Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
 
Ο πρώτος μήνας του νέου έτους είναι αρκετά έντονος ψυχολογικά για εσένα και είναι πιθανό να φέρει εντάσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις συνεργασίες σου για οικονομικούς λόγους. Η Πανσέληνος στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου έρχεται για να κλείσει οικονομικές συμφωνίες ή εκκρεμότητες με τρίτους και να τις δρομολογήσει σε καλύτερο επίπεδο. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου αλλά και στο ποιον εμπιστεύεσαι γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Συναισθηματικά, η ένταση, η καχυποψία, οι εξουσιαστικές τάσεις και η ζήλια μπορεί να σε κυριεύσουν και να χάσεις το μέτρο, με αποτέλεσμα τις σφοδρές συγκρούσεις με τον σύντροφο. Θα είναι προτιμότερο να βγάλεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ειλικρινά, κάτι που θα σε ισορροπήσει και θα λειτουργήσει θετικά για την σχέση σου.
 
Στις 31.01 η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα έρχεται να σε βάλει σε πνευματική υπερδιέγερση και τίθενται ερωτήματα όσον αφορά τον τρόπο και την φιλοσοφία ζωής που έχεις επιλέξει και κατά πόσο καλύπτονται οι προσωπικές σου ανάγκες από αυτήν την πορεία. Ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να οριστικοποιηθούν και είναι πιθανότατο να είναι κομβικό σημείο για εσένα, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σε θέματα σπουδών ή πορείας ζωής θα είναι καθοριστικές. Συναισθηματικά, κεφάλαια κλείνουν, καθώς βλέπεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν σε αυτήν την νέα πορεία. Εντάσεις με μακρινούς συγγενείς και φίλους είναι πολύ πιθανοί.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Ιουνίου)
 
Με ένταση τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό έρχεται ο πρώτος μήνας της νέα χρονιάς, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 να δονεί για τα καλά τα βαθύτερα συναισθήματά σου αλλά και να φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές συμφωνίες ή θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων, καθώς υπάρχει πιθανότητα να πάρεις λάθος αποφάσεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν πρέπει από καλή διάθεση. Συναισθηματικά, έντονη ζήλια και καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις εντάσεις. Προσπάθησε να βγάλεις ρομαντισμό, πάθος και άσε την διαίσθησή σου να σε οδηγήσει σε έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 σε βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της φιλοσοφίας ζωής που έχεις και οι ανάγκες σου, συναισθηματικές αλλά και πνευματικές μπαίνουν σε κρίση, καθώς αναρωτιέσαι αν είσαι ικανοποιημένος από την πορεία που έχεις επιλέξει, από τον τρόπο που ζεις τον έρωτα, την περιπέτεια, πως απολαμβάνεις την ζωή. Σχέσεις με εξ’ αγχιστείας συγγενείς ή παλιούς φίλους μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις. Εντάσεις θα υπάρξουν και σε ερωτικό επίπεδο και δεν είναι απίθανό να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις για σχέσεις που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον τρόπο σκέψεις σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουνίου)
 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 17.01 σηματοδοτεί την απαρχή εξελίξεων τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο που θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων αλλά και αντιπαραθέσεων. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικές σου υποθέσεις και συμφωνίες που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να έχεις συγκρουσιακή διάθεση με πρόσωπα που έχουν άμεση ανάμειξη σε αυτές. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις εξάρσεις και ξεσπάσματά σου, καθώς μπορούν να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Η καχυποψία και η εσωστρέφεια δεν θα βοηθήσουν και θα είναι προτιμότερο να αφήσεις την διαίσθηση και την λογική να σε οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση.
 
Συναισθηματικά, η έντονη ανάγκη σου για συναισθηματική, και όχι μόνο, επιβεβαίωση από τον σύντροφο εκφράζεται με έντονο τρόπο και δεν θα σου είναι εύκολο να περιορίσεις αισθήματα ζήλιας, τάσεις εξουσιαστικές και καχυποψία λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών που μπορεί να σε επηρεάσουν. Προσπάθησε να μετατρέψεις την νευρικότητα και τις έντονες επαναστατικές συμπεριφορές που έχεις σε πάθος και ερωτισμό για να μπορέσεις να αποφύγεις καταστάσεις που θα σε φέρουν σε σφοδρή σύγκρουση με τον άνθρωπό σου. Είναι βέβαιο ότι αν καταφέρεις να ελέγξεις την αρνητική πλευρά των συναισθημάτων σου μπορείς να βάλεις ερωτική φωτιά στην σχέση σου και να αναζωπυρώσεις την φλόγα. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.