίξτε τα!!!
Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σας δημιουργούν εσωτερική ένταση και κούραση, καθώς οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σας δεν είναι οι επιθυμητές… Ταυτίζεστε με δυνατές σκέψεις και αυτό σας οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές και αποφάσεις!!! Από τις 21 του μήνα και μετά, ομορφαίνει ο τρόπος που σκέφτεστε και επικοινωνείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα!!! Η καθημερινή σας εργασία, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που σας ταιριάζουν περισσότερο, ενώ οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κρύβουν στιγμές αγάπης και ρομαντισμού!!! Το τέλος του μήνα σας βρίσκει κουρασμένους. Αποφύγετε ιώσεις και ατυχήματα και βρείτε τρόπο να διαχειριστείτε τις εξωτερικές προκλήσεις, ώστε να μην σας αγγίξουν ιδιαίτερα!!!Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
  Η κοινωνική σας ζωή, θα είναι έντονη όλο τον μήνα. Ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες και ψάχνετε τρόπους να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας!!! Οι δραστηριότητες με φίλους, σας ευχαριστούν ιδιαίτερα και σας ανανεώνουν!!! Συγχρόνως όλο τον μήνα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι το οποίο θα σας κάνει συχνά να αποσύρεστε και να ψάχνετε απαντήσεις σε εσωτερικούς προβληματισμούς!!! Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 6 του μήνα και μετά, θα κάνει όλη αυτή την διαδικασία πιο εύκολη!!!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα φέρνει γεγονότα στην καθημερινή σας εργασία που δοκιμάζουν τις ικανότητές σας και το αν αξίζετε την ανταμοιβή που διεκδικείτε! Η οικογένεια σας προβληματίζει και ίσως γίνετε αποδέκτες παραπόνων… Τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη, αν δεν τα διαχειριστείτε με υπευθυνότητα! Ένας ξαφνικός έρωτας από εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί ,όσο περίεργο κι αν φαίνεται, να σας ωριμάσει απότομα!!! Το διάστημα 8 με 17 του μήνα βρείτε τα με τον εαυτό σας και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με φίλους που εμπιστεύεστε! Μέσα από σημαντικά γεγονότα που αφορούν κυρίως στην οικογένεια και σε ότι σημαίνει για εσάς «ασφάλεια», επαναπροσδιορίζετε το τι είναι σημαντικό για εσάς και τι μπορεί να σας δώσει την εσωτερική ηρεμία που ψάχνετε! Κυρίως στις 13 του μήνα μην κάνετε συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί το μόνο που θα πετύχετε, είναι να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε περισσότερο. Αν σας κάνουν παράπονα οι αγαπημένοι σας, ακούστε τους, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα…
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, αλλαγές στα σχέδιά σας, σας βάζουν να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο αντιμετωπίζετε εσωτερικά τις καταστάσεις… Μην πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με το οικονομικό μέλλον επενδυτικών σχεδίων και αποφύγετε δανεικά που σχετίζονται με φίλους! Οι οικονομικές σας απαιτήσεις μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις… Από τις 21 και μετά, αν δείξετε υπομονή και υπευθυνότητα, θα ανταμειφθείτε. Είναι μέρες που η προώθηση ενός δημιουργικού σχεδίου ή αλλαγές σε ένα υπάρχον, ευνοούνται. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε!!! Ο μήνας κλείνει με ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις που σας βάζουν στην διαδικασία να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με διαφορετικό τρόπο!!! Μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Τα παιδιά, σας ξεσηκώνουν!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Επαγγελματικές προκλήσεις και υποχρεώσεις, θα σας κουράζουν όλο τον μήνα! Πρέπει διαρκώς να αποδεικνύετε την αξία σας και τις ικανότητές σας, σε συνεργάτες και άτομα εξουσίας… βρείτε τις ισορροπίες σας!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, είναι σε ευνοϊκή θέση για εσάς και σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα ακόμη πιο όμορφα από ότι μπορεί να είναι. Αν και οι σκέψεις σας δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες, τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι έντονα και σας επιτρέπουν να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Αν είστε μόνοι, είναι μέρες που ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να σας «ζωντανέψει» συναισθηματικά!!! Μπορείτε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, προκειμένου να είναι όλοι ικανοποιημένοι! Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, ο κοινωνικός σας κύκλος αποκτάει νόημα και ουσία. Οι φίλοι θα είναι σημαντικοί για εσάς και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να αποκτήσει άλλο χαρακτήρα, πιο συναισθηματικό… Τις μέρες 8 με 17 του μήνα, κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε για τα σχέδια και τα όνειρά σας σε άτομα που εμπιστεύεστε και αν προκύψουν προκλήσεις από ανωτέρους σας, προσπαθήστε να τις δείτε ρεαλιστικά και να τις αντιμετωπίσετε με λογική!!! Κυρίως 11 με 14 του μήνα, ο φιλικός κύκλος σας φέρνει δώρα και μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να πραγματοποιείται!!! Μόνο για τις 13 του μήνα, μην ταυτίζεστε με τις σκέψεις που κάνετε και μην πάρετε αποφάσεις. Αυτή την ημέρα δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τις καταστάσεις και το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε χωρίς λόγο…
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα οικογενειακά!!! Αλλαγές μέσα στο σπίτι ή αντιδράσεις οικογενειακών προσώπων, σας βάζουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, αλλά με δυσκολία. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας κάνει σκληρούς και απαιτητικούς απέναντι στους γύρω σας… Από τις 21 και μετά, δεν περνάτε απαρατήρητοι στον κοινωνικό σας κύκλο και μπορείτε να επιβληθείτε και να ξεχωρίσετε!!! Μην μπλεχθείτε σε σκέψεις που δεν βγάζουν πουθενά. Δυνατοί φίλοι μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί!  Στο τέλος του μήνα καριέρα και οικογένεια, «τραβάνε» το σκοινί κι εσείς στην μέση προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανανεώνεστε και κυνηγάτε αλλαγές που θα σας δώσουν την ελευθερία που επιθυμείτε εδώ και καιρό!!! Ο Άρης όλο τον μήνα στον Ζυγό θα σας ενεργοποιήσει θετικά, δίνοντάς σας ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να νιώσετε ελεύθεροι!!! Νομικά θέματα που σας απασχολούν καιρό, μπορούν να τακτοποιηθούν αυτόν τον μήνα!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα τονίζει τον χώρο του σπιτιού και φέρνει στο φώς θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στα οικονομικά, που πρέπει να διευθετηθούν. Νέα δεδομένα, σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας! Ο Ερμής από τις 6 και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα, σας βοηθούν να αναγνωριστείτε κοινωνικά και να επιβληθείτε, αφού ξεχωρίζετε για τις ιδέες και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας!!! Οι συζητήσεις με φίλους, σας βοηθούν να ξεφύγετε και να περάσετε όμορφα, κυρίως το διάστημα 8 με 17. συγχρόνως σας περιμένουν εξελίξεις στα επαγγελματικά, που θα σας δώσουν μεγαλύτερη αναγνώριση και κοινωνική αποδοχή!!! Στις 13 του μήνα και μόνο τότε, μην συζητάτε καθόλου για επενδυτικά σχέδια και χρήματα και φροντίστε τις φιλικές σας σχέσεις… τα λόγια κάποιου κοντινού σας προσώπου ίσως πληγώσουν τον εγωισμό σας, αλλά μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία…
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη αναγκάζεστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, κυρίως για τα επαγγελματικά… κάποιο πρόσωπο, ανώτερό σας, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από εσάς και αυτό να σας βάλει στην διαδικασία να βρείτε νέους τρόπους, ώστε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους! Ακόμη κι αν σας φαίνεται δύσκολο, θα τα καταφέρετε!!! Από τις 21 και μετά ονειρεύεστε το μέλλον σας με μεγαλύτερη ωριμότητα και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε! Οι φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Μπορεί να προκύψουν κοντινές αποδράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά!!! Ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο σας αναγνωρίζουν, ακόμη κι αν η οικονομική ανταμοιβή δεν είναι αυτή που φανταζόσασταν!!! Στο τέλος του μήνα μια ξαφνική συνάντηση, σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει. Αν ταξιδέψετε αυτές τις μέρες, καλό είναι να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Αυτός ο μήνας θα έχει από όλα!!! Από την μία ο Άρης στον Ζυγό, θα σας βάζει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σας αφορούν έμμεσα και σχετίζονται με τρίτους… Συγχρόνως η εσωτερική ένταση που θα νιώθετε θα είναι στιγμές που δεν θα ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε… Κρυφά πάθη και έρωτες θα σας απασχολούν… προσοχή στα μυστικά και στο παρασκήνιο!!! Από την άλλη, οι πλανήτες στον Σκορπιό, Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας θα προσπαθούν να φέρουν μια ισορροπία, δίνοντάς  σας ευκαιρίες να αλλάξετε ότι θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει και να ανανεωθείτε!!! Ταξιδέψτε και πάρτε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας!!!
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, δημιουργεί εξιδανικευμένες και έντονες σκέψεις, που σας οδηγούν σε υποσχέσεις, τις οποίες θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα  κρατήσετε! Συζητήσεις ή συναντήσεις που θα προκύψουν γύρω από την Πανσέληνο, θα είναι σημαντικές και μπορούν να δώσουν λύσεις σε θέματα που σαν απασχολούν και σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά και με μυστικές καταστάσεις… Το διάστημα 8 με 17, εκμεταλλευτείτε το για να ταξιδέψετε ή να ελκύσετε στην ζωή σας ανθρώπους και καταστάσεις που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε ελεύθεροι και ανανεωμένοι!!! Μόνο στις 13 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την κοινωνική σας εικόνα και να αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους σας, γιατί μπορεί να εκτεθείτε χωρίς λόγο!!!
Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, προκύπτουν καταστάσεις που σχετίζονται με οικονομικά που αφορούν και σε τρίτους και μπλοκάρουν τα όνειρά σας…. Αντί να δημιουργείτε απωθημένα και να θυμώνετε με τους γύρω σας, τολμήστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αποκτήσετε την ελευθερία που επιθυμείτε!!! Από τις 21 και μετά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να το πετύχετε, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.  Διαφορετικά, ο μήνας θα κλείσει με αυτά τα θέματα να επανέρχονται και να σας ταλαιπωρούν με τρόπο, που μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!