Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο επαναστατικός Ιούλιος και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και η ανάγκη για διακοπές, ξεκούραση και αποδράσεις, γίνεται όλο και πιο έντονη. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που στο μεγαλύτερο μέρος του θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και κατά κάποιο τρόπο επαναστάσεις, απέναντι σε καθετί που περιορίζει το φως μας και την έκφραση του «εγώ» μας!!! Τα άτομα εξουσίας, μπορεί να γίνουν αποδέκτες μιας τέτοιας αντίδρασης… Ευτυχώς θα παίρνουμε μικρές ανάσες με τις όμορφες όψεις της Αφροδίτης, του Δία και του Ερμή κι εκεί που θα νομίζουμε πώς είμαστε σε αδιέξοδο, θα βρίσκονται λύσεις για να λυθούν οποιεσδήποτε διαφορές!!! Διαφυλάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις! Η εβδομάδα της Πανσελήνου στις 9 θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια σημαντικά θέματα εξουσίας και ασφάλειας, ενώ η Νέα Σελήνη στις 23 θα μας βοηθήσει να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις σε οτιδήποτε μας απασχολεί!!! Ζήστε την κάθε στιγμή με αγάπη και βάλτε τον εγωισμό στην άκρη!!! Καλό μήνα!!!
   
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Ιουλίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας για εσάς, που στο μεγαλύτερο του μέρος, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικογένεια και το σπίτι! Επιδιορθώσεις, κατασκευές, αλλά και πολλή ένταση θα κρύβει ο προσωπικός σας χώρος. Αποφύγετε εντάσεις με τα οικογενειακά άτομα και διαχειριστείτε κάθε θέμα που θα προκύπτει, με καλή διάθεση και συζήτηση. Η Πανσέληνος στις 9 τονίζει ακόμη περισσότερο τέτοια θέματα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας εικόνα. Τα οικογενειακά πρόσωπα είναι εκεί για να σας στηρίξουν, αρκεί να τα αφήσετε. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας 16-20 του μήνα γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα επαναστατικούς και αντιδραστικούς, απέναντι στην δράση των οικογενειακών σας προσώπων! Οι βοηθητικές όψεις της Αφροδίτης, του Ερμή και του Δία, τις ίδιες μέρες, θα σας δίνουν ευκαιρίες να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, αρκεί κι εσείς να είστε πιο συγκρατημένοι.  Ένα δημιουργικό σχέδιο θα μπορούσε να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς!!! Αν είστε μόνοι, ένας έρωτας με άρωμα κάρματος, θα έρθει και θα αλλάξει την ζωή σας για πάντα, φωτίζοντάς σας περισσότερο!!! Σε αυτό θα συνωμοτήσει και η Νέα Σελήνη στις 23 που φέρνει νέα δεδομένα στην ζωή σας τα οποία σας δίνουν χαρά. Ένας απόγονος θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιθανά σενάρια! Αν είστε καλλιτέχνες η Νέα Σελήνη μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία που πάντα περιμένατε!!! Όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, μπορεί να γίνετε αποδέκτες της πίεσης των ανωτέρων σας. Αν είναι στα σχέδιά σας ένα ταξίδι, οργανώστε το σωστά, για να μην συναντήσετε εμπόδια!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, κοντινές αποδράσεις, αλλά και πολλές ιδέες θα έχετε σχεδόν όλο τον μήνα! Ο λόγος σας είναι γρήγορος και πολλές φορές οι γύρω σας θα δυσκολεύονται να σας παρακολουθήσουν! Μέσα από κάποιες εκδρομούλες θα αρχίσετε να βλέπετε το μέλλον πιο αισιόδοξα, ίσως και πιο εξιδανικευμένα… Από τις 5 του μήνα κα μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους, προωθήστε οικονομικά θέματα και δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται, κυρίως 18 και 19 του μήνα!!! Εκμεταλλευτείτε ιδέες που θα έχετε αυτόν τον μήνα, ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε νέες βάσεις την ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω, είναι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση και παρόλα τα εμπόδια θα ενισχύσει το κλίμα ανανέωσης που τόσο πολύ έχετε ανάγκη!!! Ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις!!! Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό16-20, μπορεί να φέρει ξαφνικά ατυχήματα ή έντονες διαφωνίες που θα σας αναστατώσουν! Φροντίστε τα οικογενειακά σας πρόσωπα, γιατί όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα θα το έχουν ανάγκη. Η Νέα Σελήνη στις 23 θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει στο σπίτι ή ακόμη και να αλλάξετε τόπο κατοικίας, αν ο ήδη υπάρχων δεν σας ικανοποιεί! Ο μήνας κλείνει με ένα αίσθημα περιορισμού, αλλά και πληγωμένου εγωισμού, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με λογική. Οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους, σας απασχολούν.
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκμεταλλευτείτε οικονομικές συζητήσεις μέχρι τις 5 του μήνα. Ακόμη κι αν φαίνεται πως δεν έχει αποτέλεσμα, θα δείτε αργότερα τους κόπους σας να ανταμείβονται!!! Το τριήμερο 5 με 7, αλλά και στις 17 μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και μην δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις. Αν το χειριστείτε σωστά, θα μπορέσετε να βάλετε πολύ καλές βάσεις για το μέλλον! Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα για εσάς είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 5, κάτι το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να ομορφύνετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρίσκετε τρόπους να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα, προκειμένου να χαλαρώνετε και να περνάτε καλά!!! Συγχρόνως η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, θα σας κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακούς, ίσως εγωιστικά μερικές φορές και θα γεμίσει την ημέρα σας με συζητήσεις και μηνύματα!!! Η Πανσέληνος στις 9, φέρνει αποκαλύψεις, αλλά και ανησυχία για θέματα οικονομικά! Προσέξτε 16-20 να μην προκαλέσετε τις αντιδράσεις των φίλων σας και αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση. Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιο δημιουργικό σχέδιο είστε τυχεροί! Σε περίπτωση που ανήκετε στους αδέσμευτους, ο έρωτας σας κλείνει το μάτι!!! Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ιδέες και αλλαγή στον τρόπο σκέψης, που αν τα εκμεταλλευτείτε σωστά μπορεί να σημαίνει την έναρξη ενός νέου κύκλου δεδομένων στην ζωή σας!!! Προς το τέλος του μήνα φροντίστε τις προσωπικές σας σχέσεις για να μην μετρήσετε απώλειες!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Ο Ιούλιος δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις συναισθηματικές σας σχέσεις και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς εκφράζετε τα παράπονά σας, αλλά και το πώς αντιδράτε στις εξωτερικές προκλήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες 5 με 8 του μήνα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή… Αν δεν το κάνετε, η Πανσέληνος στις 9/7 θα κάνει ακόμη πιο έντονα τα θέματα αυτά και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές απώλειες… Η δράση σας αλλά και οι αποφάσεις σας  16 με 20 του μήνα μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις και αλλαγές στην κοινωνική σας εικόνα! Η οικογένεια είναι δίπλα σας και σας στηρίζει προσπαθώντας να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Εκτιμήστε το, ακόμη κι αν αισθάνεστε πίεση και περιορισμό σε πράγματα που θέλετε να κάνετε! Μια σημαντική συνάντηση-συζήτηση, μπορεί να σας φέρει νέα δεδομένα σε ένα οικονομικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να νιώσετε πιο δυνατοί. Ο Άρης άλλωστε, σχεδόν όλο τον μήνα στο ζώδιό σας, θα σας δίνει ευκαιρίες, ακόμη και στα δύσκολα θα βρίσκετε λύσεις, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 23 που μια νέα οικονομική αρχή, είναι δεδομένη. Μην το παρακάνετε όμως, με αυτή την θέση, με την υπερέκθεση του «εγώ» σας. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα, αλλά με μέτρο. Καθώς ο μήνας πλησιάζει προς το τέλος του φροντίστε το σύντροφό σας, αλλά και την υγεία σας. Βρείτε τρόπους να αποδράσετε μαζί και να χαλαρώσετε.  
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
Θα προτιμούσατε να είστε σε κάποια παραλία και να ξεκουράζεστε… Ο Άρης όμως, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, σας έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο, για την ώρα τουλάχιστον, δεν είναι εφικτό… Το παρασκήνιο καλά κρατεί και το ίδιο και η εσωτερική ένταση. Προσέξτε κυρίως τις πρώτες μέρες του μήνα την ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε επαναστάσεις και αντιδράσεις χωρίς λόγο, γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα… Εκμεταλλευτείτε τις μέρες 5 με 8 του μήνα για να περάσετε όμορφα με φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις σας για το μέλλον. Με την Πανσέληνο στις 9/7 θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την υγεία σας. 16 με 20 του μήνα βιώνετε εσωτερικές απογοητεύσεις. Αποφύγετε επενδυτικά σχέδια, αλλά και δανεικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 18 και 19, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε για λίγο με φίλους και να χαλαρώσετε!!! Ένα σημαντικό γεγονός γύρω στις 21 καθορίζει την πορεία μιας κατάστασης, σημαντικής για την προσωπική σας εξέλιξη, κάτι που ενισχύεται και από τη Νέα Σελήνη στις 23 που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας!!! Ο Άρης έχει μπει πλέον στο ζώδιό σας και οι αποκαλύψεις αρχίζουν. Είναι καιρός να βάλετε την ζωή σας σε μια τάξη και να κάνετε μια νέα αρχή. Προς το τέλος του μήνα, ονειρευτείτε το μέλλον μαζί με τον σύντροφό σας, διαφορετικά θα τον βρείτε απέναντί σας… Χρησιμοποιήστε την θετική σας σκέψη για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα προκύψουν, στην δουλειά ή σε θέματα υγείας…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Ο Ιούλιος ξεκινάει εποικοδομητικά για εσάς, παρ ’όλες τις δύσκολες όψεις, με θετικό τρόπο. Περνάτε όμορφα με φίλους, κυνηγάτε τους στόχους σας και προσελκύετε καταστάσεις τύχης και εύνοιας στον έρωτα!!! Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είστε ξεκάθαροι στον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας! Ονειρευτείτε το μέλλον σας με τον σύντροφό σας. Η Πανσέληνος  σας ενισχύει όλη αυτή την διάθεση, κάνοντας τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας ακόμη πιο έντονα. Ίσως τώρα να αποφασίσετε και την απόκτηση ενός απογόνου…! Ξαφνικές εξελίξεις γύρω στις 16 με 22 του μήνα, μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά από την άλλη θα σας οδηγήσουν να στρέψετε την προσοχή σας κάπου αλλού και να κυνηγήσετε ένα καινούργιο όνειρο!!! Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτη-Δίας 18 και 19 για να βγείτε κερδισμένοι οικονομικά μέσα από ένα επαγγελματικό θέμα!!! Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στις 23, ο Άρης θα περάσει στον Λέοντα και αυτό θα σημάνει την έναρξη ενός διαστήματος, όπου το παρασκήνιο, αλλά και η εσωτερική ένταση, θα σας κουράζουν και θα σας εξαντλούν ψυχολογικά. Χρησιμοποιήστε τη Νέα Σελήνη σωστά, προκειμένου να στραφείτε στον εαυτό σας, να τα βρείτε μαζί του και να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που μετατρέπεται τα εξωτερικά γεγονότα, μέσα σας!!! Αν εκείνες τις μέρες νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, τολμήστε το και μην ανησυχείτε για το τι θα πουν οι άλλοι. Στο τέλος του μήνα βρείτε τις ισορροπίες σας σε καριέρα και οικογένεια. Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να κλέψουν χρόνο από την οικογένειά σας…!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με το σκοινί τεντωμένο ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα κι εσάς στην μέση να ψάχνετε τις χαμένες ισορροπίες!!! Από τις 5 του μήνα και μετά το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει υπέρ σας, αφού η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ερμής στον Λέοντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδράσετε από την κουραστική ρουτίνα!!! Ψάχνετε τρόπους να συναντήσετε φίλους, να ταξιδέψετε, να περάσετε όμορφα και να ανανεωθείτε! Αν και ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 20 και θα σας πιέζει σε επαγγελματικά θέματα, εσείς θα βρίσκετε δικαιολογίες για να ξεφύγετε!!! Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, μπορεί να προσγειωθείτε λίγο απότομα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού και ίσως και με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο που θα σας χρειάζεται… Το διάστημα  16 με 22 του μήνα ελέγξτε τις αντιδράσεις σας στις προσωπικές σας σχέσεις και μην κάνετε άσκοπες επαναστάσεις. Έτσι θα καταφέρετε να ευνοηθείτε από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο θα ηρεμήσει τα πνεύματα 18 και 19 του μήνα, κάνοντάς σας να δείτε τα πράγματα πιο θετικά!!! Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και αντιμετωπίστε το με εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας!!! Η Νέα Σελήνη στις 23, φέρνει νέους φίλους στην ζωή σας και σας βοηθάει να ονειρευτείτε ξανά και να βάλετε νέους στόχους. Στο κλείσιμό του ο μήνας στρέφει την προσοχή σας ξανά σε ταξίδια και νέα ξεκινήματα. Αν υπάρξουν εμπόδια, μην απογοητεύεστε. 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τις καλύτερες συνθήκες ξεκινάει για εσάς ο Ιούλιος και σας κάνει το χατήρι να διεκδικήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε!!! Μπορείτε να πάρετε ανάσες, μέσα από κοντινές ή μακρινές αποδράσεις, να προωθήσετε θέματα που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην ζωή σας, να ευνοηθείτε σε νομικά θέματα και αν είστε φοιτητές να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται!!! Ακόμη και η σχέση σας μπορεί να ανανεωθεί και αν είστε μόνοι να αναζητήσετε το ταίρι που σας ταιριάζει περισσότερο!!! Η Πανσέληνος στις 9 κάνει τις σκέψεις σας πιο έντονες και σας βοηθάει με έναν μαγικό, εσωτερικό τρόπο να προσελκύσετε τις καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία!!! Αποφύγετε εμμονικές και ανασφαλείς σκέψεις που το μόνο που θα καταφέρουν, θα είναι να μπλοκάρουν την εξέλιξή σας! Διαχειριστείτε ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά, με καλή διάθεση και εναλλακτικές λύσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία 18 και 19 του μήνα σας χαρίζει ψυχική ηρεμία και αισιοδοξία, μέσα από θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται και με τρίτους. Ένας μυστικός έρωτας μπορεί με αυτό το τρίγωνο να σας απογειώσει ψυχολογικά!!! Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και σας επιβάλλει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Δεν θα λείπουν οι προκλήσεις, αλλά καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την δράση της Νέας Σελήνης, για να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή και να καλυτερέψετε την κοινωνική σας εικόνα!!! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά θέματα που σχετίζονται και με τρίτους, θα σας απασχολούν σχεδόν όλο τον μήνα και θα ψάχνουν να βρουν λύσεις. Συγχρόνως η εσωτερική ένταση που νιώθετε, μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα και αυτό να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας… Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 5 του μήνα και του Ερμή στον Λέοντα στις 6, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες στις προσωπικές σας σχέσεις και να βάλετε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα συνεργασία που θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και έκφρασης των ταλέντων σας!!! Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω φέρνει πάλι στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Προσέξτε στο διάστημα 16 με 20 του μήνα να μην προκαλέσετε τις αντιδράσεις των αγαπημένων σας ξεσπώντας τα απωθημένα σας επάνω τους και δημιουργώντας απογοητεύσεις και διαφυλάξτε την σχέση σας με τα παιδιά! Το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, 18 και 19, σας δίνει την αισιοδοξία να σχεδιάσετε το μέλλον σας τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από τις 21 και μετά που ο Άρης περνάει και αυτός στον Λέοντα το πιο πιθανό είναι να ξεκινάνε οι διακοπές σας. Η Νέα Σελήνη δύο μέρες αργότερα σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα που σας ανανεώνουν και μπορεί να προκύψουν και ταξίδια που να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα!!! Ευνοούνται νομικά θέματα! Προς το τέλος του μήνα προσέξτε την σχέση σας κυρίως με τον σύντροφο, γιατί μπορεί να γίνετε περισσότερο αυστηροί μαζί του. Κάνετέ τον να νιώσει ασφάλεια, αλλά με ήρεμο τρόπο. Αποφύγετε επενδυτικά σχέδια αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το οικονομικό θέμα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πρώτες κυρίως μέρες του μήνα κρύβουν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με υπομονή και αγάπη, αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μετά, σας δίνει ευκαιρίες μέσα από τον χώρο της εργασίας και σας βοηθάει να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με όμορφες συνήθειες. Ίσως υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής! Ο Ερμής από τις 6 και μετά φέρνει πολλά μυστικά, τα οποία αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν. Κάνετε πολλές συζητήσεις για θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τις οφειλές προς τρίτους και προσπαθείτε να διαπραγματευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να βγείτε κερδισμένοι! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο έντονους στον τρόπο που επιβάλλεστε στους γύρω σας, σε σημείο που μπορεί να τους κάνετε να νιώσουν καταπίεση. Συναισθήματα και σκέψεις είναι έντονα. Στα μέσα του μήνα, άτομα της οικογενείας σας αναστατώνουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας με τον σύντροφο! Εκμεταλλευτείτε τις μέρες 18 και 19 του μήνα για να ευνοηθείτε επαγγελματικά! Η Νέα Σελήνη στις 23/9, αλλά και η νέα θέση του Άρη από τις 21 του μήνα, σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους! Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει μια νέα συναισθηματική σχέση, στην οποία θα βιώσετε έντονα συναισθήματα πάθους και κτητικότητας!!! Καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας, ψυχική και σωματική και να μην γίνεστε ιδιαίτερα προκλητικοί σε θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και εξοικονόμηση ενέργειας, προκειμένου να αντέξετε στις προκλήσεις και να μην κουραστείτε ψυχολογικά και σωματικά! Ίσως ένα επαγγελματικό θέμα, να σας φέρει μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος από αυτό που είχατε στο μυαλό σας! Η Πανσέληνος στις 9 δημιουργεί μια αίσθηση ψυχικής κούρασης και ίσως κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, καθώς τα εσωτερικά σας συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα!!! Από τις 5 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη φέρνει στην ζωή σας τύχη, έρωτα και όρεξη για χαρά και διασκέδαση!!! Κυρίως το διήμερο  18-19/7 ανανεώνεστε με τρόπο που δεν είχατε φανταστεί! Ένα μακρινό ταξίδι βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό! Νομικά θέματα που εκκρεμούσαν, εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Αν είχατε στο μυαλό σας ένα δημιουργικό σχέδιο που σχετίζεται με το εξωτερικό, είναι οι καλύτερες μέρες για να το προωθήσετε!!! Με τον Άρη μέχρι τις 20 στον Καρκίνο, καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία σας, τον τρόπο που οδηγείτε, καθώς επίσης και ατυχήματα λόγω απροσεξίας ή νευρικότητας. Πληροφορίες που σχετίζονται και με τα επαγγελματικά, μπορεί να σας αναστατώσουν ή εσείς μπορεί να αλλάξετε γνώμη για κάποιο θέμα που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία! Η Νέα Σελήνη σας βοηθάει να κάνετε μια νέα αρχή στις προσωπικές σας σχέσεις, αρκεί να βάλετε τον εγωισμό στην άκρη, αφού η νέα θέση του Άρη από τις 21 και μετά θα κρύβει εντάσεις στον τομέα αυτόν. Στο τέλος του μήνα σχεδιάστε το μέλλον σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και αποβάλλετε από μέσα σας κάθε αμφιβολία και φόβο, ώστε να πετύχετε τον στόχο σας γρηγορότερα!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Δυνατοί φίλοι είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ελκύσετε τις σωστές καταστάσεις ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Η ερωτική σας διάθεση και η όρεξη για φλερτ, δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον φιλικό σας κύκλο!!! Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις  5 του μήνα και μετά βοηθά στο να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να κάνετε τις σωστές κινήσεις, προκειμένου να λυθούν οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να είχατε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα! Ο Ερμής από την άλλη, από τις 6/7 και μετά σας βάζει στην διαδικασία να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα και να αναζητήσετε εργασία, αν είναι ένας από τους στόχους σας! Χρησιμοποιήστε σαν όπλο την καλή σας διάθεση και την δημιουργικότητά σας! Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα φέρνει νέους φίλους στην ζωή σας και σας παρακινεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας! Μπορεί να γίνεται αποδέκτες μια οικονομικής βοήθειας, από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο γύρω στις 18 του μήνα. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα, γιατί θα εκτεθείτε! Ο Άρης από τον Λέοντα από τις 21 του μήνα, κάνει έντονη την καθημερινότητά σας και σας γεμίζει υποχρεώσεις, αλλά και σωματική κούραση. Η Νέα Σελήνη στις 23/7 είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά και να υιοθετήσετε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής. Η γυμναστική θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τις τοξίνες και κάθε ένταση που μπορεί να έχετε μέσα σας! Προς το τέλος του μήνα, η οικογένεια είναι για άλλη μια φορά δίπλα σας και σας στηρίζει σε δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Προσέξτε να μην φανείτε αχάριστοι και να μην τους απογοητεύσετε…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!