Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 ως 31 Μαρτίου)
 
Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους στόχους σου μπορείς να έχεις από την αρχή του μήνα, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις αποφασιστικά και με ρεαλιστικά βήματα σε νέα σχέδια για το μέλλον ή να μπορέσεις με τις απόψεις σου να δραστηριοποιήσεις τους γύρω σου σε συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ιδέες που θα δρομολογήσουν θετικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και ένα τόνο δροσιάς και διαφορετικότητας στην καθημερινότητα.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε ωθεί στη  διασκέδαση, στο φλερτ, στην απόλαυση των διακοπών και της πολυτέλειας. Είναι ξεκάθαρο ότι ερωτοτροπείς όπου και αν βρεθείς. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 βγαίνει έντονα η ανάγκη σου να απολαύσεις περισσότερες ώρες με τα οικεία σου πρόσωπα, θέλοντας ασφάλεια και οικειότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου– Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να κλείσεις κύκλους ή ζητήματα που σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει ένα αίσθημα κατήφειας αλλά και πίεση που προκαλείτε από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 ως 10 Απριλίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό βγάζει με ευκολία την αισιόδοξη και ρομαντική σου πλευρά. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στον έρωτα και στους οικείους σου, καθώς δείχνεις έτοιμος να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου. Τα βαθύτερά σου συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και έχεις την ευκολία πια να τα εκφράσεις, με αποτέλεσμα να έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και να μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές, όπου πάθος και τρυφερότητα εκτοξεύουν την σχέση. Ιδανική συγκυρία για να δείξεις αυτά που νιώθεις στην οικογένεια, αφού ξεχειλίζεις κατανόηση, αγάπη, τρυφερότητα.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 αντίστοιχα θολώνει την κρίση και δεν θα σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα τα κίνητρα προσώπων που μπορεί να σε προσεγγίσουν. Η υπερευαισθησία και η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων ή συμφωνιών. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει συζητήσεις με πρόσωπα τις οικογένειας, που θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις και καταστάσεις. Η θετική διάθεση και η τρυφερότητα που σε διακατέχει βοηθά στην εξέλιξη των πραγμάτων.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 ως 20 Απριλίου)
 
Ένταση πιθανά να υπάρξει στις αρχές του μήνα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σου αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Ελεγκτικές και εξουσιαστικές τάσεις δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν είτε από εσένα, είτε από το ταίρι σου και να χαλάσει το όμορφο και ήσυχο κλίμα που υπάρχει. Ζήλια και καχυποψία θα προκαλέσουν κόντρες. Προσοχή και στα οικονομικά ζητήματα, καθώς δείχνεις ευάλωτος στο να πάρεις λάθος αποφάσεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις όπου θα ειπωθούν σκληρές κουβέντες. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις την σχέση σου αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις κοντινές σου σχέσεις, αλλά και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες, που ευνοούνται αυτήν την εποχή. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανά να σου δημιουργεί μία υποβόσκουσα ένταση που δεν μπορείς να αντιληφθείς άμεσα. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που να μην σου επιτρέπουν να εξελιχθείς όσο θα ήθελες. Τα νεύρα σου δοκιμάζονται και καλό είναι να δείξεις υπομονή για να έχεις του επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρωτας και πάθος μπορούν να συνδυαστούν και να δώσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε μία κοντινή απόδραση. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.