Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
 
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς στρέφει την προσοχή σου στις καθημερινές υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα, που είναι βέβαιο ότι είναι πολλές και σε αγχώνουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 έρχεται να σε βάλει σε διαδικασία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου σε επίπεδο δουλειάς και από την μία πλευρά θέλεις να αποκομίσεις τα περισσότερα, από την άλλη όμως βλέπεις ότι δεν καλύπτεσαι από αυτό που κάνεις. Θα υπάρξουν στιγμές που η ένταση και το άγχος θα κυριαρχήσουν και καλό είναι να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις αυτό το ψυχικό δυναμικό για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Συμπεριφορές που δεν περίμενες είναι πιθανό να σε απογοητεύσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να βγάλεις την δυναμικότητά σου στο να διεκπεραιώσεις ότι σου έχει ανατεθεί και όχι στους συναδέλφους σου.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 31.01 φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των σχέσεών σου, τόσο των προσωπικών όσο και τις συνεργασίες. Μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης αλλά και σε μία εσωτερική αναζήτηση για το κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σου τα πρόσωπα που συνδέεσαι στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να αφήσεις πίσω σου συνεργασίες που θεωρείς ότι δεν έχουν επαφή με αυτό που έχεις ανάγκη στην ζωή σου. Στην προσωπική σου ζω, είναι περίοδος που μπορεί να φέρει συγκρούσεις, καθώς νιώθεις ότι δίνεις και κάνεις παραχωρήσεις αλλά δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά. Ο τρόπος διαχείρισης και οι αντιδράσεις των άλλων θα καθορίσουν τις εξελίξεις, που μπορεί να είναι σημαντικές.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου)
 
Είναι γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκινάει για εσένα με αρκετό άγχος και κούραση, καθώς η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις απασχολούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 τονίζει τις καταστάσεις που πρέπει να ολοκληρώσεις σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που θα προσπαθήσεις να κάνεις δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλεις να βρίσκεσαι σε ισορροπία με τους συναδέλφους σου και αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις για κάποιους, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι από συμπεριφορές. Άσε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, δώσε την ενέργειά σου στο να ολοκληρώσεις ότι σου έχει ανατεθεί γιατί ο κίνδυνος, διαφορετικά, είναι μεγάλος και οι συγκρούσεις δύσκολο να αποφευχθούν.
 
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 31.01 μπαίνεις στην διαδικασία να δεις ξεκάθαρα τα θέματα των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Ταλαντεύεσαι μεταξύ του να ικανοποιείς τους άλλους και τον εαυτό σου και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο καλύπτεσαι από τους γύρω σου και αν οι ανάγκες σου σημαίνουν κάτι γι’ αυτούς. Αναθεωρήσεις είναι πολύ πιθανές και δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι κάποιες σχέσεις σου έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και είναι καιρός για εσένα να προχωρήσεις παρακάτω. Συναισθηματικά, η ένταση είναι βέβαιο ότι θα φέρει αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και ο τρόπος διαχείρισης, αλλά και οι σκέψεις σου, θα δώσουν τον τόνο στον όποιο θα κινηθείς. Δείχνεις διατεθειμένος να μην αφήσεις πλέον τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Θέλεις να δίνεις αλλά θέλεις και να σε καλύπτουν.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου)
 
Η δουλειά και η καθημερινότητα σε απασχολεί κατά κύριο λόγο τον πρώτο μήνα του νέου έτους και είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές σε αυτό το επίπεδο, που να ανεβάσουν τον εκνευρισμό σου και να επιλέξεις να ξεκινήσεις έναν νέο δρόμο. Η Νέα Σελήνη στις 17.01 στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στην δουλειά και να προσπαθείς να κρατάς ισορροπία με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Ξαφνικά γεγονότα ή συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν είναι πιθανό να ανατρέψουν το κλίμα και να σε ωθήσουν σε επαναστατικές αντιδράσεις και συγκρουσιακή διάθεση. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με ψυχραιμία για να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.
 
Συναισθηματικά, δείχνεις πολλές φορές τόσο απορροφημένος από τις υποχρεώσεις σου που αφήνεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εκεί εντάσεις που να χαλάνε το κλίμα. Θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου, κάτι που θα σε ξεκουράσει από την έντονη καθημερινότητα αλλά και θα φέρει γαλήνη και ηρεμία στην σχέση σου. Μην ρίχνεις όλο τα βάρος στην δουλειά, γιατί είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και στην σχέση σου. Το άγχος και η νευρικότητα που μπορεί να νιώθεις δεν είναι καλοί σύμβουλοι διαχείρισης της κατάστασης.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.