Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 
Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για μία νέα πορεία ζωής, όσον αφορά την πνευματική σου εξέλιξη, αρχίζει ο μήνας, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα μόνο αισιοδοξία, πείσμα και επιθυμία για δράση θα δώσει. Ο έρωτας είναι ο καταλύτης για όλα αυτά, αφού η παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ σου κερδίζει τους πάντες. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις την σκέψη σου στην καριέρα και στην προσωπική σου προβολή σε κοινωνικό επίπεδο. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να έχουν και εξαιρετικό οικονομικό αντίκτυπο.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δίνει την ώθηση να βγεις έξω, να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα, να γοητεύσεις στρέφοντας την προσοχή των άλλων σε εσένα. Οι κατακτήσεις πολλές, σύμφωνα με την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται άτομα από το φιλικό περιβάλλον να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνεις να έχεις την επιμονή και την μεθοδικότητα που χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 τονίζει κυρίως ζητήματα οικογενειακά που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αλλά γιατί όχι και επαγγελματικά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και πιθανά να ασφυκτιάς από τις παρούσες οικογενειακές συνθήκες.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να σου δώσει μοναδικές ευκαιρίες να γοητεύσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και, γιατί όχι, να υπάρξει αναγνώριση μέσα από μία νέα οικονομική συμφωνία που θα είναι επικερδής για εσένα. Ο έρωτας μπορεί να είναι καθοριστικός, αφού δείχνεις ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα στην σχέση σου. Η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση που έχεις λειτουργούν σαν μαγνήτης και για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 είναι πιθανό να βάλει φρένο στην αισιοδοξία σου, καθώς δείχνεις επιρρεπής σε λάθη στην εργασία και στην καθημερινότητα, λόγω της κακής κρίσης ή αμέλειας. Μην στηρίζεσαι σε πρόσωπα που δεν έχουν δείξει με τις πράξεις τους ότι το αξίζουν, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε βοηθά στο να οδηγήσεις συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο εκεί που θέλεις δείχνοντας κατανόηση και θετικότητα. Νέες ιδέες και προσπάθειες θα είναι μεγαλεπήβολες, έχοντας πιθανά θετικές εξελίξεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)
 
Καμπανάκι χτυπάει στις αρχές του μήνα για επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, αλλά και για την ερωτική σου ζωή, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 εντείνει το κλίμα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Τάσεις ελέγχου αλλά και καχυποψίας είναι ικανές να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια σημαντικών σχέσεων για εσένα, γι’ αυτό δείξε προσοχή και ψυχραιμία. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις σκληρά λόγια σε συζητήσεις με ανωτέρους ή και με οικεία πρόσωπά σου. Καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο γιατί οι ζημίες μπορεί να είναι ανυπολόγιστες.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και την πορεία της ζωής σου. Ζητήματα σπουδών και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο ως μέσο για την προσωπική σου εξέλιξη. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και μπορεί να υποβόσκει μέσα σου νευρικότητα, που αν εκτονωθεί θα δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσωπα από την οικογένειά σου πιθανά να σε εμποδίζουν στο να υλοποιήσεις τις αποφάσεις σου. Καλό είναι να μην βγάλεις εκνευρισμό αλλά ψυχική δύναμη και πάθος για τους νέους σου στόχους. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.