Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο "λουλουδένιος" Μάιος και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

"Ένας θετικός μήνας ξεκινά και μας προετοιμάζει για τον ερχομό του καλοκαιριού! Σημαντικές ευκαιρίες μας δίνουν την δυνατότητα να καταξιωθούμε κοινωνικά, χρωματίζοντας την εικόνα μας ο καθένας με τα δικά του χαρίσματα! Θετικές, σημαντικές αλλαγές μας δίνουν την δυνατότητα να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία για το μέλλον! Αν και τελειώνει λίγο "άτσαλα", το χαμόγελο πρέπει να παραμείνει στα χείλη μας!!!"

 

   
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Μαϊου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς και αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά μπορείτε να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας! Η Αφροδίτη που θα είναι στο ζώδιό σας όλον τον μήνα και ο Ερμής από την ίδια θέση μέχρι τις 15, συνωμοτούν για να ομορφύνετε, να ελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα με τον ανάδρομο Ερμή… 9 με 10 του μήνα προωθήστε θέματα καριέρας και γίνετε αποδέκτες της αναγνώρισης των ανωτέρων σας! Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα στο Σκορπιό μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, κυρίως τρίτων, σας απασχολούν και ζητούν λύση! Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και προσπαθήστε όσο γίνεται να είστε αντικειμενικοί. Διαφορετικά θα βιώσετε απογοητεύσεις. Στην συνέχεια του μήνα τα συναισθήματα για τον σύντροφό σας θα είναι έντονα! Ο Άρης από τους Διδύμους γεμίζει την ημέρα σας με πολλές συζητήσεις, επαφές, μηνύματα αλλά και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Η Νέα Σελήνη στις 25 σας βοηθάει να «συλλάβετε» μια νέα ιδέα και να τολμήσετε μέσα από μια συζήτηση να βάλετε νέες βάσεις στην ζωή σας! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη μην προκαλείτε τους ανωτέρους σας και διαφυλάξτε την κοινωνική σας εικόνα! Προσέχετε στο τέλος του μήνα 28-30 την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο που μπορεί να φέρει περιορισμούς και εμπόδια σε νέα ξεκινήματα που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας!
   
 
      ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα τα βρείτε για τα καλά με τον εαυτό σας! Ο εσωτερικός σας κόσμος όσο θα περνάνε οι μέρες  θα ομορφαίνει και την ίδια διάθεση θα θέλετε να μεταφέρετε και στους γύρω σας! Αν και είναι ένας μήνας που τα οικονομικά δεν θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξετε το τριήμερο 10-12 όπου το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει απογοητεύσεις σχετικές με αυτά ή να σας εκμεταλλευτούν από εκεί που δεν το περιμένετε! Η Πανσέληνος στις 10 στον Σκορπιό σας καλεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις, να βάλετε τον εγωισμό σας στην άκρη και να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε το καλύτερο κλίμα μέσα σε αυτές! Μπορείτε τώρα να τολμήσετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα, μέσα στις ίδιες τις σχέσεις! Στις 25 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους διώξτε κάθε φόβο και ανασφάλεια από πάνω σας και αποδεχτείτε το γεγονός ότι ακόμη κι αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να νιώσετε ελεύθεροι, πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε τον σωστό χρόνο! Εξετάστε προσεκτικά νέα οικονομικά ξεκινήματα. Η αντίθεση του Κρόνου με τον Άρη, μπορεί να φέρει οικονομικούς περιορισμούς ή ανασφάλειες. Ένα θέμα με τον ερωτικό σύντροφο η ζήλια του ή η ανάγκη του να σας ελέγξει, μπορεί να σας αναγκάσει να υπερασπιστείτε το «εγώ» σας με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο!!!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος ξεκινάει για εσάς με πολλή ενέργεια και έτσι θα τελειώσει! Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας δίνονται ευκαιρίες τις οποίες αν διαχειριστείτε σωστά μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε ασφάλεια! Προσέξτε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 10 να μην γκρεμίσετε ότι χτίζατε, προκαλώντας απογοήτευσή στους ανωτέρους σας με την συμπεριφορά σας. Μην προκαλείτε κοινωνικά λανθασμένες εντυπώσεις! Η Πανσέληνος τονίζει θέματα καθημερινής εργασίας και υγείας και αυτό μπορεί να σας κουράσει! Ο μήνας συνεχίζει δημιουργικά και σας δίνει την δυνατότητα κυρίως το 2ο δεκαήμερό του να ευνοηθείτε μέσα από συνεργασίες και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με τον καλύτερο τρόπο! Η Νέα Σελήνη στις 25 στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την δυνατότητα να τολμήσετε κάτι που πάντα θέλατε, αλλά θα έχετε την τάση να δώσετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό, κάτι το οποίο μπορεί να σας εξαντλήσει… Ο μήνας κλείνει με προβληματισμούς σχετικά με τον σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες… οι απαιτήσεις τους ίσως να σας κουράσουν! Μην αντιδράσετε, αν δεν είστε έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες!
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυνατοί συνεργάτες βρίσκονται στο πλάι σας και σας στηρίζουν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, εμπνέοντάς σας! Επωφεληθείτε από συζητήσεις που θα κάνετε με ανωτέρους σας, ακόμη κι αν στην αρχή φαίνονται αρνητικές. Αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορείτε εργασιακά να βγείτε κερδισμένοι! Η Πανσέληνος στις 10, σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα και κάνει έντονη την ανάγκη να ανήκετε κάπου συναισθηματικά. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, ονειρεύεστε την απόκτηση ενός απογόνου!!! Το έντονο παρασκήνιο που υφίσταται από τον προηγούμενο μήνα, μπορεί να μην το βλέπετε, αλλά το αισθάνεστε. Η εσωτερική ένταση σας κουράζει και το καλύτερο καταφύγιο σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η οικογένεια! Η Νέα Σελήνη στις 25 σας οδηγεί στο να κοιτάξετε μέσα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας! Μην χρησιμοποιείτε τους συνεργάτες για να εξελιχτείτε κοινωνικά! Στο τέλος του μήνα προσέξτε την υγεία σας, σωματική και ψυχική! Υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες σας κουράζουν και σας εξαντλούν! Χαλαρώστε και βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε!!! Όλο τον μήνα η Αφροδίτη σας βοηθάει να λάμψετε κοινωνικά με τον σωστό χειρισμό από την μεριά σας!
   
 
      ΛΕΟΝΤΑΣ
Είστε από τους ευνοημένους του μήνα! Νομικά θέματα, ταξίδια, σπουδές, σημαντικές αλλαγές είναι τα θέματα που ευνοούνται τουλάχιστον μέχρι τις 15 σε επικοινωνιακό επίπεδο! Οι πλανήτες όμως συνωμοτούν ώστε να συνεχιστεί η εύνοια και τον υπόλοιπο μήνα! Η Αφροδίτη όλο τον μήνα στον Κριό θα σας δίνει λύσεις και θα ομορφαίνει κάθε απόφαση που θα παίρνετε! Οι κοινωνικές επαφές αυτόν τον καιρό είναι έντονες και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε κάτι καινούργιο που να σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους ή να τολμήσετε κάτι διαφορετικό μαζί με κάποιον φίλο! Έχετε πολλούς στόχους και όνειρα αυτόν τον μήνα και αφορούν και στα συναισθηματικά σας! Η αναγνώριση από τους ανωτέρους σας δεν αργεί να έρθει! Η Πανσέληνος στις 10 τονίζει θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Αποφύγετε εκείνες τις μέρες 9-12 επενδύσεις και δάνεια. Από τις 16 και μετά αρχίζουν να γίνονται έντονες και συχνές οι συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά! Σας δίνεται η ευκαιρία να καταξιωθείτε κοινωνικά και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας με τα επιχειρήματά σας! Η Νέα Σελήνη στις 25 φέρνει νέους φίλους στην ζωή σας που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο! Γύρω στις 28-30 σιγουρευτείτε ότι έχετε στο μυαλό σας την σωστή εικόνα για τον σύντροφό σας! Μην απογοητευτείτε αν αυτό το τριήμερο δείτε  ένα σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας να εξελίσσεται διαφορετικά από ότι το είχατε σκεφτεί!
   
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας σε ορθή πορεία από τις 3 του μήνα σας ανοίγει τον δρόμο για οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, αλλά και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν κυρίως σε τρίτους! Συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού μπορούν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στους τομείς που προαναφέρθηκαν! Μπορείτε να ανανεωθείτε, να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές (από τώρα!), αλλά και να προωθήσετε νομικά θέματα! Αν βρίσκεστε σε περίοδο εξετάσεων, με σωστό πρόγραμμα, μπορείτε να οδηγηθείτε στην επιτυχία!!! Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 οι σκέψεις σας γίνονται έντονες και ο λόγος σας βαθύς! Το τριήμερο 10-12 διαφυλάξτε την κοινωνική σας εικόνα και προστατευτείτε από σχέσεις που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν! Είναι γεγονός ότι όλο τον μήνα η πολλή δουλειά θα σας φτάσει στα όριά σας! Με τέτοιες συνθήκες δεν αποκλείεται να σας λείψει ο σύντροφός σας ή να σας κάνει κάποια παραπονάκια… Από τις 16 και μετά που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, γίνονται πιο έντονες οι συζητήσεις και οι σκέψεις σας για αποδράσεις και νέα ξεκινήματα! Η Νέα Σελήνη στις 25 τονίζει πάλι τα επαγγελματικά θέματα και φέρνει περισσότερη δουλειά! Παλεύετε στο να κρατήσετε τις ισορροπίες και ίσως να μην το καταφέρετε σε όλες τις περιπτώσεις με επιτυχία!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Είναι ο μήνας που αν τον διαχειριστείτε σωστά θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα νιώσετε ασφάλεια! Το κλίμα στον χώρο εργασίας γίνεται όλο και καλύτερο και οι  προσωπικές σας σχέσεις, βελτιώνονται όσο περνάνε οι μέρες! Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια συνεργασία που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα σας δώσει καινούριες ιδέες! Ο λόγος σας γίνεται πιο ξεκάθαρος και έτσι δημιουργείτε και στους γύρω σας την ασφάλεια να εμπιστευτούν τις απόψεις σας. Η Πανσέληνος στις 10 σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς, είτε οικονομικούς, είτε εσωτερικούς. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με θετική διάθεση, ώστε να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες για νέα ξεκινήματα που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, αλλά μην τα κοινοποιήσετε ακόμη, γιατί άτομα από την καθημερινότητά σας, μπορεί να σας απογοητεύσουν. Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, το καλύτερο είναι να βρείτε θεραπεία σε εναλλακτικές μεθόδους! Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προωθήσετε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Μην γίνεστε πολύ προκλητικοί με τα οικογενειακά άτομα. Στο τέλος του μήνα αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις μπορεί να σας αποτρέψουν από το να τολμήσετε κάτι καινούριο. Ένα ταξίδι που έχετε στο μυαλό σας μπορεί να αναβληθεί εξαιτίας κάποιου κοντινού σας προσώπου.
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καθημερινότητά σας όλο τον μήνα χαρακτηρίζεται από πράγματα που αγαπάτε, από συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και φωτίζουν ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες σας! Είστε δημιουργικοί και κάνετε ότι μπορείτε για να δημιουργήσετε ευχάριστο κλίμα μέσα στις σχέσεις σας! Ο λόγος σας είναι δυνατός και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν, αρχίζουν σιγά σιγά να τακτοποιούνται! Αποφύγετε το έντονο άγχος και την εσωτερική ανησυχία. Βρείτε τρόπο να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα και να χαλαρώσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 10 σας δίνει την δυνατότητα να λάμψετε και συγχρόνως να βγάλετε συμπεράσματα για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας! Μια νέα πρόταση ή η βελτίωση συνθηκών της καθημερινής σας εργασίας, σας φέρνει οικονομικό κέρδος! Από τις 16 και μετά ξεκινάει μια περίοδος όπου οι συζητήσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα είναι πολλές και μπορούν να δώσουν λύσεις! Η Νέα Σελήνη στις 25 σας βοηθάει να κάνετε μια νέα οικονομική αρχή που σχετίζεται με τρίτους και να ρίξετε φως στα βάθη της ψυχής σας! Μεταφυσικές σπουδές ευνοούνται! Προσέξτε μόνο στο τέλος του μήνα να μην το παρακάνετε και εκτεθείτε οικονομικά! Οι αντιδράσεις σας τις τελευταίες μέρες, μπορεί να είναι έντονες!
   
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες καθημερινές συνθήκες αλλά και εργασιακές! Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, είστε ερωτικοί και δημιουργικοί! Τα παιδιά σας χαρίζουν όμορφες στιγμές ανεμελιάς και είναι το αντίδοτο σε κάθε πρόβλημα. Αν είστε μόνοι ή δεν έχετε παιδιά, αυτόν τον μήνα θα είναι κάτι που θα σας απασχολεί έντονα και θα θέλετε πολύ να μπει στην ζωή σας! Η Πανσέληνος στις 10, μπορεί να κάνει τα συναισθήματά σας λίγο πιο έντονα και ίσως για λίγο να θέλετε να μείνετε μόνοι σας, αλλά το ευνοϊκό τρίγωνο του Άρη με τον Δία 11-13, θα σας βγάλει γρήγορα από το καβούκι σας και θα στηριχθείτε σε φίλους για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας! Οι καθημερινές συζητήσεις θα είναι πολλές και θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούσαν παλιότερα, τώρα θα σας απασχολήσουν θετικά και θα ψάξετε να βρείτε λύσεις! Το διάστημα 24-27 μην γίνεστε χειριστικοί με τους γύρω σας και εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη στις 25 ώστε να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας και να αλλάξετε τον τρόπο που τις αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα! Στο τέλος του μήνα 28-30, μπορεί να δεχθείτε κάποιες έντονες συμπεριφορές από τους γύρω σας και ίσως για λίγο να γίνετε σκληροί και αυστηροί μαζί τους!
 
   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος σας φωτίζει, τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, δίνοντάς σας καλές προθέσεις, ώστε να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε την έντονη καθημερινότητα, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να προκύπτει μέσα στο σπίτι που απαιτεί άμεση λύση! Μαγνητίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε μια νέα συναισθηματική αρχή. Οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί μέσα στον μήνα να σας κουράσουν και να δοκιμάσουν αρκετές φορές τις αντοχές σας! Προσέχετε τα νεύρα σας, την οδήγηση, αλλά και την συμπεριφορά σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο! Η Πανσέληνος στις 10 δημιουργεί έντονα συναισθήματα στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και κάποιες ανασφάλειες ή απογοητεύσεις που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο επενδυτικό μακροπρόθεσμο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό! Σιγουρευτείτε ότι ο τρόπος που σκέφτεστε, είναι ξεκάθαρος! Η Νέα Σελήνη στις 25 σας οδηγεί στο να τολμήσετε νέα ξεκινήματα μέσα στην καθημερινή σας εργασία, κάτι το οποίο σας κρατάει ακόμη πιο μακριά από την οικογένεια! Αυτές τις μέρες μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα βελτιώσει τις συνθήκες στην υγεία σας και θα φτιάξει την διάθεσή σας! Προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί το τέλος του μήνα μπορεί να σας βρει εξαντλημένους, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
   Ο μήνας ξεκινάει και συνεχίζει με όμορφες συζητήσεις και καθημερινές επαφές κυρίως από τις 3 του μήνα που γυρίζει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία! Οικογενειακά – οικονομικά σχέδια, μπορούν να προωθηθούν αυτές τις μέρες με τον καλύτερο τρόπο! Το σπίτι και η οικογένεια γίνεται το καταφύγιο σας ακόμη κι αν έχετε πολλά να κάνετε που σχετίζονται με αυτά! Αποβάλλετε κάθε αμφιβολία και ανησυχία από μέσα σας! Η Πανσέληνος στις 10 σας ευνοεί να λάμψετε κοινωνικά με έντονο τρόπο, αρκεί κι εσείς να είστε προσεκτικοί και καθόλου εγωιστές! Προσέξετε μην σας εκμεταλλευτούν οικονομικά! Όλο τον μήνα είστε πολύ δημιουργικοί, ερωτικοί και η καλή σας διάθεση σας δίνει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και με νέα ξεκινήματα! Με τη Νέα Σελήνη όλο αυτό το κλίμα ενισχύεται! Τα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς και ίσως προκύψει μια εγκυμοσύνη που από την μία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματισμούς και ανασφάλειες για το αν θα τα καταφέρετε! Στο τέλος του μήνα δώστε όλη σας την θετική ενέργεια στα όνειρά σας, ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι αυτές τις μέρες κάτι δεν πάει καλά! Μην γίνεστε υπερβολικά απαιτητικοί από τους γύρω σας!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Σας δίνεται η δυνατότητα, κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να διαπραγματευτείτε μακροπρόθεσμα σχέδια. Δυνατοί φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν! Μία ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σας και να σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια! Η Πανσέληνος στις 10 είναι για εσάς σε ευνοϊκή θέση και σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε την ζωή σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! Τα οικογενειακά πρόσωπα ίσως σας απογοητεύσουν με τα λόγια τους και ίσως να σας κόψουν για λίγο τα φτερά! Εσείς διαχειριστείτε κάθε τέτοια πρόκληση με ψυχραιμία και μην παύετε να ελπίζετε! Άλλωστε ο Άρης όλον τον μήνα φέρνει πολλή δράση μέσα στο σπίτι και κάποιες εντάσεις με την οικογένεια! Κατασκευές, ανακαινίσεις ακόμη και μια μετακόμιση μπορεί να προκύψει αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να δείτε κάθε πρόκληση, σαν μια ευκαιρία για να γίνετε πιο δημιουργικοί! Η Νέα Σελήνη κάνει ακόμη πιο έντονο το κλίμα μέσα στην οικογένεια και σας ωθεί σε σημαντικές αποφάσεις που θα σας απελευθερώσουν! Το τέλος του μήνα σας βρίσκει διχασμένους ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα και ψάχνετε τρόπους να βρείτε τις ισορροπίες σας!