Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
 
Επικοινωνία και κοινωνικότητα, αυτό σε απασχολεί κατά τον πρώτο μήνα του νέου έτους, καθώς σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους έρχονται στο προσκήνιο αλλά και η κοινωνική σου ζωή έχει πάρει την ανιούσα, με τις υποχρεώσεις να είναι πολλές και να υπάρχουν στιγμές που δεν προλαβαίνεις εκδηλώσεις και πάρτι. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις ανοιχτά θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς που μπορεί να έχουν προκύψει στο παρελθόν και να σε βοηθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις σου σε μεγάλο βαθμό. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς είναι πιθανή η ένταση και οι τάσεις ελέγχου από πλευρά σου που μπορεί να διαταράξουν το κλίμα. Δες ρεαλιστικά ότι σου προτείνεται και μην προσπαθείς να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνη στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα λαμβάνει χώρα σε ένα κομβικό σημείο για εσένα και έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα την οικογένεια και την βάση σου. Οι ανάγκες σου έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς αν τα οικεία πρόσωπά σου προσπαθούν να τις καλύψουν, αν είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση που βιώνεις στο σπίτι σου. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις θα είναι σημαντικές και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Είναι πιθανές οι συγκρούσεις και οι αντιδικίες, καθώς έχεις την τάση να μην ακούς αλλά και να γίνεσαι υποκειμενικός. Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε προσπάθησε να έχεις αντικειμενική κρίση των πραγμάτων.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
 
 
Στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου και σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ή με εμπορικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και να προχωρήσεις σε ένα νέο πεδίο. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο επίλυσης παρεξηγήσεων, όσο και σε θέματα συμφωνιών, αρκεί ο προσωπικός σου χειρισμός να είναι προσεκτικός. Είναι πιθανό να υπάρξουν από την πλευρά σου ανταγωνιστικές συμπεριφορές και υπερβολές που μπορεί να χαλάσουν την θετική έκβαση των καταστάσεων. Είναι ακόμα πιθανό να θεωρείς δεδομένες συμπεριφορές από κάποιους που έχουν δείξει δείγματα γραφείς και το τέλος να απογοητευτείς. Να θυμάσαι ότι η δυναμικότητα, η λογική, η αισιοδοξία και η διαίσθηση θα σε οδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί που θέλεις να πας.
 
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 31.01 η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να πρέπει να δρομολογήσεις, να δώσεις λύσεις. Αυτή η έκλειψη έρχεται να σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες σου σε οικογενειακό επίπεδο και μπαίνεις σε μία εσωτερική ενδοσκόπηση με σκοπό το να δεις κατά πόσο τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάς και έχεις ανάγκη. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να μπεις σε διάλογο μαζί τους, διαφορετικά η εσωτερική σου φόρτιση μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις και πάρεις αποφάσεις καθοριστικές για την πορεία των οικογενειακών σχέσεων.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
 
Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε καλωσορίζει με κέφι και έντονη δραστηριότητα, καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές και η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις έντονη που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17.01 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, αυτό όμως μπορεί να γίνει κάτω από συνθήκες έντασης και συγκρούσεων, καθώς είναι πιθανό αιφνίδια γεγονότα ή συμπεριφορές να σε εκνευρίσουν και οι αντιδράσεις σου να είναι άκρως επαναστατικές και εκρηκτικές. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την τόση ενέργεια με ψυχραιμία και σύνεση, για να μην υπάρξουν καταστάσεις που οι συνέπειές τους θα είναι ανεξέλεγκτες. Προσπάθησε ακόμα να διαχειριστείς ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να έχεις, που θα επιβαρύνουν το όλο κλίμα.
 
Συναισθηματικά, θα ήταν ιδιαίτερα θετικό από την πλευρά σου να αξιοποιήσεις αυτήν την εποχή στο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς προστριβές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Μην αφήνεις το άγχος και την νευρικότητα να σε κυριεύει και καλό θα ήταν να στρέψεις την τόση ενέργεια στο πάθος και τον ερωτισμό, που θα βοηθήσει να ισορροπήσεις την κατάσταση. Ένα κοντινό ταξίδι που θα σε βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα θα είναι άκρως βοηθητικό. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά, είναι πιθανό όμως εσύ να νιώσεις ότι κινδυνεύει η ανεξαρτησία σου. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.