Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2018 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά βασικούς τομείς της ζωής σου και να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα πρέπει να κινηθείς καλό θα είναι να είναι προσεκτικός γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε αυτές, με πιθανό αποτέλεσμα να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η έντονη ευαισθησία σου βγαίνει και στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω λάθος συμπερασμάτων που μπορεί να έχεις βγάλει. Προσπάθησε να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προχωράς σε κρίσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου με μία ψύχρα, λόγω προσωπικών ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοεκτίμησης. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις απομάκρυνση.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια θέματα στόχων που μπορεί να έχεις θέσει και των φιλικών σου συναναστροφών και πως εξελίσσονται. Η ερωτική σου ζωή δονείται και αυτή και είναι σημαντικός ο τρόπος που θα διαχειριστείς πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο για εσένα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνός λόγω εκνευρισμού, απαισιοδοξίας και επιθετικότητας να δημιουργηθούν συγκρούσεις που θα είναι έντονες. Μην χάσεις την λογική σου και την ψυχραιμία σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέα γνωριμίες, καλό είναι όμως να αφήσεις κατά μέρος την αυστηρότητα και την αποστασιοποίηση γιατί δεν θα βοηθήσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που πιθανά να έχουν προκύψει και θα πρέπει να δώσεις λύσεις ή να πάρεις αποφάσεις για να δρομολογηθούν. Αυτό όμως που πρέπει να σε προβληματίσει είναι η έντονη συναισθηματικότητα που σε διακατέχει και δεν θα σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις, γι΄αυτό προσπάθησε να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η υπερευαισθησία που μπορεί να εκδηλωθεί στο ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σου, καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να ζήσεις ρομαντικές στιγμές για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κλίμα και την διάθεσή σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι, άσε τον χρόνο όμως να περάσει για να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα. Από τις 13.03 ο Ερμής στον Κριό σε κάνει έντονα επικοινωνιακό, ανεβάζει το κέφι και μπαίνεις στην διαδικασία να φλερτάρεις συνέχεια. Προσοχή σε έντονες τάσεις αυτοπροβολής που πιθανά να ενοχλήσουν. Γυρίζει ανάδρομος στις 23.03 και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε ικανοποιεί η προσωπική σου ζωή και το ταίρι σου.
 
Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω, δείχνεις να αντιδράς έντονα, επιθετικά και αυστηρά σε θέματα που πιθανά να προκύψουν σε φιλικό αλλά και ερωτικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες συγκρούσεις και να δημιουργηθούν προβλήματα. Μην αφήνεις τις προσωπικές σου ανησυχίες να σε καταβάλλουν και προσπάθησε να λειτουργήσεις με λογική και ψυχραιμία σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)
 
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03, με τα φώτα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, πιθανά να σημαίνει για εσένα μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που επιθυμείς να ξεκινήσεις πιθανά την δική σου οικογένεια, να μετακομίσεις ή να ωθήσεις σε νέα πορεία τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογενείας σου. Όλα αυτά θα γίνουν κάτω από τις καλύτερες και θετικότερες συνθήκες, καθώς οι επιλογές σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν επιτυχημένες και εσύ να περάσεις σε μία νέα φάση με αισιοδοξία και χαρά. Η σχέση σου είναι πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την ζωή σου. Νέες γνωριμίες πιθανά να προκύψουν μέσα από το οικείο περιβάλλον σου, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα κάνουν την διαφορά στην προσωπική σου ζωή και θα σε ανεβάσουν στα ουράνια.
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23.03 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να επηρεάζεσαι έντονα από προσωπικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και έτσι προσπαθείς να επιβληθείς στον σύντροφό σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Βάλε πάθος και ερωτισμό στην ζωή σου και άφησε την εμμονή στην άκρη, αφού επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στις 28.03 φέρνει πιθανά έντονους και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε εξιτάρουν πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να φύγουν με την ίδια ευκολία που ήρθαν. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.