Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από την Βασιλική Φιλιππά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Ιανουάριος 2018, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Ο πρώτος μήνας του χρόνου, ξεκινάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού στις 2 του μήνα πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Καρκίνο και τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, την ασφάλεια, αλλά και πώς μπορούν αυτά να προβληθούν προς τα έξω, κάνοντας ακόμη καλύτερη την κοινωνική μας εικόνα! Ο Ερμής στις 11 περνάει στον Αιγόκερω και βάζει τέλος στην μη πρακτική σκέψη! Συζητήσεις με άτομα κύρους, σημαντικές επαφές και συμφωνίες, μας απασχολούν και αποβλέπουν στην βελτίωση της ζωής μας τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 18 και μετά, απελευθερώνει τις προσωπικές σχέσεις από περιορισμούς και μας δημιουργεί την ανάγκη να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ο Άρης αποχαιρετά τον Σκορπιό στις 26 δίνοντάς μας περισσότερη ενέργεια και λιγότερη εσωτερική ανησυχία!!! Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17, τονίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική μας εικόνα, αλλά και σημαντικές αλλαγές που επηρεάζονται άμεσα από την οικογένεια! Διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή!!! Στο τέλος αυτού του μήνα, στις 31, πραγματοποιείται και η πρώτη έκλειψη σελήνης του χρόνου στον Λέοντα. Φέρνει προβληματισμούς πάνω σε δημιουργικά σχέδια και πώς αυτά θα προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς μεγάλο κόστος! Συγχρόνως μπορεί θέματα που αφορούν σε αγαπημένα, νεαρά πρόσωπα να μας απασχολήσουν. Συναισθηματικές σχέσεις που είχαν βαλτώσει, εξελίσσονται!!! 

 

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν πολύ θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και με οικονομικές συμφωνίες!!! Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα τονίζει οικογενειακά θέματα και οτιδήποτε σημαίνει για εσάς ασφάλεια! Οικονομικά που σχετίζονται και με οικογενειακά πρόσωπα σας απασχολούν! Από τις 11 του μήνα και μετά οι συζητήσουν που αφορούν στα επαγγελματικά γίνονται ακόμη περισσότερες! Άτομα κύρους περιμένουν τις προτάσεις σας, μέσα από τις οποίες θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα αναγνωριστείτε! Χρειάζεται σωστή οργάνωση για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Η Νέα Σελήνη στις 17, σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε λανθασμένους χειρισμούς πάνω σε επαγγελματικά θέματα και να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ξεκινώντας κάτι νέο!!! Μια πρόταση που μπορεί να προκύψει τώρα, σας προβληματίζει, αλλά σας επιτρέπει να τολμήσετε! Μην δουλεύετε παρασκηνιακά, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε! Κυρίως το δεύτερο μισό του μήνα σας βάζει να ασχοληθείτε με συλλογικά σχέδια! Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει χαρακτήρα! Η έκλειψη στο τέλος του μήνα σας βάζει να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο που σας απασχολεί από τον προηγούμενο χρόνο και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να το προωθήσετε χωρίς να ζημιωθείτε!!! Αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, μπορεί αυτές τις μέρες να υπάρξουν εξελίξεις! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα αλλάζουν και σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή που θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία και ασφάλεια συγχρόνως! Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα φέρνει σημαντικές πληροφορίες και νέες ιδέες, αλλά και έντονες στιγμές με κοντινούς συγγενείς! Εκμεταλλευτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την δουλειά σας! Από τις 11 του μήνα και μετά οι συζητήσεις που αφορούν σε νέα ξεκινήματα και οι επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού θα είναι συχνές και θα σας φέρουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα βάλετε την ζωή σας σε νέες βάσεις! Η Νέα Σελήνη στις 17 τονίζει ακόμη περισσότερο όλα τα θέματα που προαναφέρθηκαν, δίνοντας σας την ευκαιρία μέσα από εσωτερικούς προβληματισμούς και αλλαγές να πάρετε την σωστή απόφαση! Κυρίως μετά τις 18 θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά και θα αναγνωριστείτε από άτομα κύρους, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν!!! Με την έκλειψη στο τέλος του μήνα εστιάζετε περισσότερο στην οικογένεια και το σπίτι και σε ότι σημαίνει για εσάς ασφάλεια! Βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε οικογένεια και επαγγελματικά και φροντίστε την κοινωνική σας εικόνα!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Ένας μήνας έντονων συναισθημάτων ξεκινάει! Η Πανσέληνος στις 2 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που μπορεί να είχατε αφήσει στην άκρη! Από την άλλη σας βάζει να βρείτε τρόπους να δυναμώσετε το «εγώ» σας και να διαχειριστείτε σωστά τα βαθύτερα συναισθήματά σας! Μην κρατάτε μέσα σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας καταλάβουν. Από τις 11 θα έχετε την τάση να κρατάτε ακόμη περισσότερα μέσα σας, μη θέλοντας να δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας! Οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους και με οφειλές, σας απασχολούν και πρέπει να βρείτε τρόπους να τις τακτοποιήσετε! Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιον ηθικά ή οικονομικά! Με τη Νέα Σελήνη στις 17 θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, υποκινούμενοι από φίλους και ξαφνικές εξελίξεις! Μια πρόταση που μπορεί να σχετίζεται με κάτι συλλογικό ή μια ομάδα, σας απασχολεί! Η έκλειψη την τελευταία μέρα του μήνα, σας δίνει καινούργιες ιδέες και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πιο εύκολα για θέματα που σας απασχολούν καιρό! Κοντινοί συγγενείς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε! Νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε έστω και για λίγο ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολούν όλο τον μήνα!!! Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα, αλλά και του χρόνου, πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας δείχνει τι πραγματικά έχει αξία για εσάς! Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και η ανάγκη σας να τα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μεγάλη! Μετά τις 11 προσπαθείτε μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις να βρείτε λύσεις σε θέματα που επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σας και δημιουργούν εμπόδια, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 17, όπου παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών σας σχέσεων και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας μέσα σε αυτές! Αν είστε μόνοι η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη! Αν η ήδη υπάρχουσα σχέση σας δυσλειτουργεί, μπορεί να πάρετε από κοινού την απόφαση να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια νέα αρχή! Η έκλειψη σελήνης στις 31 του μήνα κάνει έντονο το «εγώ» σας και ίσως υπερασπιστείτε τον εαυτό σας λίγο πιο έντονα από όσο θα έπρεπε!!! Μπορεί να προκύψει μια οικονομική ευκαιρία – συμφωνία  ή να βρείτε τρόπο να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν καιρό, αλλά μέσα από αναστατώσεις και αλλαγές! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
Η καθημερινότητά σας γεμίζει υποχρεώσεις, που κάποιες στιγμές θα σας κουράζουν! Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα κάνει τα συναισθήματά σας έντονα και μπορεί το πεσμένο σας ανοσοποιητικό να σας κάνει ευαίσθητους απέναντι σε ιώσεις και κρυολογήματα… Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Από τις 11 του μήνα και μετά θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με καθημερινές υποχρεώσεις, αλλά και με την υγεία σας! Ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε ενοχλήσεις που έχετε εδώ και καιρό! Η Νέα Σελήνη στις 17, θα σας οδηγήσει στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην υγεία σας, κάνοντας όμως σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας! Η καθημερινότητά σας δείχνει να αλλάζει, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς! Ο μήνας κλείνει με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιό σας! Επειδή είναι έκλειψη Σελήνης, θα σας βοηθήσει να αποταυτιστείτε από τα συναισθήματά σας και να λειτουργήσετε πιο αντικειμενικά! Έχετε την δυνατότητα να λάμψετε, βγάζοντας τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις και δείχνοντας στους ανθρώπους γύρω σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αυτός ο μήνας θα σας δίνει βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένετε για βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν! Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα, φέρνει φίλους κοντά σας και κάνει έντονη την επιθυμία σας να φτιάξετε το μέλλον σας με τον καλύτερο τρόπο! Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 του μήνα και μετά, σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο! Σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε σωστά πάνω σε δημιουργικά σχέδια! Ξέρετε τι θέλετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθείτε να το πετύχετε! Μια είδηση που αφορά σε νεαρά και αγαπημένα πρόσωπα σας ξαφνιάζει ευχάριστα!!! Γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε αλλάζει και οι γύρω σας το αντιλαμβάνονται! Η Νέα Σελήνη στις 17 σας επιτρέπει να τολμήσετε μια νέα αρχή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τυχερή, αν και θα πρέπει πρώτα να διαχειριστείτε και να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που προκύπτουν! Στο τέλος του μήνα φροντίστε να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με τρόπο, που να μην σας φορτίζει ιδιαίτερα! Η έκλειψη τονίζει θέματα υγείας που θα επηρεάσουν άμεσα και την καθημερινή σας εργασία!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με μια Πανσέληνο που σας βοηθάει να λάμψετε, μέσα από ευκαιρίες που εκμεταλλεύεστε σωστά! Μπορεί να έχετε συζητήσεις, πληροφορίες ή επαφές που να αφορούν άμεσα τα επαγγελματικά σας, αλλά προσέξτε να μην γίνετε προκλητικοί! Από τις 11 και μετά, σας απασχολούν θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι! Κάνετε συζητήσεις με τα οικογενειακά άτομα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές που αφορούν σε κάποιο ακίνητο! Με τη Νέα Σελήνη στις 17 αυτά τα θέματα σας απασχολούν ακόμη περισσότερο και δεν αποκλείεται να είναι και η εποχή που θα σκεφθείτε σοβαρά την αλλαγή κατοικίας! Αν ο σύντροφός σας δεν είναι σύμφωνος, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να το πείσετε χωρίς να υπάρξουν προστριβές! Από τις 18 και μετά η διάθεσή σας βελτιώνεται! Γίνεστε πιο ευχάριστοι και κοινωνικοί! Τα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας και οι στιγμές μαζί τους σας γεμίζουν ενέργεια! Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε από εκεί που δεν το περιμένετε!!! Είστε δημιουργικοί και με πολλή φαντασία! Η έκλειψη στο τέλος του  μήνα, σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε πάνω σε ένα συλλογικό σχέδιο, βγάζοντας τον καλύτερό σας εαυτό!!! Οι φίλοι είναι σημαντικοί για εσάς!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάτι καινούργιο μπαίνει στην ζωή σας με την Πανσέληνο στις 2 του μήνα! Ένας κύκλος κλείνει και αυτό σας οδηγεί στο να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, ακόμη κι αν φαίνεται δύσκολο στην αρχή! Ένα ταξίδι και οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει, είναι η κρυφή σας επιθυμία!!! Από τις 11 και μετά οργανώνετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία! Συζητήσεις με κοντινούς σας συγγενείς σας απασχολούν! Μην μπείτε στην παγίδα να ταυτιστείτε πολύ με τις σκέψεις σας και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες! Γίνεστε πιο αυστηροί και απαιτητικοί με τους γύρω σας! Αν χειριστείτε σωστά τον λόγο σας, μπορείτε να πείσετε ευκολότερα τους γύρω σας για τις απόψεις σας! Η Νέα Σελήνη στις 17 μπορεί να σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας, μέσα από αλλαγές στην καθημερινότητά σας ή ενοχλήσεις στην υγεία σας! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 18 και μετά σας φέρνει πιο κοντά με τα οικογενειακά πρόσωπα και τα στηρίζετε σε οτιδήποτε τα απασχολεί! Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές μέσα στον χώρο του σπιτιού, ώστε να γίνει πιο ταιριαστό με τις ανάγκες σας! Η έκλειψη την τελευταία μέρα του μήνα, φέρνει επαγγελματικές εξελίξεις και ευκαιρίες για αναγνώριση! Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε για να πάρετε αποφάσεις!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Έντονα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν με την Πανσέληνο στις 2 του μήνα! Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πολλά πράγματα που σας προβλημάτιζαν τόσο καιρό! Συγχρόνως έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και με οφειλές προς τρίτους. Ίσως βιώσετε έντονες ανασφάλειες και εσωτερική ανησυχία… Μετά τις 11 του μήνα αρχίζετε να συζητάτε πιο έντονα για τα οικονομικά θέματα που σας προβληματίζουν και ψάχνετε να βρείτε λύσεις, μέσα από σωστές διαπραγματεύσεις! Μην υπερασπίζεστε τον εαυτό σας χωρίς λόγο! Με τη Νέα Σελήνη στις 17, βρείτε τρόπο να διαχειριστείτε εσωτερικές ανησυχίες που σας οδηγούν στο να γίνετε πιο αυστηροί και απαιτητικοί με τους γύρω σας. Η ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να σας στηρίξουν, αρκεί να τους το επιτρέψετε! Από τις 18 και μετά, οι καθημερινές σας επαφές γίνονται πιο ευχάριστες και σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία! Κοντινές εκδρομές μπορούν να σας ξεκουράσουν! Η έκλειψη στο τέλος του μήνα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να τολμήσετε αλλαγές που σχετίζονται με κάτι νέο ίσως και στο εξωτερικό!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κοινωνικός σας κύκλος, θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα και θα σας επηρεάσει άμεσα σε αποφάσεις που θα πάρετε σε θέματα που σας απασχολούν! Οι προσωπικές σας σχέσεις επηρεάζονται  με την Πανσέληνο στις 2 του μήνα και οι σκέψεις σας, όσο κι αν προσπαθείτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Από την μία εξιδανικεύεται τον σύντροφό σας κι από την άλλη απογοητεύεστε όταν συνειδητοποιείται ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θα θέλατε! Μετά τις 11 ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας τις σκέψεις σας, αλλά και τον λόγο σας πιο αυστηρό και έντονο! Ταυτίζεστε εύκολα με σκέψεις και δίνετε μεγάλη σημασία στην κοινωνική σας εικόνα. Ακόμη κι αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν προτιμάτε να μην τα κοινοποιήσετε στους γύρω, εκτός κι αν τους αφορούν άμεσα! Η Νέα Σελήνη, επίσης στο ζώδιό σας στις 17 του μήνα, φέρνει αναστατώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και σας οδηγούν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! Με την έκλειψη στο τέλος του μήνα, οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές προς τρίτους απαιτούν λύσεις!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Η υγεία σας, σας απασχολεί τις πρώτες μέρες του μήνα και επηρεάζει και την καθημερινότητά σας, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο! Μπορεί να νιώθετε λίγο παραπάνω κουρασμένοι και γενικά η καθημερινότητά σας να μην είναι όπως επιθυμείτε! Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, διώχνοντας από πάνω σας άσκοπα βάρη και ανησυχίες! Μετά τις 11 του μήνα, αρχίζει ένας εσωτερικός διάλογος που άλλες φορές θα σας οδηγεί σε λύσεις και άλλες φορές θα σας αναστατώνει και θα σας μπλοκάρει! Με σωστή διαχείριση, τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 17, θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για εσάς και τους γύρω σας! Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν και δεν θα λείπουν οι προκλήσεις , αλλά και τα καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε…  Βρείτε τα με τον εαυτό σας και αποδεχθείτε γεγονότα που δημιουργεί το σύμπαν! Από τις 18 και μετά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και να βοηθήσετε με τον τρόπο σας τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα, επηρεάζει άμεσα τις προσωπικές σας σχέσεις και αλλάζει τα δεδομένα τους. 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
 
Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα είναι σημαντικοί για εσάς τις πρώτες μέρες του μήνα και τα συναισθήματα σας για αυτούς θα είναι έντονα! Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη και αν είστε μόνοι, δεν θα είναι ότι καλύτερο αυτές τις ημέρες…  Μετά τις 11 του μήνα ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει. Αναζητάτε την συντροφιά ανθρώπων που μπορούν να σας δώσουν δύναμη και να σας βοηθήσουν να φανείτε κοινωνικά! Με τη Νέα Σελήνη στις 17 ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο θα σας επηρεάσει άμεσα! Αποφύγετε επενδύσεις και άσκοπα έξοδα που μπορεί να σας εκθέσουν, ενώ αν πρέπει να δανειστείτε ή να δανείσετε, καλό θα ήταν να το αναβάλλετε! Από τις 18 και μετά μπορείτε να παρατηρήσετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη κατανόηση και να αποταυτιστείτε πιο εύκολα από καταστάσεις που σας «κλέβουν» ενέργεια! Η διάθεσή σας να βοηθήσετε χωρίς να «ξοδευτείτε» θα σας χαρακτηρίζει! Με την Έκλειψη στο τέλος του μήνα η καθημερινή σας εργασία ή η υγεία σας, μπορεί να σας απασχολήσει! Είναι η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!