Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
 
Έντονο συναίσθημα αλλά και μοναδική ψυχική δύναμη σου δίνει το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους και του Άρη από τον Υδροχόο στις αρχές του μήνα, καθώς δείχνεις να μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πια ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν και να έχεις το ψυχικό σθένος να το αφήσεις πίσω. Σχέδια που ακόμα δεν θέλεις να αποκαλύψεις μπορούν να δρομολογηθούν με δυναμικό και ρεαλιστικό τρόπο. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 12.06 και δείχνεις έτοιμος να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο, εκφράζοντας πια ανοιχτά αυτά που πιστεύεις. Μπορείς να δρομολογήσεις νέες συμφωνίες, αφού η αποφασιστικότητά σου είναι ξεκάθαρη. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά θετικές αλλαγές σε σχέδια που έχεις σε ότι αφορά στόχους και συλλογικές δράσεις. 
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε οδηγεί στο να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με λίγους και καλούς. Έξοδα περιττά μπορεί να προκύψουν κάνοντας αγορές που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν χρειάζεσαι. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου στις 21.06 γίνεσαι ο πρωταγωνιστής, καθώς με το θερινό ηλιοστάσιο μπαίνουμε στον μήνα των γενεθλίων σου. Η προσωπικότητα λάμπει και δρας δυναμικά κάνοντας νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω σε καλεί να δεις κατάματα τα ζητήματα των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων. Η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει, άγχος, απογοήτευση και απολυτότητα, δυσκολεύοντας έτσι την πορεία των σχέσεών σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στο ζώδιό σου, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σε κάνει άκρως γοητευτικό, αισιόδοξο και έτοιμο να προχωρήσεις σε νέα πράγματα, αλλά και γεμάτο με τρυφερότητα, ρομαντισμό και ανάγκη για να εμπλουτίσεις την φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σου. Ο έρωτας είναι κυρίαρχος και είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσεις το ταίρι σου με την συμπεριφορά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου γιατί οι πιθανότητες για ένα μοναδικό έρωτα είναι πολύ μεγάλες. Ο ερωτισμός και η διάθεση για παιχνίδι μαγνητίζουν τους γύρω σου. Θετικές οικονομικές εξελίξεις είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν από δημιουργικές δραστηριότητες  ή συνεργασίες.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις και πληγές που ήταν βαθιά χαραγμένες μέσα σου και να δείξεις έντονο συναισθηματισμό, σε τέτοιο σημείο που να μην μπορείς να το ελέγξεις. Προσοχή σε γνωριμίες που είναι πιθανό να μην δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από εσένα, άρα προσοχή σε λόγια που μπορεί να είναι κούφια. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στο ζώδιό σου, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο απόψεις και σχέδια που έχεις, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να δονηθεί για τα καλά και να υπάρξουν ζήλια, τάσεις απολυτότητας και ελέγχου από το ταίρι σου με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06. Δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς σε περίπτωση που νιώσεις ότι παραβιάζεται η προσωπική σου ελευθερία και καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να καθησυχάσεις το ταίρι σου και να μετατρέψεις την ένταση σε φλόγα. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια σκληρά και απόλυτα σε συνεργάτες αλλά και στον σύντροφό σου που μετά θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να διεισδύσεις μέσα τους και να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβουν στην ψυχή τους, από το να συγκρουσθείς μετωπικά με ανυπολόγιστες συνέπειες. 
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι σε βαραίνει από το παρελθόν, αφήνοντάς το πίσω σου και χρησιμοποιώντας όλα αυτά που έχεις ζήσει μέχρι στιγμής θετικά για μία νέα πορεία. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου δημιουργεί νευρικότητα και να φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα χωρίς και ο ίδιος να το αντιλαμβάνεσαι. Προσπάθησε να μετατρέψεις αυτή σου την ενέργεια σε πείσμα και ψυχικό δυναμισμό για να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα πια να σε κρατάει πίσω. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.