Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας το 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Η Βασιλική Φιλιππά μιλά για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά μας το 2018! 

 

Το 2018 είναι μια χρονιά που θα αλλάξουν πολλά σε σχέση με τα οικονομικά!!! Η μετάβαση του Ουρανού στις 16 Μαΐου στον Ταύρο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική κατάσταση παγκοσμίως!!! Επαναπροσδιορίζονται οι αξίες μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το θέμα «χρήμα»! Έχοντας σαν βασική ανάγκη την ασφάλεια και την αξιοπρεπή επιβίωση μας θα ψάξουμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε έχουμε διαθέσιμο, αλλά συγχρόνως θα τολμήσουμε να κάνουμε την «επανάσταση» που θα βάλει άτομα εξουσίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές προς τρίτους θα μας απασχολήσουν! Ο Δίας στον Σκορπιό, θα δώσει ευκαιρίες σε όλους, ώστε να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να έχουμε την σωστή υποδομή ώστε να χτίσουμε κάτι δυνατό και σταθερό που θα έχει μακροχρόνια διάρκεια!!!  

 

      ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας σίγουρα θα σας απασχολήσουν όλη την χρονιά!!! Εκμεταλλευτείτε έξυπνα οικονομικές συμφωνίες που θα προκύψουν. Θα συμβάλλουν στο να αλλάξει η οικονομική σας κατάσταση αν και αυτό θα σημαίνει και παραπάνω επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες!!! Η κοινωνική σας εικόνα επηρεάζεται άμεσα από τις πλανητικές επιρροές, αλλά  εξαρτάται από εσάς με ποιον τρόπο!!! Μια προαγωγή ή περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια!!! Οι εκλείψεις, σας βάζουν να ασχοληθείτε με δημιουργικά – επενδυτικά σχέδια τα οποία δουλεύετε από τον προηγούμενο χρόνο! Φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν! Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και προτάσεις που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν… Το καλοκαίρι ενδέχεται να σας απασχολήσει ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο ακίνητο και πώς θα το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
 
Σημαντικές συνεργασίες αυτή την χρονιά, θα σας οδηγήσουν στο να χαράξετε μια νέα πορεία επαγγελματικά, που θα σας ταιριάζει περισσότερο!!! Αποκτάτε μεγαλύτερη δύναμη και μπορείτε να επηρεάσετε σημαντικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε! Επαφές με το εξωτερικό και προτάσεις για δουλειά εκεί, θα σας απασχολήσουν έντονα!!! Οι εκλείψεις επηρεάζουν άμεσα τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα και με σωστή διαχείριση των καταστάσεων, μπορείτε να λάμψετε!!! Ο Ουρανός στο ζώδιό σας από τον Μάιο και μετά, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σας!!! Επαναστατείτε απέναντι ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο σας περιορίζει! Η ανάγκη σας να φτιάξετε την ζωή σας από την αρχή, με πιο σταθερές βάσεις είναι η δύναμή σας για φέτος!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καθημερινή σας εργασία, θα είναι φέτος το κομμάτι που θα σας δώσει ευκαιρίες για να αποδείξετε τι αξίζετε! Με προσωπική δουλειά και σωστό πρόγραμμα, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, μπορεί να σας δυσκολέψουν, για αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!!! Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε γιατί το πιο πιθανό είναι να εκτεθείτε! Μην εξιδανικεύετε επαγγελματικές προτάσεις. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι αξίζει και τι όχι και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας σχόλια που θα χαλάσουν την κοινωνική σας εικόνα… Αν εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε πρόταση με έξυπνο τρόπο θα επωφεληθείτε από οικονομικές συμφωνίες που θα σας δώσουν μεγάλη δύναμη!!! Οι εκλείψεις σας δίνουν ευκαιρίες να κάνετε μια νέα αρχή επαγγελματικά, αλλά μακριά από το σπίτι σας, κάτι το οποίο θα φέρει σημαντικές αλλαγές και αναστάτωση!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Φέτος, ο Δίας στο πλευρό σας, θα σας κάνει να νιώθετε τυχεροί, ακόμη κι όταν όλα γύρω σας αλλάζουν!!! Μέχρι τον Μάιο θα υπάρξουν εξελίξεις στα επαγγελματικά που θα επηρεάσουν άμεσα και την κοινωνική εικόνα! Δυνατοί συνεργάτες δοκιμάζουν τις αντοχές και τις ικανότητές σας και αν περάσετε τα «τεστ», η δύναμή σας μεγαλώνει! Από τον Μάιο και μετά συλλογικά και επενδυτικά σχέδια, φαίνεται να μπορούν να σας προσφέρουν την υλική ασφάλεια και ανταμοιβή που επιθυμείτε!!! Οι εκλείψεις θα σας βάλουν να ασχοληθείτε με οικονομικές συμφωνίες και οφειλές προς τρίτους! Μια ξαφνική πρόταση, μπορεί να αλλάξει τα επαγγελματικά και οικονομικά σας δεδομένα! Η έκλειψη που συμβαίνει στο ζώδιό σας στις 13/7 θα σας δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μην εκφράζετε  έντονα  τα συναισθήματά σας στους γύρω σας και μην ρισκάρετε μακροχρόνιες σχέσεις!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
      ΛΕΩΝ
Το 2018 θα είναι μία χρονιά για εσάς που θα δείτε τον χώρο των επαγγελματικών και της καθημερινής εργασίας να σας απασχολεί έντονα! Από την μία ο Κρόνος θα φέρει περιορισμούς και καταστάσεις μέσα στην καθημερινή εργασία που θα απαιτούν σοβαρό και υπεύθυνο χειρισμό κι από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο από τα μέσα Μαΐου και μετά θα φέρει τα πάνω κάτω στην κοινωνική σας εικόνα και στην καριέρα!!! Με σύμμαχο τον Δία στον Σκορπιό, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, μέσω μιας οικογενειακής επιχείρησης ή ένα άτομο της οικογένειας που θα αναλάβει βάρη και υποχρεώσεις που σας απασχολούν!!! Οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν άμεσα θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις σε συνεργασίες που έχουν βαλτώσει εδώ και καιρό! Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σημαντικών συνεργασιών και σας απασχολούν νέα ξεκινήματα που θα σας προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης! Η έκλειψη στις 13/7, μπορεί να σας κλείσει για λίγο στον εαυτό σας, αλλά θα είναι και η αφορμή για να τολμήσετε!!!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Ενώ μέχρι τον Μάιο θα υπάρχουν οικονομικές συμφωνίες και οφειλές προς τρίτους, που θα σας απασχολούν, από τον Μάιο και μετά θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε μια νέα αρχή και να δημιουργήσετε με καλύτερη διάθεση, ότι επιθυμείτε!!! Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, όλη την χρονιά θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια πάνω στα οποία δουλεύετε καιρό, με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να έχουν μακροχρόνια διάρκεια!!! Νιώθετε τυχεροί και αυτό φαίνεται και στις καθημερινές σας επαφές με τους γύρω σας! Ο Δίας στον Σκορπιό, σας βοηθάει να καταλάβετε εύκολα τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι και έτσι μπορείτε πιο εύκολα να τους πείσετε! Ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε την δουλειά σας ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας, είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε τρόπος διαφήμισης που μπορεί να προβάλει την δουλειά σας όσο καλύτερα γίνεται!!! Με τις εκλείψεις μην το παρακάνετε με την δουλειά και βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
Ο Δίας στον Σκορπιό σχεδόν όλη την χρονιά, εστιάζει στα οικονομικά σας!!! Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες θα σας απασχολήσουν, κυρίως από τον Μάιο και μετά,  θα βρεθούν τρόποι να διαχειριστείτε οφειλές που αφορούν σε τρίτους και δεν αποκλείεται να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούν εδώ και καιρό! Τα οικογενειακά πρόσωπα, αλλά και ο χώρος του σπιτιού, θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση και  είναι πιθανό να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιον δικό σας σε δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει! Από την στιγμή που θα μπει ο Ουρανός στον Ταύρο, μια ξαφνική κληρονομιά ή ξαφνικές εξελίξεις στην οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας, θα σας απασχολήσει! Οι εκλείψεις σας δίνουν ευκαιρίες για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε ένα συλλογικό σχέδιο που θα αλλάξει την πορεία των επαγγελματικών σας!!! Κυρίως η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 13/7 ανοίγει ένα νέο κύκλο που αφορά στην καριέρα σας!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Με τον Δία στο ζώδιό σας σχεδόν όλο τον χρόνο, θα έχετε συχνά ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε! Η σκληρή δουλειά και οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται! Κυρίως την εποχή των εκλείψεων, επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν έντονα και σας αναγκάζουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας!!! Ολοκληρώνονται καταστάσεις κι εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο!!! Η έκλειψη στις 13/7 είναι η πιο σημαντική για εσάς για να τολμήσετε νέα ξεκινήματα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό ή κάπου μακριά από το σπίτι!!! Θα υπάρξουν διλήμματα που θα σας απασχολήσουν!!! Από τα μέσα Μαΐου και μετά, με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, αλλάζουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες και μπορεί μια ξαφνική πρόταση για μια νέα συνεργασία, που θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά περισσότερη σταθερότητα, να σας ξαφνιάσει και να σας απασχολήσει!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
Ο Κρόνος τα προηγούμενα χρόνια στο ζώδιό σας, σας έδειξε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά σας!!! Με τον Κρόνο πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερου, τα οικονομικά θα είναι ένας από τους τομείς που θα απαιτούν απόλυτη υπευθυνότητα και σωστό χειρισμό!!! Ακόμη κι αν υπάρξουν περιορισμοί, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε χτίσει την ζωή σας πάνω σε γερές βάσεις και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα!!! Ο Ουρανός στον Ταύρο από τα μέσα Μαΐου, θα φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία! Όσοι έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε καταλάβει τι έχει αξία, θα επωφεληθείτε από ξαφνικές ευκαιρίες και προτάσεις που θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας με τρόπο που να σας ταιριάζει περισσότερο! Στην αντίθετη περίπτωση που ο Κρόνος σας δυσκόλεψε χωρίς να μάθετε κάτι, οι αλλαγές που θα έρθουν θα σας προβληματίσουν περισσότερο… Οι εκλείψεις θα φέρουν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αρκεί να δουλέψετε σκληρά για αυτό!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Καλωσορίσατε τον Κρόνο στο ζώδιό σας τις τελευταίες μέρες του 2017 και ήδη έχετε πάρει δείγματα για το τι δουλεύει σωστά στην ζωή σας και τι όχι!!! Οι εκλείψεις εστιάζουν στα οικονομικά και σας προβληματίζουν, αλλά φέρνουν και ευκαιρίες!!! Κυρίως η έκλειψη που πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο, μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να σας αναστατώσει αφού θα σας βάλει να επαναπροσδιορίσετε σε έναν μεγάλο βαθμό το θέμα των οικονομικών και ότι αφορά στο σπίτι! Ο Ουρανός ούτως ή άλλως από τα μέσα Μαΐου και μετά, θα φέρει  ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο δημιουργικό σχέδιο, το οποίο αν διαχειριστείτε σωστά, θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας! Η έκλειψη στις 13/7 σας βάζει να εστιάσετε στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες! Σχεδόν όλο τον χρόνο, ο Δίας στον Σκορπιό, θα φέρνει βοήθειες μέσα από μακροχρόνιες φιλίες, που θα σας δυναμώνουν!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
  
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Μια σημαντική χρονιά για το μέλλον των συνεργασιών και της πορείας της καριέρας σας, ξεκινάει!!! Ο Δίας στον Σκορπιό, φέρνει ευκαιρίες για να φανείτε κοινωνικά, αλλά θα πρέπει να το διαχειριστείτε με ταπεινότητα, αφού θα υπάρχουν και διαστήματα που θα σας επηρεάζουν έντονα, ανασφάλειες και φόβοι για το μέλλον σημαντικών καταστάσεων! Η κοινωνική σας εικόνα αλλάζει και μπορεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες από όσες υπολογίζατε! Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στις συνεργασίες σας! Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος μακροχρόνιων συνεργασιών! Αποχαιρετίστε οτιδήποτε πρέπει να φύγει από την ζωή σας και ανοίξτε χώρο για καινούργιες εμπειρίες! Η έκλειψη στις 13/7 τονίζει θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή εργασία και την υγεία! Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Μια νέα, σημαντική εποχή ξεκινάει για εσάς!!! Ο Κρόνος έχει μεταφερθεί στο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς, του Αιγόκερου, ενώ ο Δίας στον Σκορπιό όλο τον χρόνο θα σας χαρίζει εύνοια και τύχη, ακόμη και στα δύσκολα!!! Σημαντικά συλλογικά σχέδια, σας δίνουν δύναμη, αλλά και ισχυροί φίλοι είναι στο πλευρό σας! Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές, αλλά και με νομικά ζητήματα, μπορούν να σας ευνοήσουν και να αυξήσουν τα έσοδά σας! Την περίοδο των εκλείψεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν άμεσα την καθημερινή σας εργασία, αλλά και την υγεία! Η έκλειψη στις 13/7 θα σας βάλει να εστιάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα στηρίξετε!!! Ο Ουρανός από τα μέσα Μαΐου και μετά, θα ισορροπήσει λίγο τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες που θα μπορούν να σας ευνοήσουν και οικονομικά! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!