Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)  
 
Έντονο  δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και ρεαλιστικό σχεδιασμό στην καριέρα σου δίνει το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, καθώς δείχνεις πιο έτοιμος από ποτέ να κυνηγήσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Οι πολλές υποχρεώσεις δεν είναι ικανές να σε πτοήσουν και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και η διάθεση γίνεται περισσότερο εξωστρεφής, με την κοινωνικότητα να είναι έντονη. Συζητήσεις με φίλους οι ομάδες για κοινούς στόχους είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη ή ακόμα και για αλλαγή στην πορεία της ζωής σου με θετικές προεκτάσεις.
 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε γεμίζει έντονο συναισθηματισμό, συμπόνια και κατανόηση για τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι διατεθειμένος να συμπαρασταθείς σε όποιον σου το ζητήσει. Το ταίρι σου είναι για σένα το πιο καθοριστικό σημείο αναφοράς της ζωής σου. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 νιώθεις ότι είναι η ώρα να αφήσεις πίσω την πολύ δουλειά και να βρεθείς με φιλικές σου παρέες, απολαμβάνοντας συζητήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που πρέπει να κλείσουν στην ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει απαισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σου αλλά και σκληρότητα απέναντι στο ταίρι σου. Πρόσεχε!
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
 
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων, με το να έρθεις κοντά με κάποιους από αυτούς που έχεις κάνοντας σημαντικά βήματα. Ο έρωτας καραδοκεί στις φιλικές παρέες και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον για να αλλάξεις ρότα στην προσωπική σου ζωή, εκδηλώνοντας συναισθήματα με άμεσο και αυθεντικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οικονομικές απολαβές από συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή σε σχέση με την τεχνολογία. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την διαίσθηση σε περίπτωση που κληθείς να πάρεις αποφάσεις, για να μην σε κατακλύσει ο συναισθηματισμός και υποπέσεις σε λάθη.
 
Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 σου χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου σε ότι αφορά συζητήσεις και συνεργασίες με σκοπό να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει ο φόβος με την καλοπροαίρετη στάση σου να μην δεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων και έτσι να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία αλλά και έντονα συναισθήματα ως προς το να υπηρετήσεις σκοπούς υπέρ κοινωνικά υποδεέστερων ομάδων. Ιδεαλισμός, ρομαντισμός και θετική σκέψη βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο  δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)
 
Συγκρουσιακή πιθανά να είναι η διάθεση στην ερωτική σου ζωή στις αρχές του μήνα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βάλει φωτιά στην σχέση σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτητοποίηση και ελευθερία έρχεται πιθανά σε κόντρα με την ανάγκη του συντρόφου σου για να σε ελέγχει και να λειτουργεί εξουσιαστικά πάνω σου. Αυτό είναι αρκετό να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας και να μπείτε σε διαδικασία έντονων συγκρούσεων. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με το ταίρι σου και δεν θα είναι δύσκολο να ειπωθούν σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν.
 
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι τώρα η στιγμή που μπορείς να ξεχωρίσεις και να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει νευρικότητα και δεν θα είναι περίεργο αν θεωρήσεις ότι ο έρωτας στην παρούσα φάση παίζει αναχαιτιστικό ρόλο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις επαγγελματικά. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με δυναμισμό αλλά και συναίσθημα και θα δεις ότι στο τέλος και το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε όποια προσπάθεια κάνεις. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.