Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
 
Η προσωπική σου ανάπτυξη και η πνευματικότητα σε απασχολεί έντονα αυτόν τον μήνα, καθώς μπαίνεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις νοοτροπίες που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε σπουδές, σεμινάρια ή ημερίδες που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέους πνευματικούς ορίζοντες. Η Πανσέληνος στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου έρχεται να κλείσει καταστάσεις με ένα ρομαντικό και συναισθηματικό τρόπο. Ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση μπαίνουν στην καθημερινότητα. Οι σχέσεις σου με συγγενείς εξ’ αγχιστείας αλλά και φίλους από τα παλιά έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να κλείσεις θέματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να υπάρξει ένταση, το θετικό είναι όμως ότι αν δείξεις καλή διάθεση, ρεαλιστική προσέγγιση και δυναμικότητα θα καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 έρχεται για να δονήσει τον άξονα επάγγελμα – οικογένεια, κυρίως να σε επικεντρώσει σε επαγγελματικά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μέσα από αυτά μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς αν καλύπτεις τις ανάγκες σου, ψυχικές, συναισθηματικές, υλικές με αυτό που κάνεις και η εσωτερική αναζήτηση αυτή μπορεί να σε ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Συναισθηματικά, έχεις νευρικότητα και οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν επηρεάζουν την σχέση σου. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
 
Η είσοδος της νέας χρονιάς επιφυλάσσει μία Πανσέληνο στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που είναι άκρως φιλικός για εσένα. Είναι πιθανό να σηματοδοτήσει αλλαγή στον τρόπο σκέψης και νοοτροπίας που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο στην ζωή σου. Ο ιδεαλισμός δεν θα λείψει, ούτε και η υπερβολή, γι’ αυτό καλό θα είναι να πάρεις αποφάσεις με καθαρή σκέψη και λογικά κριτήρια. Προσωπικά, ο έρωτας στην πιο ανέμελη μορφή του έρχεται στο προσκήνιο και φλερτάρεις, απολαμβάνοντας την αποδοχή των γύρω σου αλλά και τις νέες κατακτήσεις που έχεις. Η ζωή αντιμετωπίζεται ως περιπέτεια, αυτό όμως μπορεί να σε βγάλει εκτός πλαισίου καθημερινότητας και να αδιαφορήσεις για τα καθημερινά. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν, καθώς δράση και γνώση μπορούν να συνδυαστούν με εξαιρετικό τρόπο, πόσο μάλλον όταν έχεις μαζί και τον σύντροφό σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το κέφι σου.
 
Στις 31.01 η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο θέματα κυρίως επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά, τονίζοντας την καθοριστική περίοδο αυτή για εσένα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναζητήσεις μέσα σου τι σε ικανοποιεί στον επαγγελματικό χώρο, αν σε ευχαριστεί αυτό που έχεις ακολουθήσει ή όχι. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να παρθούν αποφάσεις και να κλείσουν κύκλοι επαγγελματικής ζωής για να ακολουθήσεις επόμενα βήματα. Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα και είναι πιθανές οι συγκρούσεις, λόγω της μεγάλης έντασης. Προσοχή, γιατί οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν με λογική και αντικειμενικότητα. 
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
 
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17.01 στον Αιγόκερω είναι καθοριστικής σημασίας για εσένα, καθώς σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε τρόπο σκέψης, νοοτροπίας, σε μία νέα πορεία στην ζωή σου. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς ανατρεπτικά γεγονότα προκύπτουν ή εκκρεμότητες από καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Η ένταση δεν θα λείψει και είναι πολύ πιθανό να θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου με έμφαση αντιλήψεις που σε βάραιναν. Οι σχέσεις με μακρινούς συγγενείς αλλά και φίλους από τα παλιά δονούνται οι προστριβές δεν θα λείψουν. Η νέα αρχή που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επίπεδο γνώσεων μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αντιδράσεις του περιβάλλοντός σου και εκεί είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο και την ψυχραιμία σου.
 
Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά. Ο τρόπος που θέλεις να ζήσεις την ζωή σου από εδώ και στο εξής, η επιπολαιότητα και ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τον σύντροφό σου και να υπάρξουν προστριβές. Τάσεις ανεξαρτησίας είναι εμφανείς και μπορεί να προβληματίσουν. Προσπάθησε να βάλεις μέτρο σε όποια εγωιστική συμπεριφορά και υποκειμενικότητα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να μην συγκρουστείς με τον άνθρωπό σου, καθώς φαίνεται να ανατρέπεις παγιωμένες συμπεριφορές. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές να έρθουν αιφνιδιαστικά στην ζωή σου, αναστατώνοντάς σε, που θα εκτοξεύσουν το πάθος αλλά και τις τάσεις κτητικότητας και ελέγχου στα ύψη. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.