Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
 
Σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου μπορεί να φέρει το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στο Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, ξεκινώντας έτσι αισιόδοξα και με ενεργητικότητα νέα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εξαιρετική διέλευση για επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού δείχνεις να συνδυάζεις ρεαλισμό και δυναμισμό μοναδικά. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και μπαίνεις στην διαδικασία σχεδιασμών και συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα νέους οικονομικούς πόρους. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νέες ιδέες ή ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου ή στον σχεδιασμό νέων. Σκέφτεσαι με λογική συνδυάζοντας εξαιρετικά πρωτοποριακές δράσεις.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 θα σημάνει για εσένα την απαρχή μίας περιόδου εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικής ζωής, αφού οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και εσύ θα καταφέρνεις να γοητεύεις με το χιούμορ και την ετοιμολογία σου. Φλερτάρεις ακατάπαυστα και σε πολλά ταμπλό. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 ασχολείσαι εντονότερα με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πως θα τις καλύψεις. Η οικονομική ευρωστία παίζει σημαντικό ρόλο. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε ωθεί να κλήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει άγχος και απαισιοδοξία, κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις για να μην κάνεις λάθος επιλογές.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1-11 Ιουνίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, που να σου εξασφαλίζουν ισορροπημένο περιβάλλον εργασίας και πολύ καλές οικονομικές αποδοχές. Από την άλλη δεν θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις λάθος δρόμο, καθώς η ευαισθησία και η τάση να ωραιοποιείς τους πάντες είναι υπαρκτή. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην χάσεις την αισιοδοξία σου και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει. Επιπλέον μπορείς να περιμένεις να δεις τις πράξεις των γύρω και όχι μόνο λόγια.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου κοστίσουν ακριβά. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην πάρεις αποφάσεις βασιζόμενος στο συναίσθημα, γιατί δεν είναι απίθανο να σε απογοητεύσουν πρόσωπα που μπορεί να πίστευες ότι θα σε στήριζαν. Μετέφερε τυχόν αποφάσεις για αργότερα που θα έχεις ξεκάθαρο κριτήριο. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για σχέδια που μπορεί να έχεις. Η αισιοδοξία και η κατανόηση που δείχνεις είναι πιθανό να ανταμειφθούν.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Ιουνίου)
 
Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα και οικονομικά θέματα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές ή στο να κάνεις λάθος επιλογές που ια κοστίσουν στην τσέπη σου. Προσοχή και στις προσωπικές σου σχέσεις γιατί η κτητικότητα και η ζήλεια φέρνουν συγκρούσεις που μπορεί να είναι σφοδρές. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να επιδεινώσει το κλίμα σε οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες που θέλεις να επιτύχεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο και πεις λόγια σκληρά, γιατί δεν θα είναι εύκολο να επιτύχεις αυτό που θέλεις.
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.06 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες, ζητήματα που θέλεις να αφήσεις πίσω και αφορούν την οικογένεια, επαγγελματικές επιλογές και πορεία. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίζει άγχος και νευρικότητα, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλώσεις απόλυτες και εξουσιαστικές τάσεις. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, γιατί παραμονεύουν οι κόντρες με το ταίρι σου. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και αυτό θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την σχέση σου. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.