Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2019 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και απογειώνει το κέφι σου και την ανάγκη σου να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις καθώς ο έρωτας για εσένα είναι μία περιπέτεια. Η αισιόδοξη διάθεση σου σε ωθεί επίσης στο να διασκεδάσεις και αυτό γίνεται κυρίως με παρέες που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα μέσα από τις οποίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές νέες γνωριμίες. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και έρχεται για να φέρει ξαφνικά μπροστά σου απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες που δεν συνειδητοποιείς ότι έχεις καλώντας σε αφήσεις πίσω σου οποίες πληγές και απογοητεύσεις μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, των φιλικών σου σχέσεων, πιθανών δημιουργικών και ομαδικών δράσεων που συμμετέχεις, ζητήματα σε σχέση με στόχους και όνειρα που σε ενδιαφέρουν και καλείσαι να κλείσεις κύκλους ώστε να περάσεις σε επόμενα σημαντικά βήματα. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου προβολή που κυρίως γίνεται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και τις γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2 δεκαήμερο (γεννημένοι 1-11 Ιουνίου)
 
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 σηματοδοτεί για εσένα την απαρχή μιας νέας πορείας σε ότι αφορά την καριέρα σου που όμως γίνεται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με τα Φώτα δεν δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση και διαύγεια που θα πρέπει να έχεις για τα επαγγελματικά σου βήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να φαίνονται στα μάτια σου ότι είναι ιδανικές, όμως θα είναι το αντίθετο και το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη που θα σου κοστίσουν. Έντονα βοηθητικά μπορεί να είναι τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα σου δώσουν ρεαλισμό και την αίσθηση ότι μπορείς να έχεις ιδιαίτερο δυναμισμό τα οποία βήματα θέλεις να κάνεις. Καλύτερα είναι όμως να δώσεις χρόνο και να αφήσεις να δείξει ο καιρός αν οι προτάσεις αυτές ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα. 
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τις πιθανότητες για συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν θα έχουν γερά θεμέλια γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην εμπιστευτείς σχέδια και να μην κάνεις βήματα που το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν στην απογοήτευση.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Ιουνίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 επηρεάζει έντονα την επικοινωνία και την εξέλιξη των σχεδίων σου σε ότι αφορά την καριέρα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να έχεις υπομονή, να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τις παρερμηνείες και να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο ώστε να σκεφτείς πολύ καλά τα επόμενα βήματά σου σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα που καλό είναι να πραγματοποιηθούν μετά τις 28.03 όπου Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος. Οι σχέσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία μπορούν να διαταραχθούν για τα καλά αυτή την εποχή γι’ αυτό προσπάθησε να μην είσαι άκαμπτος στις απόψεις σου και να μην πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κάτι τετελεσμένα αρνητικό για εσένα.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και είναι γεγονός ότι οι νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα είναι άκρως σημαντικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις με το σύντροφό σου όπως η επισημοποίηση της σχέσης σας ή η συγκατοίκηση.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.