Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
 
Με το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους και του Άρη από τον Υδροχόο ξεκινάει ο μήνας και σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς συστηματικά και δυναμικά για ζητήματα οικογενειακά ή οικονομικής φύσεως. Ο καλός σχεδιασμός από την πλευρά σου μπορεί να φέρει σημαντικά βήματα σε υποθέσεις που σε απασχολούν στους συγκεκριμένους τομείς. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και είναι η περίοδος για εσένα συζητήσεων και νέων γνωριμιών, καθώς οι κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παραβρεθείς θα είναι πολλές. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δίνει γρήγορη και πρωτοποριακή σκέψη που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι οι απόψεις και οι ιδέες σου μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. 
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 στρέφεσαι στην καριέρα σου και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι πολύ στο να προβληθείς με σκοπό να ανελιχθείς ιεραρχικά. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές και ο έρωτας παραμονεύει για να δώσει άλλη ώθηση τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 δείχνεις να θέλεις έντονα να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα είναι εμφανής, γι’ αυτό δεν θα λείψουν τα κοντινά ταξιδάκια. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου φέρνει ζητήματα επιμόρφωσης ή νομικής φύσεως στο προσκήνιο και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει απαισιοδοξία αλλά και απόλυτη στάση και συμπεριφορά, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι ιδανική αστρολογική συγκυρία για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, καθώς αισιοδοξία, ρομαντισμός και τρυφερότητα είναι τα κυριότερά σου «όπλα» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να εμπλουτίσεις την προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός επίσης ότι μπορεί να φέρει οικονομικές συμφωνίες, στις οποίες όμως είναι καλό να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρξουν αργότερα απογοητεύσεις για όποιες αποφάσεις πάρεις. Ερωτικά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανά, καθώς επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και στο πως θα περάσετε όμορφα. Νέες ομαδικές δράσεις είναι πιθανές με σκοπό την προσφορά σου στους κοινωνικά αδύναμους.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος σχεδιασμούς ή εντυπώσεις σε ότι αφορά την οικονομική σου κατάσταση. Καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε κινήσεις ή συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες και στο τέλος να ζημιωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό εντείνει το κλίμα συζητήσεων σε εξαιρετικό κλίμα σε συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες. Εξέτασε τις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς με προσοχή, χωρίς να χάσεις την αισιοδοξία σου και άφησε λίγο χρόνο να περάσει για να πάρεις τελικές αποφάσεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
 
Προσοχή καλό είναι να δείξεις στις αρχές του μήνα στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις με τον ταίρι σου. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν τάσεις ελέγχου, ζήλια και απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό θα σε βάλει σε βάλει σε σκέψεις  για την πορεία της σχέσης σου. Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο θα πρέπει να προσεχθούν γιατί η αίσθηση μίας πολύ καλής ευκαιρίας μπορεί να είναι λανθασμένη. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να φέρει συζητήσεις και αντιπαραθέσεις σε οριακό σημείο και να πεις ή να ακούσεις σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν ή θα σε πληγώσουν. Προσοχή ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 δίνει την δυνατότητα να υπάρξει μία νέα αφετηρία σε οικονομικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση που δεν είναι εύκολο και για εσένα τον ίδιο να αντιληφθείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια στις όποιες οικονομικές εξελίξεις από πρόσωπα που θα θέλουν να καθορίσουν την πορεία σου, αλλά δεν θα γίνεται εμφανώς. Είναι στο χέρι σου να πιστέψεις στον εαυτό σου και να μην ξεφύγεις από τα πλαίσια… μόνο τότε θα καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.