Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)
 

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 27.06 και σε καλεί να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο καλύπτονται οι επιθυμίες σου εν γένει αλλά και κατά πόσο η δράση σου είναι αυτή που πρέπει. Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών μπορεί να προκύψουν, καθώς δείχνεις να μην έχεις υπομονή και ο παρορμητισμός σου να σε οδηγεί σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Σχεδιασμοί και πλάνα που έχεις σε όλους τους τομείς δείχνουν να μην προχωρούν με τους ρυθμούς που θέλεις, λόγω καθυστερήσεων και εμποδίων. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η προσοχή σου στρέφεται στο να ισορροπήσεις προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς αναγνωρίζεις την σημαντικότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 27.07 μπορεί να φέρει το κλείσιμο μίας περιόδου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που θα σε οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να εγείρει έντονο εκνευρισμό, απότομες και απαξιωτικές αντιδράσεις αλλά και ξαφνικά γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε ωθήσουν σε εκρήξεις. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα συμπεριφερθείς, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να επέλθουν σημαντικές ρήξεις, κάτι που μπορεί ο ίδιος να μην επιδιώκεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους!

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)
 

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και σηματοδοτεί για εσένα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά να σε απασχολούν. Είναι ιδανική συνθήκη για να προχωρήσεις σε εκμετάλλευση οικημάτων ή μετακόμιση, καθώς οι επιλογές που μπορεί να έχεις θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Είναι σημαντικό ακόμα ότι εξομαλύνονται οι σχέσεις με μέλη της οικογένειας που μπορεί να είχες αντιπαρατεθεί αλλά και μπορείς πια να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα που μπορεί να κάνεις και αφορούν στην διακόσμηση του χώρου σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο καθημερινού προγραμματισμού αλλά και εργασίας. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες άλλα και κινήσεις από άλλους που θα υπονομεύσουν την νέα σου πορεία. Καλό είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, διαφορετικά εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις μπορεί να σε εξοργίσουν ή να σε απογοητεύσουν. Έχεις την ευκαιρία να μεταμορφωθείς σε εργασιακό επίπεδο, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει και χάσεις τον στόχο σου.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο την καθημερινότητα και την εργασία και πως μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή που θα είναι μεταμορφωτική για εσένα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτων στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται εν αγνοία σου, με σκοπό την μη επίτευξη αυτών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μην επιτρέψεις στην νευρικότητα και τις ανασφάλειες να σε καταβάλουν, αφέσου στην διαίσθησή σου και θα δεις ότι με αυτή την επιλογή θα έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μείνε μακριά από ανταγωνιστικές τάσεις, χειριστικές διαθέσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.  
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία, όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, θα είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις σε αυτή την περίοδο γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Καλό είναι ακόμα να μην αρχίσεις νέες συνεργασίες, γιατί οι προοπτικές αργότερα θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτές που εσύ περίμενες. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό των κινήσεων που πρέπει να κάνεις και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία να περάσεις σε δράση. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.