Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
 
Συζητήσεις οικογενειακές αλλά και σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες που έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν θετικά αποτελέσματα είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την διαύγεια στην σκέψη, την λογική προσέγγιση των πραγμάτων αλλά και τον δυναμισμό να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 σου δημιουργεί την διάθεση να συζητάς για πνευματικά θέματα. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανά. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που να εξελιχθούν σε συνεργασίες, προς όφελος της επαγγελματικής σου ζωής.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δημιουργεί την διάθεση για αυτοπροβολή τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 βγαίνεις από την εσωστρέφεια και είναι γεγονός ότι ο επόμενος μήνας σε βρίσκει ανεβασμένο, αισιόδοξο και έτοιμο να φλερτάρεις και να κατακτήσεις όποιον/α επιθυμείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φωτίζει ζητήματα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα πρέπει να λύσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί πιεστικά πάνω σου, δημιουργώντας κατήφεια αλλά και απόλυτη στάση. Δείξε διαλλακτικότητα για να μην χαθεί το μέτρο.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Δημιουργικές ενασχολήσεις ή ζητήματα σπουδών ευνοούνται και είναι μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσεις αυτό που θεωρείς ότι σε καλύπτει. Ο έρωτας είναι αυτός που σε εκτοξεύει, καθώς η αισιοδοξία και η τρυφερότητα που εκδηλώνεις μαγνητίζουν και ανανεώνουν την σχέση σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, μόνο που καλό είναι να βάλεις την διαίσθηση σε λειτουργία και όχι τον έντονο συναισθηματισμό, για να μην απογοητευτείς, λόγω της πολύ θετικής και ονειρικής άποψης που δείχνεις να έχεις για τους άλλους.   
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μπορεί να επιδιώκεις με τρίτους. Προσπάθησε να δεις πράξεις και μην μένεις μόνο στα λόγια γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στο ζώδιό σου σού δίνει έμπνευση αλλά και θετικότητα για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ρομαντική διάθεση, χαρά και έμπνευση λειτουργούν αρμονικά και μπορεί να φέρουν εξαιρετικές ιδέες και απόψεις που θα επηρεάσουν και τους γύρω σου. 
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
 
Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις στις αρχές του μήνα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικές συναλλαγές, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βγάλει έντονες συγκρούσεις και τάσεις ελέγχου από τον σύντροφο ή και πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι κυρίως σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα. Καλό θα είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά και να μην δεχτείς να σου επιβληθεί ούτε το ταίρι σου αλλά ούτε και πρόσωπα που επιδιώκουν να κλείσουν συνεργασίες μαζί σου. Οικονομικά μπορεί να ζημιωθείς αν δεν είσαι προσεκτικός και δεν προσπαθήσεις να αποκωδικοποιήσεις τα κίνητρα αυτών που έχεις απέναντί σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 φέρνει σκληρές αντιδικίες και κουβέντες που μπορεί να είναι μαχαιριές για εσένα αλλά και για τους γύρω σου.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, επενδύσεις και κληρονομικές υποθέσεις. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση, την καχυποψία ακόμα περισσότερο και καλά θα κάνεις να αφήσεις την έντονη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσουν, διαφορετικά θα βρεις εμπόδια. Είναι πιθανό πρόσωπα που δραστηριοποιήστε μαζί να αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου στον συγκεκριμένο τομέα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, δείξε πείσμα και επιμονή και θα βγεις κερδισμένος. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο