Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο αισιόδοξος Ιούλιος και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και πάντα γεμίζει την ψυχή μας με αισιοδοξία πώς όλα θα γίνουν καλύτερα!!!!! Έτσι άλλωστε μας υποδέχεται… με θετική διάθεση και ενέργεια! Ο Ήλιος και ο Ερμής το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6 και μετά θα δώσει πιο σταθερό χαρακτήρα στις σχέσεις μας, ενώ η μετάβαση του Άρη από τους Διδύμους, στον Καρκίνο στις 5 του μήνα, θα κάνει την δράση μας πιο συναισθηματική, με κάποια μικρά ξεσπάσματα που θα οφείλονται στην παρορμητικότητα που θα μας χαρακτηρίζει που και που, όταν οι εξελίξεις θα καθυστερούν… Όπως και να έχει όμως, το καλοκαίρι ξεκινάει και ας κάνουμε όλη μια ευχή, να μας ανταμείψει για την υπομονή και την ανοχή που δείξαμε μέσα στον χειμώνα!!! Ας συντονιστούμε όλοι θετικά κι ας στρέψουμε ακόμη και τα δύσκολα γεγονότα υπέρ μας!!!  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! 
   
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Ιουνίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σας βοηθάει να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, τουλάχιστον μέχρι τις 5 του μήνα! Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας ή να δεσμευτείτε, αν ανήκετε στους ελεύθερους Κριούς! Από τις 5 του μήνα και μετά αρχίζει μια περίοδος που θέματα σπιτιού, σας απασχολούν έντονα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας ή μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου! Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται από τις 6 και μετά και σας δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείτε σωστά. Επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, γεμίζουν την καθημερινότητά σας! Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν τις σχέσεις σας και να σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία! Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, αλλά και νομικές υποθέσεις, ευνοούνται! Προσέξτε να μην εξιδανικεύσετε στο μυαλό σας οποιαδήποτε σχέση κυρίως στις 14, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα… Ακόμη κι αν προκύψουν κάποιοι περιορισμοί 14 με 19 του μήνα, βρίσκετε τρόπο να τους αντιμετωπίσετε. Η Νέα Σελήνη στις 24 και οι μέρες γύρω από αυτήν, φέρνουν στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν πρέπει να διαχειριστείτε με ένταση και υπερβολή! Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες, για να προωθήσετε οικονομικά θέματα, ζητώντας την βοήθεια σημαντικών προσώπων και να βγείτε κερδισμένοι!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος σας επιτρέπει από τις 6 του μήνα και μετά να ομορφύνετε, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους γύρω σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αν δεν σας αρέσει κάτι σε αυτήν. Οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, θα υπάρχουν από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, αλλά μέχρι τις 4 θα πρέπει να προσέξετε τα περιττά έξοδα, λανθασμένες επενδύσεις και να μην μπλέξετε οικονομικά και φιλικές σχέσεις! Η βοήθεια ενός οικείου σας προσώπου, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε εσωτερικές εντάσεις και προβληματισμούς! Η Πανσέληνος στις 9 κάνει τα συναισθήματά σας έντονα. Μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά ή να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο θα πρέπει προσωρινά να μείνει κρυφό! Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, σας απασχολούν. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας χαρακτηρίζει 14 με 19 του μήνα, μπορεί να σας οδηγήσει στο να δημιουργήσετε απωθημένα ή να βιώσετε έντονες ανασφάλειες που θα πλήξουν την αυτοπεποίθησή σας! Βασιστείτε στην γνώμη των φίλων σας για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και ονειρευτείτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία από τις 20 και μετά! Η Νέα Σελήνη στις 24 σας κάνει να υϊοθετήσετε έναν πιο συναισθηματικό τρόπο σκέψης, τον οποίο βγάζετε και στις καθημερινές σας επαφές και συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Κοντινές αποδράσεις με αγαπημένους, μπορούν να προκύψουν μέσα στη Νέα Σελήνη, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα! Ο μήνας κλείνει με έντονες σκέψεις για το μέλλον των σχέσεών σας, αλλά και το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε στην ζωή σας!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, που θα φέρει την αναγνώριση για την οποία τόσο καιρό παλεύετε! Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σας, Ερμής, θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιό σας, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε κάποιες καταστάσεις! Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη από τον Κριό μέχρι τις 5 του μήνα, για να προωθήσετε επενδυτικά σχέδια και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας! Τολμήστε να βασιστείτε σε δυνατούς συνεργάτες, που θα σας βοηθήσουν στο να υλοποιήσετε τους στόχους σας! Από τις 5 Ιουνίου και μετά ο Άρης αφήνει το ζώδιο σας και μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι το οποίο ενεργοποιεί οικονομικά θέματα και σας δίνει την δυνατότητα να βγείτε οικονομικά κερδισμένοι, τουλάχιστον μέχρι τις 12 του μήνα σε πρώτη φάση και προς το τέλος του μήνα σε δεύτερη. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές για να μην εκτεθείτε! Προβάλλετε τα «θέλω» σας πιο δυναμικά από πριν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σχόλια, αλλά και συγκρούσεις. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα φωτίζει τα προβληματικά σημεία στις σχέσεις σας, με σκοπό να διορθωθούν και να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα που εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, αλλά και των γύρω σας! Γύρω στις 14 του μήνα σιγουρευτείτε ότι δεν δίνετε λανθασμένες κοινωνικές εντυπώσεις, γιατί διαφορετικά θα γίνετε αποδέκτες άδικων σχολίων και συμπεριφορών. Η Νέα Σελήνη στις 24, μπορεί να σας οδηγήσει σε νέα οικονομικά ξεκινήματα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια! Στο τέλος του μήνα όμως, αποφύγετε τις υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τέτοια θέματα! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
   Ο Άρης από τις 5 του μήνα και μετά περνάει στο ζώδιό σας και αρχίζει να φέρνει αποκαλύψεις! Σας δείχνει το παρασκήνιο που υπήρχε τόσο καιρό και σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις με τους γύρω σας! Ο Ήλιος και ο Ερμής μέχρι τις 20 προσπαθούν να φωτίσουν την ψυχή σας και μέσα από μια εσωτερική διανοητική διεργασία να σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να γίνετε πιο εξωστρεφείς, ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα λόγω ανασφάλειας! Βασιστείτε στα άτομα της οικογένειας και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Η Πανσέληνος στις 9 τονίζει θέματα υγείας, αλλά και καθημερινής εργασίας, που μέσα από σωστό χειρισμό, σας οδηγούν στο να βελτιώσετε τις συνθήκες, τόσο της υγείας σας, όσο και της καθημερινότητάς σας! 13 του μήνα είναι μια καλή μέρα για να αφεθείτε στην φροντίδα των αγαπημένων σας, αλλά στις 14 και για τις επόμενες 3 μέρες, φροντίστε να είστε ρεαλιστές σε θέματα που αφορούν σε νέα ξεκινήματα! Μην απογοητεύεστε πριν καν γίνει κάτι, γιατί διαφορετικά θα κουραστείτε ψυχολογικά και θα επηρεάσετε και την υγεία σας. Με ηρεμία και σωστή διαχείριση, θα δείτε την καθημερινότητά σας να σας δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιό σας, αλλά και οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, σας οδηγούν σε ένα νέο κύκλο ζωής, που θα σας βοηθήσει να χτίσετε καλύτερα το μέλλον σας! Μην ξεχάσετε όμως την στήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί τότε υπάρχει περίπτωση να τους πληγώσετε…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 Μέχρι τις 20 του μήνα, ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να στηριχθείτε σε φίλους, να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να ονειρευτείτε το μέλλον σας!!! Το κλίμα αυτό έρχεται να ενισχύσει και ο Ερμής από τις 7 μέχρι τις 20, φέρνοντας πολλές συζητήσεις, επαφές και μηνύματα!!! Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο από τις 5 και μετά φέρνει παρασκήνιο και μυστικά, τα οποία θα συνεχίσουν να υφίστανται και τον επόμενο μήνα! Γίνεστε ανυπόμονοι και νευρικοί και ίσως πιο πιεστικοί από όσο θα μπορούσαν να αντέξουν οι γύρω σας!!! Η Πανσέληνος στις 9, κάνει τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας, έντονα! Αν είστε μόνοι αυτές τις μέρες, η ανάγκη να ανήκετε κάπου συναισθηματικά, θα είναι μεγάλη! Συγχρόνως γίνεστε δημιουργικοί! Προσέξτε μόνο, αν είστε γονείς, να μην προσπαθήσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας μέσω των παιδιών σας! Γύρω στις 14 του μήνα αποφύγετε δάνεια για επενδυτικά σχέδια και μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας σε οποιονδήποτε βρίσκεται γύρω σας, γιατί θα εκτεθείτε και θα απογοητευτείτε! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 24, αναγνωρίζεστε επαγγελματικά και κοινωνικά! Διαχειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του μήνα με προσοχή! Αποφύγετε τον αλαζονικό και απαιτητικό λόγο, ο οποίος θα είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής έντασης που νιώθετε, λόγω της τοποθέτησης του Άρη στον Καρκίνο. Μην δημιουργείτε απωθημένα και χρησιμοποιήστε τις καταστάσεις, για να καταλάβετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Άλλωστε είναι ένας μήνας που θα πρέπει να στρέψετε περισσότερο της προσοχής προς τα μέσα και όχι προς στους άλλους.

Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής από τους Διδύμους, σχεδόν όλο τον μήνα, σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και με όπλο τον κυβερνήτη σας να διαπραγματευτείτε έξυπνα για αυτά! Επειδή όμως μπορεί κάποιες φορές ο λόγος σας να γίνει περισσότερο προκλητικός από όσο θα έπρεπε, σκεφτείτε καλύτερα αυτό που θα πείτε! Ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες, αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 5 του μήνα, σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε στόχους και να δράσετε ανάλογα, προκειμένου να τους πετύχετε!  Οι επαφές με φίλους, αλλά και η δραστηριοποίησή σας σε συλλογικές εργασίες, θα είναι έντονη! Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα, σας δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τα οικογενειακά άτομα και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! 13 του μήνα είναι μια καλή μέρα για να ευνοηθείτε οικονομικά μέσα από επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ στις 14 προσέξτε να μην ζητάτε περισσότερα από όσα οι άλλοι μπορούν να σας δώσουν… Με τη Νέα Σελήνη στις 24 ξεκαθαρίζει το τοπίο στις φιλικές σχέσεις και νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στην ζωή σας, οι οποίοι σας βοηθούν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας!!! Τολμήστε να ανανεώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις και αν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, μια νέα σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα σας μεταμορφώσει!!! Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, επαγγελματικά θέματα, από τα οποία περιμένετε να ανταμειφθείτε οικονομικά, μπορεί να σας κουράσουν! Συζητήστε τα μελλοντικά σας σχέδια με άτομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος ξεκινάει πολύ όμορφα και θετικά, συνεχίζοντας να σας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας! Από τις 7 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στο ευνοϊκό για εσάς, ζώδιο των Διδύμων, οι σκέψεις και οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, γίνονται  περισσότερες. Από τις 5 και μετά που ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο αρχίζουν θέματα επαγγελματικά και κοινωνικές προκλήσεις, να σας κουράζουν… κάποιες καταστάσεις και άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας με την προκλητική τους συμπεριφορά!!! Ευτυχώς η Αφροδίτη μετά τις 6, σας βοηθάει να αναγνωρίσετε και να αγαπήσετε κάθε σας συναίσθημα και να κατανοήσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας! Οικονομικά θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό, βάζει η Αφροδίτη το χεράκι της και τακτοποιούνται!!! Η Πανσέληνος στις 9 σας δημιουργεί έντονες σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία μερικές φορές δεν θα μπορείτε να κρατήσετε κρυφά! Τα κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να σας έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις μέρες… Ένα νέο ξεκίνημα ή ένα νομικό θέμα, ευνοείται ιδιαίτερα στις 13 του μήνα, αλλά στις 14 αποφύγετε τις απογοητεύσεις… Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και δεν αποκλείεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικές με αυτά… Τα οικογενειακά άτομα σας κάνουν να ανησυχήσετε λιγάκι, αλλά βρείτε την δύναμη μέσα σας για να τα στηρίξετε!!! Αποφύγετε την υπερβολή και την αλαζονεία, διαφορετικά θα βρεθείτε απέναντι από άτομα κύρους και να γίνετε αποδέκτες των αντιδράσεών τους… Αν διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, ο μήνας θα κλείσει χωρίς να μετρήσετε ζημιές!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
   Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επωφεληθείτε οικονομικά από την καθημερινή σας εργασία!!! Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους, σας βοηθούν για να φωτίσετε κάθε γωνιά της ψυχής σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας εις βάθος!!! Φέρνετε στο φως κάθε σας ανησυχία και την εκλογικεύετε με τρόπο που σας οδηγεί στην ψυχική ηρεμία… Η μετάβαση του Άρη στον Καρκίνο από τις 5 του μήνα, σας βοηθάει να δραστηριοποιηθείτε, ώστε να αλλάξετε όλη σας την ζωή!!! Από τις 6 και μετά η Αφροδίτη στον Ταύρο, συμβάλει στο να φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Οι σχέσεις αποκτούν γερές βάσεις εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων! Η Πανσέληνος στις 9 ίσως σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, αλλά με σωστή διαχείριση οικονομικών θεμάτων, στην πορεία του μήνα θα δυναμώσετε, κυρίως εσωτερικά! Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά τρίτων ή με τα παιδιά, μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλατε γύρω στις 14, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 24, ανταμείβεστε και βάζετε πλώρη για ταξίδια, νέα ξεκινήματα και καλωσορίζετε νέα πράγματα και εμπειρίες στην ζωή σας! Αν καταφέρετε να δείτε αντικειμενικά τα δεδομένα της ζωής σας, θα απολαύσετε όλη αυτή την ανανέωση, ακόμη κι αν προς το τέλος του μήνα προκύψει κάτι που θα προσπαθήσει να σας την χαλάσει…

Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εντάσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες  τελειώνουν από τις 5 του μήνα και μετά. Αρχίζετε να ψάχνετε τρόπο για να εξασφαλίσετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε να το καταφέρετε μέσα από συζητήσεις. Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας βελτιώνονται και βλέπετε την κατάσταση της υγείας σας να καλυτερεύει, αν προϋπήρχαν κάποια θέματα που σας απασχολούσαν. Από τις 5 και μετά που ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο, προσπαθήστε να διαχειριστείτε την εσωτερική ένταση και να μην αφήσετε απωθημένα να χαλάσουν τις σχέσεις σας… Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με οφειλές προς τρίτους, σας απασχολούν όλο και περισσότερο και οι ανασφάλειές σας δυναμώνουν… Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας συναρπάσει  και να σας πάρει τα μυαλά!!! Αν είχατε στο μυαλό σας την απόκτηση ενός απογόνου ή είστε ήδη γονείς, θα δείτε τα παιδιά να σας χαροποιούν και να σας ξαφνιάζουν ευχάριστα!!! Τα δημιουργικά σας σχέδια μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και ίσως χρειαστούν τροποποιήσεις! Αν προκύψει κάποιο θέμα με τα οικογενειακά πρόσωπα, στις 14, μην απογοητευτείτε! Η Πανσέληνος στις 9 κάνει τα συναισθήματά σας έντονα. Μην προκαλείτε. Οι συνεργάτες ή ο σύντροφος, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε. Οι μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη σας βοηθούν να βγείτε κερδισμένοι οικονομικά μέσα από την καθημερινή σας εργασία και να αντιμετωπίσετε έξοδα που μπορεί να προκύψουν… Στο τέλος του μήνα αποφύγετε τις επενδύσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια, γιατί το πιο πιθανό είναι να εκτεθείτε…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σας γεμίζει με συζητήσεις, μηνύματα, επαφές με κοντινά πρόσωπα, αλλά και κοντινές αποδράσεις!!! Από τις 6 και μετά, περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ καλή διάθεση, χιούμορ  αλλά και ερωτική διάθεση! Φλερτάρετε με πολύ ευχάριστο τρόπο, αλλά θα πρέπει να προσέχετε με τη νέα θέση του Άρη να μην προκαλέσετε τους γύρω σας… αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε να φλερτάρετε με το ταίρι σας!!! Αν ανήκετε στους αδέσμευτους , είναι η καλύτερη περίοδος για να ερωτευτείτε!!! Η Πανσέληνος στις 9, σας δημιουργεί εσωστρέφεια και έντονα εσωτερικά συναισθήματα, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις!!! Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες! Ο λόγος σας μπορεί να είναι καθαρά υποκειμενικός, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει απογοητεύσεις στον χώρο της δουλειάς. Αν προκύψουν θέματα υγείας, κυρίως γύρω στις 14, θα έχουν ψυχοσωματικό χαρακτήρα, γι αυτό αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε αμέσως!!! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε την δημιουργία καινούργιων!!! Μια συναισθηματική σχέση που θα προκύψει τώρα, θα έχει δυνατό χαρακτήρα και θα σας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά!!! Προς το τέλος του μήνα η δράση σας σε μια σχέση μπορεί να σας οδηγήσει στο να εκτεθείτε κοινωνικά ή να αλλάξει την κοινωνική σας εικόνα απότομα!!!

Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα εκτοξεύσει τα ερωτικά σας στα ύψη!!! Φωτίζετε τις σχέσεις σας με τον τρόπο που επικοινωνείτε και οι γύρω σας απολαμβάνουν τις συζητήσεις μαζί σας, αφού χαρακτηρίζονται από χιούμορ και καλή διάθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων!!! Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται από τις 6 και μετά, ενώ συγχρόνως αρχίζετε να αλλάζετε τον χώρο του σπιτιού με τέτοιο τρόπο ώστε να σας ηρεμεί και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας! Η νέα θέση του Άρη γεμίζει την καθημερινότητά σας με υποχρεώσεις, οι οποίες κάποιες στιγμές θα σας κουράζουν λίγο περισσότερο… Φροντίστε την υγεία και ελέγξτε όσο γίνεται τα νεύρα σας. Προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε, γιατί θα υπάρχει τάση για ατυχήματα… Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει δυνατούς φίλους στο πλευρό σας και από την άλλη σας δείχνει ποιοι δεν αξίζουν να είναι στο πλευρό σας… Δοκιμάστε να ονειρευτείτε και να αντιμετωπίσετε τα όνειρά σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα! Προσέξτε στις 14 να μην σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και να μην κάνετε περιττά έξοδα! Υιοθετήστε ένα νέο τρόπο διατροφής και φροντίστε την υγεία σας, τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 24! Η υπερβολική κούραση σας οδηγεί σε θέματα υγείας που επιβάλλουν ξεκούραση και ένα νέο τρόπο ζωής! Με σωστή διαχείριση των επαγγελματικών θεμάτων μπορείτε να αναγνωριστείτε από τους γύρω σας και να ανταμειφθείτε οικονομικά ακόμη και σε σημείο που μπορεί μερικές φορές να ξεπεράσει τα όρια!

Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής σχεδόν όλο τον μήνα στους Διδύμους, σας βοηθούν να φτιάξετε το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις και να διορθώσετε λάθη που κάνατε τον προηγούμενο καιρό! Συζητήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παραδεχτείτε τα λάθη σας και κάντε μια νέα αρχή! Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 5 του μήνα και μετά, σας δίνει ενέργεια, σας κάνει πιο ερωτικούς, με καλή διάθεση!!! Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να περάσετε όμορφα με τα παιδιά και αν θέλετε, να αποκτήσετε κι άλλα!!! Προωθήστε δημιουργικά σχέδια, αλλά προσεκτικά! Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και σας δείχνει τι μπορεί να σας εκθέσει, αν δεν προσέξετε! Στις 14 σας απογοητεύουν άτομα που πιστεύατε ότι ήταν πολύ κοντά σας και μπορούσατε να τα εμπιστευθείτε… Η νέα θέση της Αφροδίτης ήδη από τις 6 του μήνα, σας κάνει πιο ευχάριστους στον τρόπο που επικοινωνείτε και γενικά τα μηνύματα και οι ειδήσεις είναι αρκετά ευχάριστα!!! Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε περισσότερο προς το τέλος του μήνα, τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη στις 24, όπου θα δείτε δυνατούς φίλους να σας στηρίζουν σε δημιουργικά σχέδια, μέσα από τις ιδέες και τις προτάσεις τους!!! Αν είστε μόνοι, με τη Νέα Σελήνη, μπορεί να έρθει ένας έρωτας στην ζωή σας που θα μείνει, γιατί όχι (?), για πάντα!!! Αποφύγετε τις υπερβολές 23 με 26, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε τους ότι νοιάζεστε, χωρίς εγωισμό!!!   
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!