Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2018 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
 
Ο ‘Αρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα, καθώς οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι πολλές και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικά προβλήματα. Η έντονη διάθεση εσωστρέφειας και αναπόλησης φέρνει στην επιφάνεια πληγές από την οικογένεια και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονώσεις την καταπιεσμένη οργή σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δείχνεις ότι με μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση μπορείς να επιτύχεις πολλά.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και συναισθηματικότητα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που να εντείνουν τον εκνευρισμό, την διάθεση για εκτόνωση του θυμού, τις εριστικές και απαξιωτικές αντιδράσεις, δυναμιτίζοντας έτσι τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον σου. Δείξε ψυχραιμία και ώριμη σκέψη για να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες καταστάσεις, διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να είναι τόσο έντονες που οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες.
 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
 
Ο Δίας στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνεις πια να έχεις την αισιοδοξία, το κέφι και την ζωντάνια που χρειάζεται για να προχωρήσεις σε σχέδια και δράσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Δείχνει να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει, καθώς η θετική σου αύρα σε ακολουθεί και σε προστατεύει. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή, παίρνοντας αποφάσεις για την εξέλιξη της παρούσας σχέσης σου ή με το να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει την ροή του ερωτικού τομέα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πια να κυνηγήσεις αυτά που τόσο επιθυμείς, αφού δεν θα υπάρχουν πια εμπόδια ή κολλήματα για να σε καθυστερήσουν.
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σηματοδοτεί μία σημαντική έναρξη σε σχέση με σπουδές, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ταξίδια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια τάσεις χειρισμού και ελέγχου από πρόσωπα που δεν είναι τόσο κοντά σου, κάτι που είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει και πιθανά να χάσεις τον έλεγχο. Προσπάθησε να αφήσεις την ένταση στην άκρη και να προχωρήσεις με λογική αλλά και τις κεραίες της διαίσθησής σου ανοιχτές, κάτι που θα φέρει θετικά αποτελέσματα για εσένα.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φωτίζει τις σχέσεις σου με μακρινούς συγγενείς και φίλους και δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με ότι σε βαραίνει και να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία ζωής. Η αντίθεση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τα Φώτα δίνει την αίσθηση του μεταμορφωτικού χαρακτήρα που μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα που προσπαθούν να σε ελέγξουν, να σε χειραγωγήσουν, να επιβληθούν με υπόγειους τρόπους. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε περιορίσει και αυτό μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές συγκρούσεις με σοβαρές συνέπειες.
Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία επανακαθορισμού των σχεδίων που έχεις κάνει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ή σκέφτεσαι κατά πόσο σε ικανοποιεί η καριέρα που έχεις επιλέξει. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξή σου, γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να μη  καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι να πάρεις τον χρόνο σου αυτή την εποχή, να επανεξετάσεις σχέδια και γεγονότα και να προβείς σε δράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Τότε θα μπορείς με ευκολία να δρομολογήσεις τους όποιους σχεδιασμούς σου.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο