Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαίου 2018 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
Δυναμικά ξεκινάει ο μήνας, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 30.04 φέρνει στο προσκήνιο ο σημαντικό ζήτημα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να «συμμετέχει» σου δίνεται η δυνατότητα να κρατήσεις σε ισορροπία και να βάλεις γερές βάσεις στις συνεργασίες αλλά και στην σχέση σου. Μέσα από αυτές δείχνεις να ξεκαθαρίζεις πως θέλεις να κινηθείς στην ζωή σου και ποια κατεύθυνση θέλεις να πάρεις. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές να προκύψουν που, μέσα από δουλειά και υπευθυνότητα, μπορούν να αποδώσουν πολλά στην διάρκεια του χρόνου. Συναισθηματικά, δείχνεις σοβαρότητα και ρεαλισμό και αυτό φαίνεται και στην σχέση σου, όπου φροντίζεις να παρέχεις ασφάλεια και σταθερότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ωθήσουν στο να αντιμετωπίσεις την προσωπική σου ζωή σοβαρά, όχι επιπόλαια.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε καλεί να κλείσεις θέματα οικονομικά και να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν και να κληθείς να δώσεις λύσεις. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέξεις είναι νευρικότητα που μπορεί να νιώσεις. Δείξε δυναμισμό και άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και θα δεις ότι θα έχεις τα θετικότερα αποτελέσματα. Συναισθηματικά, το πάθος και ο ερωτισμός είναι έντονος και η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, που θα σε κάνουν να εκδηλώσεις έντονο συναισθηματισμό και πάθος.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
Η Πανσέληνος στο άξονά σου με τον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 30.04, μονοπωλεί στις αρχές του μήνα, με τον Κρόνο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα. Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις με το περιβάλλον σου και συγκεκριμένα με συνεργάτες η με την σχέση σου έρχονται στην επιφάνεια και πρωταγωνιστούν. Η διάθεσή σου να ακούσεις και να καταλάβεις, να κρατήσεις ισορροπίες και να φερθείς διπλωματικά μπορεί να φέρει πολύ καλές νέες συνεργασίες που πιθανά να έχουν και μεγάλη διάρκεια και να αποδώσουν πολλά. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες μπορεί να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στον τρόπο που σκέφτεσαι την ζωή σου γενικότερα και στο πως θέλεις να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, δίνεις και εισπράττεις ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δίνει στην σχέση σου σταθερότητα, αλλά και την λογική να κρίνεις χωρίς το συναίσθημα ή οι φόβοι να σε κατακλύζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και θα σε οδηγήσει σε μία νέα προοπτική.
 
Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν δείχνουν να σε απασχολούν και να θέλεις να κλείσεις θέματα που πιθανά εκκρεμούν. Οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι πιθανό να δρομολογηθούν, αφού έχεις την έντονη επιθυμία να αφήσεις πίσω σου αυτά που μπορεί να σε προβλημάτισαν μέχρι τώρα. Συναισθηματικά, μπορείς να δείξεις όλο σου το πάθος και τον αισθησιασμό που νιώθεις και να «προκαλέσεις» μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα αλλά και ανασφάλειες.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
Εντάσεις και συγκρούσεις με φιλικά, συγγενικά ή πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν, καθώς η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω στις 12.05 και η νευρικότητα είναι πιθανό να ανέβει σε επικίνδυνα επίπεδα και να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν αλλά και θα δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ εσένα και των άλλων. Πιθανά επίσης να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που να εκφραστούν με απόλυτο και φανατικό τρόπο, κάτι που θα προκαλέσει ρήξεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και να μην αφήσεις την νευρικότητα να υπερκεράσει την λογική για να μπορέσεις να διαχειριστείς τυχόν καταστάσεις.
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η ψυχική δύναμη και η διαισθητική ικανότητα θα είναι τα «όπλα» με τα οποία θα εφοδιαστείς. Κερδίζεις με την προσωπικότητα και την κοινωνικότητα που δείχνεις και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή προσωπικές σχέσεις που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στο να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα και αλλάξεις ριζικά πλεύση ζωής. Οι συνεργασίες δεν αποκλείεται να έχουν και ικανοποιητικά οικονομικά οφέλη. Συναισθηματικά, έχεις την διάθεση να δείξεις στο ταίρι σου τα έντονα και μύχια συναισθήματά σου χωρίς φόβο και η σχέση σου να περάσει μία αναγεννησιακή περίοδος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την προσωπική σου θεωρεία για την απόλαυση της ζωής. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.