Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου)
 
Ερωτικός ο πρώτος μήνας της νέα χρονιάς για εσένα αλλά και αρκετά δημιουργικός. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά στο δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση και είσαι πολύ δοτικό και εκφραστικός, όσον αφορά τα συναισθήματά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 τονίζει με εμφατικό τρόπο τις ερωτικές σου σχέσεις και τα έντονα συναισθήματα που έχεις. Ο ρομαντισμός και η φαντασία έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις ονειρικά σκηνικά για να αναζωπυρώσεις τα συναισθήματα και το πάθος με τον άνθρωπο σου. Δημιουργικές ασχολίες που έχεις μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι και είναι ιδανική στιγμή για να τις προωθήσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να περιμένεις πολλά από τους άλλους και από το ταίρι σου και στο τέλος να απογοητευτείς. Μην χάνεις την λογική αλλά ζήσε με πάθος, αυτή είναι η πρόκληση.
 
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς αν σε καλύπτουν οι ανάγκες σου σε εργασιακό επίπεδο, αν είσαι ευχαριστημένος από το σώμα σου, από την διατροφή σου, από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον οργανισμό σου. Σε εργασιακό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις και να διεκδικήσεις πράγματα για να είσαι ευχαριστημένος και εσύ, όχι μόνο οι άλλοι. Εργασιακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν. Είναι βέβαιο ότι κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για εσένα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
 
Το 2018 και ο Ιανουάριος μπαίνουν με χαρά και αισιοδοξία, καθώς είσαι σε εορταστική διάθεση και θέλεις να απολαύσεις την διασκέδαση και το κέφι. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 μπορεί να σε ωθήσει στο να ολοκληρώσεις σκέψεις ή σχέδια που σε οδηγούν σε μία νέα πορεία σε αυτό το επίπεδο. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να απογοητευτείς από την συμπεριφορά κάποιων. Συναισθηματικά, το πάθος, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν, δίνοντας σου την δυνατότητα να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Προσοχή γιατί το πάθος μπορεί να γίνει νευρικότητα και ένταση, ο ρομαντισμός αυταπάτες και με «σύμμαχο» την ζήλια να υπάρξουν εντάσεις που θα σου στερήσουν την χαρά του έρωτα. Η διαχείριση της έντασης θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
 
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 31.01 η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και κυρίως στην εργασία, καθώς έχεις συναισθήματα μη ικανοποίησης και αυτό σε απασχολεί έντονα. Η προσφορά σου είναι δεδομένη, όμως μπορεί να θεωρείς ότι δεν αναγνωρίζεται όσο θα έπρεπε και μπαίνεις στην εσωτερική διαδικασία να δεις αν πια σε καλύπτει αυτό που εισπράττεις ή όχι. Το σώμα σου και η διατροφή σου εξετάζονται επίσης και είσαι διατεθειμένος να πάρεις αποφάσεις σημαντικές και να σεβαστείς εσένα τον ίδιο και τον οργανισμό σου. Δεν αποκλείονται σημαντικές αποφάσεις και σε εργασιακό επίπεδο, καθώς νιώθεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου ότι δεν ταυτίζεται με τις ανάγκες σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)
 
Βροντερό παρόν δίνει ο έρωτας και η χαρά στην έναρξη της νέα χρονιάς, καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη εκεί και βρίσκεσαι σε μία μακρά εορταστική περίοδο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει ξαφνικά γεγονότα που να φέρουν τα πάνω κάτω στην διάθεσή σου. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να ελέγξεις νευρικότητα και άγχος γιατί πιθανά να ανατραπούν τα σχέδιά σου και να πρέπει να ξεκινήσεις μία προσπάθεια από την αρχή, σε νέα βάση. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν, ευτυχώς, στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι προκύψει και να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που θα σε αιφνιδιάσουν.
 
Στην προσωπική σου ζωή, έχεις την τάση να δημιουργείς εκρηκτικές συνθήκες όταν θέλεις να πάρεις επιβεβαίωση από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να καθορίσει μία νέα περίοδο στην σχέση σου. Ξαφνικά γεγονότα σε κάνουν να επαναστατείς και δεν αποκλείονται εκρήξεις που α δείχνουν την έντονη ψυχική σου φόρτιση. Δεν αποκλείονται επίσης ξαφνικές γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν και θα έρθουν για να σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς που θέλεις να οδηγήσεις την ερωτική σου ζωή. Το πάθος και ο ερωτισμός θα είναι εξαιρετική δίοδος για την αποφυγή συγκρούσεων. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.