Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου από την Βασιλική Φιλιππά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Μάρτιος 2018, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 
Αντιφατικός μήνας ο Μάρτιος! Καλωσορίζουμε την άνοιξη με έναν μήνα που θα αποκτήσει, καθώς θα περνούν οι μέρες, έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα και θα σημάνει και το ξύπνημα της φύσης! Ενώ θα ξεκινήσει με τους πλανήτες μαζεμένους στους Ιχθύς, θα αρχίσουν ένας-ένας να περνούν στο ζώδιο του Κριού και αυτό θα αλλάξει εντελώς το κλίμα!
 
Κυρίως από τα μέσα περίπου του μήνα και μετά, που θα αλλάξει κι ο Άρης ζώδιο και θα περάσει στον Αιγόκερω, εκεί οι ενέργειες «δυναμώνουν» και αρχίζουν να μας απασχολούν πρακτικά θέματα και πώς θα τακτοποιηθούν! Το γεγονός ότι προσωπικοί πλανήτες θα τετραγωνίζονται συχνά μέσα στον μήνα από τον Άρη, αλλά και τον Κρόνο, δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε!!! Άτομα εξουσίας, άτομα που κατέχουν μια σημαντική κοινωνική θέση, θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν την εικόνα τους και οι προκλήσεις δεν θα λείπουν!!! Όσο περνάνε οι μέρες, τέτοιες καταστάσεις θα είναι έντονες και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα!!!
 
Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα στην Παρθένο τονίζει θέματα καθημερινής εργασίας και υγείας και θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς! Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο δημιουργεί ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17, μας κάνει επαναστατικούς, αλλά συγχρόνως μας βοηθάει να κάνουμε μια νέα εσωτερική αρχή και να βρούμε την δύναμη μέσα μας, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους!!! Με αφορμή κάποια γεγονότα, τολμάμε να κάνουμε αλλαγές!!!
 
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 23, αλλά ήδη από τα μέσα του μήνα θα μας δίνει δείγματα! Το γεγονός ότι θα είναι σε ένα παρορμητικό ζώδιο, θα φέρει αρκετές αναστατώσεις και ίσως παρορμητικές αντιδράσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε… Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε την δράση του ανάδρομου Ερμή, για να δούμε τα λάθη  μας και να επανεξετάσουμε τομείς της ζωής μας που μας προβληματίζουν! Φυσικά αυτό το διάστημα δεν καταλήγουμε σε συμπεράσματα και αποφεύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσουμε συμφωνίες!
 
Ο μήνας κλείνει με ακόμη μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, στις 31 του μήνα και έρχεται να μας δείξει τι πρέπει να δουλέψουμε στις προσωπικές μας σχέσεις ώστε να πετύχουμε την αρμονία και την ισορροπία!!! Το γεγονός ότι σε αυτή την Πανσέληνο θα συμμετέχει ο Άρης κι ο Κρόνος, θα της δώσει μια σκληρότητα που δεν της ταιριάζει και ενδέχεται να κρύβει εντάσεις που θα μας απασχολήσουν… Αν συνειδητοποιήσουμε ότι τα γεγονότα συμβαίνουν για να μας δείξουν αν έχουμε κάνει σωστές επιλογές ή όχι, τότε κάθε όψη που θα συμβαίνει αυτόν τον μήνα, θα τον βλέπουμε σαν ευκαιρία για εξέλιξη και καλυτέρευση της ζωής μας!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Μαρτίου  για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με μια Πανσέληνο που θα σας αναγκάσει να εστιάσετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αλλά και στην υγεία σας! Πρέπει να βρείτε τρόπο να τα προλάβετε όλα, χωρίς να πάθετε υπερκόπωση!!! Φροντίστε την υγεία σας, σωματική και ψυχική και βρείτε τα με τον εαυτό σας! Νέα δεδομένα που προκύπτουν, σας προβληματίζουν εσωτερικά και ίσως σας μπερδέψουν… Εκμεταλλευτείτε έξυπνα, οικονομικές συμφωνίες που προκύπτουν, χωρίς να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και ανθρώπους!!! Η Αφροδίτη κι ο Ερμής από τις 7 και 6 του μήνα αντίστοιχα, περνούν στο δικό σας ζώδιο και σας κάνουν πιο παρορμητικούς στον τρόπο που επικοινωνείτε, αλλά σας δίνουν και την ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ομορφύνετε! Ο Άρης μέχρι τις 17 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσάς και σας δραστηριοποιεί θετικά! Από τις 18 και μετά που περνάει στον Αιγόκερω, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας, αλλά και οι προκλήσεις θα είναι αρκετές!!! Μην αντιδράτε παρορμητικά σε οποιαδήποτε πρόκληση, για να μην εκτεθείτε!!! Η Νέα Σελήνη στις 17 σας μπερδεύει λίγο παραπάνω και δεν είστε σίγουροι αν αυτό που συμβαίνει στην ζωή σας, είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε!!! Φλερτάρετε έντονα με εσωτερικές απογοητεύσεις!!! Ο μήνας κλείνει με άλλη μία Πανσέληνο στις 31 και σας βάζει να εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας!!! Θα είναι στιγμές που θα αισθάνεστε πως είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις  απαιτήσεις των γύρω σας…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στην αρχή του μήνα φωτίζει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και επαναπροσδιορίζετε την σχέση σας μαζί τους! Αν είστε μόνοι, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να προκύψει, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή μπορεί μια φιλική σχέση να αλλάξει χαρακτήρα! Οι δεσμευμένοι πρέπει να ασχοληθείτε με την/τον αγαπημένο σας και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του! Η είδηση μιας εγκυμοσύνης μπορεί να σας ξαφνιάσει!!! Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας , ενώ από τις 6 του μήνα και μετά, μπορεί να βυθιστείτε στις σκέψεις σας και να ψάξετε τρόπους να νιώσετε ηρεμία! Η Αφροδίτη στον Κριό, μπορεί να φέρει μια σχέση από το παρελθόν και να σας κάνει ανυπόμονους! Προτιμάτε να κρατήσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις κρυφές! Οικονομικά που αφορούν σε τρίτους, σας απασχολούν! Έντονα εσωτερικά συναισθήματα, μπορεί να σας κουράσουν. Αποφύγετε ζήλια και απωθημένα! Η Νέα Σελήνη στις 17 φέρνει νέους ανθρώπους στην ζωή σας που σας ωθούν να κάνετε αλλαγές, αλλά και να ταξιδέψετε! Προσέξτε να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις! Ο Άρης από τις 18 και μετά, ευνοεί ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα, σας επιτρέπει να ταξιδέψετε, αλλά και να οργανώσετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές!!! Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 31, φροντίστε την υγεία σας και εξοικονομήστε ενέργεια! Καθημερινές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας κουράσουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρώτη Πανσέληνος αυτόν τον μήνα σας αναγκάζει να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια! Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ίσως να σας φορτίσουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι!!! Ευκαιρίες μέσα στην καθημερινή σας εργασία, σας δίνουν την δυνατότητα να λάμψετε, τις πρώτες μέρες του μήνα!!! Η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στις 6 και 7 του μήνα αντίστοιχα, σας κοινωνικοποιούν και σας δίνουν την δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους, να συζητήσετε για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση που θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς!!! Αν είστε αθλητές ή δουλεύετε πάνω σε ένα επενδυτικό – συλλογικό σχέδιο, ξεκινάει μια περίοδος που θα ευνοηθείτε, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν! Οι εντάσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες, τελειώνουν στις 17 του μήνα, αφού ο Άρης από τις 18 και μετά, θα φιλοξενείται στον Αιγόκερω! Κυνηγήστε οικονομικές συμφωνίες που θα σας αναδείξουν! Η Νέα Σελήνη στις 17 σας επιτρέπει να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή, αρκεί να μην γίνετε προκλητικοί! Μυστικά και καταπιεσμένα συναισθήματα , σας απασχολούν. Προσέχετε να μην εκτεθείτε! Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, σας βοηθάει περισσότερο, αν και φέρνει πολλά και έντονα συναισθήματα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά για εσάς και ίσως νιώσετε ζήλια ή κτητικότητα για την/τον αγαπημένο σας! Αν είστε γονείς, η ανάγκη να είστε δίπλα στα παιδιά σας, θα είναι μεγάλη!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αρχή του μήνα σας βρίσκει με καινούργιες ιδέες και διάθεση για ανανέωση!!! Η Πανσέληνος κάνει λίγο πιο έντονες τις σκέψεις σας και σας οδηγεί στο να ταυτιστείτε περισσότερο με τις σκέψεις σας! Θέλετε να αλλάξετε πολλά στην ζωή σας και σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό για την ώρα, απογοητεύεστε… Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν και η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και πολύ σημαντικές πληροφορίες!!! Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 9 του μήνα, καθυστερεί τα σχέδιά σας και επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφο και τα παιδιά! Ο Ερμής, αλλά και η Αφροδίτη που θα περάσουν μετά τις 6 του μήνα στον Κριό, θα σας αναδείξουν κοινωνικά!!! Θα σας δοθούν ευκαιρίες για δείξετε τι αξίζετε και να αναγνωριστείτε! Αν είστε μόνοι, μια γνωριμία αλλάζει την κοινωνική σας εικόνα! Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι στον τρόπο που χειρίζεστε επαγγελματικά θέματα και συζητήσεις με τους ανωτέρους σας! Η Νέα Σελήνη στις 17 έρχεται για να σας ανανεώσει απόλυτα! Αν διαχειριστείτε έξυπνα, θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει! Μην μπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά και μην συγκρούεστε χωρίς σοβαρό λόγο! Η τελευταία Πανσέληνος του μήνα στις 31 στον Ζυγό, φέρνει γεγονότα μέσα στο σπίτι! Οικογενειακά πρόσωπα θα σας επηρεάσουν και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας! Γενικά, τα συναισθήματά σας για την οικογένεια, θα είναι έντονα! Αν είστε μόνοι, η ανάγκη σας να κάνετε οικογένεια, θα είναι μεγάλη, ενώ αν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σίγουρα θα σας λείψει η ζεστασιά και η ασφάλεια του!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει λίγο περίεργα για εσάς, αφού η πρώτη Πανσέληνος στις 2 του μήνα επηρεάζει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας!!! Μπορεί να νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν αναγνωρίζουν τις αξίες σας και αυτά που τους προσφέρετε, με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι πρέπει να τραβήξετε με έντονο τρόπο την προσοχή τους! Καταπιεσμένα συναισθήματα και πληγωμένο «εγώ» μπορεί να σας οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν… Οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους, σας απασχολούν! Μην  δανείζεστε και γενικά αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι!!! Το κλίμα αλλάζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό από τις 6 και 7 του μήνα αντίστοιχα! Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και έχετε την διάθεση να ταξιδέψετε και να ανανεωθείτε!!! Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει όλο σας το «είναι»!!! Αν είστε δεσμευμένοι, αρπάξτε το ταίρι σας και φύγετε μακριά!!! Οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούσαν, από τις 9 και μετά με τον ανάδρομο Δία, για λίγο μπλοκάρονται… Εκμεταλλευτείτε τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 17, για να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε!!! Από τις 18 και μετά αρχίζει μια περίοδος, όπου καθημερινές υποχρεώσεις θα σας κουράζουν και θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας! Η Νέα Σελήνη στις 17 φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους, αλλά και σε κρυφές σχέσεις!!! Με την δεύτερη Πανσέληνο του μήνα στις 31, οι σκέψεις σας γίνονται έντονες και ψάχνετε τρόπους να βρείτε  τις ισορροπίες σας! Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και μην δράσετε παρορμητικά! Μια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σας, μπορεί να σας δώσει την λύση που ψάχνατε και να σας οδηγήσει σε αλλαγές!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ξεκινάει αυτός το μήνας, οπότε τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα!!! Μπορεί να νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν κι ότι οι συνεργάτες μπορεί να δρουν με τρόπο που σας προσβάλλει! Στο χέρι σας είναι το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις ώστε να βγείτε κερδισμένοι! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία τις μέρες της Πανσελήνου, μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ομορφύνετε τις σχέσεις σας!!!Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύπτει, αντικειμενικά, ώστε  να αποφύγετε απογοητεύσεις μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις!!! Άλλωστε η ανάδρομη πορεία του Δία στην συνέχεια του μήνα θα σας βάλει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας! Ο Ερμής από τις 6 του μήνα και η Αφροδίτη από τις 7, περνούν στον Κριό και αυτό θα σας βοηθήσει στο να βγείτε κερδισμένοι μέσα από συμφωνίες πάνω στις οποίες δουλεύετε καιρό! Μπορεί να προκύψει μια συναισθηματική σχέση, την οποία θα προτιμήσετε να κρατήσετε κρυφή! Ο Άρης μέχρι τις 17 συνεχίζει να φέρνει εντάσεις στον χώρο του σπιτιού, αλλά από τις 18 και μετά η προσοχή σας στρέφεται στα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Πολλές δραστηριότητες με τα παιδιά ή τον σύντροφο θα σας απασχολούν!!! Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην σχέση σας, αν προϋπήρχαν προβλήματα, ενώ αν είστε μόνοι, θα προκύψει μια νέα γνωριμία, την οποία θα έχετε την τάση να εξιδανικεύσετε!!! Χειριστείτε θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σας, με προσοχή!!! Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31 στον Ζυγό, σας κάνει ανυπόμονους με οικονομικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες!!! Υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε. Έχετε την ανάγκη να αναγνωριστείτε από τους γύρω σας, αλλά προσπαθήστε να μην γίνετε προκλητικοί και απαιτητικοί!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος υποχρεώσεις που άλλες φορές θα τακτοποιούνται εύκολα κι άλλες φορές θα σας κουράζουν!!! Ήδη από την αρχή του μήνα, η Πανσέληνος σας δημιουργεί πολλά έντονα εσωτερικά συναισθήματα, αλλά και ψυχική κούραση! Η καθημερινότητα σας, είναι γεμάτη ευκαιρίες για να δυναμώσετε, αλλά η ενέργειά σας δεν θα είναι πάντα αρκετή για να το κάνετε… Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τις 6 και 7 αντίστοιχα, θα αρχίσουν να βελτιώνουν το κλίμα στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, αλλά και στην σχέση με τον σύντροφό σας! Λύστε τις διαφορές σας, χωρίς παρορμητικότητα και εγωισμό!!! Επαναπροσδιορίστε οικονομικά θέματα! Ο Άρης από τις 18 και μετά δραστηριοποιεί έντονα τον χώρο του σπιτιού! Πολλές υποχρεώσεις που σχετίζονται και με το σπίτι, μπορεί να σας κουράσουν…  Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας, θέλουν προσοχή! Μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας!!! Η Νέα Σελήνη αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας! Θα πρέπει να εστιάσετε στην υγεία σας και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα σας επιτρέψουν να έχετε περισσότερη ενέργεια, αλλά και καλύτερη διάθεση!!! Αν υπάρχουν θέματα μέσα στην καθημερινή σας εργασία, που σας απασχολούν, ήρθε η ώρα να τα τακτοποιήσετε! Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31, πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να γίνουν έντονες οι σκέψεις και οι εκδηλώσεις σας!!! Προσέξτε τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις! Μπορεί να φανείτε στους γύρω σας υπερβολικοί και αδικαιολόγητα απαιτητικοί! Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, χωρίς να προκαλείτε!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας  που για εσάς θα έχει αρκετό ενδιαφέρον! Η πρώτη Πανσέληνος στις 2 του μήνα, φέρνει κοντά σας φίλους! Προσπαθείτε να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας, στις ανάγκες των αγαπημένων σας, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι! Αν είστε μόνοι, μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία, μέσω κάποιου φίλου! Ο Ερμής από τις 6 και η Αφροδίτη από τις 7, περνώντας στον Κριό, κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας! Ασχολείστε με καλύτερη διάθεση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και βρίσκετε τρόπους να εμπλουτίσετε την καθημερινή σας εργασία, με νέες ιδέες!!! Φροντίστε την υγεία σας και γυμναστείτε!!! Θα σας γεμίσει ενέργεια και θα σας ομορφύνει!!! Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 9 του μήνα, σας βάζει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναπροσδιορίσετε όλη σας την ζωή! Από τις 18 του μήνα, η ανάγκη σας να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, περιορίζεται! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω σας ενεργοποιεί διανοητικά και σας γεμίζει ιδέες που θα σας βοηθήσουν να καταξιωθείτε και κοινωνικά!!! Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με κοντινούς συγγενείς και με το μεταφορικό σας μέσο! Συχνές μετακινήσεις θα υπάρξουν! Η Νέα Σελήνη στις 17 φέρνει γεγονότα που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Τα παιδιά θα σας απασχολήσουν και αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, μπορεί να πληροφορηθείτε το ευχάριστο γεγονός!!! Αν είστε μόνοι, αυτή η Νέα Σελήνη, φέρνει μια νέα γνωριμία που θα σας «ταξιδέψει»!!! Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα, σας επιβάλλει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε! Η καθημερινότητα, έχει κουράσει και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε ένα διάλειμμα! Εσωτερικές ανησυχίες και έντονα συναισθήματα, σας απασχολούν! Διαχειριστείτε τα σωστά για να μην επηρεάσουν και την υγεία σας…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη Πανσέληνος στις 2 του μήνα στην Παρθένο, φέρνει έντονα γεγονότα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα!!! Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια! Τα οικογενειακά σας πρόσωπα είναι στο πλευρό σας και ίσως απαιτήσουν λίγο παραπάνω από τον χρόνο σας, αλλά οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να μην σας το επιτρέψουν… Ο Ερμής στις 6 και η Αφροδίτη στις 7, θα περάσουν στον Κριό και αυτό θα είναι κάτι πολύ θετικό για εσάς, αφού θα βελτιωθεί η διάθεσή σας και θα γίνετε πιο ερωτικοί και δημιουργικοί! Τα παιδιά θα σας απασχολήσουν και ίσως χρειαστεί να τα στηρίξετε και να τα ενθαρρύνετε!!! Αν είστε μόνοι μπορείτε να ερωτευτείτε ελεύθερα!!! Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 9 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές εσωτερικές αλήθειες! Ο Άρης από τις 18 του μήνα περνάει στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να σας κάνει περισσότερο δυναμικούς και έτοιμους να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει, αλλά και να διαπραγματευτείτε δυνατά, οικονομικά θέματα! Μόνο μην το παρακάνετε με το «εγώ» σας… Η Νέα Σελήνη στις 17 εστιάζει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα! Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα που αφορούν σε κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ή εργασίες στον χώρο του σπιτιού! Επίσης, δεν αποκλείεται, αν είστε δεσμευμένοι, να μεγαλώσετε την οικογένειά σας!!! Η δεύτερη Πανσέληνος αυτού του μήνα στις 31 στον Ζυγό, φέρνει σημαντικούς φίλους στην ζωή σας! Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιον φίλο σας ή εσείς να έχετε την ανάγκη του! Όπως και να ‘χει, προσπαθήστε να μην προσβάλλετε κάποιον χωρίς να το θέλετε! Επενδυτικά ή συλλογικά σχέδια που δουλεύετε εδώ και καιρό, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες… Αποφύγετε περιττά έξοδα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με μια Πανσέληνο στις 2, που είναι σε ευνοϊκή θέση για εσάς! Αποφασίζετε σημαντικές αλλαγές ώστε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να κάνετε την ζωή σας έτσι όπως σας ταιριάζει! Αν και το ζώδιο της Παρθένου , είναι ευνοϊκό για εσάς, η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο, δεν σας βοηθάει στο να δείτε κάποιες καταστάσεις καθαρά και ίσως αυτό να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα! Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, εκτός κι αν είστε απόλυτα σίγουροι!!! Ταξίδια και νομικά θέματα, σας απασχολούν! Επενδυτικά σχέδια, ενδέχεται μετά τις 9 του μήνα, να καθυστερήσουν… Ο Ερμής και η Αφροδίτη, από τις 6 και 7 αντίστοιχα, θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Κριού, με αποτέλεσμα να φέρουν πολλές συζητήσεις στον χώρο του σπιτιού, ώστε να διευθετηθούν θέματα που εκκρεμούν! Βρείτε τρόπο να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές! Ο Άρης από τις 18 του μήνα περνάει στο ζώδιό σας και σας γεμίζει ενέργεια, αλλά και ένταση! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε, ώστε να κάνετε σωστή χρήση της ενέργειάς σας! Η Νέα Σελήνη στις 17, φέρνει πληροφορίες, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, τα οποία όμως δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε απόλυτα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παραπλάνησης! Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις άμεσα, φροντίστε να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε!!! Μια κοντινή εκδρομή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε! Κοντινοί συγγενείς, σας απασχολούν! Η δεύτερη Πανσέληνος στις 31 του μήνα στον Ζυγό, φέρνει σημαντικά γεγονότα που σας διχάζουν! Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες  σας σε καριέρα και οικογένεια και οι προκλήσεις δεν θα λείπουν! Μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω σκληροί ή αυστηροί, από όσο πρέπει!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2 στην Παρθένο, τονίζει οικονομικά θέματα και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τρίτους! Βρείτε τρόπο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Συγχρόνως με αυτή την Πανσέληνο τονίζεται και ένα κρυφό κομμάτι της ψυχής σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας απογοητεύσουν και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας! Πριν βγάλετε κάποια συμπεράσματα, σιγουρευτείτε πώς βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις! Από τις 6 ο Ερμής και από τις 7 η Αφροδίτη, περνούν στον Κριό και αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και που σκέφτεστε! Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αισιόδοξοι! Οι καθημερινές σας επαφές είναι πιο ευχάριστες και μπορεί να προκύψουν κοντινές διαδρομές που θα σας ανανεώσουν!!! Έχετε πολλές νέες ιδέες που θα φέρουν λύσεις! Από τις 18 και μετά που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, αρχίζει το παρασκήνιο και η εσωτερική ένταση! Μπορεί εσείς να επιλέξετε να δράσετε κρυφά ώστε να πετύχετε τον στόχο σας ή να ξεκινήσει ένα παρασκήνιο που θα νιώθετε, αλλά δεν θα μπορείτε να δείτε! Αποφύγετε τα νεύρα και τα άσκοπα ξεσπάσματα και υιοθετήστε συνήθειες που θα σας επιτρέψουν να εκτονώνεστε!!! Η Νέα Σελήνη στις 17, φέρνει νέες οικονομικές ευκαιρίες, τις οποίες, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εξιδανικεύσετε! Μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για κάθε κατάσταση που προκύπτει! Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα γίνεται σε ένα ευνοϊκό για εσάς ζώδιο, του Ζυγού! Νέα ξεκινήματα και ταξίδια στο εξωτερικό σας απασχολούν, ενώ προσπαθείτε να αλλάξετε την ζωή σας και να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες! Μην βιαστείτε!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με τις προσωπικές σας σχέσεις να σας απασχολούν! Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα εστιάζει στην σχέση σας με τον σύντροφο και σας δείχνει τι πρέπει να διορθώσετε! Αν και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά, θα έχετε την τάση να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε! Προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας!!! Με σωστό χειρισμό των καταστάσεων που προκύπτουν, κάτι νέο σας περιμένει!!! Με τον Ερμή και την Αφροδίτη, από τις 6 και 7 αντίστοιχα, να περνούν στον Κριό, εστιάζετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα! Διαπραγματεύεστε ότι επιθυμείτε, ίσως και με περισσότερη παρορμητικότητα! Φροντίστε τον εαυτό σας και βελτιώστε την εμφάνισή σας!!! Η αυτοπεποίθησή σας μεγαλώνει!!! Από τις 9 και μετά, ο ανάδρομος Δίας, σας εμποδίζει για λίγο να προωθήσετε νέα σχέδια, αλλά θα είναι για καλό σας, αφού σας δίνει την δυνατότητα να αποφύγετε λάθη! Ο Άρης μέχρι τις 17 φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, ενώ από τις 18 και μετά από τον Αιγόκερω, σας βοηθάει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας!!! Δραστηριοποιήστε κοινωνικά και  μπορεί να κάνετε γνωριμίες που θα σας αναδείξουν κοινωνικά!!! Η Νέα Σελήνη στις 17 στο ζώδιό σας, σας ωθεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε ότι σας αφορά!!! Μην γίνεστε προκλητικοί από την υπερβολική αισιοδοξία!!! Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31 στον Ζυγό, φέρνει αποκαλύψεις!!! Σας βοηθάει να δείτε πολλά πράγματα πιο καθαρά και να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που μέχρι τώρα δυσκολευόσασταν!!! Οικονομικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με τρίτους, σας απασχολούν έντονα! Ίσως ζητήσετε την βοήθεια των φίλων σας!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!