Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
 
Με δυναμισμό και ρεαλιστικά βήματα ξεκινά ο μήνας, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα σου δίνει την ενέργεια, το πείσμα αλλά και την μεθοδικότητα να κυνηγήσεις τους στόχους σου κάνοντας σημαντικά βήματα. Η αποφασιστικότητά σου αυτή μπορεί να φέρει και νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού εμπνέεις τους γύρω σου με τι ιδέες που εκφράζεις αλλά και με το ότι δείχνεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 κάνοντάς σε περισσότερο εσωστρεφή και ονειροπόλο. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος και προτάσεις για επαγγελματικά ζητήματα.
 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 14.06 σου δίνει λάμψη, γοητεία και έντονη διάθεση να βγεις και να κατακτήσεις τον κόσμο. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο αφού αποπνέεις έντονο ερωτισμό. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού για τα πεπραγμένα του προηγούμενου χρόνου. Ζητήματα που δεν έχουν κλείσει σε απασχολούν, μπαίνεις σε διαδικασία να παλέψεις πιθανά με δυσάρεστες αναμνήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασία και καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε γεμίσει άγχος αλλά και να εκδηλώσεις κούραση και νευρικότητα για τις πολλές υποχρεώσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σου δίνει όλον τον συναισθηματισμό, την τρυφερότητα αλλά και την θετική σκέψη για να σταθείς δίπλα σε πρόσωπα που χρειάζονται την στήριξή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και φιλανθρωπικές κινήσεις από πλευράς σου. Δείχνεις στο ταίρι σου τα έντονα και βαθύτερά σου συναισθήματα, κάνοντας του κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πάλι και να σε γεμίσουν με αισιοδοξία αλλά και ανάγκη να δείξεις κατανόηση. Βάλε την διαίσθησή σου να λειτουργήσει για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 αντίστοιχα μπορεί να φέρει απογοητεύσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς πιθανά να περίμενες άλλη συμπεριφορά από αυτή που έδειξαν. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις όσον αφορά τους στόχους της ζωής σου γιατί δείχνεις να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αλλά να επηρεάζεσαι από την έντονη συναισθηματικότητα.  Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία ότι σε ταλαιπωρούσε από το παρελθόν, δείχνοντας κατανόηση και στους γύρω σου. Αποκαθιστούνται σχέσεις με οικεία πρόσωπα που πιθανά να έχουν κλονιστεί.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
 
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα συναισθηματικά σου ή ακόμα και σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με την δουλεία σου, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις σε σχέσεις σημαντικές για εσένα. Η ανάγκη ελέγχου της καθημερινότητάς σου από το ταίρι σου μπορεί να γίνει πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να βρεθείς χαμένος. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 σε φορτίζει έντονα συναισθηματικά και δεν είναι απίθανο να έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους ή πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, εκδηλώνοντας απωθημένα και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν, δημιουργώντας χάσμα στις σχέσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την νευρικότητά σου.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία νέα αρχή σε επίπεδο στόχων, όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή αλλά και τις συλλογικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει εκνευρισμό αλλά και υποβόσκουσες ανασφάλειες, κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει στο να εκτονωθείς έντονα. Πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο πιθανά να μην αφήνουν να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις. Το ψυχικό σου σθένος μπορεί να σε οδηγήσει στους στόχους που έχεις θέσει, οι συγκρούσεις αποκλείεται. Μην ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί θα χάσεις.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.